Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Transfer van Douglas naar Lissabon toch dichtbij

Laatste update:

Douglas Franco Teixeira gaat naar alle waarschijnlijkheid in Portugal aan de slag. Trainer Jorge Jesus heeft bij Sporting Portugal-voorzitter Bruno de Carvalho aangedrongen op de komst van de verdediger en de 27-jarige Douglas zou al een persoonlijk akkoord met Sporting hebben bereikt.

/

De Nederlandse Braziliaan kan naar verluidt één miljoen euro per jaar verdienen in Lissabon en heeft volgens A Bola al telefonisch met Jesus gesproken. Zaakwaarnemer Rodrigo de Silveira erkent dat zijn cliënt belangstelling uit Portugal geniet: “Hij houdt ook van het land, zou er gemakkelijk kunnen wennen. Maar niemand van Sporting heeft nog met mij gesproken.”

‘Ik weet wel dat Jesus al geïnteresseerd was in Douglas toen hij nog de trainer was bij Benfica”, klinkt het. Douglas, die eerder voor FC Twente speelde, zag onlangs nog een transfer naar FC Köln in het water vallen en heeft bij Dynamo Moskou nog een contract tot volgend jaar zomer. Hij werd eerder al in verband gebracht met Trabzonspor.

Update 5 juli 18.20 uur - ‘Douglas ziet transfer afketsen; vraagprijs van twee miljoen’
Douglas gaat toch niet naar Sporting Portugal. De club uit Lissabon heeft een bod van een half miljoen euro op de verdediger uitgebracht, maar de vraagprijs van Dynamo Moskou bedraagt volgens O Jogo twee miljoen. De 27-jarige Braziliaanse Nederlander wordt ook genoemd bij clubs als Trabzonspor, Besiktas en FC Köln.

Update 15 juli 17.20 uur - Transfer van Douglas naar Lissabon toch dichtbij
Het zag er tien dagen geleden niet meer naar uit, maar Douglas zal toch snel zijn transfer maken van Dynamo Moskou naar Sporting Portugal. De clubs zijn er samen al uit over de 27-jarige Braziliaanse Nederlander en zelf zou Douglas ook al zo goed als rond zijn over een meerjarig contract. De deal kan woensdagavond of donderdag bekrachtigd worden door de Portugezen.

Past Douglas bij Sporting Portugal, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij nu gaat presteren, komt hij misschien toch weer terecht in het Nederlands Elftal.... Hij is toch wel gewenst.

30 juni 2015 om 14:25

Hij presteert al sinds hij naar Rusland is vertrokken maar we hebben bondscoaches die liever slappe gevallen als BMI of Veltman selecteren dan echte verdedigers al van Dijk en Douglas. En het cynische is dat Douglas alles heeft waar Oranje behoefte aan heeft. Snelheid, lengte, duelkracht, kopkracht en hij voegt ook bij standaard situaties nog het nodige toe. Maar in Nederland is het belangrijker om de bal over 40 meter bij iemand op de stropdas te kunnen leggen. Of je kunt verdedigen is totaal onbelangrijk.

30 juni 2015 om 14:28

Haha sad but true. Nederland moet eens de focus leggen op verdedigen en niet op kunnen voetballen als verdediger.

30 juni 2015 om 14:35

@paolo Maldini Dit is exact de reden dat we ooit iets winnen met Oranje.

30 juni 2015 om 15:08

Precies dit.

30 juni 2015 om 15:15

Dat we de laatste twee Wk's niet wonnen kwam niet doordat we niet konden verdedigen. Slecht verhaal dus.

30 juni 2015 om 15:35

In het spel van lvG had Douglas als breker ook niet misstaan, acht hem nog steeds hoger dan Ronnetje in, maar in een 4-3-3 systeem zou ik niet zo snel met één van beide spelen, sowieso spelen ze niet goed met veel ruimte in de rug, en je mist opbouwend een schakel

30 juni 2015 om 16:55

precies de nederlandse denkwijze..alles en iedereen moet kunnen opbouwen....dat je zegt dat ze niet goed kunnen spelen met ruimte in hun rug, ok...maar dat iedereen moet kunnen opbouwen...pfffff

30 juni 2015 om 17:48

Tuurlijk wel want als we wel konden verdedigen konden we ons eigen spel spelen en alle ploegen kapot spelen ipv laf spel te laten zien en op 1 speler bouwen ( Robben ) dus ja nederland heeft echte verdedigers nodig waardoor spelers als Janmaat , Willems , van der Wiel meer naar voren kunnen spelen.

30 juni 2015 om 18:17

@ Voetbalgod79

Dus ik analyseer hier even wat daar dan gebeurt: je hebt willems,janmaat, vd wiel die meer naar voren gaan voetballen, en een paar brekers achterin met veel ruimte in de rug. één lange bal op een rappe vleugelflitser en je hebt een gevaarlijke situatie. Een breker wordt vaak gecomplementeerd door een voetballende verdediger en met twee sobere verdedigers zullen de backs juist extra verdedigend terug moeten komen om de vleugelaanvallers in toom te houden. Maar dat is mijn analyse ik laat me graag overtuigen door de jouwe.

5 juli 2015 om 18:41

Dat niet nee maar met verdedigers als Veltman krijg je eerder een goal tegen dan met een man als Douglas

5 juli 2015 om 19:34

Als ik je tegen kom,houd je twee biertjes van me tegoed in de veste (0.5)
Eigenlijk had ik dit willen zeggen , maar je was me voor.
Volkomen terecht deze opmerking.

5 juli 2015 om 19:56

Gelukkig hebben we Twente fanaat Korenaar die ons en de bondscoaches wijst op de echte kwaliteit.
Daarom wordt er ook gesproken over vele miljoenen als het gaat om een transfer.
Kom op als 2 miljoen als transfer bedrag een probleem is?
Persoonlijk zou ik benieuwd zijn voor dat soort bedragen wat hij zou presteren bij Ajax, is het niets dan hebben we er nauwelijks een financiele buil aan gevallen.
Wordt het wel wat lucky us.

15 juli 2015 om 17:27

Precies, Douglas en Vlaar achterin en Van dijk ook selecteren. Krachtige verdedigers, geen magere veltman die een pass breed of naar de keeper kan geven en dan wordt bestempeld als opbouwende verdediger.

15 juli 2015 om 18:39

Football manager wijsheid van selassi 😂

Er zijn veel topclubs geweest met 2 brekers en 2 snelle backs die kunnen snel terug zijn om te verdedigen en snel weer mee na voren, bijna elke italiaanse ploeg speelt zo...

15 juli 2015 om 20:48

En de vrij is die wel goed genieg vibd hem beter dan douglas

15 juli 2015 om 21:29

@glory .... sorry hoor maar juist wel met een echte verdediger ala Stam of rijkaard kun je achterin 1 op 1 spelen en had je dus wel net zo goed verdedigd maar als team veel beter gepresteerd

15 juli 2015 om 23:12

@ Luchini

Wat een kul-argument, Italiaanse ploegen spelen vaak met een erg verdedigend middenrif en helemaal niet zo aanvallend als de Nederlandse ploeg.. Football Manager wijsheid? Ook op FM kan je met twee sobere verdedigers spelen, dan moet je alleen wel met een verdedigender middenveld spelen, in een 4-3-3 formatie is het behoorlijk riskant, wellicht als Strootman zijn niveau weer weet te halen (je hebt in ieder geval een briljante breker op CVM nodig)

edit: ik bedoel dan Strootman - De jong als controlerende middenvelders

30 juni 2015 om 14:27

Ja inderdaad. Dit is goed nieuws voor het Nederlands elftal. Hopen dat ie zich in de basis speelt en paar mooie CL wedstrijden kan spelen.

30 juni 2015 om 15:30

Nu kunnen zelf onze bondscoaches zien dat Douglas een stuk beter is dan Bmi.

5 juli 2015 om 21:27

Zie liever een echte Nederlander die er daadwerkelijk wat voor geeft om in Oranje te spelen. En al helemaal als Douglas er niet boven uitsteekt

Leuk voor hem, voelt als een nieuwe kans in een mooie competitie

Jorge jesus is toch trainer van benfica en niet sporting?

30 juni 2015 om 14:21

Nee sinds kort is hij trainer van Sporting.

30 juni 2015 om 14:21

Inmiddels wel.

On: mooie stap voor Douglas. Iemand enig idee of Twente hier nog geld voor krijgt?

30 juni 2015 om 14:46

Ja twente onvangt opleidingvergoeding en zelf een doorverkoop % omdat douglas formeel nog een jaar onder contract stond toen hij naar Moskou vertrok.

30 juni 2015 om 15:25

20% zelfs dus hopen op een leuke prijs !

30 juni 2015 om 14:23

dacht dat hij vanaf volgend seizoen sporting gaat coachen

30 juni 2015 om 14:23

Die is daar vertrokken omdat hij bij Sporting meer kon verdienen.
Tja het is maar wat je belangrijker vind he.
Zou liever bij Benfica zitten en wat minder verdienen.
Bij Sporting is veel minder kans om iets te winnen.

30 juni 2015 om 14:23

Hij maakte de overstap naar aartsrivaal Sporting Lissabon voor het geld.

30 juni 2015 om 17:07

Jorge Jesus heeft gewoon voor zijn stap ook al een verleden bij Sporting. Heeft er namelijk in de jeugd en eerste elftal gespeeld. Dus alleen voor het geld is kort door de bocht.

Hij past daar zeker. In die competitie staan wel meer van die beren achterin zoals maicon.

30 juni 2015 om 14:29

En Bruno Martins Indi lol.

30 juni 2015 om 14:50

Als Bruno Martins al een beer is... Gast weegt een kilootje of 70 en is niet 's werelds grootste.

6 juli 2015 om 02:03

Indi weegt 80.

heeft zijn contract niet verlengt en is vertrokken naar sporting.

Hopelijk nu weer in beeld voor het Nederlandse elftal , kunnen al die 2e rangs koekebakkers van verdedigers van psv , ajax , feijenoord en die paar buitenlandse clubs weer terug naar het niveau van de Mickey mouse competitie , daar waar ze horen.
Gaat eindelijk de verdediging van het nederlandse elftal met 100 kwaliteitsimpuls omhoog.

als ik hem was zou ik nu direct Fifa overschrijving naar Brazilie doen, want nu hij in Portugal gaat spelen zal hij meer in de picture komen voor de brazilianen.

voor oranje zullen ze hem toch niet meer oproepen.

30 juni 2015 om 14:44

Hij heeft de Braziliaanse nationaliteit moeten opgeven om Nederlandser te worden, dat overschrijven gaat dus niet.

30 juni 2015 om 14:44

En bij brazilie wel?? Silva, luiz, miranda en marquinhos zijn toch wel wat beter he

Kan een Portugal kenner mij misschien uitleggen waarom Jesus is overgestapt van Benfica naar Sporting?

Hoppa weer wat geld naar Twente! Nu nog hopen op een transfer van John,tiote etc.

Zou een mooie club voor hem zijn

Dan levert hij geld in neem ik aan? 1 miljoen per jaar is voor Russische begrippen pinda's.

5 juli 2015 om 18:31

Inderdaad. Ik begrijp het ook niet helemaal. Als hij daar zo goed presteerd, waarom kan hij dan niet bijtenenen?

Ze zoeken wel een vervanger voor nani die naar fener is gegaan

Voor een transfersom van 2 miljoen en jaarsalaris van 1 miljoen kan Ajax hier toch de gewenste, directe, ervaren, Nederlandstalig rots in de branding halen? Godver, dit is geen geld voor een verdediger van dat kaliber!

Ik kan me echter niet voorstellen dat deze bedragen kloppen..

Ik ook niet. Dan zou Ajax hem inderdaad onmiddelijk moeten halen... Maar vermoedelijk zal 2 mln nog teveel zijn. Ze willen hem eerst huren 😉

Maar wacht even, hij vraagt maar 1 miljoen aan salaris? Ik zou zeggen: 'Nederlandse topclubs, sla je slag'!!! Wat een kwaliteitsimpuls zou dat zijn zeg...

Ajax kom uit de wolken met je hoofd. Ongelofelijk dat een nederlandse topclub in Nederland hem niet oppikt. Een echte verdediger die spijkerhard is en nergens bang voor is. Is weer eens wat anders als die halve dames die op dit momemt in de Eredivisie rondlopen.

Besiktas heeft deze speler binnen, ik weet alleen dat hij zeer sterk is.
Iemand die zijn voetbal karakter kunnen omschrijven voor mijn beeldvorming?

15 juli 2015 om 18:01

Wat is je bron? Er staat namelijk dat zijn transfer naar Sporting bijna word afgerond! Besiktas word met geen woord over gerept...
En voor zijn type spel zie reactie 2 van Korenaar, staat het precies in ;-)

Hoppa! Weer wat geld voor Twente.

Misschien wordt hij dan een keer uitgenodigd voor het Nederlands elftal. Douglas en Van Dijk (en in mindere mate Buttner) hadden al eens minstens voor een oefenstage uitgenodigd kunnen worden. Met De Vrij, Vlaar en Douglas heb je (zeer) aardige Cv's. Willems op de LB, Janmaat en Van der Wiel RB. Martins Indi en Veltman op de bank.

Prima club voor Douglas... Alleen jammer dat ze ook niet meer de oude zijn. Ze moeten Moutinho, Meireles, Bruno Alves en Carvalho weer terug halen naar Portugal. Ricky van Wolfswinkel gaat ook weer terug komen. En hopelijk doet het daar weer als van ouds... En ook hoop ik dat ze Leandro Damiao en Ganso halen die hadden al een tijdje in Europa moeten spelen. En anders Pato terug halen naar Europa...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren