Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Geel erkent aanstaande komst van ‘energieke’ vijftiger

Laatste update:

Feyenoord neemt na dit seizoen afscheid van Fred Rutten en dan krijgt Giovanni van Bronckhorst het voor het zeggen. Jean-Paul van Gastel zal hem assisteren, maar de voorbije weken gaf Feyenoord steeds aan dat het ook nog bezig was met de zoektocht naar een tweede assistent voor Van Bronckhorst. Men zocht iemand met ervaring, die gepokt en gemazeld is binnen de voetballerij. Nu lijkt de club uit te zijn gekomen bij Jan Wouters.

/

De Telegraaf bericht donderdagavond dat de 54-jarige Wouters deel zal gaan uitmaken van de technische staf in De Kuip. Op dit moment is hij hoofdtrainer van Kasimpasa in Turkije: drie weken geleden volgde hij Shota Arveladze op, die uit eigen beweging besloot te vertrekken. Wouters zit nog acht speelronden op de bank bij de club uit de Süper Lig en dan zit het seizoen er voor hem op.

De voormalig middenvelder voelt zich prettiger in een rol als assistent-trainer dan als zelfstandig coach, zo bleek in het verleden. In 1997 kwam hij voor het eerst op eigen benen te staan bij Ajax, nadat hij al assistent en jeugdtrainer was geweest bij FC Utrecht. Het werd echter geen succes en later nam hij een andere rol op zich in Amsterdam. Hij fungeerde vervolgens als assistent-coach bij Rangers FC en was assistent, interim-coach en weer assistent bij PSV en FC Utrecht.

Van 2011 tot 2014 had Wouters het alleen voor het zeggen in de Domstad, nadat Erwin Koeman er al vroeg de brui aan had gegeven. In april vorig jaar werd bekend dat Wouters niet verder zou gaan bij FC Utrecht en dat Robby Alflen hem op zou volgen. Wouters verkaste naar Turkije, waar hij hoofd jeugdopleidingen werd bij Kasimpasa. Toen Arveladze ervoor koos te vertrekken, stapte Wouters in als interim-coach.

Update 10 april 18.16 uur - Van Geel erkent aanstaande komst van ‘energieke’ vijftiger
De overgang van Jan Wouters naar Feyenoord is vrijwel afgerond. Technisch directeur Martin van Geel noemt de hoofdtrainer van Kasimpasa in Turkije ‘een hele zware kandidaat’ en erkent dat de aanstelling van de oud-international als assistent-trainer op enkele details na is afgerond. “Hij voldoet aan alle criteria. Jan is boven de vijftig, energiek, ervaren en gedreven”, zo citeerde RTV Rijnmond.

Is Jan Wouters een geschikte assistent-trainer voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele goede keuze van Feyenoord, Zelf zag ik graag Wim Rijsbergen komen maar als Wouters beschikbaar is altijd polsen !

10 april 2015 om 00:42

Ik had eigenlijk gehoopt op een ervaren man met een Feyenoord verleden . Zoals Rijsbergen inderdaad maar Jan Wouters lijkt mij ook een prima keuze . Ga denk ik goed bij Feyenoord passen en lekker veel ervaring ja in mijn nopjes

10 april 2015 om 06:47

Prima keuze. Drie voetbaldieren op de bank bij Feijenoord. Er was geen enkel pratende hoofden-programma dat Wouters heeft genoemd als mogelijke kandidaat. Zegt veel over die programma's en ook over Wouters. Blaast niet hoog van de toren, op de achtergrond, maar wel veel kennis en kunde in het voetbal.

10 april 2015 om 08:35

Vond dat hij Utrecht ook goed liet voetballen in vergelijking met wat het dit seizoen is. Denk ook dat hij veel waarde kan zijn voor Gio. Wat betreft die programma's, het probleem is dat zij week van week kijken. Dus zij kunnen Depay afkraken op zijn gedrag voor de camera's, en volgende week dan weer roepen hoe geweldig hij was.

10 april 2015 om 18:50

Wouters is een goede keuze van Feyenoord. Mey Kuyt en hopelijk een grotendeels behouden selectie kan Feyenoord eindelijk weer echt de "the enemy i love to hate"zijn. Ik zeg dit op een positieve manier!

groeten een Ajacied

Heel verstandig. Heeft in verschillende posities gezeten qua functies en clubs. Wijze man die niet graag de media op zoekt voor wat aandacht. Vooral het feit dat hij hoofdjeugdopleidingen is geweest bij Kasimpasa is mooi meegenomen. Misschien kan hij bij Feyenoord ook een paar leuke talenten er uit pikken voor het eerste.

10 april 2015 om 00:47

Precies. Ik denk dat dit een verstandige keuze is. Als hoofdtrainer vond ik Wouters wat minder maar voor deze rol is hij geknipt.

Zeer goeie zet van Feyenoord.

Heb gehoord van meerdere critici dat hij een zeer goeie veld trainer is maar op tactisch vlak tekort schiet. Dus denk dat hij het trio compleet maakt met zijn ervaring en wijsheid. Zet feyenoord het goed neer. Heb al zin in volgend seizoen!

Feyenoord leert hier van de situatie van PSV vorig seizoen. Een ervaren man erbij is gewoon een must.

En met Jan Wouters doet Feyenoord gewoon een goede zet. Hij heeft in de loop van de jaren wel laten zien dat hij als assistent uitstekend functioneert. Als man op de achtergrond zal Jan Wouters nog van veel waarde voor Feyenoord kunnen zijn.

10 april 2015 om 06:45

Hoop niet dat hij uitgefloten wordt door de fans met zijn Ajax verleden...😊 is een zeer goede zet van Feyenoord.

Goed nieuws zeg deze avond! Eerst Kuyt nu Wouters als ervaren man. Prima keuze!

Van Geel heeft het druk vandaag, Feyenoord zet weer wat kwalitatieve stappen omhoog (baby-steps, maar toch).

10 april 2015 om 00:30

Baby-steps? Is dit weer een hele kleine sneer? Wouters is gewoon een prima veldtrainer, en fantastische assistent. Een man die niet (meer) op de voorgrond wil komen en altijd goed werk heeft verricht in een assisterende rol.

Eerst Kuyt, nu Wouters. Binnenkort Guidetti. Ze zijn gewoon prima bezig in Rotterdam-Zuid, en dat al jaren.

10 april 2015 om 00:37

Absoluut geen sneer zelfs, heb een klein zwak voor de stadionclub gekregen de laatste jaren (als het bij je eigen club dikke derrie is kijk je uiteraard wat meer naar de andere velden). Bedoelde meer dat ik niet te hard van stapel wil lopen en hier nog geen favoriet voor de titel in zie. Meedoen kunnen ze zeker, maar voorlopig zijn ze nog geen favoriet.

10 april 2015 om 00:41

Excuses, ik interpreteerde het op een verkeerde manier. Hmm apart, een Tukker die een zwak heeft voor Feyenoord. Dat maak je bizar weinig mee, vaak het tegenovergestelde zelfs. Wel leuk om te lezen!

En nee, favoriet is Feyenoord nog zeker niet. Maar ik heb vertrouwen in de (nabije) toekomst! Feyenoord kampioen....dat zou de meest emotionele dag in mijn leven zijn haha.

Benieuwd naar volgend seizoen, maar zoals jij terecht aangeeft: niet te hard van stapel lopen, hoewel dat een beetje moeilijk is nu

10 april 2015 om 05:05

ben het met je eens dat tukkertje zn reactie niet helemaal duidelijk was, zat zelf eerst ook ff vreemd te kijken, tukkertje is me namelijk de laatste dagen positief opgevallen qua reacties

meestal logische en realistische reacties en aardig op 1 lijn met mijn mening

maar het is prachtig nieuws dat kuyt en wouters vast vastliggen voor komend seizoen, nu ist idd nog hopen op guidetti en een ervaren cv di genoegen neemt met een plek op de bank, maar goed genoeg is om te spelen als dat nodig is

immers mag dan wel verkocht worden en als de rest van de groep bij elkaar gehouden kan worden hoeft er wat mij betreft niet per se meer iemand bij te komen, al moet je natuurlijk altijd oren ogen en neusgaten open houden als clubleiding

maar ik heb nu veel meer vertrouwen in meedoen om die titel voor het komende seizoen dan ik vorig seizoen rond deze tijd had

en jullie hebben gelijk dat er nog helemaal niks gewonnen is oid, maar toch mogen we wel blij zijn met deze ontwikkelingen en het vastleggen van deze 2 heren

En weer een goede zet van Feyenoord. Wouters is een uitstekende veldtrainer. Een man die zich niet op de voorgrond wilt begeven en heel goed werk heeft verricht als assistent. Eerst Kuyt, nu Wouters. Binnenkort Guidetti. Gaat goed in Rotterdam!

10 april 2015 om 01:16

Ze creeren zo in ieder geval een superklimaat, ik bedoel, wie zou niet willen werken met deze groep mensen. Stuk voor stuk sympathieke no-nonsense kerels met een gezonde mentaliteit en goede kop er op. Heb zowiezo wel veel vertrouwen in de mentaliteit van de jongens die van Varkenoord komen, je hoeft bij Cor Adriaanse namelijk niet naast je schoenen te gaan lopen. Maar zo'n van Gastel en Wouters, die zorgen er ook wel voor dat eventuele ster allures meteen in de kiem worden gesmoord. Dit word zo langzamerhand echt weer zo'n hecht vriendenteam inclusief technische staf, waar je als supporter alleen maar een zwak voor kan hebben.
Durven wij te dromen?

10 april 2015 om 01:56

Nog niet te hard van stapel lopen kameraad. Ja, het is heerlijk nieuws dat Kuyt en Wouters nu bij Feyenoord komen. Vooral Kuyt kan en zal in verschillende aspecten gewoon ontzettend belangrijk zijn voor Feyenoord, zowel voor Gio en de staf, als voor de spelersgroep en het Legioen. Wouters heeft het EK gewonnen, en heeft meerde kampioenschappen gewonnen als assistent bij Psv. Maar kampioen worden is en blijft ontzettend lastig, en al helemaal voor een club als Feyenoord. Ja het is vervelend, maar vergeet alsjeblieft niet dat ''we'' net uit het dal gekropen zijn en eigenlijk pas sinds kort stappen vooruit kunnen maken.

Titelfavoriet zullen we niet zijn, zelfs niet met Guidetti en/of Kalou er bij. Maar je ziet elk jaar weer dat Feyenoord stappen maakt. Ik zi de (nabije) toekomst met ontzettend veel vertrouwen tegemoet!

Dus niet te hard van stapel lopen, ook al is dat nu een beetje moeilijk met al het goede nieuws

10 april 2015 om 13:00

Rutten zag het niet zitten en gelukkig maar

Het is een ervaren man inderdaad, maar niet iemand die enorme prestaties als trainer achter zijn naam heeft vind ik. Maar wat maakt het ook uit. Uberhaupt interesseert een assistent me weinig en ik geloof ook niet dat het een verschil voor Feyenoord maakt of het nou bijv. Booy of Wouters zou worden. En om nou voor een assistent de polonaise te gaan lopen zoals sommigen doen vind ik al helemaal overdreven...

10 april 2015 om 07:47

Als je met FC utrecht europees voetbal haalt dan is dat een enorme prestatie als trainer.

Ik gun het Jan van harte, nooit lopen zeiken en deed het met de spelers die hij tot zijn beschikking had. Succes Janneman!

Hey..ipv de twente slecht nieuws show, de Feyenoord goed nieuws show. Ook wel eens lekker.

Jan wouters is toch wel de ideale man om erbij te hebben. Een brok aan ervaring als speler en als coach/assistent. Bijtertje, vechtertje in zijn oude tijd.

Feyenoord haalt nu in en naast het veld ervaring. Op het eerste gezicht een logische stap inbhet proces om Feyenoord helemaal terug te brengen als top ploeg.

Men kan veel zeggen over van Geel. Pelle en Guidetti kwamen een beetje aanwaaien, maar daarnaast verricht hij toch ook wel goed werk.
Persoonlijk vind ik dat Rutten het ook goed doet. Feyenoord heeft Akax twee keer weg gespeeld en dit seizoen vaker beter spel laten zien dan mijn cluppie.

Ik vind wel jammer dat Brands hem niet heeft gepolst als nieuwe assistent van Cocu. Wouters heeft ook Psv verleden en zou wel passen bij Psv. Ik hoop alleen niet dat hij uitgefloten wordt met zijn Ajax verleden. Zeker een goede assistent trainer.

10 april 2015 om 08:13

Het is al de tweede keer dat je dit zegt. Lees alle reacties (ook die van Feyenoordsupporters) en je ziet dat er door niemand over zijn Ajax (en PSV verleden) begonnen wordt.

Prima keuze!

Goeie keus voor Feyenoord, hoewel ik het toen ik het net las me wel afvroeg of Wouters bij Feyenoord past. Maar aangezien de Feyenoorders hier positief zijn zal dat wel zo zijn. Ik zie mensen hier ook

10 april 2015 om 08:29

Als voetballer bij Ajax en Nederlands elftal had hij ook wel het respect van Feyenoorders.
Hij was een speler die het absoluut niet moest hebben van zijn techniek en kei hard werkte op het veld en de rot klusjes altijd opknapte voor de andere.
Feyenoord supporters hebben waardering voor dit soort spelers en past super in de kuip.
No nonsens figuur.

10 april 2015 om 19:11

Kijk het was geen Scholten, maar hij heeft heel veel uit zijn carriere gehaald, meer dan menig andere voetballer. Ajax en Bayern Munchen oa, dat zijn geen misselijke namen, Je hebt hem nodig in je elftal, zoals ook een Immers.
Hij had techniek genoeg, iig de techniek die nodig is, anders schop je het niet zo ver.

Overal geloofd om zijn veldwerk en altijd bestempeld als de ideale assistent, dus goede keuze, al was hij bij mij niet opgekomen.

Rijsbergen is sentiment, dit is zakelijk en ik denk ook de betere keus! Chapeau van Geel!

Met Kuyt als verlengstuk in het veld is je technische staf helemaal compleet!

Clasie nog een keer overhalen te blijven en Guidetti erbij en je hebt ook nog eens een as die heerlijk kan afjagen, ik heb er zin in!

leuk voor Jan, heeft veel ervaring en dit kan wel eens een hele goede zet zijn van feyenoord,
ze zijn goed bezig in rotterdam

Lijkt me echt een goede keuze, brengt zat ervaring mee en wil zich dus blijkbaar graag schikken in de rol van assistent. Als Giovanni van Bronckhorst hier ook akkoord mee is lijkt het me een prima kandidaat.

Dit is een goeie ontwikkeling zeg. Ik vind dat v Geel hier toch de complimenten verdient.
Ik heb altijd vertrouwen in het handelen gehad van v Geel maar hij heft ook op deze site er soms flink van langs gekregen. Dan moet hij nu ook de credits krijgen

Toch wel verrassend! Had niet gelijk aan hem gedacht. Denk wel dat het een goede zet is, en hij is nou ook niet iemand die erg op de baan van Van Brockhorst loopt te azen als het minder gaat. Top!

Ik dacht dat het om Kuyt ging

10 april 2015 om 19:21

Kuyt moet nog 50 worden hoor

Goed bezig. Zo vroeg duidelijkheid. Waarschijnlijk zijn we voor pasen al kampioen volgend jaar.

Kom op jongens, niet gelijk happen. T is weekend!

Neem Jan Nederburgh dan gelijk als keeperstrainer mee vanuit Kasimpasa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren