Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Origi reageert op geruchten: ‘Ik richt mij nog niet op Liverpool’

Laatste update:

Liverpool nam Divock Origi in de zomer voor zo’n 12,5 miljoen euro over van Lille, maar laat de aanvaller dit seizoen nog verder rijpen in de Franse competitie. De negentienjarige Origi voelt er echter wel wat voor om al in januari de overstap te maken naar Anfield, zo vertelt hij zaterdagmorgen in een interview met The Guardian.

/

Manager Brendan Rodgers heeft reeds laten weten dat de Belgisch international het seizoen in principe afmaakt bij Lille, maar Origi blijft hopen op een tussentijdse verhuizing: “Januari? Wie weet? Het is niet aan mij, maar als de club mij al in januari wil hebben, dan ga ik uiteraard. Ik zou het mooi vinden om dan al naar Liverpool te gaan. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet in januari al naar Liverpool wil gaan.”

“Liever vandaag dan morgen”, benadrukt de international, die woensdag nog scoorde tegen IJsland. “Lille is een fijne club, maar het is ook frustrerend. Het blijft toch Frans voetbal. Ik kan niet wachten om in de Premier League te spelen, want ik denk dat die stijl mij beter ligt. En als Lille mij in januari wil laten gaan, dan ga ik.” Origi was dit seizoen tot dusver goed voor drie goals in elf wedstrijden in de Ligue 1.

Update 14 november 22.00 uur - Origi reageert op geruchten: ‘Ik richt mij nog niet op Liverpool’
Divock Origi ontkent dat hij in de Britse media heeft laten weten dat hij liever in januari, dan pas volgend jaar zomer de overstap maakt van Lille naar Liverpool. “Ik wil graag antwoorden op wat ik in de pers heb gelezen. Ik wil hierbij duidelijk aangeven dat ik bij Lille blijf voetballen en me er honderd procent in blijf zetten. Vanaf volgend seizoen richt ik mij pas op Liverpool”, schrijft de negentienjarige Belgische aanvaller op zijn Twitter-account.

Divock Origi moet ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best wel respectloos richting Lille vind ik, maar wel mooi dat hij eerlijk is.

14 november 2014 om 00:42

Indd mijn Eerste gedachte en laatste..je kan het wel 'eerlijk' noemen maar als een speler zo praat tja...
Klinkt alsof hij er geen zin in heeft bij Lille, ik als lille zijnde zou hem echt wel op aanspreken en misschien indd wel naar Engeland vroegtijdig sturen!

14 november 2014 om 00:44

Mwa, hij bedoelt het echt niet respectloos.
Gewoon de enthousiasme om in de P.L. te gaan spelen.

14 november 2014 om 08:07

@ Renaldino

Dan had hij dit aan moeten geven tijdens de contract besprekingen. Zijn verhuur periode is pas slechts 3,5 maand bezig en meneer begint al te klagen. Daarnaast spreekt hij openlijk uit om in de winterstop te willen vertrekken richting Liverpool. Met alle respect, dat is zo respectloos als het maar kan.

Liverpool en ook hij hebben deze stap bewust gezet. Dan moet je niet na 3,5 maand lopen janken. Dan moet je je kop houden en je werk doen. En misschien iets dankbaarder zijn richting Lille. Want als die geen huurovereenkomst had getekend had Liverpool hem misschien nooit willen hebben.

14 november 2014 om 10:21

Je kop houden tegen de media wel ja, je kop houden tegen Liverpool en Lille niet. Het is niet zo dat als er een afspraak gemaakt wordt je dit niet kan bespreken als blijkt dat een speler er geen goed gevoel bij heeft. Lille wordt er immers ook niet beter van als een speler ongelukkig is. Via de media is wel respectloos vind ik.

15 november 2014 om 13:48

Hij bedoelt het niet zo denk ik.. Die man is 19 jaar en is gewoon blij dat hij in de BPL mag gaan spelen ik denk dat hij nog steeds graag zn doelpuntjes wil meepikken bij lille ook om indruk te maken op liverpool maar ook omdat hij gewoon wil scoren en winnen. Tenminste dat zou elke 19jarige moeten willen

zal het wss wel beter doen dan ballo daar haha

14 november 2014 om 00:46

Want het is allemaal de schuld van balloteli?
Is gewoon een dramatisch team op dit moment.
Je kan daar geen individu op aanspreken.

14 november 2014 om 02:13

Het is deels wel de schuld van balotelli, of wil jij beweren dat de beste man een teamspeler is?! Liverpool heeft naar mijn mening te maken met een selectie +balotelli en die combi pakt vooralsnog dramatisch uit!

14 november 2014 om 00:46

Als enige spits, zonder twijfel. Balo is nou eenmaal geen spits, geen echte, Balo moet je samen met een echte spits laten spelen, dan laat hij een van zijn meest onderbelichte en sterkste kanten zien: zijn geweldige pass. Zijn steekpass en voorzet zijn zeer goed. Daarnaast zwerft Balo veel te veel voor een spits. Als Brendan Rodgers ook maar een beetje geloofwaardig wil overkomen speelt hij als hij met Balo speelt met 2 spitsen, OF hij stelt zijn team af op een systeem zonder echte spits. Balotelli speelt gewoon 5x zo goed in een tandem, hij laat zich graag heel erg zakken om de bal op te halen en een aanval op te zetten. Als enige spits kan Balo dit niet combineren met ook aan het einde van de aanval staan in de 16 van de tegenstander, door zijn zwerfgedrag en zijn mindere mobiliteit.

Rodgers is de man to blame, niet Balotelli. En ja, ik heb nagenoeg alle wedstrijden van Liverpool gezien dit seizoen.

14 november 2014 om 10:14

Daarom zien wij ook erg uit naar de terugkomst van Sturridge. In de eerste plaats niet alleen voor de doelpunten maar ook voor de samenwerking met Balo. Die tandem waar jij over praat, zou in de vorm van Sturridge en Balo wel eens een hele goede kunnen zijn!

14 november 2014 om 13:59

Zou zomaar kunnen, al moet je natuurlijk wel onthouden dat Balotelli gewoon niet zo goed is als Suarez, zo dodelijk als vorig seizoen wordt het niet, maar het zal zeker een verbetering zijn, mits Balo zich normaal gedraagt kan hij echt wel waarde hebben voor Liverpool.

3 goals, is totaal niet overtuigend. Engelse competitie is een stuk zwaarder plus liverpool draait niet goed. Ze hebben een spits nodig die direct makkelijk goals maakt, en niet hem. Ik zie dus geen reden waarom deze jongen nu al teruggehaald zou moeten worden.

14 november 2014 om 00:46

In Frankrijk zijn het allemaal sterke verdedigers hoor.
Doen echt niet (veel) onder dan die in de P.L.

14 november 2014 om 08:11

@ Renaldino

met alle respect, Psg, Monaco en Olympique zijn leuke tegenstanders. Maar verder speel je tegen clubs als Caen, Nantes, Nice, Evian, Toulouse, Metz, Rennes en Lorient. Behoorlijk aansprekend is het niet.

In Engeland speel je tegen Arsenal, Chelsea, City, United, Spurs, Everton, Newcastle. Daarnaast speel je tegen de lagere ploegen als Aston Villa, Hull, Stoke etc allemaal tegen verdedigers van 1.90 tot 2.10 meter.

Als je bij Lille "slechts" 3 doelpunten in 11 wedstrijden kan maken. Dan heb je voorlopig in de PL weinig te vertellen.

14 november 2014 om 08:22

Wanneer houdt dat ophemelen van de PL eens op? Pelle en Bony zouden ook niets te zoeken hebben in de PL, want die hadden alleen iets laten zien in de Mickey mouse league waar we écht niet kunnen verdedigen, toch? Engelse ploegen staan net zo goed vol met stuntelaars en dat zien we iedere keer weer wanneer ze 'buiten komen spelen' in de CL/EL...

14 november 2014 om 08:30

Oh ja... als extra service heb ik voor jou ook nog eventjrs het volgende op gezocht... in de PL worden gemiddeld 0.3 doelpunten per wedstrijd méér gescoord dan in de ligue une. Dus ook 0.3 goals meer doorgelaten. Mijn stelling is dus dat Origi er in Engeland inmiddels 4 in zou hebben liggen...

14 november 2014 om 08:42

Ik weet niet of je het weet, maar Nantes staat 5de. Ze hebben dit seizoen maar 9 tegendoelpunten. Dat is 1 meer dan Psg, dat het minste aantal tegendoelpunten heeft. De centrale verdedigers van Nantes zijn beesten. Zo is Vizcarrondo 1,91m lang en en de andere centrale verdediger is Dijilobodji met zijn 1,93m lang. Ik kijk er niet raar van op als zij dit seizoen het minste aantal tegendoelpunten zullen krijgen.

14 november 2014 om 08:49

@ Antonius

Ach wat is ophemelen, je moet het wel in het juiste perspectief zien.
In Frankrijk heb je Ibra Cavani en Lavezzi en daarna een groot gat qua "top spitsen"
In Engeland heb je Aguëro, Rooney, Van Persie, Falcao, Dzeko, Costa, Sanchez etc En daar lopen dan ook nog weer middenvelders als Di Maria, Hazard, Fabregas, Ozil,
Dat al deze topspitsen dus relatief weinig meer scoren gefet juist aan dat de verdediging in Engeland veel beter is.

En Pelle en Bony scoorden in Nederland tenminste 25 doelpunten per seizoen. Origi heeft er pas 3 ingeschoten in 11 wedstrijden. Wederom een hele slechte vergelijking die juist mijn standpunt alleen maar bevestigd.

Als Origi er in Engeland 4 in had liggen op het moment, dan loopt hij nog geeneens 1 op 3. Dan ben je nog helemaal niet klaar voor de premier league. Maar ik beweer dat hij die aantallen niet eens had gehaald.

14 november 2014 om 14:46

Dat is nog altijd beter als het gemiddelde van die spits van Liverpool.

14 november 2014 om 02:04

Liverpool heeft ook een compleet nieuwe verdediging nodig, ik zou de hele verdediging gewoon vervangen, want daar loopt allemaal troep rond, terwijl ze verder toch een leuk team hebben.

14 november 2014 om 11:09

Ja vind ik ook. Moreno en Manquillo zijn ook spelers van niets en worden niet gezien als de toekomstige backs van Spanje (spelen nu allebei bij U21). Flanagan heeft vorig jaar ook niets laten zien en Lovren al helemaal niet.

Dat het niet loopt is een ander verhaal en daar heb je gelijk in. Ik zie het probleem bij Skrtel, want niemand schijnt dus een goede link te kunnen vinden met hem. Goede speler individueel maar geen link met de andere CV. Niet met Agger, Toure, Carragher, Sakho of Lovren. Carragher en Agger (wanneer niet geblesseerd) was wel een duo.

Ik denk dus dat we een duo moeten vormen met een terughoudende CV en een CV die dus druk op de bal geeft. Die tweede hebben we er genoeg van want dat zijn Sakho, Skrtel en Lovren en daarom werkt het duo Lovren en Skrtel niet, want hoe vaak zie je ze niet blindelings naar dezelfde ballen toe gaan. Enigste terughoudende speler die we hebben is Toure, maar die heeft nogal wat klappen op zijn zelfvertrouwen gekregen na die blunders van vorig jaar. Desalniettemin speelde hi9j dan tegen een Real dan wel weer een kei van een wedstrijd.

Wat we dus nodig hebben is verandering (als in betere afspraken wie voor welke bal gaat en wie terughoudend speelt) of een CV die terughoudend met overzicht speelt a la Cahill, Mertesacker, Ferdinand, Carragher dat doen/deden.

14 november 2014 om 07:06

3 van de 9 goals hè?

14 november 2014 om 08:07

Het is moeilijk lezen natuurlijk:
Origi was dit seizoen tot dusver goed voor drie goals in elf wedstrijden in de Ligue 1.

14 november 2014 om 08:47

Hij bedoelt waarschijnlijk dat Lille als ploeg 9 goals heeft daarvan heeft Origi er 3 gemaakt.

Dus voor jou is het moeilijk begrijpend lezen.

Hmm, heb wel vertrouwen in deze jongen (alleen op afgelopen WK gezien). Vindt het niet ongezond om je ambitie uit te spreken, wel zou ik even benoemen als ik blijf dat ik alles geef voor Lille om zo sterk mogelijk naar L'ool te gaan blabla voor mensen deze uitspraken weer als vervelend ervaren..

Het ziet er naar uit dat het wel gaat gebeuren. Volgens L' Equipe wil Brendan Rodgers ter compensatie Mario Balotelli daar even stallen.

14 november 2014 om 07:50

Lijkt me niet dat ze dat gaan doen, en of balloteli daar mee akkoord gaat is ook de vraag

Erg benieuwd om hem bij Liverpool te zien, is zelfs nog sneller dan Lukaku.
Prachtige balbehandeling, goed afstandsschot ... deze jongen heeft het allemaal.

Haha denk dat ze in Lille niet blij zijn met deze uitspraak van Origi. Ook gaat Lille denk ik ten onder na de winterstop mocht Divock dan al vertrekken naar Liverpool. Aanvallend draait het nog niet echt daar, zelfs met Origi erbij. En met Roux, Frey (heeft na Origi wel de meeste potentie) en Ryan Mendes ga je zeker niet veel bereiken.

Ondankbaar mannetje, en het grappige is dat hij totaal niet top presteert. Misschien moet hij gewoon zijn mond houden en gewoon vlammen voor de club waar hij alles aan te danken heeft in een prachtige competitie...daarna mag hij de bank gaan warmhouden in liverpool.

Het is wel een open sollicitatie om in de winter al naar Liverpool te gaan, maar anderzijds laat hij ook duidelijk blijken dat hij de wensen van Lille respecteert. Zo ondankbaar vind ik dit dus allemaal niet, hij moet als jonge gast wel nog leren van niet te snel zo een dingen in de media te zeggen.

Daarnaast vind ik ook gewoon dat hij meer constant moet presteren bij Lille eerst. Het is niet zozeer het gebrek aan doelpunten(want mensen hier weten blijkbaar niet dat hij heel vaak als rechtervleugel wordt uitgespeeld bij Lille) maar eerder dat hij 2-3 matchen goed tot heel goed speelt en dat je hem dan weer een 3-tal matchen te weinig ziet. Toch blijft het wel een potentiële topspeler, hij is gewoon heel compleet en heeft ook bij de Belgische nationale ploeg de potentie om zowel Lukaku als Benteke uit de ploeg te spelen(zelfs al ontwikkelen die zich ook nog door).

Lastig voetballen voor een jonge gast, hij zit met zijn hoofd al bij Liverpool.

Mocht Ballo nog geen blijk van verbetering geven zou ik ook aan het clubbelang denken en Origi terug halen en hopen dat hij een perfecte link met Sturridge gaat krijgen. Ik vind het ondanks zijn weinig goals voor Lille een speler met enorm veel potentie. Hij is rustiger en beter dan Lukaku bij België en dat maakt mij dus hoopvol.

Origi sorry hoor, maar hij denkt dat hij alles is nu maar klopt niet als hij naar Liverpool gaat krijgt hij het moeilijk met Sterling Lallana Coutinho Sturrigde

Hij heeft in Belgische media laten uitschijnen dat hij enorm enthousiast is om bij Liverpool te spelen eens hij terug is. En dat verdraaien de Britse media dat een aantal keer en neemt VZ dat gretig over. Een debiel herken je pas als die alles gelooft wat die te horen krijgt.

Slim! Laat hem nog maar een jaartje rijpen bij lille. Dan zal hij klaar zijn voor de absolute top!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren