Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Valencia maakt vertrek van Nuno officieel en schuift ‘Voro’ door

Laatste update:

Valencia krijgt een nieuwe hoofdtrainer. Los Che zijn erg ambitieus, maar bezig aan een teleurstellend seizoen: zondag werd er nog kansloos verloren van Sevilla. Valencia wist in de gehele wedstrijd geen een keer op doel te schieten (!) en na afloop meldde hoofdtrainer Nuno Espírito Santo op de persconferentie dat hij zijn ontslag heeft ingediend.

Volgens Marca heeft Nuno na de 1-0 nederlaag bij Sevilla zijn telefoon gepakt en clubeigenaar Peter Lim, de steenrijke zakenman uit Singapore, laten weten dat hij wil vertrekken. Lim zou nog hebben geprobeerd om de oefenmeester op andere gedachten te brengen, maar voor Nuno was er geen weg meer terug, zo wordt beweerd. Nuno wilde daar niets over kwijt op de persconferentie; hij vertelde alleen dat hij vertrekt.

De 41-jarige Nuno, een voormalig doelman uit Portugal, stond sinds juli 2014 voor de groep bij Valencia. Vorig seizoen eindigde de ploeg nog als vierde en plaatste het zich voor de Champions League; na vijf groepswedstrijden kan Valencia zich nog steeds kwalificeren voor de knock-outfase. Nuno maakt de laatste wedstrijd, tegen het reeds uitgeschakelde Olympique Lyon, echter niet meer mee. De eerstvolgende competitiewedstrijd van Valencia is volgende week tegen Barcelona.

Update 30 november 18.55 uur - Valencia maakt vertrek van Nuno officieel en schuift ‘Voro’ door
Nuno is niet langer de trainer van Valencia. De club uit de sinaasappelstad maakt maandagavond bekend dat de samenwerking met wederzijds goedvinden is verbroken en dat de 52-jarige Salvador González Marco, beter bekend als Voro, de honneurs tijdelijk waarneemt. Hij wordt daarin bijgestaan door Phil Neville. Volgens Spaanse media is onder anderen Frank Rijkaard een kandidaat om Nuno op te volgen in het Mestalla.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind nuno een goede coach, en zo slecht gaat het niet met Valencia, ze staan weliswaar 9e maar ze hebben maar 2 punten achterstand op de nummer 5.
Valencia is dit seizoen wel wisselvallig, dan spelen ze een weekend heerlijk voetbal zoals ze tegen celta speelde en dan de volgende wedstrijd spelen ze weer matig.
Ik zou het jammer vinden als nuno ontslag neemt, het is een goede coach in mijn ogen.

29 november 2015 om 23:11

Hou toch op. Nuno is een drama. Wat een verschil met de ploegen onder Unai en Qsf. Hij houdt zelden vast aan aan opstellingen en de ploeg hangt van toevalligheden aan elkaar. Met als resultaat een ploeg zonder identiteit vol met houthakkers en nonvoetballers. Verschrikkelijk en Valencia onwaardig.

30 november 2015 om 00:16

Dat het voetbal niet om aan te gluren was kon ik nog wel hebben(vorig seizoen) aangezien de resultaten er waren. Mijn grootste ergenis wat betreft Nuno waren al die politieke spelletjes achter de schermen en hoe bijv. De Paul en Negredo behandeld zijn dit seizoen.

30 november 2015 om 05:14

Dat gaat niet veranderen door een andere trainer hoor? Ook die moet zich houden aan de afspraken die er zijn met Lim en die zaakwaarnemer waardoor al die spelers moeten spelen.

30 november 2015 om 20:57

Grappig dat je dat zo ziet. Ze hebben toch een mooie ploeg man, paar ex Benfica spelers die ik toch niet graag weg zag gaan. Cancelo toptalent André Gomes echt een toekomstig wereldtopper en dan Rodrigo en Enzo Perez nog. Neem daarnaast bakkali toch ook een groot talent, paco alcacer, piatti, de Paul, vezo, feghouli nog dan is dat toch een prachtig team met super veel voetbal erin? Waar lag het volgens jou dan aan? Aan de trainer of aan de spelers?

1 december 2015 om 09:30

Inderdaad. Valenci heeft gewoon een goede ploeg. Met spelers als Parejo, Mustafi, plPiatti, Feghouli, Gaya. Dit elftal moet gewoon in staat zijn om na de 3 echte top ploegen 4e te worden.

29 november 2015 om 23:51

Nee het voetbal van Valencia is zeker Valencia onwaardig. In de CL ook met veel geluk gewonnen van Gent en daarna weggespeeld worden door ze

Vorig seizoen nog heel goed gepresteerd met als hoogtepunt was de wedstrijd tegen Real thuis, denk ik. Maar de resultaten van de laatste tijd zijn niet goed en misschien dat Nuno niet voelt dat hij de ploeg nog kan leiden. Wel jammer dat hij voor de wedstrijd tegen Barcelona de handdoek in de ring gooit of dit wilt gaan doen.

Het vertrek van Nuno kan eigenlijk alleen maar positief uitpakken voor Valencia. Wat een drama was het dit seizoen. Het is niet om aan te kijken. Ben benieuwd wie Nuno op gaat volgen. Waarschijnlijk wel iemand die in de contactenlijst van Jorge Mendes staat.

29 november 2015 om 23:52

Dat stond Nuno ook al.

Is die Ryan goed bezig?? Of missen ze diego alves?

30 november 2015 om 00:15

Eigenlijk was Jaume Domenech door de blessures van Ryan en Diego Alves 1e keeper, maar door ''technische redenen'' was Jaume vandaag ineens weer gepasseerd voor Ryan. Moeilijk te zeggen hoe Ryan het verder doet aangezien hij nog amper gespeeld heeft.

Had nog vorig seizoen een column over hem gelezen, tacticus pur sang ; is het dan zo slecht met Valencia onder Nuno?

30 november 2015 om 10:10

Verdedigend heeft hij het erg goed neergezet vind ik. Maar langzamerhand is de aanvallende filosofie jammer genoeg afgebrokkeld. De situaties van Nergedo en Rodrigo helpen natuurlijk ook niet.

30 november 2015 om 12:04

Valencia heeft van vroeger uit erg op de omschakeling gespeeld met technische, behendige voetballers op het middenveld en snelle, technische aanvallers. Daar is niets van over. Veel spelers hebben gewoon het niveau niet en de spelers die aangetrokken zijn komen vrijwel allemaal uit de reet van Jorge Mendes. In tijden van crisis werd er nog beter ingekocht dan nu. De retoriek bij het statement van Nuno na de wedstrijd spreekt boekdelen. Holle frasen die we uit Nederland kennen: 'steun het jongste team in La Liga ooit', 'het project moet doorgaan' en 'het belangrijkste is de club en zijn toekomst'. Dat geeft wel aan welke rol Nuno had in dit verhaal geen. Het is een van e pionnetjes van Lim ingefluisterd door Jorge Mendes.

30 november 2015 om 16:18

Hoe lang geleden is vroeger? Want toen ik Valencia begon te volgen vanaf 2012/2013 speelden ze opbouwend voetbal met Parejo, Tino Costa en Banega.

Ik weet ook niet of Nuno afgerekend moet worden op (de persconferentie na) de wedstrijd tegen Sevilla. Maar tegen Gent of tegen ploegen uit het rechter rijtje in La Liga wordt er niet gedomineerd zoals je zou mogen verwachten.

Vind wel dat spelers als Santi Mina, Piatti, en Bakkali (nog) wat te licht zijn voor het niveau dat Valencia na hoort te streven. Enzo Perez is me ook erg tegen gevallen, dacht dat hij meer kon brengen dat wat hij tot nu toe heeft laten zien. Dan is het logisch dat, wanneer Parejo zijn dag niet heeft, het hele tea niet draait.

De eigenaar heeft toch hopelijk wel het beste voor met de club? Een zaakwaarnemer kan je makkelijk buiten spel zetten met een aantal nuchtere beslissingen.

30 november 2015 om 19:06

Dan praten we over de geweldige tijden met Kily Gonzalez, Claudio Lopez, Aimar, Vicente, Mendieta etc. De laatste maanden zijn idd echt om te janken..het hele plezier is weg en zelfs in het eigen Mestalla is het een onzekere boel

30 november 2015 om 20:34

Oké ja dat is voor mijn tijd helaas. Ik ken ze wel van naam, en hun successen spreken voor zich.

Nuno officieel weg dus. Ben benieuwd of het een schokeffect zal opleveren. Zou Negredo meteen weer in de basis staan? Niet ten koste van Paco hopelijk. Als iedereen fit is vind ik dit de beste basisopstelling:

(al hoort Rodrigo eigenlijk ook wel te spelen)

Diego Alves
Cancelo
Mustafi
Abdennour
Gaya
Javi Fuego
Feghouli
Parejo
André Gomes
Paco Alcacer
Negredo
30 november 2015 om 21:06

Haha ik kan je opstelling helaas niet bekijken, maar ik denk dat Negredo niet meer gaat spelen, aanngezien Peter Lim en Jorge Mendes het voor het zeggen hebben. Echter zijn de aankopen tot zover dramatisch uitgepakt en met name Rodrigo, Rodrigo de Paul en Enzo Perez. Ik kan er laatste maanden wel bijna om janken haha

30 november 2015 om 21:11

Opstelling:

Diego Alves
Cancelo
Mustafi
Abdennour
Gaya
Javi Fuego
Feghouli
Parejo
André Gomes
Paco Alcacer
Negredo

Wie moet er volgens jou gehaald worden in januari? Want eigenlijk is iedere positie wel goed bezet. Misschien een geweldige centrale middenvelder in plaats van Enzo Perez of Javi Fuego, maar wie weet gaat Enzo nog wel renderen. Snap echt niet hoe hij zo teleur stelt.

1 december 2015 om 06:23

Opstelling ziet er goed uit, maar zou zelf zonder Negredo spelen. Kan voorin wel een bal vast houden en kaatsen, maar te weinig rendement. Hoe vreemd het ook klinkt, zou ik Bakkali linksvoor, Feghouli rechts en Paco Alcacer in de spits..Feghouli speelt alleen vaak als pinchhitter beter dan wanneer hij in de basis start, maar betere rechtsvoor is er niet haha

1 december 2015 om 06:24

Qua trainer durf ik het echt niet te zeggen. Ik hoop op een trainer met veel ervaring en niet 1 van Jorge Mendes zn vriendjes

1 december 2015 om 12:14

Ja Feghouli lijkt de ultieme supersub. Bakkali zou ik niet laten starten, dan verzuipt hij.

Snap je punt over Negredo wel. Soms is hij geniaal en soms mislukt alles.

1 december 2015 om 23:27

Negredo is nog geblesseerd ook.

Nuno is te laat ontslagen, CL niet meer in eigen handen, wat een potje heeft hij er van gemaakt. Ontzettend slechte coach.

1 december 2015 om 23:38

Mwah, Nuno heeft het vorig seizoen gewoon goed gedaan in La Liga. Maar misschien was het inderdaad het beste om nu van wegen te scheiden.

Tsja die vroege rode kaart zorgt er natuurlijk voor dat Valencia geen schot op doel had. Sevilla geeft ook weinig weg. Tot de laatste seconde bleef het nog spannend en het is geen slechte prestatie om slechts 1-0 te verliezen met 9 man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren