Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Strootman met succes in beroep en kan spelen in toppers

Laatste update:
/

AS Roma treft in de komende weken AC Milan en Juventus, maar moet het in die wedstrijden mogelijk zonder Kevin Strootman doen. De middenvelder gooide tijdens de verhitte derby tegen SS Lazio water in het gezicht van tegenstander Danilo Cataldi en kan daardoor geschorst worden, zo meldt Leggo.

Strootman scoorde in het met 0-2 gewonnen duel en nadat de Nederlander zijn doelpunt had gemaakt, provoceerde hij Cataldi door water in zijn gezicht te gooien. De speler van Lazio reageerde hierop door Strootman bij het shirt te pakken, waarop de voormalig PSV’er naar de grond ging. Cataldi kreeg een rode prent van scheidsrechter Luca Banti, Strootman werd geel voorgehouden.

Omdat het onduidelijk is op welke gronden Strootman een gele kaart kreeg, kan de tuchtcommissie in Italië alsnog een onderzoek starten en de international van Nederland voor meerdere wedstrijden schorsen. 12 december neemt AS Roma het in eigen huis op tegen AC Milan, 5 dagen later gaat men in Turijn op bezoek bij Juventus.

Update 6 december 17.15 uur - Strootman moet twee duels brommen en ontbreekt in krakers
De Italiaanse voetbalbond heeft Kevin Strootman een schorsing van twee wedstrijden opgelegd vanwege een incident tijdens de stadsderby tussen Lazio en AS Roma (0-2). De Nederlandse middenvelder mist de wedstrijden tegen AC Milan (12 december) en Juventus (17 december).

Update 9 december 13.45 uur - Strootman gaat met succes in beroep en kan spelen in Italiaanse topper
Kevin Strootman kan tóch spelen namens AS Roma in de wedstrijden tegen AC Milan en Juventus. De club ging in beroep tegen zijn schorsing van twee wedstrijden, en met succes. De schorsing is ingetrokken.

Verwacht jij dat Kevin Strootman alsnog geschorst gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kinderachtig wat hij deed. Ging na het shirt trekken liggen alsof er een aanslag op m werd gepleegd. Als je Cataldi rood geeft zou je Strootman in principe ook rood moeten geven, ben benieuwd wat ze er mee gaan doen.

6 december 2016 om 17:38

Inderdaad een ontzettend vuile actie... Had ik echt niet van hem verwacht, vond het altijd een erg redelijke prof. Zal wel goed aankomen bij de AS Roma supporters.. beetje haten op Lazio spelers. Jammer! had meer van deze speler verwacht. Ben echter wel blij dat hij er niet bij is tegen Milan!

En terecht, was een smerige actie door zo laf naar de grond te gaan. Dat doe je niet bij collega's. Overigens 2x tegen AC binnen een week lijkt mij niet helemaal juist. Denk dat dit een andere tegenstander moet zijn.

6 december 2016 om 17:29

Altijd dat gezwets over collega's, zijn volgens mij nog altijd concurrenten van elkaar.

6 december 2016 om 17:32

Kijk de actie met dat water, lekker boeiend. Dat vind ik wel wat hebben. Maar als je dan als een stervende zwaan naar de grond gaat terwijl je amper wordt aangeraakt ben je gewoon een misselijke vent. Dat is Kevin altijd al geweest en wordt nu wederom bevestigd.

Speelt AS Roma binnen 7 dagen 2x tegen Milan?

het was ook een enorm domme actie van strootman. een schorsing is wel op z'n plaats. misschien dat ie daardoor zulk kinderachtig gedrag minder snel zal vertonen. nu laat ie mooi z'n ploeg in de steek in belangrijke en moeilijke wedstrijden.

Jammer voor AS Roma, want dit zal roet in het eten gooien in de achtervolging op de concurrenten. Ach ja, ten minste wel de aartsrivaal verslagen, dat is misschien nog wel het belangrijkst.

Ik had m graag tegen milan gezien. Enorm zwakke speler in balbezit, Jack zou wat ballen van m afsnoepen.

6 december 2016 om 18:50

Zwakke speler in balbezit?? Strootman heeft Stond laatst in top 5 v serie v spelers met minste aantal foutieve passes!! Met meer Dan 75% vooruit..dus waar heb jij het in Godsnaam over??

6 december 2016 om 19:33

Veilige balletjes.. Ik wil wel eens weten hoevaak hij balverlies heeft geleden. Ik heb van t weekend Lazio vs Roma gezien. Ondanks zijn goal was het niet om aan te zien.

7 december 2016 om 17:00

Je praat dus gewoon feitelijk bewezen onzin hier met je opmerking over balverlies, dat heeft in ieder geval meer waarde dan jouw persoonlijke visie

En jij baseert je mening op 1 wedstrijd?

Wat deed Cataldi precies dat Strootman dit deed?

Zonde.. en ook al zie ik onze Nederlandse spelers graag spelen en succesvol zijn in grote wedstrijde, is het wel terecht. Erg onsportief en vervelend gedrag.

Strootman smeet water op Cataldi, hij reageerde en kreeg rood. En strootman geel. Scheids was weer dramatisch en deze opgelegde sanctie maakt het een beetje beter. Roma had met 10man moeten spelen.

Tsja, te opzichtig gedaan. Moet hij slimmer in worden ha ha. Voor Juve gunstig dat Strootman er niet bij is.

Balen dit, hij heeft het wel over zich zelf afgeroepen maar toch jammer. Forzaa

jammer dat hij niet meer geschorst is. dat vervelende kinderachtige gedrag mag wat mij part wel worden afgestraft met een schorsing.

Jammer had stiekem gehoopt dat strootman niet mee kan doen. Maarja, we hebben juve verslagen dus kunnen we roma ook verslaan. Maar het zal zeker moeilijker worden dan tegen juve gok ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren