Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Marwijk tekent bij en maakt kans op flinke bonus

Laatste update:

Bert van Marwijk gaat zijn contract bij Saudi-Arabië naar alle waarschijnlijkheid verlengen. De gesprekken over een nieuwe arbeidsovereenkomst bevinden zich in een finaal stadium en binnen 48 uur wordt er duidelijkheid verwacht.

/

Van Marwijk tekende in augustus een contract voor één jaar in het koninkrijk en loodste De Zonen van de Woestijn naar de derde ronde van de Aziatische kwalificatiereeks voor het WK van 2018 in Rusland. Van Marwijk is met Saudi-Arabië na zeven interlands bovendien nog altijd ongeslagen.

De Saudische bond heeft Van Marwijk overigens wel gevraagd om minder vaak af te reizen naar Nederland, omdat men wil dat de keuzeheer meer lokale competitie- en bekerwedstrijden live bezoekt.

Update 9 april 14.56 uur - Opvolger van Van Marwijk staat al klaar bij Saudi-Arabië
Als de voetbalbond van Saudi-Arabië en Bert van Marwijk geen akkoord bereiken over een langere samenwerking, dan wordt Hélio dos Anjos volgens verschillende Arabische media de nieuwe keuzeheer. De 58-jarige Braziliaan was tussen maart 2007 en juni 2008 al de bondscoach van Saudi-Arabië en staat sinds eind december voor de groep bij Najran.

Update 22 april 14.14 uur - Van Marwijk tekent bij en maakt kans op flinke bonus
Bert van Marwijk heeft zijn contract als bondscoach van Saudi-Arabië met één jaar verlengd, zo heeft de voetbalbond via Twitter bekendgemaakt. Als de Nederlander Saudi-Arabië naar het WK in Rusland leidt, ontvangt hij naar verluidt een bonus van 440.000 euro.

Denk jij dat Bert van Marwijk zijn contract gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schandalig dat je van zo een land geld accepteert. Aan de andere kant moet je politiek niet bij voetbal betrekken en is het makkelijk praten als je zelf geen miljoenen aangeboden krijgt.

8 april 2016 om 15:46

Precies, je kan het zo n man niet kwalijk nemen als ze miljoenen naar hem smijten

8 april 2016 om 15:47

Zolang het koningshuis een extra sterke delegatie stuurt als een Saudische hoge pief overlijdt, kan je Van Marwijk niks kwalijk nemen. Die staat niet jaar in jaar uit te acteren dat die voor mensenrechten opkomt in tegenstelling tot de Nederlandse regering.

8 april 2016 om 15:51

Hoezo schandalig ? waar denk je waar de olie vandaan komt waar jou en mijn auto op rijden ? over hypocriet gesproken als je zo gaat denken dan kun je nergens meer heen .

8 april 2016 om 22:38

Met schandalig dat je van zo een land geld aanneemt bedoel ik het meer in zijn algemeen ook, dat wij met zijn allen uberhaupt zaken met ze doen, dus ook alle olie-importerende landen. Juist daarom zeg ik daarna toch ook dat je dit van Marwijk niet echt kunt verwijten, aangezien hij niets met politiek te maken heeft. Maar het blijft geld dat niet in mijn ogen op een oneerlijke manier verdient wordt.

8 april 2016 om 16:52

Is het nou wel of niet schandalig????

8 april 2016 om 17:18

Schandalig dat jij hun benzine in de auto gooit

8 april 2016 om 17:58

Ik zag paar jaar geleden de grote Zico met een te grote jas van Irak coachen aan de zijlijn... Daar werd je ook niet vrolijk van..

8 april 2016 om 21:54

Ik snap niet waar de haat richting saudi Arabiã« vandaan komt. Dat land heeft in de afgelopen 50 jaar geen enkel schot gelost. Amerika daarentegen heeft in totaal pas ongeveer 5 jaar vrede gehad of zoiets. Van marwijk doet het gewoon prima en beide partijen zijn het eens. Top

8 april 2016 om 22:35

Zeg ik ergens dat de VS een vredig land is? En dat Saudi-Arabie geen enkel schot lost zegt niet dat het een vredig land is. Afvalligen en homo's worden daar regelmatig onthoofd. Dat kun je toch niet vredig noemen? Ik noem dat crimineel.
Maargoed, misschien vind je dat lastig toe te geven Badr, of vind jij dat wel normaal. In ieder geval voel je je beledigt, anders zou je zo een slechte moeder opmerking ook niet maken.

9 april 2016 om 15:20

Beste Badr, misschien dat het aan je nickname ligt , maar wij vinden in het vrije westen (waar ook jij de vruchten van plukt) dat de manier waarop men in Saudi Arabie met anders denkenden of zelfs het andere geslacht omgaat vrij onfatsoenlijk tot ronduit inhumaan. Het kan dat je daar anders over denkt, maar wij vinden dat nu eenmaal. Dat geeft je verder niet het recht om iemands moeder er bij te halen en laat zien dat jij ook een stukje fatsoen ontbeert.

9 april 2016 om 15:47

@badr: mischien komt dat door het continu schenden van mensen rechten of hun omgang met anders gelovigen, homos en vrouwen. Als jij dat niet kan zien en denkt dat SA zo vredig is ben je best wel blind.

22 april 2016 om 19:23

In de VS worden vrouwen gelijk behandeld als mannen en niet onderdrukt. Is toch belachelijk dat vrouwen niet eens mogen auto rijden.
Als groot land mag Saudie in de onrustige regio van de wereld mag het wel eens optreden en de bewoners van de buurlanden op vangen.

Bert heeft groot gelijk nog even geld op halen voor zijn oude dag.

22 april 2016 om 14:24

Waarom schandalig? Saoedi Arabie is een land met een compleet andere cultuur. Ik vind dat 'wij'' westerlingen ons daar niet mee moeten bemoeien. Wat we hier normaal vinden hoeft de rest van de wereld niet te vinden en andersom.

En wie bepaalt de definitie van mensenrechten? Het is inderdaad schandalig dat homo's worden onthoofd maar ik vind het ook schandalig dat een stel verwijfde mannen in hun blote kont op een boot staat te dansen in de grachten van amsterdam.

22 april 2016 om 14:38

In je blote reet dansen gaat wat minder ver dan homo's onthoofden, vrouwen stenigen etc. etc. Of wil jij dat nu daadwerkelijk op 1 lijn trekken?? Doet je dat nu echt?
Beetje appels met peren vergelijken wat je nu doet.

Van Marwijk kon ook genoeg geld verdienen bij een club in welke competitie dan ook, v. Marwijk heeft bovendien al genoeg centen om van te leven.
Maar v. Marwijk kiest hiervoor..prima, zijn goed recht. Maar hij krijgt daar zeer terecht ook veel kritiek op.

Wat mij betreft mag Van Marwijk lekker zijn zakken vullen hoor, maar laat hem dan nooooit meer een kritische (morele) mening hebben over een ander. Ik kan me overigens voorstellen dat hij niet zo blij is met de eis om minder vaak naar Nederland af te reizen

hypocriete lui hier want ik wil nog wel eens zien als die gasten met hun afkeurende reacties zelf voor die keuze gesteld zouden worden wat ze dan zouden doen

22 april 2016 om 14:39

Als ik al een paar miljoen op mijn bank had, zoals v. Marwijk, dan had ik het zeker niet gedaan.

Het zou mooi zijn als hij daar niet heen was gegaan uit protest voor het schenden van mensen rechten enzo in dat land. Net zoals springsteen die een concert aflast vanwege een omstreden anti homo wet in north carolina.

22 april 2016 om 14:15

Het zou nog mooier zijn als hij een deel van dat geld investeert in Fortuna en zorgt dat de club weer financieel en sportief gezond wordt.

Persoonlijk zou ik er niet gaan werken, maar dat ie het zelf moet weten lijkt me duidelijk. Wat me wel aan hem irriteert is dat ie zich verschuilt als men er een vraag over stelt. Dan heeft ie het over vorige trainers (rijkaard) en de politiek en over het koningshuis, in plaats van over zichzelf. Zeg dan gewoon dat je weet dat de mensenrechten daar geschonden worden, maar dat dit jou er niet van weerhoudt daar te werken. Dan ben je klaar.

22 april 2016 om 17:34

Jij doet nu precies wat ik Bert verwijt, namelijk verwijzen naar iemand anders die eventueel ook ooit niet helemaal koosjer is geweest. Jij bent er gaan werken Bert en het is niet vreemd als men daar vraagtekens bijzet.

23 april 2016 om 10:21

Oef. Cruijff ging natuurlijk naar Catalonië. Dat niet gezien wordt als een uiting van het fascistische Spanje-integendeel. Als hij naar de Koninklijke was vertrokken, dan had ik je gelijk gegeven.

On: Van Marwijk houdt ook van geld. En het regime aldaar zal hem misschien jeuken. Zoals anderen ook aangeven: geef dat dan ruiterlijk toe. Niet de betweter uit gaan hangen.

Bertje gaat het niet halen,er zitten sterke landen in de poule dus die 440.000 euro kan hij naar fluiten
en dat reizen heen en weer naar NL vind ik wel overdreven,je werkt daar en blijf daar ook,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren