Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Transfer' Ronaldinho blijkt inderdaad een grap te zijn

Laatste update:

Ronaldinho gaat mogelijk weer aan de slag. De voormalig wereldvoetballer van het jaar werd in de afgelopen weken in verband gebracht met onder meer het Zwitserse FC Sion en clubs uit Turkije, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten, maar Racing Club de Montevideo uit Uruguay claimt nu dat het een akkoord heeft bereikt met Ronaldinho.

/

Racing Club maakt via Facebook en Twitter melding van de komst van de 35-jarige Braziliaan, die in de Clausura (het tweede deel van de competitie) in Uruguay zou gaan voetballen. Het is echter de vraag of dit serieus is of een grap: in veel Zuid-Amerikaanse landen is het vandaag Dia de los Santos Inocentes. Deze dag staat helemaal in het teken van de grap, vergelijkbaar met onze 1-apriltraditie.

Ronaldinho zit zonder club sinds zijn vertrek bij Fluminense en speelde op 26 september zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetbal. Eerder in zijn loopbaan kwam hij uit voor Querétaro (Mexico), Atlético Mineiro, Flamengo, AC Milan, Barcelona, Paris Saint-Germain en Grémio.

Update 28 december 19.50 uur - 'Transfer' Ronaldinho blijkt inderdaad een grap te zijn
Waar veel media al rekening mee hielden blijkt te kloppen: Ronaldinho gaat, ondanks een officiële mededeling van de club, niet aan de slag bij Racing Club de Montevideo. De Uruguayanen bedanken in een post op social media de Braziliaanse voetbalvolgers die Racing Club 'trending topic' maakten op Twitter en wensen iedereen een fijne 'Dia de los Santos Inocentes', de Zuid-Amerikaanse versie van 1 april. Ronaldinho blijft dus transfervrij en beschikbaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Samba vrouwtjes zijn blijkbaar duurder tegenwoordig. Waarom zou deze gevallen held anders voor willen voetballen.

Overschatte, zeer beperkte, middelmatige voetballer.
Heeft even een paar goeie momenten gehad bij Fcb.
voor de rest overal mislukt.

28 december 2015 om 19:24

Ik dacht even dat je het over Vlaar had en bij de verkeerde topic was belandt, maar toen zag ik FCB staan. Het is toch wel gek dat al zijn ex ploeggenoten en tegenstanders hem de hemel in prijzen. Ik denk niet dat je een middelmatige voetballer bent als je door zoveel mensen geprezen wordt. Blijkbaar moet iedereen naar meneer Vlaar luisteren.

28 december 2015 om 19:35

Bij psg en het braziliaanse elftal is hij absoluut niet mislukt.

28 december 2015 om 20:25

Ook bij AC Milan en Mineiro en Flamengo was hij geweldig.

28 december 2015 om 20:22

Je laat me echt lachen, die jaren bij psg en barca heeft hij wel mensen laten genieten en overtuigd dat hij sws in de top 7 beste voetballers ooit hoort.

28 december 2015 om 21:53

Haha mensen begrijp de sarcasme

28 december 2015 om 22:53

Wat hij zegt is sowieso niet serieus te nemen natuurlijk, maar het is nou niet echt een sarcastische opmerking. Daar mist het toch de context voor.
Dus toch wat meer zijn best doen.

Naar mijn mening kun je beter stoppen met voetballen. Met alle respect, maar zulke clubs staan eenmaal niet mooi op je CV.

28 december 2015 om 19:33

Ronaldinho is allang aan het afbouwen hoor? Wat maakt het hem nog uit wat er op z'n CV staat. Hij wilt gewoon nog even een balletje trappen.

28 december 2015 om 20:26

Als hij nog plezier heeft in het voetbal waarom zou hij dan stoppen.

28 december 2015 om 22:56

Al zou hij nu bij fc Lienden gaan voetballen, wanneer hij plezier heeft in het spelletje moet hij vooral doorgaan. Je kunt nou eenmaal niet voor eeuwig bij Barcelona blijven voetballen.
Ze zouden dan waarschijnlijk wel wat Braziliaanse dames moeten laten invliegen en een kunststrandje aanleggen in Lienden.

Dit is natuurlijk net zo'n grap als dat Messi naar City gaat voor 28 miljoen per jaar.
Ik neem dit bericht dan maar met een korreltje zout.

Hoort dit bericht niet in de wandelgangen?

28 december 2015 om 19:36

Ja ik begrijp ook niet waarom voetbalzone dit bericht plaatst als ze zelf al twijfelen of het wel waar is.

28 december 2015 om 20:02

In de wandelgangen staan er alleen maar geruchten. Deze (nep)transfer is bekendgemaakt via officiele kanalen. Echter blijkt nu dat dit toch een grap was.

28 december 2015 om 20:00

Het blijkt dus ook niet waar te zijn

Er bestaat een verschil tussen een grap en gewoon liegen.

Ronaldinho moet lekker ergen in China ofzo gaan voetballen en bakken met geld verdienen

29 december 2015 om 00:36

Ronaldinho moet lekker doen waar hij zin in heeft. Net als romario tot zn 40ste doorgaan. Zijn clubs zat die hem kunnen gebruiken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren