Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Verbaasd Roda JC bereikt alsnog akkoord met Turkse tweedeklasser

Laatste update:
/

Anco Jansen heeft Roda JC Kerkrade ingeruild voor Boluspor, een club die actief is op het tweede niveau van Turkije. Boluspor heeft de komst van Jansen al kenbaar gemaakt via de officiële kanalen, tot onbegrip van Roda JC. Volgens de Eredivisionist is er helemaal geen overeenkomst met de Turkse club.

“'Anco had zich vandaag gewoon bij ons moeten melden”, laat een woordvoerder van Roda JC weten aan FOX Sports. “Er is geen overeenkomst met Boluspor. We proberen Anco te bellen, maar krijgen hem niet te pakken. We vermoeden dat hij nog in Turkije is.”

De 26-jarige Jansen is inderdaad nog in Turkije, want hij zette zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis en hij trainde direct mee met zijn nieuwe werkgever. Of Jansen daadwerkelijk in Turkije kan blijven, is door de recente ontwikkelingen dus nog maar de vraag.

Update 31 augustus 10.35 uur - Verbaasd Roda bereikt alsnog akkoord met Turkse tweedeklasser
Roda JC Kerkrade heeft alsnog een akkoord bereikt met Boluspor over de transfer van Anco Jansen. De club reageerde vrijdag nog verbaasd op het nieuws dat de speler al naar Turkije zou zijn vertrokken. Maandagochtend bereikte de Limburgse club overeenstemming over de overgang van de 26-jarige middenvelder. Jansen tekent een contract voor twee seizoenen bij de Turkse tweedeklasser.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 augustus 2015 om 18:44

Het lijkt erop dat Janssen zijn zaken beter moet regelen. Is gewoon bij zijn 'nieuwe' club gebleven terwijl er helemaal nog geen overeenkomst was. Het is gebruikelijk dat een club toestemming geeft om alvast naar het land af te reizen om een aantal praktische zaken te regelen als ze verwachten er wel uit te komen. Dat is nu dus niet gebeurd en dus moet Janssen zich gewoon op de training bij Roda melden waar hij nog een contract heeft.

28 augustus 2015 om 18:54

misschien heeft hij zijn zaakjes niet op orde? Kan me nog iets terug halen dat hij eerder ook al problemen had om weg te gaan bij zijn oude club en naar roda te gaan

anco jansen kan blijkbaar bij geen enkele club door de voordeur vertrekken, jammer

Heel raar dit. Vraag me af hoe dit mis kan lopen.

Typisch... Sommige voetballende acties zijn geniaal, voor de rest is anco gewoon een zak...

Anco maakt zichzelf even nog populairder dan hij al was.

En weer is de gek anco betrokken bij een soap...die gast spoort echt niet. Ook roda komt er nu achter

Ik denk eerder dat anco Janssen er een puinhoop van maakt. Bij de graafschap heeft hij zich ook op gênante wijze gedragen tijdens transfers.

Laten we eerst maar eens afwachten voor we voorbarige conclusies trekken. Ik kan nou niet zeggen dat ik één van de betrokken partijen zomaar op zijn/haar woord geloof. Al is het wel zo dat het beleid van Roda op spelers gebied tot nu toe wel altijd ruim voldoende was.

Zal gewoon een vast transferclausule bedrag is zijn contract hebben gehad , en als daaraan word voldaan ( zoals nu waarschijnlijk het geval is ) dan houdt niets een transfer nog tegen.

Voetbalzone,

Alsjeblieft zeg!

Mag eindelijk dat filmpje van Ajax TV weg bij iedere Nederlandse / Eredivisie topic?!

Het is nu wel duidelijk, hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren