Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Real Madrid rondt komst van verdediger van vijf miljoen af

Laatste update:

Real Madrid staat op het punt om Jesús Vallejo vast te leggen, zo verzekert Marca woensdag. De achttienjarige verdediger annex jeugdinternational is het onderwerp van gesprek in de onderhandelingen tussen Real Madrid en Real Zaragoza.

Volgens de meest verkochte sportkrant van Spanje stevenen de clubs af op een akkoord over een transfersom van zes miljoen euro plus een jaar op huurbasis bij Real Zaragoza. Mochten los Maños komend seizoen promotie naar de Primera División afdwingen, dan is er een optie om de huurovereenkomst te verlengen. Het financieel noodlijdende Zaragoza is gebaat bij een dergelijke overeenkomst.

Vallejo maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Zaragoza en kwam meteen tot 33 optredens in de Segunda División, waarvan 29 als basiskracht. Op 5 april mocht hij zelfs de aanvoerdersband om de arm dragen en was hij bovendien voor het eerst trefzeker. Eerder deze maand volgde een nieuw hoogtepunt in zijn loopbaan. Met Vallejo als aanvoerder legde Spanje beslag op het EK Onder-19.

Update 31 juli 18.56 uur - Real Madrid rondt komst van verdediger van vijf miljoen af
Real Madrid heeft de komst van Jesús Vallejo afgerond. De achttienjarige verdediger heeft een contract voor zes seizoenen getekend, maar blijft komend seizoen op huurbasis voor Real Zaragoza spelen. Die club heeft naar verluidt vijf miljoen euro ontvangen van Real. De clubs maken hiernaast bekend dat doelman Darío Ramos Pinazo de overstap maakt naar Real Castilla. Hij kost volgens sportkrant AS één miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler dacht alleen dat ze al rond waren gisteren. Prima speler voor in de toekomst naast varane.

29 juli 2015 om 19:52

Investering voor in de toekomst en anders verhuren.
Levert weer veel op.

29 juli 2015 om 21:13

Precies is echt een type ramos maarja laat ik dat maar niet zeggen want ieder speler heeft ze eigen capaciteiten.

31 juli 2015 om 19:02

Is nog erg jong om te oordelen. Het zou mij niet verbazen, als het weer een type "potentie niet behaald" wordt. Trouwens het is best veel geld voor zo een jonge knul, maar dat is tegenwoordig normaal (luke shaw, odegaard en halilovic etc.)

31 juli 2015 om 19:42

Denk dat deze jongen er wel komt.

Hij is wel echt een pareltje, ik hoop dat Real hem in de toekomst wat kansen gaat gunnen.

Perez is goed Bezig Vallejo en Asensio kunnen de absolute top bereiken nu nog De Gea en Gaya en Real heeft de toekomst van Spanje in handen.
Grote aankopen zijn niet nodig deze selectie kan zonder blessures weer prijzen winnen en records verbreken.

29 juli 2015 om 18:49

Waarom zouden de Gea halen, als ze al een goede keeper hadden?
Je laat de ene weggaan, zonder dat je de andere hebt.
Beetje stom en respectloos.
Maar Real is een club met weinig respect voor hun iconen.

29 juli 2015 om 19:01

Wilkyfeyenoord.
Met alle respect maar Iker was finito klaar over.
Dat zagen we al op het Wk.

29 juli 2015 om 19:08

Finito, klaar en over?! Ik weet niet hoe jij Real Madrid volgt de laatste maanden maar ik met het schaamrood op mijn kaken. Die Perez is helemaal getikt. Compleet mesjokke. Het is een genante vertoning. Hoe Iker behandeld is, ook al is die misschien over zijn top. Grotendeels zou dat vertrouwen zijn, denk je niet? Je loopt nog niet lang mee, dat blijkt uit je reactie. Naast Iker de soap rondom Ramos, de strijd met Ronaldo. Er is altijd iets. Die man komt me kilometers de strot uit. Maar zeg vooral dat hij goed bezig is wegens een talent.

29 juli 2015 om 18:50

Indd. Ze kunnen de top bereiken. Dan moeten ze wel aan spelen toe komen. Het liefst op hoog niveau. Was zeer sterk met spanje onder 19. Zijn weinig spaanse talent die goed kunnen worden als verdediger

1 augustus 2015 om 10:40

En klopt het nou dat ze ook Ceballos wilden van Betis?
Hoop het niet voorlopig. Groeit talent.

Gelukkig is Real een team die jongen spelers nog een kans geeft dus heb wel vertrouwen dat deze jongen ver gaat komen.

29 juli 2015 om 19:05

Thanks voor je sarcasme haha

29 juli 2015 om 19:17

Geen sarcasme hoor.. Heeeel recent is Marcelo nog als broekie.. Uitgegroeid tot 1 van de beste lb's van de wereld!

29 juli 2015 om 19:33

Ja, heel recent.

29 juli 2015 om 19:43

Indereaad higuain ook.

29 juli 2015 om 19:57

Real Madrid is bezig met een mooi project. Naast het sterrenteam zijn ze druk bezig jonge en talentvolle spelers aan zich te binden.

La Fábrica heeft reeds al meerdere goede spelers afgeleverd, alhoewel deze niet bij het eerste van Real zijn beland/geslaagd. Nu trekken ze allerlei erg goede jonge spelers aan om zich zowel op La Fábrica te ontwikkelen of anders bij een ander team uit de La Liga.

Natuurlijk zul je nu weinig resultaat zien, maar spelers die zich significant snel ontwikkelen zullen gewoon speeltijd krijgen; Zie Jesé (kind van de club), Varane en zoals het eruit ziet straks ook Odegaard. Over een jaar of 4-5 zullen een aantal van hen slagen om vervolgens gewoon basisspeler te worden bij Real terwijl ze een koopje waren :-).

29 juli 2015 om 20:00

Ja klopt deze was echt leuk

29 juli 2015 om 23:53

Hahah wat een grap dit. Op posities als lb en rb misschien ja. Maar niet op cam of cm of wat dan ook. Bende gek

29 juli 2015 om 20:26

Als je goed genoeg bent dan kom je er wel. Zo heeft Carvajal het gehaald, staat Jesé ook behoorlijk dichtbij. Welke jeugdspelers hadden het volgens jou ook gehaald als ze waren gebleven?

31 juli 2015 om 19:30

Jese is een leuke wissel maar staat echt niet dichtbij een basisplaats hoor..

Dat moet een goede zijn.
Real Madrid kan minimaal 3 jaar vooruit.

31 juli 2015 om 19:08

Waarom 'moet' het een goede zijn, waarom 3 jaar, vooruit waarin? Ik snap je niet helemaal. Of helemaal niet..

1 augustus 2015 om 03:44

Zal ik het wel even voor je invullen. Als Real iemand koopt, zal hij wel enigszins kunnen voetballen. Real kan (volgens ambassador) nu drie transferperiodes doorkomen zonder spelers te hoeven kopen. Maar goed, we weten allemaal dat dat niet gaat gebeuren.

een van de beste jonge verdedigers op fm, statistieken waren niet normaal voor een 17-jarige
In het echte leven volg ik Vallejo niet echt maar als ik dit hier zo lees klinkt ie net zo goed in het echt als ie op fm is. Hopelijk kan ie 't maken bij real, Misschien over 2-3 jaar b ij het eerste aansluiten wanneer Pepe op pensioen gaat?

31 juli 2015 om 22:26

Haha altijd een vaste aankoop in FM. In potentie een van de beste centrale verdedigers ter wereld. Zou mooi zijn als hij in de toekomst kansen gaat krijgen bij Real.

Hier wat beelden van de betreffende speler. Ik verwacht veel van hem.

http://www.marca.com/en/2015/07/31/en

/football/spanish_football/1438365956.html

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren