Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Roda JC kondigt zesde winterse aanwinst op clubsite aan

Laatste update:

Roda JC Kerkrade heeft de selectie per direct versterkt met Georgi Zhukov.De 21-jarige middenvelder uit Kazachstan komt over van Standard Luik en hij is de zesde winteraanwinst voor de Limburgers. Roda JC heeft ook geprobeerd om Anass Achahbar aan te trekken, maar Feyenoord wilde niet meewerken.

Zhukov was het afgelopen jaar op huurbasis actief bij FK Astana, dat in de Champions League speelde. Zhukov, een ‘box-to-box-speler’, sluit per direct aan bij de selectie. “Hij traint vandaag voor het eerst mee”, laat technisch directeur Ton Caanen weten op FOX Sports. Zhukov, tweevoudig international van Kazachstan, is dus alweer de zesde winteraanwinst voor Roda JC. “We doen strategisch, als op een schaakbord, steeds weer een zetje", aldus Caanen.

Ook wordt duidelijk dat Roda JC bij Feyenoord heeft aangeklopt voor Achahbar. De aanvaller stond op de nominatie om op huurbasis te vertrekken, maar Feyenoord wil niet meer meewerken aan een verhuur. Dat lijkt te maken te hebben met de situatie van Colin Kazim-Richards, die zich onmogelijk maakt in De Kuip.

Update 17 januari 14.03 uur - Roda JC kondigt zesde winterse aanwinst op clubsite aan
Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met Standard Luik over Georgi Zhukov, zo meldt de club uit Limburg zondagmiddag via de officiële kanalen. De 21-jarige middenvelder wordt gehuurd tot en met het einde van het seizoen. “Georgi Zhukov is de gewenste box-to-box speler die we zochten. We hadden hem al een tijdje op onze radar en zijn uiteraard erg blij dat hij Roda JC komt versterken. Het is een talentvolle speler met bovendien al ervaring op Europees niveau”, zo geeft technisch directeur Ton Caanen te kennen.

Roda JC doet goede zaken op de transfermarkt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben ze in de mijnen van zuid limburg een pot goud gevonden ofzo? Ze blijven maar spelers aantrekken.

17 januari 2016 om 11:10

Niets mee gekregen van de spelers die zijn vertrokken en de nieuwe eigenaar?

17 januari 2016 om 11:17

En daarnaast zijn de spelers gehuurd of kwamen ze transfervrij over dus zo heel veel heeft dat niet gekost. Volgens mij was Sankoh toch wel een 'grootverdiener' bij Roda JC. Weet niet hoe dat met Boakye zat aangezien hij werd gehuurd van Atalanta Bergamo.

17 januari 2016 om 11:10

Ja ongelofelijk inderdaad. Ik vind dat ze op papier ook leuke spelers aantrekken. Ben benieuwd wat ze gaan bereiken de tweede seizoenshelft

17 januari 2016 om 17:27

Ja, dat was ook mijn eerste reactie. Waar komt al dat geld vandaan? Of betaalt Nol Hendriks dit allemaal?

Roda is wel daadkrachtig bezig zeg , Gelukkig blijft Achahbar in de kuip , want ik vind niet dat hij op waarde geschat wordt , heeft meer laten zien dan Kazim , hopelijk heeft dit te maken dat Kazim weggaat. Daarnaast is het handig dat je nu verschillende aanvallers heb , Kramer voor dreiging in de lucht en Achahbar voor in de kleine ruimte.

Hopelijk durft de trainer ze ook op te stellen, maar met die angsthazentactiek van hem ben ik er bang voor.

17 januari 2016 om 13:23

Zal wel weer met 3 controleurs gaan spelen..

Ze gokken in Limburg. Alsof deze spelers geen salaris kosten. Er gaan er twee weg en er komen 6 voor terug, per saldo meer loonkosten, of zie ik dat verkeerd? Als ze het uiteindelijk toch niet redden zit de club met de gebakken peren. Die Caanen zal dan wel weer met de noorderzon zijn vertrokken en de gemeente zal wel weer bijspringen. En de Knvb stond er bij en keek er na.

17 januari 2016 om 14:53

Dat lijkt behoorlijk mee te vallen hoor. Vooral de vertrokken Sankoh. was een grootverdiener. Twee van de zes spelers zijn gehuurd en de vier anderen hebben kortlopende contracten met opties voor een langer verblijf. Verder is dit allemaal mogelijk omdat Roda twee maanden terug is overgenomen door een investeerder (die ook supporter van de club is). Roda is nu in principe schuldenvrij en kan daardoor meer investeren in spelers. Caanen gaf enkele dagen terug nog aan dat er zelfs nog spelersbudget over zou zijn.

17 januari 2016 om 14:55

Met degradatie is rekening gehouden daarom hebben alle aanwinsten een halfjaar contract.

17 januari 2016 om 17:55

dat heeft meer te maken met de uitspraak van td caanen dat er in de zomer een compleet nieuwe selectie gaat komen . voor de rest vallen de kosten tot nu toe compleet binnen het budget .

De huur van het stadion konden ze niet betalen maar 6 nieuwe spelers aantrekken kan wel? Blijf het belachelijk vinden.

17 januari 2016 om 16:44

Ken je feiten voordat je wat roept. De aflossing van de schulden zijn komen te vervallen. 2 dure spelers vertrokken en dan kan je een hoop spelers aantrekken/huren.

6 aankoprn halverwege het seizoen is eigenlijk teveel. Het duurt weken voordat de speler zijn ingepast en die tijd heb je niet. Zullen best leuke spelers zijn maar je pakt geen punten als het elftal niet is ingespeeld op elkaar.

17 januari 2016 om 17:58

die aankopen zijn zowieso kwalitatief beter dan de spelers waarvoor ze zijn aangetrokken . faik , hyfte , dijkhuizen , paulissen , van son , dat zijn spelers die het niveau gewoon niet aankunnen . deze jongen is denk ik het ontbrekende puzzelstukje , iemand die echt op de 10 kan spelen .

18 januari 2016 om 08:15

@diekertjedap
Ik geef ook aan dat het best leuke spelers zijn die aankopen, maar ook goede spelers hebben tijd nodig om te wennen en op elkaar ingespeeld te raken.

17 januari 2016 om 22:04

Het zijn geen aankopen!

17 januari 2016 om 22:06

Misschien spelen ze wel graag bij Roda

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren