Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Schalke hoopt op Huntelaar: 'Geloof niet dat het een geldkwestie is'

Laatste update:
/

Klaas-Jan Huntelaar is in het bezit van aan aflopend contract bij Schalke 04 en het is nog altijd niet zeker of hij zijn contract gaat verlengen. Er zijn gesprekken gaande over een nieuwe verbintenis tot medio 2017, maar volgens diverse Duitse media is de 31-jarige Huntelaar gevraagd om salaris in te leveren.

De international van het Nederlands elftal staat naar verluidt voor zeven miljoen euro per seizoen in de boeken. Daarmee is hij niet alleen een van de absolute grootverdieners bij Schalke 04, maar ook van de hele Bundesliga. Schalke 04 wil een miljoen euro van zijn contract afschaven, maar het is nog maar de vraag of Huntelaar daar zin in heeft.

Ondertussen wordt de Nederlander nog altijd in verband gebracht met een overgang naar Engeland: Arsenal zou de spits graag naar Noord-Londen halen. Als Huntelaar zijn contract uitzit in Gelsenkirchen, kan hij transfervrij vertrekken en kan hij de hoofdprijs vragen aan salaris en tekengeld.

Update 11 september 09.15 uur - Schalke hoopt op Huntelaar: 'Geloof niet dat het een geldkwestie is'
Klaas-Jan Huntelaar heeft volgens de leiding van Schalke 04 nog altijd de intentie om langer in Gelsenkirchen te blijven. Zijn contract loopt medio 2015 af, maar directeur Horst Heldt is duidelijk. "Beide partijen staan ervoor open om te verlengen", zegt hij in BILD. "We zullen de komende weken met zijn management om tafel gaan." Volgens Clemens Tönnies, voorzitter van de raad van commissarissen, ligt de keus uiteindelijk bij de speler. "Ik geloof niet dat het een geldkwestie is, het zal eerder om de sportieve mogelijkheden gaan."

Denk je dat Klaas-Jan Huntelaar bij Schalke 04 blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij wel bij Arsenal aan het goede adres is...

9 september 2014 om 16:23

Ik denk het ook heb het gevoel dat hij daar een opleving krijgt

9 september 2014 om 17:04

Daar hebben ze nu 2 1ste team spitsen en sanogo+sanchez kan ook nog in de spits. Wenger zal huntelaar dus hoogstwaarschijnlijk niet erbij hoeven.

9 september 2014 om 16:28

Ja die zitten vast op 32-jarige spitsen te wachten.

9 september 2014 om 16:34

Hij is anders wel beter dan wat er nu staat.

9 september 2014 om 16:39

7 miljoen per jaar.. wow. Logisch dat ze een 30er minder salaris geven toch.

9 september 2014 om 16:43

Ze hebben net Welbeck gehaald.. Hunter is niet echt nodig.

11 september 2014 om 09:38

Nee niet echt logisch. Het gaat om de prestaties die je levert, die moeten beloond worden. Ik ga elk jaar meer verdienen en niet minder. Ervaring is ook een waardevol aspect.

11 september 2014 om 10:24

Arsenal heeft Welback inderdaad. Laat Hunter maar lekker bij Schalke blijven. Overigens zie ik Arsenal die 7 miljoen ook niet op tafel leggen, dus geen reden om te vertrekken. Wel denk ik dat Huntelaar de meeste speeltijd zou krijgen bij Arsenal in plaats van Welbeck en Giroud.

9 september 2014 om 16:46

Arsenal heeft deze zomer Campbell teruggehaald. Daarnaast is ook Welbeck gekomen, en heeft Arsenal al eerder Sanogo gehaald (alhoewel voor de toekomst).
Huntelaar er ook nog bij lijkt me dus behoorlijk overbodig; zeker als hij zo een enorm salaris heeft.

9 september 2014 om 16:51

Huntelaar zou dan bankzitter worden, een veel te dure bankzitter. Als hij in gaat leveren moet hij gewoon terug naar Ajax, die willen hem vast wel matsen door een keer een miljoen of 8/9 tekengeld neer te flatsen, als hij toch transfervrij is.

9 september 2014 om 17:30

Marc netto die 9 miljoen aan tekengeld geeft??? Denk het niet.

9 september 2014 om 17:52

Valt denk ik wel iets te regelen. Verdient nu in 2 jaar tijd 14 miljoen. Als Ajax hem 6 miljoen tekengeld geeft + 3 miljoen salaris per jaar kan hij bijajax nog 12 miljoen verdienen in 2 jaar. Zou voor beide een goede deal zijn.

9 september 2014 om 18:37

Zou voor Ajax veel te veel geld zijn. Die kunnen dat veel beter uitgeven aan de jeugd.

9 september 2014 om 20:03

nee, Jonk kreeg zijn 2 miljoen niet...

11 september 2014 om 10:50

Wat is het max salaris per jaar eigenlijk bij Ajax, ik weet dat het bij Psv 1 miljoen is ik weet niet zeker hoe het zit met het tekengeld.

11 september 2014 om 11:26

12 miljoen in 2 jaar voor 1 speler?! hahahaha... Ajax kan dat betalen maar dat is wel vet boven je stand leven. Dit soort bedragen passen simpelweg niet meer in NL.

Ontopic: Is Hunter alweer 31, joh? Kan dan het best bij Schalke blijven. Daar heeft hij zijn sporen verdiend en wordt daar behandeld als de grote vedette. Bij Arsenal zou hij nu toch alleen maar gaan banken. Dacht ook altijd dat hij nog zou slagen bij Nederlands Elftal maar RVP zal voorlopig niet stoppen.

Huntelaar is in de verkeerde generatie geboren, zou een grote naam in het NL voetbal moeten zijn met zijn kwaliteiten...

Daarmee neemt Schalke dus afscheid van Klaas-Jan aan het einde van het seizoen. Want dat is natuurlijk de impliciete boodschap. Jammer, want hij past daar goed vind ik.

9 september 2014 om 16:30

Alsof er een club komt die hem wel 7 miljoen per jaar gaat geven. Is toch niet meer dan normaal nu hij toch iets minder beslissend en ouder wordt dat club niet meer de absolute hoofdprijs betalen.

9 september 2014 om 16:35

Heb je hem na zijn blessure zien spelen? Zo slecht is hij nu ook weer niet. Hij lijkt zelf beter te zijn geworden.

9 september 2014 om 16:43

Arsenal wel hoor als ze geen transfersom hoeven te betalen. Dat is natuurlijk wel een ijzersterke troef die KJH nu in handen heeft.

9 september 2014 om 16:50

Er zullen inderdaad maar weinig clubs 7 miljoen per seizoen betalen. Als hij bij Arsenal tekent krijgt hij plus minus 5 miljoen per seizoen? Exclusief de tekenbonus van .. minimaal 5 miljoen? Als het niet linksom kan, dan maar rechtsom.

Aan de andere kant is 6 miljoen een prima salaris en kan hij, gezien zijn staat van dienst bij de club, een mooie functie bemachtigen na zijn carriere als voetballer

9 september 2014 om 17:18

Arsenal moet die man niet gaan halen, zou echt een domme zet zijn. Schalke is precies zijn niveau, bij Arsenal zal hij zwaar floppen en met Welbeck, Sanogo, Giroud en Campbell + Sanchez, Podolski & Walcott die ook in de spits kunnen is hij helemaal niet nodig.

9 september 2014 om 18:17

Alleen Welbeck en Giroud zijn spitsen, misschien Campbell ook maar de rest zijn allemaal flankspelers. Podolski is dan weer een spits in een twee spitsen systeem, hij komt totaal niet tot zijn recht als enige spits. Die spelers wil je als top club zijnde niet in de spits hebben lopen.

Edit: Sanogo natuurlijk ook maar die is momenteel totaal niet goed genoeg.

Huntelaar is dan ook geen echte vooruitgang. Dan is Giroud denk ik nog beter.

9 september 2014 om 19:33

Hou alsjeblieft op met dat beter geworden, met wat is hij beter geworden, is hij sneller, passt hij beter, scoort hij beter?

kan mij niet voorstellen, je moet gewoon accepteren dat Hunterlaar in de herfst van zijn carriere zit en niet veel meer van hem moet gaan verwachten.

Hij heeft een prachtige carriere voor zijn kwaliteiten achter de rug en goed geld verdiend.

9 september 2014 om 17:58

Nee hoor, Schalke geeft alleen aan dat een speler op zijn leeftijd zijn beste jaren heeft gehad. Ik wil nog wel eens een club zien die hem 6 miljoen per jaar gaat betalen. Volgens mij betaalt Arsenal zulke salarissen ook niet.

zal huntelaar graag in de PL willen zijn...hy scoort ze toch wel overal

De vraag is of hij bij arsenal ook wel 7 miljoen kan krijgen.

Ajax? Hij heeft zat verdiend en zou geweldig zijn voor Ajax, transfervrij kunnen we ook wel tot 2-3 miljoen gaan.

9 september 2014 om 16:31

Lijkt me vrij onlogisch als hij een salarisverlaging van 7 naar 6 miljoen al niet ziet zitten, om dan naar een salaris te gaan wat nog 3 a 4 miljoen lager ligt.

9 september 2014 om 16:31

Als Huntelaar geen genoegen neemt met 6 miljoen bij Shalke dan zal hij 2 a 3 miljoen zeker te weinig vinden.

9 september 2014 om 16:31

Gast kom op? Die man is 32.. Hij kan makkelijk naar Arsenal.. Wat moet hij bij Ajax, met alle respect!

9 september 2014 om 16:44

'Die man' is 31.

9 september 2014 om 17:25

Wat is er zo erg aan 'die man'?

9 september 2014 om 16:32

Ik zie hem ook graag terug keren maar dat is natuurlijk niet realistisch. 6 miljoen/schalke/bundesliga/dicht bij huis. 2 a 3 miljoen/Ajax/eredivisie/ verder van huis.

9 september 2014 om 16:32

Financieel gezien zal Klaas-Jan zich geen zorgen meer maken. Wat dat betreft maakt Ajax wel een kans. Deze nuchtere achterhoeker zal zijn heil niet in Qatar gaan zoeken.

7 miljoen per jaar is trouwens wel erg veel, wist niet dat ze hem zo goed betaalde.

10 september 2014 om 13:57

Nee financieel gezien hoeft hij zich geen zorgen te maken. Daarom snap ik de keuze dan als hij er sportief op vooruit zou gaan. Maar als hij naar Ajax komt gaat het er financieel EN sportief op achteruit. Hoezo zou je dat willen?

Prima salaris wat hij vangt daar in Gelsenkirchen.. Zou bij Arsenal nu overbodig zijn na de komst van Welbeck, of hij moet Giroud uit de basis spelen.

9 september 2014 om 18:19

Mits aanvoer, zou Huntelaar Giroud natuurlijk uit de basis spelen.
Ook op deze leeftijd nog, vind Giroud niet echt geweldig namelijk...

Ik wilde ook de suggestie Ajax brengen nu zijn contract afloopt, ala Football Manager op 29 december al benaderen, maar na het zien van zijn salaris lijkt me het een utopie om dat werkelijkheid te zien worden. Is volgens mij best wel van Ajax gaan houden en ik vind het ook niet een type dat even geld gaat graaien in een Qatar, maar verschillende voetballers hebben me toch al dermate teleurgesteld in hun stappen, dat ik nergens op reken. Met dat salaris erbij zeker.

Wauw wist niet dat Huntelaar zoveel verdiende bij Schalke, 7 miljoen per jaar pff heerlijk. Denk dat hij dat nergens anders gaat krijgen. Behalve misschien zandbak Qatar maar zou hij daar nu al heen willen? 6 miljoen per jaar is ook geen straf lijkt me, al begrijp ik dat een loonsverlaging überhaupt nooit echt een goed gevoel zal geven aan een werknemer.

6 miljoen voor een 31-jarige spits is zo gek nog niet......gewoon tekenen als hij daar tevreden is.

Als je toch moet inleveren, Ajax zoekt nog steeds een spits van jou kaliber. Ik zie je wel na de feestdagen geef je een hartelijk welkom.

een miljoen is toch niet zoveel , als die daar gelukkig is moet die het gewoon doen en anders mag je je carriere wel bij ons komen afsluiten

Een paar dagen terug stonden de salarissen van de serie-a spelers hier op vz.
Daar stond dat De Rossi als best betaalde speler 6,5 Miljoen euro verdiende per jaar. Ik kan moeilijk geloven dat Huntelaar meer betaald krijgt. Vind 6 miljoen nog steeds behoorlijk veel voor Huntelaar. Goede spits maar echt geen grandioze voetballer.

Eind van het seizoen lekker de deur uit laten lopen... Heeft op een super goed jaar na toch laten zien erg blessuregevoelig te zijn, en bovendien vind ik Klaas Jan beter in een systeem passen met buitenspelers die de voorzet geven. Met Farfan/draxler/choupo Mouting hebben we met name buitenspelers die toch voor eigen succes gaan. Wil je Huntelaar optimaal benutten dan zullen spelers als Barnetta veel meer kansen moeten krijgen, maar die komen gewoon tekort voor het niveau waar Schalke naar streeft. Lekker laten gaan, en een spits weerkopen die completer is. Vervolgens een spits zoals Adebayor/soldado of misschien wel Volland binnenhalen.

9 september 2014 om 17:35

Veel gelul, weinig feiten. Bekijk Zn cijfers van vorig seizoen eens. Daaruit kan ik opmaken dat hij vrij weinig hinder ondervindt van Hey gehanteerde systeem van schalke. En die blessures van hem hebben vrij weinig te maken gehad met ouderdom....

9 september 2014 om 18:04

Zijn cijfers zijn prima, maar dat is scorebordjournalistiek. Tegen een sterke tegenstander heeft Schalke in een 4-2-3-1 systeem gewoon een spits nodig die kan voetballen, of een spelers als Raul achter zich die kansen voor hem creeert. Tegen zwakkere tegenstanders is het niet zo'n probleem om een spits te hebben die niet zo sterk meevoetbalt. Onze trainer houdt stijf vast aan zijn systeem en eigenlijk is Huntelaar, alhoewel hij het prima doet, daar niet het beste type speler voor.

Tot je 34 verzekerd zijn van 6 miljoen per jaar en hij woont dicht bij zijn familie wat hij belangrijk vindt. Ik zeg doen.

Haha en mensen maar zeiken over Turkije terwijl deze 31-jarige man 7 mil per jaar krijgt...

9 september 2014 om 18:14

wesley sneyder verdient ook ongeveer 6 miljoen plus bonussen.

9 september 2014 om 21:09

Waar heb je het over? Dat is niet zo.

11 september 2014 om 19:23

In Gelsenkirchen is 1/3e van de inwoners van Turkse afkomst Zitten dus toch wat Turkse invloeden.

11 september 2014 om 20:46

Hahaha ok hier moest ik wel om giechelen.

Valt ook wel mee hoeveel hij moet inleveren. Een miljoen is veel maar als je al 7 mil verdiend is het wel te overzien. Overigens denk ik dat hij nergens meer gaat verdienen.

Ik ben benieuwd of Huntelaar dan weer overduidelijk veel en veel meer per wedstrijd scoort als van Persie, net als in alle andere competities waar ze allebei in zaten.

Ik hoop/verwacht dat hij die salaris verlaging best wil accepteren. 6 miljoen is nog steeds een heel behoorlijk salaris en het afgelopen jaar heeft hij niet zoveel kunnen betekenen voor zijn club.

Ajax zou hem inderdaad 7 miljoen tekengeld moeten bieden en een jaarsalaris van 3 miljoen. Dan is het een te overwegen optie, maar ik vind Huntelaar nog goed genoeg voor Schalke (en zij zelf ook, gezien het geboden salaris van 6m).

Huntelaar is gewoon een suptob spits.niks mis mee, maar zeker niet beter dan v persie. Dus voor oranje gewoon v persie blijven opstellen.

hij moet gewoon lekker bij Schalke blijven. Een nivo waar hij thuis hoort, en belangrijk kan zijn.

Arsenal is te hoog gegrepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren