Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zeefuik na mislukte stage terug in Groningen, vertrek blijft lonken

Laatste update:

De wegen van Género Zeefuik en FC Groningen scheiden mogelijk. De aanvaller verblijft de komende dagen in Oostenrijk. De 24-jarige spits kijkt rond en traint mee bij Wolfsberger AC.

/

“Speler en club willen zich nader oriënteren op elkaar. FC Groningen biedt Zeefuik deze mogelijkheid”, laat FC Groningen maandagmorgen via de officiële kanalen weten. Zeefuik speelde zaterdag nog mee in de oefenwedstrijd tegen vv Beilen (0-8). Daarin maakte hij de openingstreffer.

Zeefuik, 24 jaar, was de laatste jaren door zijn voorkomen vaak het mikpunt van spot. De aanvaller stond in het verleden onder contract bij Ajax, FC Omniworld, PSV, Almere City, FC Dordrecht en NEC. In de zomer van 2012 tekende Zeefuik bij FC Groningen. Hij was in 42 duels goed voor 7 doelpunten.

Update 13.15 uur - Zeefuik krijgt andere aanbieding en bedenkt zich op laatste moment
Género Zeefuik verblijft in Oostenrijk en in tegenstelling tot berichten dat hij mee zou gaan trainen met Wolfsberger AC, is hij ingegaan op belangstelling van SV Grödig. Dat meldt FC Groningen via de officiële kanalen. Grödig meldde zich maandagochtend en de spits besloot zich te oriënteren op die club. Grödig werd afgelopen seizoen derde in de Oostenrijkse Bundesliga en komt komend seizoen uit in de Europa League.

Update 3 juli 15.20 uur - Zeefuik na mislukte stage terug in Groningen, vertrek blijft lonken
Género Zeefuik is onverrichter zake teruggekeerd bij FC Groningen. De spits liep stage bij het Oostenrijkse SV Grödig, maar na overleg tussen beide partijen werd besloten de 'kennismakingsperiode' te beëindigen, zo melden de Groningers op de officiële website. Vrijdagochtend keert Zeefuik terug bij de selectie van Erwin van de Looi, die zich als winnaar van de play-offs voorbereidt op een vroegtijdige start van het (Europese) seizoen. De club biedt Zeefuik nog wel de mogelijkheid om zich te oriënteren op een andere club.

Het is jammer als FC Groningen Género Zeefuik laat gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij fit is en afgetraind is, kan hij waardevol zijn voor zijn (nieuwe) club.

30 juni 2014 om 10:07

Dat is hem alleen nog nooit gelukt.

30 juni 2014 om 23:05

Mee eens. Altijd kilo's te zwaar.

30 juni 2014 om 10:09

hij heeft nog nergens gepresteerd, wat zien clubs toch in hem?

30 juni 2014 om 12:54

Misschien is het een hele aardige jongen. Een andere reden om deze jongen te halen kan ik niet bedenken.

30 juni 2014 om 14:51

Hij trakteert altijd bij de Mcdonalds.

Nee, ik denk dat hij voor een redelijke club in een zwakke competitie ook met een kilootje te veel nog wel wat kan betekenen. Wat alle andere clubs in hem zagen is me een raadsel.

3 juli 2014 om 15:28

Zijn moeder kan heel lekker koken

Hier valt niet zo veel over te zeggen eigenlijk. Nooit echt opgevallen door zijn kwaliteiten.
Het ga je goed Género!

Echt jammer dat zeefuik een zeebuikje heeft... hij had best goed kunnen zijn/worden... helaas is hij nu vaka zo traag... zonde! hopelijk gaat hij het daar beter doen!

30 juni 2014 om 09:50

Echt onzin. Zo traag is ie echt niet. Hij is alleen geen echte killer voor de goal en vroeg of laat wordt je daar als spits toch op afgerekend.

30 juni 2014 om 10:10

In vergelijking me de fans op de tribune is hij niet zo traag nee. Echter staat hij vaak stil en wordt hij op de eerste meters zonder bal er sowieso uitgelopen. Zijn voorkomen zorgt dat hij goed ruimtes kan maken, hangen en wurgen. Maar ik heb bij Groningen nog nooit een mooie goal van deze spits gezien.

30 juni 2014 om 12:28

op een opgevoerde brommer niet nee

Mooi spitsje voor Zwolle.....

30 juni 2014 om 10:10

Zwolle zoekt geen spits die gemiddeld maar 4 veldgoals per seizoen maakt

3 juli 2014 om 17:05

Ik zou hem eerder naar Feyenoord steuren, die kunnen tegenwoordig van elke middelmatige spits, een club held en een top scoorder maken!

Zou het niet erg vinden als hij zou gaan, heel veel heeft hij niet gebracht....
Maar door wat anders te spelen had hij wel een stuk beter uit de verf kunnen komen. Als aanspeelpunt met een snelle speler er om heen hadden we aardig wat meer plezier aan hem kunnen hebben. Weet niet meer welke wedstrijd het was maar toen stond hij er samen met Zivkovic in en toe ging het heel goed. Zeefuik in spelen en Zivkovic er om heen laten draaien. Zag er toen echt wel goed uit...
Maar jammer genoeg te vaak geblesseerd en we kunnen niet gaan spelen op de manier dat voor Zeefuik uit komt, daar doe je andere spelers mee te kort en Zeefuik is er niet goed genoeg voor....

Ik kan me nu direct voorstellen dat hij daar in Oostenrijk een lawine gaat opleveren.... Aan goals bedoel ik dan :P

Hij speelde tot nu toe 47 officiële wedstrijden voor FC Groningen (33 basisplaatsen), waarin hij negen maal scoorde. Bekerduels tellen ook mee vz.

Voor beide partijen is het beter als Zeefuik vertrekt. Hij is inmiddels vierde keus als het op de spitspositie gaat dus spelen zal hij volgend seizoen nauwelijks hier. Voor zijn ontwikkeling is het ook beter dat hij nu ergens aan speelminuten komt want hij is inmiddels "al" 24 jaar en moet nu toch wel gaan laten zien wat hij waard is, wil hij in de toekomst nog stappen maken.

Lastig, deze poll. Ik vind het eigenlijk wel jammer dat Groningen hem laat gaan, want het is altijd lachen wanneer hij erin komt.

Maar goed, ik denk dat Zeefuik voor ieder rechterrijtje team in de Eredivisie gewoon een bruikbare en nog goedkope spits is. Misschien geen echter goalgetter, maar hard werken kan hem niet worden ontzegd en vaak aanspeelbaar.

Volgensmij is dit een jongen met weinig instelling, nooit fit en heb hem ook nooit echt een sterke speler gevonden. Snap niet waarom deze jongen altijd nog een nieuwe club vind.

Zeefuik is zo slecht niet hoor als iedereen denkt, is meer een meevoetballende spits, erg balvast, goeie pass.
Gaat alleen niet echt diep als een zivkovic ofzo en scoort niet heel veel, maar laat het team wel beter voetballen door even de bal een poos vast te kunnen houden, zodat de rest kan aansluiten.
Gewoon een mindere versie van pellè eigenlijk

30 juni 2014 om 13:50

Ik vermoed dat het balletje vast houden dan ook zo ongeveer het enige is wat hij kan. Als je op je 24e al op weg bent naar je achtste club dan gaat er toch ergens iets niet goed met je carrière. Al die club zullen het toch niet verkeerd zien met hem lijkt me.

Erg jammer dat het geen succes is geworden bij FC Groningen. Vond het destijds een erg slimme 'aankoop'. Zeefuik als sterk aanspeelpunt en Texeira als de afmaker. Helaas liep het anders..
Texeira bleek net als Zeefuik absoluut geen goaltjesdief. Met als verschil dat Zeefuik wel kan voetballen en Texeira niet. Misschien dat het met Hoesen als afmaker wel zou kunnen lukken. Denk alleen dat hij deze kans niet meer gaat krijgen. Heb alleen nog wel steeds sterk het idee dat Zeefuik in verhouding met zijn tijd bij NEC toch echt een stuk zwaarder is geworden. Zou daar nu echt niets aan te doen zijn? dit weet alleen Zeefuik zelf. Vind het echt heel jammer dat hij met zijn voetbalkwaliteiten niet vaker op het veld staat.

Sorry hoor, vond hem een paar jaar geleden wel een talent, maar die belofte heeft hij absoluut niet waargemaakt. Veel te zwaar. Is op weg naar Jl/topklasse...

3 juli 2014 om 15:28

Iets voor nac

Zeefuik zou een prima spits zijn voor de clubs die dit jaar gedeggradeerd zijn.
Heeft voldoende eredivisie ervaring en ik denk dat de top jl ook een beetje beter past bij zijn niveau.

3 juli 2014 om 16:17

Ik vond het in zn debuut jaar bij psv eigenlijk altijd wel dreigend. En nog eens vliegensvlug ook nog. Jammer dat hij t niet kan opbrengen om super fit te zijn. Hij heeft een bepaalde lichaamsbouw ja maar afgetraind kan hij zeker mee in de staart vd eredivisie, of zoals eerder gezegd , top vd jupiler ..

3 juli 2014 om 16:21

Dat denk ik ook ja .maar zeefuik zal wel een bourgondische instelling hebben.dat is niet erg , heb ik ook maar ja ik voetbal niet voor mijn brood.

Gernero is een spits, en ene spits moet scoren.

Natuurlijk heb je als spits ook andere kwaliteiten nodig en bijvoorbeeld hartstikke goed dat je balvast bent. Als je bijvoorbeeld goed kan koppen als spits dan is dat natuurlijk ook een kernkwaliteit.

Echterrrr ongeacht welke kwaliteiten een type spits bezit vind ik dat een spits in de eredivisie met minimaal 25 wedstrijden er minimaal 10 hoort in te leggen.

Anders ben je helaas niet geschikt. toch?

4 juli 2014 om 01:21

Je hebt natuurlijk wel een punt dat een spits er staat om de ballen erin te schieten. In het systeem dat Groningen nu speelt, 433, komt een spits als Zeefuik totaal niet tot zijn recht omdat hij snelheid en scorend vermogen mist. Toch is hij een bruikbare aanvaller in bijvoorbeeld een 442 opstelling. Zeefuik is moeilijk van de bal te krijgen en heeft oog voor medespelers. Met een snelle speler naast hem kan dat best goed uitpakken. Niet geschikt voor ons inderdaad, maar zeker wel geschikt als aanvaller.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren