Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Van der Wiel bestudeert aanbieding van Paris Saint-Germain'

Laatste update:

Internazionale speelde vorige week in Doha een vriendschappelijke wedstrijd tegen Paris Saint-Germain en heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om te proberen de selectie maar weer eens wat te versterken. Inter heeft volgens Sky Italia serieuze belangstelling voor drie spelers van de Franse landskampioen, onder wie Gregory van der Wiel.

/

De 27-jarige Van der Wiel beschikt over een aflopend contract bij PSG en omdat er niet wordt gesproken over een nieuwe verbintenis, is de winterse transfermaand de laatste kans voor PSG om nog iets aan de Nederlander te verdienen. Roberto Mancini zou de voormalig Ajacied, die bezig is aan zijn vierde seizoen in Frankrijk, graag aan zijn groep willen toevoegen.

De oefenmeester is verder ook geïnteresseerd in aanvaller Ezequiel Lavezzi, iets dat al een tijdje bekend is. Net als Van der Wiel beschikt el Pocho over een aflopend contract. Dat geldt niet voor middenvelder Adrien Rabiot, het derde doelwit van Inter, maar hij heeft onlangs aangegeven dat hij graag wil vertrekken. Daar was de technische leiding van PSG niet blij mee.

Update 6 januari 23.24 uur - 'Van der Wiel bestudeert aanbieding van Paris Saint-Germain'
Gaat Gregory van der Wiel nou wel of niet weg bij Paris Saint-Germain? Het is allemaal erg onduidelijk. De rechtsback beschikt over een aflopend contract en wordt constant met andere clubs in verband gebracht, maar volgens Le10Sport bestudeert Van der Wiel nu een aanbieding van zijn huidige werkgever voor een contractverlenging. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de vleugelverdediger, heeft onlangs met de clubleiding gesproken over een verlenging van de samenwerking, zo wordt beweerd.

Internazionale zou een mooie club zijn voor Gregory van der Wiel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou niet weten waarom niet als hij daar meer minuten kan maken. Om nu al de geldwolf uit te hangen lijkt me een beetje vroeg op 27

3 januari 2016 om 10:12

Geldwolf uithangen?! Vd wiel heeft een salaris tussen de 3.5 en 4 miljoen per jaar.. heeft dus alleen al bij PSG tussen de 14 en 16 miljoen verdiend. Of dit Bruto of Netto is weet ik niet maar als die daar nou de helft nog van over heeft op zijn rekening aangezien hij bij ajax ook wel wat miljoentjes bij elkaar heeft gespeeld dan hoeft ie niet echt meer voor het geld te voetballen hoor.

3 januari 2016 om 10:22

Plus, Van der wiel zal niet zo veel spelen daar bij PSG omdat PSG betere spelers heeft, dus naar Inter gaan kan opzich wel.

3 januari 2016 om 11:49

Wanneer je eenmaal rijk bent wil je alleen maar nog meer

3 januari 2016 om 11:49

Lol ramos etc verdienen 7 a 8 miljoen perjaar en die liet zelfs tekenen zien van een geldwolf.

3 januari 2016 om 17:34

Meer in de zin van: 27 is aardig vroeg om naar een club te gaan voor het geld, denk aan Rusland, midden oosten. Ik denk dst het voor van der wiel het best is om naar inter te gaan voor zn carriere.

4 januari 2016 om 00:25

Laten we niet vergeten dat hij mede-eigenaar is van Balr

Rabiot zou trouwens een perfecte aankoop zijn voor Arsenal. Beter dan Elneny in ieder geval..

3 januari 2016 om 10:58

Rabiot is juist niet wat Arsenal nodig heeft. Arsenal heeft een cvm nodig die ballen afpakt en de verdediging helpt. Rabiot is een meer aanvallend ingestelde speler voor naast de cvm.
Toch blijft het een groot talent en is het natuurlijk nooit een slechte aankooop, aangezien Rosicky, Arteta en Flamini gaan vertrekken.

Tja, zo zie je weer dat de Italiaanse competitie tweederangs aan het worden is. Overbodige spelers bij PSG halen voor een laag bedrag.

3 januari 2016 om 11:49

Hoop niet dat mensen dat domme voetbalprogramma na lopen te lullen! Vind Van der Wiel een prima speler, maar denk wel dat hij zijn hoogtepunt heeft bereikt! Gaat hij nu naar Inter dan zal hij zich denk ik ergens anders niet echt in de kijker gaan spelen! Ik zou gewoon blijven zitten en voor die contractverlenging gaan! Wordt die echter niet meer aangeboden dan zou ik lekker gratis de deur uitlopen in de zomer!

3 januari 2016 om 12:00

Van der Wiel afzeiken is inderdaad een dingetje van die droeftoeters op Rtl. Maar zelfs als hij voor PSG net te kort zou komen, is hij nog altijd een prima speler. Zelfs voor een club als Inter. Ik zie hem ook nog steeds het liefst rechtsback spelen in Oranje.

6 januari 2016 om 23:35

Hangover96 Het is voor het eerst ,zins jaren dat ik V/d Wiel zie lachen! Ook dat is een groot probleem bij hem , hij komt meestal heel chagrijnig onsympathiek over!

De laatste 3 maanden speelt Van der Wiel weer heerlijk hoor aan de rechterkant bij Psg. Ook weer de nodige assist achter zen naam

3 januari 2016 om 14:39

En de nodige blunders waaruit tegendoelpunten zijn ontstaan aanvallend brengt ie miss wat maar verdedigent niet

Oke toen van der Wiel aan Galatsaray gelinkt werd was hij dramatisch en een geldwolf, nu Inter hem wilt is hij weer een goede speler en een aanwinst voor Inter? Misgunners zijn er zeg, hoop dat van der Wiel naar Galatasaray gaat bij Inter heeft hij niks te zoeken, ik vind het een saai ploegje zo.

7 januari 2016 om 01:22

Staat niet voor niets in een van de rijkste clubs van deze aardbol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren