Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Rotterdams doelwit van Ajax krijgt toch aanbieding van RKC

Laatste update:

De samenwerking tussen Alvin Fortes en RKC Waalwijk is mogelijk van korte duur. De aanvaller, twintig jaar, maakte een paar weken geleden de overstap van jeugdopleiding Brabant United naar de A-selectie van de Waalwijkse club. Hij blijkt nu al erg gewild.

Fortes doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende afgelopen seizoen bij PS Kemi uit Finland. Eenmaal terug in Nederland viel de Rotterdammer op bij Brabant United en kreeg hij een contract op amateurbasis van RKC. De aanvaller speelde afgelopen maand tweemaal in de Jupiler League: zowel tegen FC Den Bosch als tegen De Graafschap deed hij een half uur mee.

Zaakwaarnemer Greg Gorré verzekert aan het Brabants Dagblad dat Fortes één concrete aanbieding op zak heeft en dat een andere club achter de schermen een aanbieding aan het voorbereiden is. Bovendien wordt Fortes gevolgd door AZ, sc Heerenveen en Ajax. Door zijn amateurstatus kan hij RKC verlaten als hij elders een profcontract kan tekenen. RKC zelf is niet in staat om Fortes een professionele verbintenis aan te bieden.

Update 12 september 22.35 uur -: Rotterdams doelwit van Ajax krijgt toch aanbieding van RKC
RKC Waalwijk heeft Alvin Fortes toch een aanbieding gedaan. Het voorstel is gecombineerd met een ontwikkelingsplan dat voor de Rotterdamse aanvaller is opgesteld. "Als we zulke spelers niet kunnen houden, waar doen we het dan nog voor", zei trainer Martin Koopman tegen het Brabants Dagblad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt inderdaad als een speler waar kruideniertje Overmars wel oren naar heeft.hahahaha zo goed als gratis, wat een vertoning ook.

9 september 2014 om 08:18

Pfff, die hetze tegen Overmars begint serieus steeds zieligere vormen aan te nemen. Dat overacte zogenaamd sarcastische papegaaien gepraat van velen hier is zo kinderachtig.en gemakkelijk scoren.

9 september 2014 om 09:45

Amen, buitenspelval!
Hou op met dat gezeik op Overmars en laat die mensen gewoon hun beleid uitvoeren!

9 september 2014 om 10:00

Weer eentje met het papegaaien gepraat,overmars moet opdonderen.

9 september 2014 om 11:11

Oh ja, en dan ga jij er zitten en jij trekt natuurlijk de ene na de andere wereldtopper aan.

9 september 2014 om 11:38

Wereldtoppers, waar heb je het over?
Gewoon goed scouten, Suarez, Ibrahimovic,eriksen,vertonghen etc hebben bij Ajax gespeeld
Alleen wereldvreemden zouden om een Messi, Ronaldo etc vragen.

9 september 2014 om 11:51

@goudklomp

En dat is nu precies wat Ajax in de persoon van Overmars doet en uitvoert. Spelers als Suarez, Ibrahimovic, Eriksen, Vertonghen etc , vroeg scouten en vastleggen. Maar wat is dan reden dat jij wil dat Overmars 'oprot'?

9 september 2014 om 12:00

Sjongejongejonge,

Ik kan soms echt kotsen op de Ajax-fans. Man, wat hou ik veel van mijn club, maar man wat kan ik me soms toch rot schamen voor onze supporters. Mooi-weer supporters, rampsupporters er zijn meerdere woorden voor maar ze zijn toepasbaar op het overgrote gros van de Ajax supporters hier op Vz.

Oh wat waren we met ze allen trots op onze fluwelen revolutie deze zomer, maar als psv dan lekker uitpakt op de transfermarkt, wij vasthouden aan ons beleid en geen hoofdprijzen neerleggen, beginnen we met ze alle te kenkeren op het hele beleid.

Edit:

Neem dit bericht nou alsjeblieft niet serieus, het woord interesse is echt een heel breed begrip hier op VZ

9 september 2014 om 13:40

ik ben ook transfervrij en hoef minder te verdienen dan bakkali.
Overmars, bel me maar!

9 september 2014 om 18:58

@ Selassi 020

En ik schaam mij de ogen uit de kop voor supporters zoals jij, wie ben jij om andere uit te maken voor "mooi weer supporters", rampsupporters" en al die andere volgens jouw toepasbare namen, alleen omdat sommige supporters een andere mening zijn toegedaan en/of terecht kritiek hebben op zaken die niet goed gaan. Daarnaast heb jij net zoals al die niet anti´s geen flauw idee of het merendeel van de Ajax supporters hier op voetbalzone ooit de binnenkant van een stadion heeft gezien.

Aangezien mensen die kritiek hebben volgens jouw alleen maar "mooi weer supporters zijn" hoor ik graag van jou hoelang ik al bij Ajax kom.
Daarnaast vind ik het ook van een stuitende arrogantie getuigen dat je alleen een echte supporter bent als je om de week in de Arena zit en geen kritiek uit. Daarnaast zijn er ook tal van bijvoorbeeld financiële en medische redenen waarom niet alle mensen die zich supporter noemen met enige regelmaat zich in het stadion kunnen vertonen. Ondanks dat een deel van de seizoenskaart houders alleen bij grote wedstrijden komt opdagen (wat jammer is) is het stadion niet groot genoeg om alle supporters in onder te brengen (er zijn niet voor niets wachtlijsten). Sorry, maar ik ben een beetje klaar met die non argumenten dat je alleen een echte supporters bent als je om de week of met enige regelmaat in het stadion bent te vinden.

Je praat wel heel leuk over het beleid, maar ik vraag mij af of mensen zoals jij eigenlijk weten wat het beleid nou echt inhoud. Want dat is meer dan alleen eerst in de jeugd kijken en geen onverantwoorde bedragen uitgaven. Ajax en mensen zoals jij gaan er steeds maar blindelings vanuit dat de supporters die terecht ontevreden zijn opeens willen dat het beleid weer overboord gegooid moet worden, alleen als Ajax maar ook jullie beter zouden luisteren/lezen wat er gezegd word komt daar toch totaal iets anders uit.

Tot nu toe blijkt ook dat het merendeel van al die goedkope transfervrije, gekochte en gehuurde “buitenkansje” allemaal tekort komen voor Ajax. Volgens het plan van Cruijff zou er alleen geld uit gegeven wordt als spelers echt wat toevoegen. Nou, we hebben het gezien, het bedrag van die mislukkingen van Overmars begint nu toch ook al op te lopen. Immers een hoop “beetjes” worden uiteindelijk ook een hoop. Aangezien supporters zoals jij zo op het geld zitten moeten jullie hier toch van gruwelen is het niet ?

Iedereen begrijpt dat de echte toppers niet naar Ajax zullen komen, maar er zijn genoeg spelers wereldwijd die tussen de vijf en tien miljoen kosten die wel degelijk kwaliteit kunnen toevoegen aan Ajax. Tussen niets willen uitgeven en onverantwoorde uitgaven zit nog behoorlijk verschil. Veel supporters hebben de dagen voor het sluiten van de markt ook genoeg namen genoemd, vaak omdat ze door mensen zoals jou uitgedaagd werden om namen te noemen, vervolgens noemde velen van ons spelers die wat konden toevoegen en ook betaalbaar waren waar door de “uitdagers” niet of nauwelijks op gereageerd werd.

Over scouting gesproken, ik weet niet of jij de column van Vissers van de Volkskrant heb gelezen vorige week, maar daar stond in dat de meerderheid van de scouts tegen de komst van Milik waren. Sterker nog, volgens hem sprak hij voorafgaand aan FC Groningen vs Ajax met een scout van Ajax die ontslag had genomen. Dit omdat volgens hem Ajax niets wilt en alles eigenlijk meteen als te duur word gezien. Wat dat betreft kun je het wel vergelijken wanneer Beenhaker technische manager was bij Feyenoord, die met een lege beurs moest scouten en shoppen, alleen met het verschil dat Ajax wel geld heeft.

Niet zo heel lang geleden is de bewezen Belgische top scout Urbain Haesaer (o.a. verantwoordelijk voor het scouten van Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Toby Alderweireld) van Ajax in België over gestapt naar Anderlecht. Wat voortkwam uit onvrede omdat de scouting van Ajax weinig response kreeg van de club en zowel positieve als negatieve scouting rapporten volledig genegeerd werden. Vorige week hoorden we dus weer eenzelfde soort geluid van een andere scout die om dezelfde reden dus ontslag had genomen. Onderdeel van het plan van Cruijff was ook dat de scouting weer serieus genomen zou worden en dat Ajax naar haar scouts zou luisteren, tot op heden doet Overmars alles behalve dat.

Ik vraag mij ook af of Overmars wel schaduwlijstjes heeft klaarliggen. Elke seizoen horen we 1 of 2 namen van spelers die wat kunnen toevoegen, maar voor wat voor reden dan ook niet komen, Waarna het vervolgens angstvallig stil word, tot we vlak het voor sluiten van de markt horen dat “ajax zich niet laat opjagen” alsof het onmogelijk is om zorgvuldig te handelen onder druk, waarbij het soms wel twee seizoenen duurt voordat Overmars eindelijk iets gevonden heeft. Dat is gewoon veel en veel te langzaam, de Boer zeurt niet en dat is te prijzen maar we zien duidelijk dat het positioneel misbruiken van spelers structureel niet werkt. Volgens het nieuwe beleid moest er ook beter en sneller geschakeld worden, ook hier is er nog geen enkele vooruitgang geboekt en heeft Overmars bewezen dit niet in de vingers te hebben.

Dan hebben we nog het “bullshit” verhaal dat er geen vervanger voor Blind zal worden gehaald omdat de club ons opeens wilden doen geloven dat opeens Viergever gehaald was als de opvolger van Blind. Terwijl door Overmars en de Boer heel duidelijk meerdere malen gezegd is dat Viergever werd gehaald als vervanger voor Moisander die weg wilde. Voel jij je hierdoor niet in de
maling genomen, volgens mij denken ze dat we achterlijk zijn of zo.

Hoe zit het eigenlijk met die praatjes die de bestuursleden allemaal hadden voor, tijdens en vlak na de revolutie dat Ajax niet meer zou meewerken aan het vertrek van sterktehouders enkele dagen voor het sluiten van de markt ? Waarbij men het risico zou nemen dat een speler dan wellicht boos zou zijn, omdat wij de supporters niet langer meer zo in ooitje mochten worden genomen vlak na het verlengen van de seizoenkaarten en het afnemen van (blinde) pass partouts.
Lekker de prijzen weer verhogen voor een compleet uitgeholde selectie, zo zijn er nog een tal van andere zaken die alles behalve goed gaan. Zaken/verbeterpunten die ook onderdeel van het beleid zijn, alleen dat lijken Ajax en mensen zoals jij te vergeten omdat jullie je heel duidelijk blindstaren op twee onderdelen en daarin volledig doorschieten wat niet de bedoeling was.

Als jij en jouw medestanders je graag in de maling laten nemen moeten jullie dat zelf weten. Alleen kom niet aanzetten dat wij geen echte supporters zijn omdat wij weigeren om slaafs achter die “good news show” aan te lopen terwijl iedereen kan zien dat er een aantal dingen fout gaan. Wij staan echt nog wel achter het beleid, maar dan wel het hele beleid en niet een paar onderdelen waarin de club en sommigen supporters volledig doorschieten.

Wat betreft is het ook wel ironisch dat velen van (al was dat terecht in mogen) veel kritiek hadden op PSV omdat zijn steeds weigerde bekende/oude knelpunten aan te pakken, maar Ajax en met name Overmars doet nu precies hetzelfde. Ik heb veel respect voor de voetballer Overmars, maar voor deze functie is hij gewoon niet geschikt.

9 september 2014 om 19:32

Met alle respect maar dat boekwerk hierboven gaat niemand lezen...



Verder had Overmars best wel wat meer mogen uitgeven en een kaliber halen die beter was dan Zimling, dan betaal je maar is wat meer maar de ervaring die een nieuwe speler kan meebrengen kunnen veel selectiespelers van leren.

Het beleid van Ajax is zeker goed maar ze moeten niet te ver doorslaan met winst maken, de selectie had ook wel wat extra versterkt mogen worden des te groter is de kans dat Ajax eindelijk is overwinterd in de CL!

9 september 2014 om 20:00

Even serieus gast, ik heb best een lang leesvermogen, en je hebt het nog proberen leesbaar te houden door er alinea's van te maken maar een twaalf alinea's lang betoog gaat mij toch net even iets te ver. Ik zal proberen je bericht scannend te lezen, vergeef me als ik iets over het hoofd zie. Het is me nogal wat namelijk.

En daarbij komt dat je me helemaal verkeert begrijpt. Het gaat mij niet om het uiten van kritiek, dat mag van mij altijd en ik ben de laatste om mijn mond te houden als het niet goed gaat.

Nee wat mij irriteert, is niet dat de Ajax-supporter alleen maar bij goed weer lekker loopt mee te juichen, wat mij irriteert is dat ik gewoon merk dat de Ajax supporters hier op VZ klakkeloos allerlei uitspraken van elkaar overnemen en een speler, die nog geen wedstrijd heeft gespeeld al nu al uitcijferen.

Het grootste punt van kritiek is dat hij een bankzitter is bij een laagvlieger in Duitsland en dat hij niet eens bij NEC heel erg uitblonk.

FSV Mainz IS Geen Laagvlieger - 7e met twee punten onder de nummer zes in de BL is gewoon een prachtprestatie. Zimling is bovendien een type dat we niet meer hadden, en broodnodig.

Tuurlijk mogen jullie kritiek hebben en ik heb het nooit gehad over hoe lang jij supporter bent, maar als jij na 4 kampioenschappen, een revolutie en een Ajax wat al jaren niks wat daar bij in de buurt kwam hebt gepresteerd wat er nu gespresteerd hebt.. Mag je je gezeik lekker thuis houden en ik durf te wedden dat ook JIJ ons beleid hebt verdedigd tegenover VZ-bezoekers van andere clubs.

Nu beginnen we met ze allen moord en brand te roepen, en je roept dat het meerendeel van de goedkope transfers niet goed uitpakte: Schöne (belangrijkste speler van Ajax op het moment), Poulsen, Cuenca (had echt wel de potentie maar het is er gewoon niet uitgekomen door blessureleed) Bojan konden we ook van te voren niet weten dat het de schlemiel zou worden.

Tuurlijk valt er best wat te verwijten aan het adres van Overmars, en wat je vertelt over die scouts die genegeerd worden is best een kwalijke zaak. Daar is zeker wel wat mis, als je scouts er vandoor gaan omdat ze niet serieus geworden nomen, is dat niet goed. Neemt niet weg dat deze schandpaal nageling van de beleidsvoerders bij Ajax respectloos, onterecht en typisch mooi-weer supporter gedrag is. Ik heb hier jaren alleen maar positieve verhalen mogen horen over de revolutie maar we staan een keertje geen eerste, halen geen vervanger voor veel geld en het is meteen aan.

En wat je vergeet beste kerel, is dat goedkope transfers dus ook niet zo veel pijn doen in de portemonnee. Ja je neemt een gok, ja dat hoeft niet altijd goed uit te pakken maar het lijkt me toch beter dan hoe PSV het elk jaar maar weer doet, enorme bedragen neerleggen voor spelers die mogelijk niet eens in het systeem passen (neem als voorbeeld bijv. Maher)

Pff.. ik had wedstrijden gezien deze jongen is veelste licht. Wel snel maar komt veelste kort voor eredivisie. Overmars is geïnteresseerd in alles wat transfervrij is. Dit is toch een grote grap

9 september 2014 om 10:11

De beloften van Ajax moeten zich ook een beetje handhaven he. Met al die zogenaamde toptalenten van ze redden ze het niet zomaar.

9 september 2014 om 16:50

K heb hem live zien spelen tegen De Graafschap, kon er niks van net als heel RKC

Dit is denk ik een breedte aankoop voor Jong Ajax als hij tenminste wordt aangetrokken.

Van Eto'o direct doorschakelen naar Fortes, deze jongen lijkt me betaalbaar voor Ajax.

Ik dacht even dat het over een speler van Feijenoord ging.

Grapje hoor, niemand hoeft boos te worden.

Ajax is altijd in staat om van dit soort spelers betere spelers te maken. En mochten ze niet de top bereiken, dan verdienen ze er wel aan. (zie Hoessen)
Het is tenslotte een handelshuis. Met de nadruk op de financiele huishouding in plaats van de sportieve prestaties.

9 september 2014 om 11:15

Het gaat wel over een oud speler van Feyenoord die niet goed genoeg was voor Feyenoord en bij RKC ook geen contract kreeg.
Misschien kan hij bij ajax wel iets toevoegen.

het zit RKC ook niet mee opt moment. Geen geld om 3 talenten vast te leggen en er wordt nu al naar zijn diensten gehengeld

Dit is ook een jongen die via diverse talententeams zijn 'laatste' kans wilde grijpen om in het betaalde voetbal terecht te komen. Zo speelde hij bij Men United (talententeam o.l.v. Ronald de Boer) en kwam hij ver bij Nike The Chance. Nu krijgt hij eindelijk de kans die hij volledig zelf heeft verdiend door hard te werken. Lijkt mij verstandig als hij zich eerst gaat profileren bij RKC en daar een profcontract kan ondertekenen. Natuurlijk zegt zijn zaakwaarnemer na twee goede invalbeurten dat er een x-aantal clubs in de rij staan, heel slim. Vooralsnog te licht om te spelen in de Eredivisie, maar een pareltje voor de Jupiler League.

9 september 2014 om 18:04

Er staat toch dat RKC de middelen niet heeft om hem een profcontract aan te kunnen bieden?

Deze jongen is een goeie speler die nog veel heeft te bewijzen waarschijnlijk niet een van de sterkste maar wel een slimme voetballer die weet wat die moet doen op het juiste momenten... Hij is een type el ghazi

Ik las elders dat juist vooral Sparta en Vitesse interesse zouden hebben in deze speler.

9 september 2014 om 11:32

op vitesse.org staat dat in het kopstukje, maar in het artikel staat dat AZ, Heerenveen en Ajax interesse hebben. Ik weet het ook niet meer haha

Als het werkelijk een groot talent is zou ik de stap naar AZ maken.
Is toch een clubje dat altijd wel tegen de top aan zit te schurken, Europees het goed doet maar waar de druk niet zo hoog is met media aandacht en altijd over fantastische trainers beschikken om je beter te maken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren