Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Willem II heeft mondeling akkoord met beoogde nieuwe back'

Laatste update:

Willem II is op zoek naar een opvolger van Frank van der Struijk en kijkt rond voor een nieuwe rechtsback. Voorlopig zouden er twee belangrijke kandidaten zijn voor die positie: Ruben Ligeon, die bij Ajax onder contract staat, en de binnenkort transfervrije Guus Joppen van VVV-Venlo.

/

De 25-jarige Joppen, die in de jeugdopleiding speelde van PSV, is een oude bekende van Willem II-trainer Jurgen Streppel. De verdediger maakte al bij de junioren de overstap naar Helmond Sport en werkte daar samen met Streppel. VVV wil langer verder met de rechtsback, maar volgens het Brabants Dagblad heeft Joppen laten weten dat hij graag in de Eredivisie wil voetballen.

De Tilburgers hebben daarnaast belangstelling voor Ligeon, die de afgelopen maanden op huurbasis uitkwam voor NAC Breda en met de aartsrivaal van Willem II naar de Jupiler League degradeerde. De 23-jarige Ligeon debuteerde al in 2011 in de hoofdmacht van Ajax en staat er nog een jaar onder contract, maar lijkt weinig toekomst te hebben in Amsterdam.

Update 15 juni 13.31 uur - 'Willem II heeft mondeling akkoord met beoogde nieuwe back'
Het ziet ernaar uit dat Guus Joppen de nieuwe rechtsback van Willem II zal gaan worden. De vleugelverdediger beschikt over een aflopend contract bij VVV-Venlo en volgens het Brabants Dagblad is hij inmiddels akkoord met Willem II over een contract. Hoeveel jaar de verdediger bij de Tilburgers aan de slag gaat, is nog niet duidelijk; ook is nog onbekend of de interesse in Ruben Ligeon nu voorbij is.

Wie zou jij de beste optie vinden voor Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen goeie aanwinsten zijn onder lage druk bij Willem 2. Wie zouden er aanvallend nog bijgehaald kunnen worden?

15 juni 2015 om 08:25

Misschien kunnen ze Locadia huren van Psv? Komt die ook eens aan spelen toe, moet PSV alleen wel een vervanger zoeken voor op de bank.

15 juni 2015 om 08:34

Ja wat is Locadia weg gevallen zeg. Hoop dat hij een goeie keuze maakt en dat zou inderdaad wel eens een club als Willem 2 kunnen zijn. Zoals hieronder vermeld zou Zivkovic ook geweldig zijn, maar zal die niet de noordelijke kant op gaan?

15 juni 2015 om 11:19

Het stond al bijna vast dat Zivkovic weer naar Groningen terug gaat door middel van een verhuur.

15 juni 2015 om 08:30

Zivkovic huren als Ajax van plan is om hem te verhuren of Menig

Joppen goede en goedkope versterking voor Willem 2.
Toch knap hoe ze met klein budget de selectie te versterken.

15 juni 2015 om 10:31

Wat een onzin Joppen staat in de belangstelling van meerdere ploegen zoals Cambuur, Zwolle Gae en NAC hengelt al jaren naar zijn gunsten. Dus het is gewoon een beetje afkijken van elkaar en hoger bieden.

Waar gaat Frankie 'maak me gek' vd Struik naar toe ? Hij deed het vorig seizoen toch goed in Tilburg ?

Ligeon lijkt me een goede back, die wel past bij de speelstijl van Streppel !

15 juni 2015 om 09:11

Nog nergens maar hij heeft aangegeven dat ie rond wil kijken wat er in het buitenland is

15 juni 2015 om 09:19

poppel denk1

15 juni 2015 om 10:45

Vd struik deed het redelijk. Vond hem wel 1 van de zwakste schakels in de verdediging.

Ik zou lekker voor Abel Tamata gaan Promes van VVV voor in de CV en Lasnik voor Middenveld

15 juni 2015 om 09:10

geloof niet dat lasnik echt welkom is in Tilburg!die ligeon mag wel komen !

15 juni 2015 om 09:54

Ik als PSV supporter en inwoner van Tilburg zou nooit geen Tamata halen, die zul je nooit kunnen verkopen en is meer een breedte versterking. Die kerel kan er werkelijk niks van, laat hem maar eerst wat presteren in de JL league.

Ligeon speelde een zeer sterk seizoen in dienst van NAC en als Willem II hem weet te strikken doen ze meer dan uitstekende zaken. Gezien Ligeon's recente spel vind ik dat hij wel hoger dan Willem II kan, misschien een Groningen of Utrecht. Joppen lijkt me een degelijke vervanger maar ten opzichte van Van der Struijk is het slechts een kleine verbetering. Hij is wel goedkoop en heeft Eredivisie ervaring dus dat helpt zeker mee

15 juni 2015 om 12:41

Denk dat je Heerenveen bedoelt met hoger ipv Utrecht. Aangezien die wel europees spelen net als Groningen. Voor het geld kan ie wel beter naar Utrecht gaan ipv Willem II.

15 juni 2015 om 13:53

Heerenveen speelt geen Europees...

15 juni 2015 om 13:57

Hoewel ik een beetje subjectief ben vind ik het toch vreemd dat Utrecht gelijk wordt geacht aan Willem II. Utrecht is sinds jaar en dag al structureel subtopper terwijl Willem II nu een uitschieter kent. Utrecht is zowel sportief als financieel een beter club dan Willem II. Toegegeven: Heerenveen en in mindere mate Groningen zijn beter als wij

15 juni 2015 om 14:07

Heerenveen en AZ wel Groningen niet die zijn van ons niveau.

15 juni 2015 om 14:09

Het slaat ook nergens op dat mensen altijd zeggen dat we van het niveau Cambuur, Willem II, Ado, Pec, Heracles of Nac zijn. We zijn in alle facetten groter dan die clubs.

15 juni 2015 om 14:15

Utrecht sinds jaar en dag structureel subtopper? Dat dacht ik niet he! Utrecht wil zo graag mee doen in de subtop, maar dat is tot de dag van vandaag nog niet gelukt. Ja eens een uitschieter naar boven maar meer ook niet hoor, gewoon een middenmoot clubje.

15 juni 2015 om 14:21

Groningen is verder dan Utrecht en wel in alle facetten!

15 juni 2015 om 14:28

Utrecht is niets groter dan ADO Den Haag. Kom niet weer aan met een groter stadion. Begroting is gelijkwaardig en de clubs draaien beide in de middenmoot met zo nu en dan een uitschieter naar boven. Ik denk zelfs dat ADO sneller groeit dan Utrecht.

15 juni 2015 om 14:54

Groningen wel maar de clubs die Spurs11 verder noemt absoluut niet.

15 juni 2015 om 14:55

En ik kom inderdaad aan met groter stadion nu. En verder heef Utrecht meer fans dan Ado, betere voetballers en bijna altijd een betere klassering dan Ado.

15 juni 2015 om 14:56

Utrecht is nog nooit gedegradeer. Kent bijna geen degradatiezorgen en doet vaak mee aan de Europa League play offs. Dan spreek ik van een Nederlandse subtopper

15 juni 2015 om 17:21

ADO is de laatste 10 jaar 2 x boven Utrecht geëindigd. Hoe kunnen jullie ADO fans dan beweren dat jullie gelijk aan ons zijn?

16 juni 2015 om 15:14

Ik zeg ook dat Utrecht financieel meer te bieden heeft. Maar sportief heb ik echt mn twijfels maar goed mag na 1 seizoen niets zeggen gaan we aankomend seizoen zien of het een uitschieter is.

Klopt inderdaad Heerenveen heeft geen europees. Maar denk dat we Grongingen / Heerenveen wel als gelijkwaardig mogen bestempelen sportief gezien. (ik zeg niets over financieel, achterban, uitsraling enz enz)

18 juni 2015 om 18:47

Kan wel zo zijn, maar Utrecht is niks meer dan ADO Den Haag! Utrecht is gewoon middenmoter en niets meer dan dat.

18 juni 2015 om 18:54

Nou leuk een groter stadion wat nooit uitverkocht is. Hoezo meer fans? Fans die naar het stadion komen ben ik met je eens, maar fans die gewoon thuis of op welk manier dan ook kijken kan je niet meten. ADO heeft in het verre verleden 30.000 man kunnen herbergen in het Zuiderpark. Betere voetballers daar heb ik mijn twijfels over, denk namelijk dat het momenteel twee gelijkwaaridge teams zijn, hoe vervelend je het ook vindt.

18 juni 2015 om 19:04

Utrecht doet helemaal niet vaak mee aan de EL play offs. Als je de historie bij pakt dan zal je zien dat het gelijkwaaridig is allemaal en dat ze elkaar niet veel ontlopen.

15 juni 2015 om 14:46

Ligeon ruilen tegen dijks. en anders de hoofdprijs vragen, 4 miljoen ofzo?

Doet willem2 ook richting ajax toe dus dan is dat geen probleem

15 juni 2015 om 15:21

Prima, hou Ligeon maar dan, dat vullen we wel anders op en dan verkopen we Dijks wel aan een club die hem wel op waarde weet te schatten

16 juni 2015 om 15:19

Ligeon gaat nu ook niet meer naar Willem II. Nu er een contract klaar ligt voorjoppen. We hebben nog een rechtsback (heerkens) dus zoektoch zal nu naar een linksback, rechtervleugel en spits gaan.

Denk dat De Sa grotere kans heeft de overstap hier naar toe te maken en dat Zivkovic gehuurd wordt. Alleen de hoogte van het bedrag wat dan nog naar Tilburg moet zal nog wel over gesteggelt worden.

Guus welkom bij de mooiste club van Nederland.

Jürgen Streppel heeft veel kwaliteiten en zich bij zowel Helmond Sport als Willem 2 duidelijk bewezen. Zeer amaibele man ook met veel humor. Heb je Ton nog niet als mental coach naar Tilburg gehaald Jürgen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren