Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: SC Cambuur slaat toe en legt ‘prachtspeler’ definitief vast

Laatste update:
/

Jamiro Monteiro speelt in principe nog jaren voor SC Cambuur. Volgens het Friesch Dagblad zal de club uit Leeuwarden een dezer dagen met contractnieuws over de 21-jarige middenvelder komen. Het gaat om een overeenkomst voor twee seizoenen, met een optie voor nog een contractjaar.

Monteiro speelt pas sinds afgelopen zomer in Leeuwarden, waar hij na een geslaagde testwedstrijd een plek bij de beloften kreeg. Op 19 september maakte de middenvelder tegen FC Twente echter al zijn debuut in de Eredivisie en een week later mocht hij ook tegen FC Utrecht meedoen. Coach Henk de Jong noemde Monteiro, die onder meer op het vijfde niveau van Duitsland actief was, 'een prachtspeler'.

"Er waren gesprekken met andere clubs voor een hoger salaris dan wat Jamiro bij Cambuur krijgt", erkent zaakwaarnemer Carlos Tavares De Barros. "Toch hebben we voor Cambuur gekozen. Jamiro heeft het erg naar zijn zin en we hebben het idee dat hij dit seizoen nog een basisplaats kan bemachtigen." Het amateurcontract van Monteiro wordt nu omgezet in een professionele verbintenis.

Update 6 oktober 11.31 uur - Cambuur slaat toe legt ‘prachtspeler’ definitief vast
SC Cambuur heeft het langer vastleggen van Jamiro Monteiro officieel gemaakt. De middenvelder zette zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen. “Jamiro heeft laten zien over veel talent te beschikken en krijgt bij ons alle handvatten aangereikt om zich verder te ontwikkelen. Daar hebben wij gezien zijn kwaliteiten alle vertrouwen in”, aldus technisch directeur Henry van der Vegt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slim van Cambuur.... Mogelijk volgend jaar weer JL en dan zou deze speler maar zo (of voor weinig) weg lopen. Nu zal er wel een clausule in zitten...

6 oktober 2015 om 08:51

hoezo mogelijk volgend jaar weer jl ? cambuur heeft geen degradatie elftal eerder middemoot

6 oktober 2015 om 09:25

De verdediging is in ieder geval wel zo slecht dat je aan degradatie mag denken. Zo lek als een mandje.

6 oktober 2015 om 10:45

Verdedigend begint het steeds beter te draaien gelukkig!

6 oktober 2015 om 10:45

Cambuur middenmoot? Denk dat ze toch moeten oppassen voor degradatie, met de huidige selectie.

6 oktober 2015 om 12:11

Als je de club goed volgt zie je alles wat meer in perspectief, bijna alle wedstrijden stond er een andere verdediging, dit komt dat niet ten goede natrlk.

Pereira dammers peersman en vytas is de beste 4 achterin, hopem dat ze es fit blijven, want dat zit niet mee..
Daarnaast een hele lastige start gehad met de laatste drie wedstrujden thuis gelijk tegen twente en 2x uit tegen utrecht en roda waar een punt niet slecht is.. komende 2 wedstrijden zijn az en ado thuis en hoop dat dan de eerste ovdrwinnjng gepakt kan worden, helemaal met het oog op de pot daarna, de derby.. als we in die drie potjes geen punt pakken ga ik me zorgen maken.

6 oktober 2015 om 12:21

Typisch scorebord opmerking. Heb je wel een wedstrijd gezien, of gevolgd wat er gaande was. Op het laatste moment je belangrijkste verdediger kwijt, veel scheidrechterlijke dwalingen, blessures. Op dit moment staat de verdediging weer als een huis, tegen Roda krijg je een wereld goal tegen en tegen Utrecht krijg je er 3 tegen waarvan een penal en rode kaart tegen discutabel is omdat er een overtreding aan vooraf gaat, en Twente hou je ook op de 0.

Ze hebben vanwege het budget altijd een team wat voor degradatie kan gaan spelen, je moet geluk hebben met paar spelers. Maar je moet alle mindere clubs nog hebben, Willen 2, Nec, Graafschap, Excelsior, Ado, Groningen, Heerenveen die het allemaal ook niet geweldig doen en waar je punten kan pakken. Daarnaast heb je Psv, Feyenoord, Twente, Pec, Vitesse, Heracles, al gehad.

Wat je beweerd mag je dus wel eens toelichten, vergeet niet dat ondanks NEC leuk is begonnen ook een degradatie kandidaat is. Cambuur stond het eerste jaar er ook leuk voor, maar na de winterstop zal het niet zo makkelijk allemaal meer gaan.

6 oktober 2015 om 12:40

nou en die is bij de meeste clubs zo lek als een mandje nederlanders kunnen gewoon niet verdedigen

6 oktober 2015 om 12:58

Misschien niet leuk om te horen, maar wel realistisch toch?

Als je zo lang geen punten pakt en onderin staat, gaan er ook andere zaken in het koppie spelen, dat effect heeft op het spel.

En natuurlijk zijn er meer ploegen die ook weinig punten pakken en mogelijk ook kunnen degraderen, maar die sluit ik toch niet uit...

Ik heb het over Cambuur die een slimme zet heeft gemaakt met die speler...

Voetbal is emotie, dat blijkt maar weer. Cambuur succes!

6 oktober 2015 om 14:15

Vorig jaar stond Heracles na 7 wedstrijden op 0 punten en die bleven er uiteindelijk makkelijk in.

6 oktober 2015 om 14:42

ach welnee vergeleken met andere ploegen is cambuur echt geen degradatieploeg

7 oktober 2015 om 18:38

Spel was tegen jouw club Utrecht alweer een stuk beter dan de wedstrijden daarvoor. Het spel bij Zwolle uit stemde mij heel positief en dat zwakte gauw af na vertrek van bv Reijnen en wat blessures.

Ik kijk natuurlijk altijd positief naar Cambuur, maar ik verwacht niet dat wij na lastige start nu moeten vrezen voor degradatie,.

De verdediging wás lek als een mantje. Had met transfers en blessures te maken.

6 oktober 2015 om 10:58

Idd twee wedstrijden die er uitsprongen met veel tegendoelpunten. Maar het wordt steeds beter achterin. En het doel wordt ook weer gevonden. Het is zonde dat eigenlijk de hele voor bereiding voor niks is geweest voor de verdediging door blessures en transfers. Maar goed, we gaan echt nog wel plaatsen stijgen.

6 oktober 2015 om 12:24

Alle vertrouwen in Henk en z'n ploeg. Het enige nadeel is vanwege deze zware start is dat je nu moet winnen. Als dit 1 a 2 keer niet gebeurd tegen mindere tegenstanders dan kan het nog wel eens paniekerig worden. Maar als ik het de laaste weken bekijk zie je een duidelijk stijgende lijn.

Heeft een paar goede wedstrijden gespeeld bij de beloften. Mooi dat deze jongen blijft. Basisplaats is even afwachten Eerst maar eens een paar goede invalbeurten in het eerste. Overigens verwacht ik ook niet dat Cambuur degradatiekandidaat is. Dan moet er trouwens de komende weken wel eens echt punten worden gepakt!

Graafschap is kandidaat nummer 1. Daarna heb je een hele groep die elkaar niet zoveel ontlopen. Daar zit Cambuur ook bij. Net als Excelsior, Roda, Willem II, Ado, Nec. Kunnen allemaal zomaar in de nacompetitie belanden.

6 oktober 2015 om 13:26

Voeg er maar ook Twente, Utrecht, Heerenveen en Groningen toe, want deze clubs spelen nou ook niet de sterren van de hemel. Deze teams teams ontlopen elkaar niet veel van de genoemde teams ,zeker wanneer er strijd en passie achterwege blijft!

6 oktober 2015 om 14:27

Zowel Roda als NEC laten vooralsnog zien totaal niet bij die door jou genoemde groep te horen. Hebben beide gewoon een betere selectie en spelen erg sterk. Nou weet ik dat dit ook zo weer kan veranderen maar ik denk dat qua selectie Cambuur, de Graafschap en Excelsior gewoon het slechtst zijn en dat deze om die reden ook de onderste plekken zullen bezetten. Verder hebben we allemaal erg veel mazzel met de Graafschap dit jaar, die gaan sowieso 18e worden dus directe degradatie is voor al die clubs geen gevaar.

5e niveau van Duitsland en niemand pikt 'm eerder op... Ben benieuwd. Ach in de Eredivisie hebben meer spelers ineens wat van zich laten horen terwijl ze ervoor en erna geen fietstas raakten...

Mooi dat zo'n jongen zo snel al doorstroomt. Publiek reageerde ontzettend positief toen hij zijn debuut maakte en Jamiro speelde een prima wedstrijd tegen Twente en Utrecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren