Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer ‘man van 30 miljoen’ ontkent geruchten: ‘Niets van waar’

Laatste update:
/

West Ham United gaat werk maken van de komst van Troy Deeney, zo melden Britse media maandagavond. De club uit Londen was afgelopen zomer al op zoek naar een big-money striker. Ondanks een budget van circa 35 miljoen euro slaagden the Hammers er niet in om de spitspositie van een nieuwe impuls te voorzien. Na elf speeldagen in de Premier League staat de teller op slechts elf doelpunten.

Britse media verzekeren dat West Ham in januari niet stil zal zitten en Deeney een van de voornaamste doelwitten van de Premier League-club is. De 28-jarige spits was afgelopen zomer in beeld bij Leicester City, dat naar verluidt liefst dertig miljoen euro bood. Watford verleende desondanks geen medewerking aan een transfer van de aanvaller, die afgelopen seizoen goed voor dertien treffers in de Premier League was en deze voetbaljaargang driemaal het net vond.

Deeney werd beloond met een nieuw contract voor vijf seizoenen, met een weeksalaris van 55.000 à 60.000 euro. West Ham zal dus grof geld moeten betalen om de aanvaller van Watford over te nemen, maar de Londenaren hebben aanvallende impulsen nodig. Andy Carroll is ook dit seizoen weer blessuregevoelig, Andre Ayew stond maandenlang aan de kant en Diafra Sakho speelde door een rugblessure nog geen minuut dit seizoen. Simone Zaza en Jonathan Calleri, beiden gehuurd, hebben nog niet laten zien dat zij een meerwaarde zijn.

Update 15 november 14.30 uur: Zaakwaarnemer ‘man van 30 miljoen’ ontkent geruchten: ‘Niets van waar’
De Britse media pakten maandagavond groots uit met het bericht dat West Ham United bereid zou zijn om dertig miljoen euro neer te leggen voor Watford-aanvaller Troy Deeney, maar zijn zaakwaarnemer heeft de geruchten nu de wereld uit geholpen. “Ik heb het vanochtend gehoord. Het is niet waar, niet eens een beetje. Er is op dit moment geen interesse en Troy richt zich helemaal op het spelen voor Watford en zijn pogingen om een plekje bij de Engelse nationale ploeg te veroveren.”

Van Watford naar West Ham United is een sportieve verbetering

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

WHU is bezig met een bijzonder project om in toekomst structureel bij top BPL te horen, maar daar vind ik deze aankoop niet goed genoeg voor. Ze zouden voor bijv. Insinge moeten gaan van Napoli of Mandzukic. Dat soort kaliber spelers, willen ze straks mee doen aan top. Ze zijn al begonnen met verhuizing naar Olympisch stadion, dus wat dat betreft wel een mooi project.

14 november 2016 om 20:08

Nou zo goed draaien ze niet meer hoor. Zijn niks meer van vorig seizoen

15 november 2016 om 14:58

De persoon waar jij op reageert zegt toch niks over de huidige prestaties? Beetje raar om hem daar dan op aan te spreken.. West Ham is inderdaad bezig om iets op te bouwen, maar op korte termijn is daar haast bij geboden. Er moeten enkele goede spelers bij komen om degradatie te voorkomen, volgend seizoen kan daar dan op verder gebouwd worden. Bij degradatie wordt het allemaal een groot stuk lastiger.

45 wedstrijden in de premier league, 16 doelpunten gemaakt. Totaal geen bijzondere speler en is niet beter dan de spitsen die er al rondlopen. Voor die 30 miljoen euro kan je beter een fatsoenlijke verdediger halen. Collins die bijna 40 is staat nota bene centraal achterin! Misschien dat ze Payet voor 120 miljoen gaan verkopen in januari anders zou ik niet begrijpen dat ze zo met geld rondstrooien terwijl je Ayew, Carroll, Zaza en Sakho al voor de spitspositie hebt!

14 november 2016 om 20:34

Bijna 40 jaar? Dichter bij de dertig hoor. Niet dat hij goed is, echt een blinde verdediger. Zelfs bij Wales wordt hij gepasseerd door James Chester bijv.

Ongelofelijk.. West Ham is op een goede weg, maar een speler als Deeney kan gewoon niet beter. Hij is ook niet de topschutter die ze zoeken, meer een aanspeelpunt. Dan kan je nog beter naar Mitrovic kijken. Waarom hebben ze eigenlijk Remy niet gehaald van Chelsea aan het begin van het seizoen? Palace heeft met hem en Benteke twee fantastische spitsen staan

Is een speler die 3 doelpunten in 11 wedstrijden maakt 30 miljoen? Laat mij daar maar spelen ik maar er ook wel 3

Wat zijn mensen negatief. Deze jonge voegt met zijn werklust bijzonder veel toe, bovendien een erg slimme voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren