Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Pieters krijgt gezelschap van Duits international bij Stoke

Laatste update:

Stoke City gaat zich versterken met Philipp Wollscheid. De verdediger van Bayer Leverkusen wordt voor de rest van het seizoen gehuurd, zo heeft manager Mark Hughes zondag na de met 3-1 gewonnen FA Cup-wedstrijd tegen Wrexham aan de BBC laten weten. Verwacht wordt dat de clubs de deal eerdaags officieel bekend zullen maken.

/

De 25-jarige Wollscheid maakte in 2012 voor zeven miljoen euro de overstap van FC Nürnberg naar Leverkusen. In zijn debuutseizoen was hij basisspeler, maar vorig seizoen begon hij nog maar dertien keer in de basis en afgelopen zomer werd hij daarom verhuurd aan FSV Mainz. Daar wist hij echter mede door blessureleed geen vaste basisplaats af te dwingen en hij gaat die club nu dus verlaten voor een avontuur in de Premier League.

“Hij heeft geweldige kwaliteiten en is een erg goede voetballer”, aldus trainer Hughes. “Hij heeft in het verleden voor een flinke klap geld een transfer gemaakt en heeft voor de regerend wereldkampioen gespeeld, dus hij is een prima speler.” Stoke gaat tweevoudig international Wollscheid waarschijnlijk huren met een optie tot koop.

Update 7 januari 17.58 uur - Pieters krijgt gezelschap van Duits international bij Stoke
Mark Hughes had het al aangekondigd en nu is het officieel: Philipp Wollscheid gaat naar Stoke City. De werkgever van Erik Pieters maakt op de website van de club melding van de komst van de Duits international, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Bayer Leverkusen. In de zomer heeft Stoke vervolgens een optie tot koop.

Denk je dat Philipp Wollscheid gaat slagen bij Stoke City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie verdediger alleen jammer van zijn blessure. Anders zeker een aanwinst voor clubs als Stoke en de sub-top in Bundesliga. Bayer Leverkusen is iets te hoog gegrepen peins ik.

4 januari 2015 om 21:54

Leverkusen is subtop in Duitsland en die ploeg kon die dus al geen basisplek afdwingen. Clubs als Mainz en Stoke zijn prima clubs voor hem.

4 januari 2015 om 22:07

Weet niet of jij de Bundesliga volgt maar Leverkusen is de afgelopen altijd in de top 3 geeindigd en spelen goed voetbal. Ze komen bijna altijd in de CL en behoren tot de sub-top van Europa. In de Bundesliga zie ik ze dit jaar 2e of 3e eindigen, licht aan Wolfsburg, hoelang zullen zij zo goed spelen?

4 januari 2015 om 22:11

Ik volg de Bundesliga wekelijks en ik zal je erbij verklappen dat Leverkusen me club is in Duitsland. Heel leuk dat we elk jaar bij de beste 3 eindigen, vorig jaar overigens 4de en 3 jaar terug 5de, maar dat geeft niet , niet iedereen weet de juiste feiten. Des ondanks zijn we geen topclub. Er is maar 1 topclub in Duitsland en dat is Bayern. Dortmund had daar bij kunnen komen maar heeft inmiddels ook paar sprongen terug moeten maken. We zijn nog nooit kampioen van Duitsland geworden dus noem ons aub geen topclub, maar gewoon een zeer sterke subtopper.

De kans dat we dit jaar in de top 3 komen is vrij groot, maar vergeet niet dat Bmg, Augsburg en Schalke maar kort op ons staan en dat Dortmund met een goeie reeks ook zomaar nog terug kan komen. Wolfsburg doet het vooral erg goed omdat ze zich volledig op de competitie kunnen focussen en geen CL tussendoor hoeft te spelen. Daarnaast hebben die nog nauwelijks blessures gehad, alleen Rodriguez lag er lang uit. Enige wat Wolfsburg mist is een topspits, anders hadden ze meegedaan om de titel, daar ben ik van overtuigd.

5 januari 2015 om 03:24

@elphenomeno
Wolfsburg speelt nog in de Europa League en zitten nog in de Pokal. Die doen nog op 3 fronten mee (oke 2 nu de titel al bijna voor Bayern is)

Ik hoop niet dat hij Muniesa in de weg gaat staan, want die is nu ook bezig om een basisplaats te veroveren. Maar concurrentie kan geen kwaad en de defensie van Stoke staat als een huis.

International? Op basis van 1 interland? Redelijke cv, zekers een versterking voor Stoke. Snap eigenlijk niet waarom hij niet gewoon het hele seizoen bij Mainz is gebleven.

4 januari 2015 om 22:04

Teveel salaris voor mainz, aardige speler voor stoke maar ik denk dat Huth en Shawcross hem in de weg zitten maar Huth en Wollscheid zal goed gaan denk ik

4 januari 2015 om 22:14

Lijkt me sterk dat je hem eerst een half jaar kan huren en vervolgens zegt hij is te duur. En Robert Huth? Die is echt niet beter dan deze Wollscheid in normale doen hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren