Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: SC Heerenveen licht opties in contracten van Uth en Nordfeldt

Laatste update:

De kans is groot dat Mark Uth ook volgend seizoen voor sc Heerenveen speelt. Manager voetbalzaken Hans Vonk heeft in gesprek met FOX Sports namelijk bevestigd dat de eenzijdige optie in het contract van de 23-jarige aanvaller wordt gelicht.

/

Daardoor komt de Duitser nog tot de zomer van 2016 vast te liggen in het Abe Lenstra Stadion. Vonk spreekt van een ‘logisch’ besluit: “Omdat hij anders aan het eind van dit seizoen transfervrij wegloopt en dat willen we natuurlijk niet. Dus ga er maar van uit dat we die actie (lichten eenzijdige optie, red.) gaan ondernemen.”

Uth scoorde dit seizoen al dertien keer voor Heerenveen, al staat hij nu al wel vijf speelronden droog. In januari werd hij nog in verband gebracht met zijn vroegere werkgever FC Köln en Uth liet weten niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de Bundesliga te staan. Vorig seizoen speelde de linkspoot op huurbasis voor Heracles Almelo.

Update 28 maart 11.02 uur - SC Heerenveen licht opties in contracten van Uth en Nordfeldt
SC Heerenveen heeft de eenzijdige opties in de contracten van Mark Uth en Kristoffer Nordfeldt gelicht. Het tweetal ligt daardoor tot de zomer van 2016 vast in Friesland. Dat heeft technisch directeur Hans Vonk aan het Friesch Dagblad laten weten. De club gaat met Janio Bikel en Doke Schmidt nog in gesprek over een eventueel nieuw contract, terwijl Jens Jurn Streutker en Michael Chacon mogen vertrekken.

Denk jij dat Mark Uth in de zomer bij sc Heerenveen vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sc Heerenveen is een club die bekend staat vanwege degelijke contracten. Erg logisch om deze jongen langer te binden. Mocht hij vertrekken (ondanks een iets mindere periode), vangen ze nog wat knaaken voor deze gast. Kortom niet verrassend en wederom degelijk handelen van Sc Heerenveen, de meest gewaardeerde club, en in Nederland denk ik (behalve in Leeuwarden) de club met de grootste "gun factor".

20 maart 2015 om 19:28

degelijke contrackten zijn heel normaal in het voetbal hoor en niet alleen bij heerenveen gunfactor is idd hoog voor heerenveen maar de meeste van nederland denk ik niet .
trouwens wel een prima spits die uth ik had wel verwacht dat feyenoord zich zou melden voor hem

20 maart 2015 om 23:59

Nou degelijke contracten zijn niet normaal. En kijk eens hoeveel spelers op amateur basis spelen, of niet willen bijtekenen.

21 maart 2015 om 09:14

kijk even bij welke clubs die spelen

28 maart 2015 om 11:24

Hopelijk wil Nordfelt blijven.
Uth wil zelf weg, wat ik jammer vind. Spelers denken tegenwoordig alleen maar aan hun zelf i.p.v. de club waarbij ze spelen.
Zou netjes zijn als hij nog een langer contract tekent, zodat Heerenveen meer aan hem kan verdienen.

28 maart 2015 om 12:20

Ik had ook graag gezien dat ze beiden bij zouden tekenen. Maar het is ff afw88 denk ik.

Lijkt me logischer dat als ze de optie lichten en hij tot 2016 vast ligt, dat ze dat doen om komende zomer een transfersom te beuren. Anders loopt hij volgende zomer gratis de deur uit. Bovendien, hij zal zelf misschien ook wel een transfer wil maken.

Ben wel benieuwd welke club er voor hem komt. Ik vind hem eigenlijk te kort komen voor bijvoorbeeld de Nederlandse top. Misschien een kleinere club in Duitsland of naar een club als Celtic of Basel. Ik zou ook niet weten hoe veel hij zou moeten kosten, drie tot vier miljoen misschien?

Ik hoop wel dat Heerenveen komende zomer weer enkele Scandinaviers haalt, spelers als Thern en Larsson blijken toch weer uitstekende spelers voor Heerenveen.

20 maart 2015 om 21:19

Uth te kort voor de Nederlandse top? Welke topspitsen lopen er dan bij die zogenaamde topclubs rond? 10 jaar geleden had hij misschien niet meegekund in de Nederlandse, tegenwoordig is dat niveau voor een speler als Uth makkelijk te behappen.

28 maart 2015 om 14:46

Uth is inderdaad niet minder dan een Kazim of Sigthorsson. Maar als we eerlijk zijn dan zijn dan komen die spelers ook ruim te kort voor de Nederlandse top en zullen ze vervangen worden in de zomer. Ik vind Uth een hele nuttige spits voor Heerenveen, maar ik denk dat hij het bij alle drie de topclubs niet zal redden. Daarvoor vind ik hem voetballend echt te beperkt.

Ik denk dat Uth deze zomer uit Heerenveen vertrekt en dan weer bij FC Köln gaat spelen. Gelukkig hebben we Veerman, die volgend jaar ook minimaal 10 doelpunten gaat maken. Hoop dat Heerenveen deze zomer Cas Peters van Emmen of Vincent Janssen van Almere City haalt.

Hij staat nu alweer een paar wedstrijden droog. Maak je geen zorgen man, binnenkort komt AZ, en dat is altijd de juiste remedie geweest voor spelers die op dat moment niet op hun top spelen....

28 maart 2015 om 12:18

Hij heeft de laatste wedstrijd gescoord tegen Heracles. Dus ik denk dat je een beetje abuis bent.

29 maart 2015 om 12:05

nee ik ben zeker niet abuis. hij heeft tegen heracles gescoord. Dat comred deze reactie gepost heeft voor de wedstrijd tegen heracles is alleen een kleine tegenvaller.

28 maart 2015 om 17:32

Net als Elm en Beerens zeg maar....

On: Deze jongen doet het prima in Heerenveen en dat is niet onopgemerkt gebleven in Duitsland. Aangezien hij graag weer terug wil naar zijn geboorteland zal dat dan ook wel zijn eerste keus zijn. Ik zie geen enkele reden waarom hij een overstap naar AZ zal maken. Zowel sportief als financieel is dat natuurlijk geen verbetering.

erres ..'voetballend beperkt""???? Hij is de beste meevoetballende spits van de eredivisie..
Hij doet het uitstekend en is atletisch en sterk en moeilijk van de bal te krijgen. En hij heeft veel assists op zijn naam staan.

Echt een uitstekende voetballer die gewoon nog een jaar moet blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren