Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Turkse grootmacht bevestigt onderhandelingen met ex-PSV’er

Laatste update:

Hannover 96 raakt in de slotfase van de transferperiode waarschijnlijk nog een basisspeler kwijt. Marcelo Antonio Guedes Filho, kortweg Marcelo, heeft volgens BILD zondagochtend afscheid genomen van zijn medespelers omdat hij op weg is naar Besiktas.

/

De Turkse topclub betaalt naar verluidt twee miljoen euro voor de 28-jarige verdediger, die sinds augustus 2013 bijna tachtig officiële wedstrijden voor de groenhemden speelde. Marcelo kwam eerder uit voor PSV, Wisla Kraków en Santos. In Eindhoven won hij de KNVB-Beker en Johan Cruijff Schaal.

Hannover-woordvoerder Christian Bönig wil de deal nog niet bevestigen: “Marcelo staat open voor gesprekken en er is inderdaad geïnformeerd, maar er valt nog geen transfer te melden.” Besiktas versterkte zich eerder deze winter met Denys Boyko, Alexis en Aras Özbiliz. Laatstgenoemde werd wel direct verhuurd aan Rayo Vallecano.

Update 31 januari 16.40 uur - Turkse grootmacht bevestigt onderhandelingen met ex-PSV’er
Zondagochtend schemerde in de Duitse media door dat ex-PSV’er Marcelo op weg is van Hannover 96 naar Besiktas. De Turkse topclub maakt later via de officiële kanalen kenbaar dat er inderdaad onderhandelingen gaande zijn met Hannover 96. Volgens BILD wordt er gesproken over een transfersom van circa twee miljoen euro.

Een goede aanwinst voor Besiktas?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is niet meer dan een gerucht denk ik. We hebben al 4 centrale verdedigers, al is Milo echt heel zwak vind ik. Als deze Marcelo beter is dan zijn jaren bij PSV vind ik het dikke prima, maar er staat 2 miljoen en dat maakt het voor mij al niet meer geloofwaardig.

31 januari 2016 om 16:34

Op ASPOR kwam wel last minute bericht dat Besiktas Marcelo heeft overgenomen.. Een versterking zou ik het niet kunnen noemen eerder voor de breedte denk ik..

31 januari 2016 om 23:03

We hebben Pedro Franco verhuurd, Motta verkocht. Kans bestaat nog altijd dat Ersan nog altijd kan vertrekken (eventueel zomer). Milosevic komt helaas te kort voor Besiktas. Denk dat hij een prima speler is voor in de breedte.

Ohh ik dacht dat zijn volgende club barcelona zou zijn.... Voor de gene die het nog weten

Prima verdediger, maar niet geschikt voor de Nederlandse zone-verdediging; dat werd bij PSV toen wel zichtbaar.
In de rest van de wereld wijzen ze je gewoon een man aan en die moet je de hele wedstrijd bewaken maar in Nederland moet je alles kunnen als verdediger. Héctor Moreno en Isimat hebben wel laten zien dat het ook anders kan en Bruma doet het (sinds dat hij met Moreno speelt) ook uitstekend.

31 januari 2016 om 14:51

Rest van de wereld moet alleen een man bewaken? Wat een grap

Dit is onzin. Besiktas is in onderhandeling met Altinordu over de nieuwe Turkse 'Puyol'. Ze hebben al 4 centrale verdedigers, 3 daarvan zijn buitenlands. Ze gaan echt niet nog een buitenlander aantrekken voor die positie met een redelijk hoog salaris. Een groot Turks talent als 4e cv met een salaris onder de 1 miljoen is veel realistische volgens het beleid van Bjk.

31 januari 2016 om 15:19

Helemaal gelijk bozkurt, maar ik heb net 'n bericht gekregen van lig tv haber dat ze idd geinformeerd hebben naar marcelo en hebben bevestigd bij KAP

Deze man was niet echt bijzonder bij psv. Ik kan me nog herinneren dat ie werd afgekraakt op vi. Weet totaal niet hoe hij het doet in de bundesliga, maar we hebben al genoeg verdedigers. We hebben nog steeds geen goede backs. En die king kong moet zich ook nog bewijzen. Als het maar geen tolga 2 wordt.

Sterker nog, het is officieel afgerond. Maar zoals ik hierboven al zei, Besiktas zal nooit 2 miljoen betalen op moment voor een 4e verdediger.
Details zijn als volgt:
Besiktas huurt Marcelo tot het einde van het seizoen met een koopoptie voor 1.2 miljoen.
Hannover huurt op zijn beurt weer Milosevic van ons tot het einde van het seizoen.
Dus eigenlijks hebben we onze bank versterkt. Alleen maar blij mee zijn, want Milosevic was echt dramatisch, misschien dat die zich in Duitsland kan herstellen. Nu hebben we in ieder geval 4 stevige centrale verdedigers, en niet van die Veltmannetjes of Riedewaltjes, waar niemand bang van wordt!

Einde van het seizoen lichten we vast de koopoptie niet in, omdat die ( denk ik) amper tot spelen toe zal komen. En dan mogen Serdar kurtulus en Tosic ook weg, halen we 2 sterke backs voor de Champions Leageu! Fikret orman en de rest weer slim en goed bezig

31 januari 2016 om 17:02

Waar niemand bang van word? De spits van fc huppekuttenveen word nog niet bang van marcelo

Wederom een middelmatige transfer. Snap echt niet waar Besiktas mee bezig is zeg.

31 januari 2016 om 15:32

Is makkelijk te verklaren.
1: We hebben niet het budget meer als vanouds, dus even 10 neerleggen voor een verdediger kan niet!
2: Onze 4 mans defensie staat al vast. We hadden 2 jonge jongens op de bank, te weten Pedro Franco en Milosevic. De 1 was te sloom en de ander was zo dun dat die er niks van bakte.
3: We hebben nu Delgado van Getafe & deze Marcelo van Hannover gehaald voor op de bank, nu hebben we er echte mannen staan die niet vies zijn van een tikkie uitdelen.
4: We huren hem dus kopen hem niet, dus geen uitgaven verder. & onze Milosevic wordt aan hun verhuurd kan die tenminste even de Duitse competitie proeven. Misschien ontwikkelt hij zich wel.
5. We zijn in strijd voor de kampioenschap, dan heb ik liever een speler wissel die al het hele seizoen speelt dan Milosevic die maar 3 x heeft gespeeld en 2x rood gepakt.

Gewoon een top beleid dus.

We verhuren Milosevic en huren Marcelo Guedes in zijn plaats.. Aangezien Milosevic voorlopig totaal niet overtuigt kan dit alleen maar een win win situatie zijn. Milosevic kan minuten maken in de bundesligaen wij krijgen er een ervaren verdediger voor terug in de breedte..

Besiktad en Fiko Orman doen echt goede zaken

31 januari 2016 om 17:05

Totaal geen besiktaswaardig speler, ze hadden juist een snelle verdediger nodig. Besiktas heeft een goede jeugd waarom niet eentje daaruit plukken??? Ik gun besiktas het kampioenschap, aangezien wij niks gaan kopen zie ik en hoop ik op kampioenschap van besiktas

31 januari 2016 om 18:54

Sagol broer

Senol Gunes kiest duidelijk voor ervaring achterin, en Marcelo is voor de breedte geen verkeerde speler natuurlijk. Het liefst had ik Atinc Nukan nog steeds bij ons gezien maar een bod van 5 miljoen was op dat moment natuurlijk zeer welkom

Franco en Milosevic zijn jonge talenten en ook al A international Colombia en Zweden maar ze zijn bij ons nog niet echt uit de verf gekomen. Maar ze hebben wel degelijk talent dus het is goed om ze te verhuren zodat ze aan spelen toekomen..

31 januari 2016 om 21:04

Sende sagol broer, ik ben van kleinaf fanatiek cim bomlu maar PAPA is voor besiktas dat is de reden dat ik besiktas gun

Grappig dat Marcelo en Hutchinson straks verenigd zijn
In Eindhoven krijgen ze nu nog hoofdpijn van die twee.

31 januari 2016 om 18:05

Hutchinson was gewoon een prima speler bij PSV. Altijd een voldoende en maakte zelden fouten. Het publiek liep ook met hem weg vanwege zijn karakter.
Marcelo had duidelijk problemen met de speelstijl van PSV. Toch had hij wel degelijk kwaliteit. Als hij tegen een goede, sterke spits kwam te staan speelde hij altijd zijn beste wedstrijden. Een op een was het allemaal meer dan goed maar de ruimte in zijn rug had hij problemen mee.

31 januari 2016 om 23:08

Hutchinson was redelijk, maar geen speler die de ploeg beter maakte.

Lijkt mij een leuke verdediger voor Besiktas.
Hopelijk wordt hij ook nog vaste basisspeler.
Samen met een andere ex-PSV'er: Hutchinson.

Hij is al aangekomen in Istanbul

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren