Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Voormalig Ajacied tekent in Eindhoven: ‘Hij heeft ons overtuigd’

Laatste update:

Daoud Bousbiba keert mogelijk terug in het profvoetbal. De 21-jarige linksbuiten maakte in november de overstap van Ajax naar Topklasser TEC, maar is nu op proef bij FC Eindhoven en maakt een goede kans op een contract.

/

“Hij maakt een uitstekende indruk, dus Daoud kan zeker een interessante speler voor ons zijn”, laat trainer Ricardo Moniz optekenen in het Eindhovens Dagblad. Bousbiba tekende in 2014 nog een contract tot medio 2016 bij Ajax, maar mede door blessureleed kwam het niet tot een doorbraak. Hij mocht uiteindelijk vertrekken.

“Er was een hoop gedoe in de organisatie bij Ajax. Ik werd gelabeld als een Wim Jonk-speler, dus dan weet je het wel”, aldus Bousbiba, die vervolgens dus naar TEC trok. “De Topklasse, wat moet je daar nou? Maar ik heb daar weer doelpunten gemaakt en veel assists geleverd. Het heeft me goed gedaan, dat afgelopen half jaar.”

Update 14 juli 15.58 uur - Voormalig Ajacied tekent in Eindhoven: ‘Hij heeft ons overtuigd’
Daoud Bousbiba speelt de komende twee seizoenen voor FC Eindhoven. De 21-jarige linksbuiten trainde al even mee bij de deelnemer aan de Jupiler League. “Bij TEC viel Bousbiba regelmatig op, waardoor hij bij ons een kans heeft gekregen om mee te trainen. Hij heeft een goede opleiding gehad bij Ajax, dat is aan alles te zien. Met zijn acties en snelheid overtuigde hij ons om de samenwerking voort te zetten. Eindhoven gaat in de toekomst veel plezier aan Daoud beleven!”, zegt directeur Harm van Veldhoven.

Denk jij dat Daoud Bousbiba een contract krijgt bij FC Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Afgelopen jaren zie je wel dat de spelers die op voorspraak van wim jonk gehaald of een contract hebben gekregen de deur worden uitgewerkt. Bij jong ajax kregen afgelopen tijd alleen de mindere spelers een kans.

7 juli 2016 om 09:06

Ik zie dat helemaal niet. De toppers spelen in Jong Ajax gewoon, maar de meeste toppers maken gauw de volgende stap (Van de Beek, Cerny, Muric) en anderen blijven hangen of dienen als opvulling van de selectie van Jong Ajax. Zeker nu gaan er veel spelers weg, want de A2 is opgeheven. De toppers blijven echter en spelen ook (bij A1 en Jong).

14 juli 2016 om 16:36

wat een onzin! er wordt gewoon doorgeselecteerd. Er zijn genoeg oogappels van Jonk die nu aan het aansluiten zijn bij Ajax 1 of gewoon bij Jong Ajax spelen.

Jonk had hem ook geen nieuw contract meer gegeven. Is al 21 en nog niet goed genoeg, dan moet je naar anderen gaan kijken, die wel de stap naar het eerste kunnen zetten.

7 juli 2016 om 10:43

Afgelopen seizoen tegen gespeeld in competitieverband. Verreweg de meest attractieve speler in de zondagtopklasse. Wat heb ik van hem genoten ook al was ik van het andere team. Zo'n snel voetenwerk als hij zie je niet vaak. Jammer dat geen eredivisie zich voor hem meldt.

Het verschil tussen topklasse en top Eredivisie is echter wel heel groot. Deze jongen zal waarschijnlijk goed mee kunnen in de JL en onderin de Eredivisie, maar hij hoeft nu niet de kaart Jonk te trekken als reden dat hij niet meer bij Ajax speelt. Het eerste haalde hij gewoon niet op korte termijn. Misschien lukt het hem via een andere weg wel, maar dat zullen we dan nog wel gaan zien.

7 juli 2016 om 18:15

Heb je dat van Janssen en Vardy gehoord? Of wie heeft je dat ingefluisterd?

8 juli 2016 om 13:14

Ik heb het dan ook niet direct over de top van de eredivisie, maar ik denk dat hij bij een counterploeg uit het rechterrijtje zeker kans maakt op een basisplaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren