Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Twente-keeper Mihaylov claimt meer ijzers in het vuur te hebben

Laatste update:

Martin Jol haalde Bryan Ruiz al weg bij FC Twente, probeerde ook Nacer Chadli te halen en wil nu een nieuwe keeper oppikken in Enschede. Fulham was eind januari al dicht bij de komst van Nikolay Mihaylov, maar omdat FC Twente geen tijd meer had om een vervanger aan te trekken, ging er een streep door die transfer. Nu heeft Fulham zich opnieuw gemeld voor de Bulgaar.

/

Voetbal International meldt dat de werkgever van Jol op de laatste dag van de winterse transfermarkt nog heeft geprobeerd om Mihaylov aan te trekken, nadat duidelijk was geworden dat de overgang van Maarten Stekelenburg niet door zou gaan. Twente werkte echter niet mee aan een overgang, maar Jol hoopt dat Mihaylov na dit seizoen alsnog naar zijn elftal zal komen. Fulham heeft bij Twente geïnformeerd naar de voorwaarden voor een zomerse deal. De 24-jarige Mihaylov is bezig aan zijn zesde seizoen bij Twente.

De Tukkers nemen mogelijk dus afscheid van Mihaylov, maar hopen binnenkort een andere speler juist binnen te halen. De pas zestienjarige Joachim Andersen trainde vorige week mee met de selectie van Twente en de technische staf wil de Deen graag een contract aanbieden. Andersen is een centrale verdediger en speelt momenteel voor FC Midtjylland. Ook is hij jeugdinternational van Denemarken.

Update 3 april 07.20 uur - Twente-keeper Mihaylov claimt meer ijzers in het vuur te hebben
Nikolay Mihaylov stond al eens onder contract bij Liverpool en krijgt de kans om terug te keren naar Engeland, nu Fulham interesse heeft. De doelman van FC Twente is echter niet bezig met een overgang naar de werkgever van Martin Jol: "Eerst wil ik me op Twente richten", zegt Mihaylov in De Telegraaf. "Er zijn bovendien meer clubs die belangstelling hebben."

FC Twente moet meewerken aan een vertrek van Nikolay Mihaylov

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar gaat weer een kostbaar talent zou je zeggen. Blijf gewoon nog 2 jaartjes bij je club spelen en kijk dan pas verder

Ik had hem in de winter al verkocht. Met Boschker had het prima gekund.

2 april 2013 om 01:08

Was Boschker niet geblesseerd destijds?

Blijf me er trouwens over verbazen dat mensen Mihaylov zo makkelijk afvallen...

3 april 2013 om 09:28

Omdat het een slappe dweil is die Twente al menig punt heeft gekost.

3 april 2013 om 11:05

Wie wil je er dan neerzetten? Boschker toch wel? Oh wacht, die is geblesseerd. Wie dan? Bednarek, Fernandes? Te jong en de ander geblesseerd. Nu zit je nog te zeiken op onze keeper maar zodra hij weg is en mensen zoals jij er achter komen dat er niet 1,2,3 een nieuwe vergelijkbare vervanger voor het oprapen ligt, was dit ineens toch een goede keeper. Al die mensen die zitten te zeiken op Mihaylov snappen schijnbaar niet dat je met hem alsnog 1 van de beste keepers van de Eredivisie in de gelederen hebt. Nu speelt hij wat minder en is het meteen een waardeloze keeper. Guess what? Het hele team speelt als een natte krant, maar Mihaylov krijgt de keepwagen met schijt over zich heen.
Nogmaals, welke keeper wil jij er neerzetten die vergelijkbaar of zelfs beter is dan Mihaylov, een keeper die zich internationaal heeft bewezen die betaalbaar is en net zo veel internationale belangstelling heeft.

3 april 2013 om 13:51

@fctenschede
moet ik die reactie nou serieus nemen of niet?

Mihaylov is een van de betere, zo niet de beste keeper van de eredivisie.. En ja, hij heeft wat houdbare ballen doorgelaten bij de eerste wedstrijden na de winterstop... Maakt hem dat dan een waardeloze keeper?

Ik wil je mening wel eens horen als we volgend seizoen Bednarek of Fernandez in het doel zetten... Denk niet dat dat gaat gebeuren als Mihalylov vertrekt trouwens.. In dat geval zal er "gewoon" een andere keeper worden gehaald..

3 april 2013 om 15:42

Mihalov keepte voor de winterstop al een stuk slechter dan Boschker. Na de winterstop keepte hij zo slecht dat het verval met voorgaande jaren eigenlijk niet geloofwaardig is.
Of hij is al met zijn transfer bezig of die blunders hebben een veel ernstige reden.

Het schijnt een heel groot talent te zijn. Topclubs willen hem ook graag hebben word gezegt.

Hèhè eindelijk eens positief transfer nieuws van Fc Twente. Michailov heeft absoluut een minder jaar achter de rug, en ik vraag me af of hij zijn talent werkelijk nog zal gaan ontwikkelen bij Fc Twente. Ik ben toch bang dat hij de juiste mentaliteit mist. En een goede centrale verdediger kan Fc Twente nog wel gebruiken als Douglas' straks weg is. Roseler valt ook door de mand bij VVV en Wisgerhof kan gewoon het niveau niet meer aan. Ik had gehoopt op van Dijk, maar hopelijk is deze Andersen ook zo'n type.

2 april 2013 om 04:03

Im weet niet of je het goed gelezen hebt maar deze Anderson is 16 jaar. Verder ben ik het wel met je eens dat we nog wel een goede centrale verdediger kunnen gebruiken. Zeker ook omdat Bjelland, Bengtson en Wisgerhof allemaal vrij langzaam zijn. Alhoewel zelfs Wisgerhof op zijn 35 e nog altijd Stoffel de manke schildpad op linksback er moeiteloos uitloopt.

Dus geen Steek meer naar Fulham, jammer.

Mihajlov speelt dit seizoen zwak en dit nieuws verrast me. Gewoon Stockdale als vervanger van Schwarzer, veel beter dan deze Bulgaar.

Laat die Mihaylov lekker gaan, speelt steeds zwakker en kan zich denk ik ook niet meer echt motiveren voor Twente. Fulham is dan zeker geen stap vooruit, maar op dit moment kan Mihaylov dat ook niet aan

3 april 2013 om 07:42

Fulham is een subtopper in de PL, dat is echt wel een stap omhoog en niet te vergeten je hebt meer kans om daarna nog meer stappen te zetten.

Die Andersen heeft toch ook al een stage gehad bij Feyenoord? Is hij daar niet goed genoeg bevonden?

En Andreas Bjelland dan? Is hij nog steeds geblesseerd ofzo?

Mihaylov heeft echt een slecht seizoen achter de rug, strik eromheen en weg ermee...

1 april 2013 om 22:11

Hij komt pas net terug van een blessure maar hij mist nog ritme. Hebben we dit seizoen niet veel aan gehad maar hopelijk laat hij volgend jaar seizoen waarvoor ze hem gehaald hebben.

Ik zie Cillessen dan bij Ajax denk ik vertrekken ik bedoel mocht Vermeer daar nog een jaar blijven dan wil Cillessen weg en Twente is een mooie uitdaging mooie kans! hij pas daar denk ik

1 april 2013 om 22:25

Zou kunnen. Hij heeft wel nog een contract tot 2016.

1 april 2013 om 22:28

klopt maar als je ergens anders wel kan spelen dan is hij verdwenen! of Vermeer is weg of hij! dus of hij word 1e keeper of gaat naar een twente of andere club!

Ook is het mogelijk dat Twente dan voor een Nordfeldt gaat hij doet het erg goed dit seizoen! ik vind hem 1 van de betere keepers in de competitie!

2 april 2013 om 00:02

Robbin Ruiter heeft ook aardige dingen laten zien. Met name voor de winterstop. Naam staat op short list denk ik.

Een Deense invasie bij Twente! Eerst Bjelland en nu deze Andersen. Het moet niet gekker worden

3 april 2013 om 11:07

Ja, het is dat Perez weg is, anders konden we de voertaal van de club wel gaan veranderen.

Het zou hilarisch zijn als Ajax deze Deen voor de neus van Twente wegkaapt. Er kan tenslotte maar 1 Deense enclave in Nederland zijn.

1 april 2013 om 23:38

man wat hilarisch! Stel je eens voor zeg!

Ontopic, Mihaylov valt een beetje tegen dit seizoen maar toch zou ik als ik Twente was ver gaan om hem te behouden.

1 april 2013 om 23:55

Nee joh laat lekker gaan laat hem maar lekker ze transfertje pakken naar Fullham en daar ze centjes gaan verdienen. Natuurlijk is het een goede keeper maar niet onvervangbaar als je nou een flink transferbudget voor hem vangt is er ook weer geld om in het team te investeren. Zo kan je je verdediging en middenveld versterken.

Deze Andersen is zestien jaar, wat verwacht je hier nu van als je hem vergelijkt met van Dijk als opvolger van Douglas'.

2 april 2013 om 10:03

Ik verwacht iets leuks voor de toekomst!


Helemaal waar ( aldus een insider wat etreft Cillessen ) Ik hoop het zou voor beide partijen een goede optie zijn!

Mensen, en vooral Twente 'supporters' praten bijna allemaal zo negatief over Michaylov terwijl het nog wel één van de minst gepasseerde keepers is in de eredivisie!
Met alle respect voor Boschker maar het is net een oude fiets die al een tijdje gestolen was en je het terug hebt gevonden ergens in een vijver in het bos.
Iets meer respect graag naar Michaylov toe, want hij heeft in mijn ogen één van de mooiste reddingen gemaakt die ik ooit heb gezien van een keeper. En dat is bij Fc Utrecht (2011 volgens mij).

3 april 2013 om 08:19

Hij ontwikkelt zich niet echt he. 2011 ja, toen keepte hij top. Maar dit seizoen maakt hij helaas het verschil niet. Ik zeg niet dat ie weg moet, maar als ie graag wil en er komt een club dan ben ik er niet rouwig om.

3 april 2013 om 20:14

Het negativisme zit niet in de supporters van FC Twente, maar in Michaylov zelf.
Die straalt een ongeinteresseerd uit, dat het wel lijkt alsof hij het leuk vind om tegengoals te krijgen.
(matchfixing?).... ik weet het niet.
Punt is ; beide partijen zijn op elkaar uitgekeken.
Cillissen of een Tyton zijn goede vervangers.
Succes Joop.

Mihaylov is dit seizoen onthutsend zwak en houdt er een ongezonde levensstijl op na, waardoor hij nooit zo fit is als hij zou kunnen zijn en dus ook vermoedelijk nooit alles uit zijn talent gaat halen. Weg ermee voor een leuke prijs.
En natuurlijk kan je Boschker nooit meer zien als een serieuze keeper. Iemand van 42 moet iets anders gaan doen dan profvoetbal, met alle respect voor wat Boschker voor Twente heeft betekend. Of genoegen nemen met een rol als derde keeper.
Ruiter of Cillessen zou ik beide geweldige opties vinden.

Strik er om en weg er mee. Een van de stoorzenders in de huidige selectie. Heeft dit seizoen niets laten zien en wordt schijnbaar (bij Twente) ook niet meer beter dan hij nu is.

zie eigenlijk Room wel als de ideale opvolger van Michaylov is nog erg jong, heeft eredivisie ervaring en laat zien gegroeid te zijn de afgelopen tijd!

Nick Marsman kan toch gewoon Mihaylov gaan opvolgen, of is hij niet goed genoeg? Marsman is toch jeugdinternational van Oranje geweest, in Toulon zelfs nog tot beste keeper van het toernooi gekozen.

Deze Pipo heeft eerder wedstrijden verloren voor Twente dan gewonnen. Grote strik er om en opstappen.slapjanus.ook de bal tegen NAC was zijn fout,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren