Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV’ers opgenomen in selectie voor Amerikaans kampioenschap

Laatste update:

Andrés Guardado wil met Mexico naar de Olympische Spelen, maar PSV wilde de belangrijke middenvelder niet kwijt met het oog op de voorronde van de Champions League. De onverwachte landstitel lijkt te leiden tot een nieuw besluit. Door de titel is PSV zeker van deelname aan het hoofdtoernooi en lijkt Guardado zich toch op te mogen maken voor de Olympische Spelen.

/

“Hij wil inderdaad graag naar de Spelen”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands tegen Voetbal International over de droom van Guardado. “Natuurlijk ziet de situatie er nu gunstiger uit voor hem en PSV. We gaan echter nu die beslissing nog niet nemen, daar gaan we op een rustig moment even over nadenken.”

Guardado doet komende zomer met de nationale ploeg van Mexico ook al mee aan de Copa América. Voor de Olympische Spelen moet hij een van de dispensatiespelers worden.

Update 18 mei 09.06 uur - PSV’ers opgenomen in selectie voor Amerikaans kampioenschap
Zijn deelname aan de Olympische Spelen staat nog niet vast, maar Andrés Guardado is er in ieder geval wel bij tijdens de Copa América Centenario, die tussen 3 en 26 juni wordt gehouden in de Verenigde Staten. De middenvelder maakt, evenals PSV-teamgenoot Héctor Moreno, deel uit van de definitieve selectie van Mexico voor dat toernooi. Mexico stuit in de groepsfase op Uruguay, Jamaica en Venezuela.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou die Copa America laten schieten. Twee toernooien achter elkaar spelen is heel erg onverantwoord en heel erg nadeling voor Psv. Als Guardado echt zo graag naar de Olympische Spelen wil, dan moet ie dat gewoon kunnen doen nu de titel binnen is, maar twee toernooien lijkt me te veel van het goede.

8 mei 2016 om 20:16

Ja gewoon guardado laten kiezen wat hij belangerijker/leuker vindt. 2 toernooien is natuurlijk te veel van het goede en we hebben guardado heel hard nodig volgend seizoen.

18 mei 2016 om 11:09

Ik denk niet of ie mag kiezen. De Copa America is een officieel toernooi, dus als Mexico hem oproept zal hij moeten opdraven. Voor de Olympische Spelen geldt dit niet. Dus Guardado zal dat dan toch met de Mexicaanse bond moeten kortsluiten.

18 mei 2016 om 11:45

Je mag gewoon afwijzen hoor

18 mei 2016 om 11:45

Want hij heeft een contract bij Mexico? Zo werkt dat natuurlijk niet, PSV bepaald (in goed overleg met Andres) of hij wel of niet gaat.

Hij staat natuurlijk vrij om zijn eigen keuze te maken maar dat zou gevolgen kunnen hebben voor zijn contract bij Psv.

Ik ga er vanuit dat PSV in goed overleg hem aan één toernooi laat mee doen, ik kan me niet voorstellen dat de club akkoord gaat met 2 toernooien achter elkaar.

18 mei 2016 om 12:41

@ Ronaldooo77 en Panerai,

Onzin. Als een speler wordt opgeroepen moet hij komen. Makkele was ooit officieel gestopt, maar moest toch opkomen draven omdat de Franse bond hem opriep. Als je niet komt, kan je dat een schorsing opleveren.

18 mei 2016 om 21:23

Cocu haal Ziyech AUB

Een mogelijk conflict tussen speler en club is door deze titel voorkomen. Anders had hij rond de voorronde CL bij de OS gezeten. Echter, ik hoop wel dat hij zijn rust neemt. Een vermoeide Guardado kunnen we niet gebruiken, straks is hij al vermoeid voordat het seizoen goed wel begonnen is.

8 mei 2016 om 19:54

Conflict kan nog steeds komen hoor. Maar als psv hem niet wilt vrijgeven dan gaat hij niet naar de os. Psv is niet verplicht om hem vrij te geven.

Na de os heeft hij ook nog recht op een aantal weken vakantie. Je ziet hem dan eind september op zn vroegst weer terug denk ik

9 mei 2016 om 18:56

OS op 19 augustus afgelopen. Dan zou hij begin september neem ik aan gewoon weer in Eindje zijn. Tussen de Copa en OS vakantie nemen. Al denk ik dat PSV weer zal zeggen: Copa of OS.

2 toernooien spelen zal zeer onverstandig zijn. Je moet ook rust hebben. Mag hopen dat Guardado dit zelf ook begrijpt.

Ben bang als hij dit wel doet dat je eerste 6 maanden weinig hebt aan hem.

Bijkomend voordeel is iig dat geen club geïnteresseerd is in een speler die 2 toernooien doet en erna nog rust moet hebben. Of helemaal geen Guardado of pas eind september? Doe mij maar eind september :D

8 mei 2016 om 20:39

Guardado blijft zowiezo nog een jaartje hoor.

Ze moeten met hem kunnen afspreken wat barcelona met neymar en brazilie heeft kunnen afspreken. Zoveel wedstrijden spelen is neit goed voor een speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren