Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Transfer van Boateng ketste vanwege knieproblemen af’

Laatste update:

Kevin-Prince Boateng gaat toch niet aan de slag bij Sporting Portugal. De 28-jarige middenvelder arriveerde dinsdag in Lissabon om daar een gesprek aan te gaan met os Leões en zijn persoonlijke voorwaarden te bespreken. Daarna zouden in principe de medische keuring en het zetten van de handtekening volgen. Zover komt het echter niet, want in de onderhandelingen tussen club en speler is het misgegaan.

/

BILD pakt woensdagmiddag uit met het bericht dat de deal stukloopt op de eisen van Boateng zelf en Sporting bevestigt dat op de eigen website. De Ghanees international kon er met de club niet uitkomen wat betreft de imagorechten: de middenvelder wilde een deel van de opbrengsten uit zijn portretrecht voor zichzelf houden en daar ging de Portugese club niet mee akkoord. Het gebeurt zelden tot nooit dat een deal in het water valt op dat punt.

Boateng en Sporting laten een overeenkomst nu echter toch afketsen. De club bevestigt woensdag dat de deal met Boateng niet doorgaat en dat hij teruggaat naar Schalke 04. Daar is hij in principe nog steeds persona non grata, maar hij heeft er nog wel gewoon een contract. Eerder mislukten al overstappen naar AC Milan, Galatasaray en Al-Ittihad, haalt BILD aan. Boateng staat voor vijf miljoen euro op de loonlijst bij Schalke 04.

Update 7 augustus 20.40 uur - ‘Transfer van Boateng ketste vanwege knieproblemen af’
Kevin-Prince Boateng gaat niet naar Sporting Portugal omdat beide partijen het niet eens konden worden over de imagorechten, zo maakte de club woensdagmiddag bekend. Woordvoerder Augusto Inacio komt vrijdagavond echter met een andere lezing: de 28-jarige Ghanees is niet door de medische keuring gekomen wegens knieproblemen. Trainer Jorge Jesus heeft ook al laten weten dat de transfer niet is doorgegaan omdat Boateng medisch is afgetest.



Kevin-Prince Boateng vindt wel een nieuwe club, deze zomer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Galatasaray zou hem moeten halen, dat zou een goede transfer zijn voor een goede prijs, alleen moet hij wel in zijn salaris snijden want meer als Sneijder zou hij niet moeten verdienen..

5 augustus 2015 om 18:42

Hij speelt op dezelfde positie als Sneijder. Of je moet hem op links zetten maar daar rendeert sneijder minder goed.

Ps. Kan iemand mij vertellen hoe hij het heeft gedaan bij Schalke, sportief gezien?

5 augustus 2015 om 19:26

Hij zou ook rechts uit de voeten kunnen en eventueel op de positie van Selcuk, Melo's plek kan hij niet vullen.

5 augustus 2015 om 20:47

Sportief gezien af en toe wel een goede wedstrijd, pakte zijn doelpunten ook wel mee, maar veel profijt heb je er niet van gehad.

Eerst was het de medische keuring, nu zijn het zijn contracteisen. Waarbij me dat laatste logischer lijkt aangezien het om Boateng gaat.

5 augustus 2015 om 17:40

Ik denk niet dat hij genoegen neemt met 1 miljoen op jaar basis.

5 augustus 2015 om 17:40

Elke speler boven de 27 is iets voor ajax op dit moment.

5 augustus 2015 om 18:49

Ja, want Boateng wil echt bij een club als Ajax spelen die, met alle respect, niet eens de CL weten te bereiken. Daarnaast heeft Ajax toch al genoeg middenvelders?

Is de MLS niks voor Boateng? Lekker in Florida of een vergelijkbare plek?

KPB moet misschien maar gewoon naar de MLS gaan. Daar hebben ze geld als kraanwater en is die 5 miljoen euro salaris niet echt een probleem. Mocht hij ook genoegen nemen met een lager salaris en het sportieve vooropstellen, is hij een hele leuke aanwinst voor een hele berg internationale subtoppers.

5 augustus 2015 om 18:09

Daar hebben ze een salary cap en er zijn maar een maximaal aantal uitzonderingen.

6 augustus 2015 om 09:32

Daar ben ik me van bewust, maar niet elke club heeft al drie grote namen rondlopen. En met alle respect, maar Kevin-Prince Boateng is bij veel clubs toch wel een grote naam in vergelijking met wat daar rondloopt.

Wie wil er dan betalen voor zijn beeltenis? Kan me niet voorstellen dat een bedrijf hem zou willen om hun product te vertegenwoordigen.

Als ik Schalke was zou ik zijn schorsing opheffen en hem als training iedere dag twee uur rondjes laten rennen om het veld waar het eerste team traint.

Off: Schalke is akkoord met Inler over een transfer.

Jammer hoe ver Prince is afgezakt.. speelde bij Milan destijds erg goed. Ik herinner mij die goal van hem tegen Barcelona nog, maargoed het lijkt erop dat hij zelf niet wil.

5 augustus 2015 om 18:34

Die goal was geweldig! Dat was toch die wedstrijd dat Pato na 24 scoorde? Boateng, jammer dat hij niet naar Sporting gaat.

5 augustus 2015 om 18:44

Ik kan me niet herinneren of dat dezelfde wedstrijd was maar ik herinner mij die goal van Pato ook nog haha.

5 augustus 2015 om 18:56

Dat was niet dezelfde wedstrijd. Die met Pato was wanneer Thiago Silva in extra time uit de corner de 2-2 scoorde.

Toen hij bij ac milan speelde dacht ik dat hij nog een stap hogerop zou zetten. Toch onvoorstelbaar hoe sommige spelers hun carriere zo omzeep kunnen helpen.

7 augustus 2015 om 21:57

Hij was meer bezig met seks dan met voetbal. Op een gegeven moment was hij zelfs geblesseerd vanwege bepaalde standjes.

8 augustus 2015 om 16:35

Je moet heel veel discipline hebben om seks te weigeren met zo'n vriendin (melissa Satta)

8 augustus 2015 om 20:28

Pfew ja wauw ik zit nu naar foto's te kijken

Dit zou toch een prachtige versterking zijn voor Ajax. Maar zijn salaris zal een probleem zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren