Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Notts County wil naast Amevor ook Demouge proberen

Laatste update:

Mawouna Amevor heeft een fraaie transfer te pakken. De 23-jarige verdediger, die is vertrokken bij Go Ahead Eagles en nu transfervrij is, vertrekt volgens Voetbal International voor twee jaar naar Notts County op het vierde niveau van Engeland. The Magpies worden getraind door de Nederlander Ricardo Moniz.

/

Engelse media berichten dat de drievoudig Togolees international al medisch is goedgekeurd door Notts. Hij speelde sinds 2013 voor Go Ahead Eagles en kwam daarvoor uit voor FC Dordrecht. In totaal heeft hij 35 wedstrijden in de Eredivisie en 71 duels in de Jupiler League achter zijn naam staan.

Amevor werd eerder in verband gebracht met NAC Breda, maar gaat dus naar Notts. Die club is een van de oudste (oud-) profverenigingen ter wereld. Alleen Worksop Town, Cray Wanderers, Hallam FC en Sheffield FC werden eerder opgericht. Sheffield speelt momenteel in de Northern Premier League op het achtste niveau.

Update 3 juli 19.41 uur - Notts County wil naast Amevor ook Demouge proberen
Notts County is komend seizoen actief in de League Two, het laagste profniveau in Engeland, en heeft dan misschien een paar Nederlanders in de gelederen rondlopen. Bekend was al dat Mawouna Amevor medisch was goedgekeurd door de club van Ricardo Moniz. Nu meldt Voetbal International dat ook Frank Demouge de kans krijgt een contract te verdienen bij de Engelsen. Demouge kwam sinds januari 2013 uit voor Roda JC en vertrok daar recent transfervrij. Hij was al eens actief in Engeland bij Bournemouth, maar deed het daar niet bijzonder. Naast Amevor en Demouge kan ook Stanley Aborah (ex-Ajax, -FC Den Bosch en -Vitesse) er nog bij komen: hij is eveneens op proef.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'The Magpies' Dat is toch de bijnaam van Newcastle United. Maar verder wel een leuke transfer voor Amevor.

3 juli 2015 om 10:59

Ook de bijnaam voor Notts luidt zo

3 juli 2015 om 10:59

Het tenue van Notts lijkt ook op het verenkleed van de ekster, vandaar.

3 juli 2015 om 11:03

Ook. Beide Newcastle en Notts heten de Magpies. Komt door hun zwart-witte shirts. Die worden vergeleken met het zwart wit van de zwartrugfluitvogel, die in Engeland 'magpie' word genoemd.

3 juli 2015 om 12:18

Zwartrugfluitvogel? Een magpie is gewoon een ekster hoor.

3 juli 2015 om 13:43

Geweldige naam

3 juli 2015 om 18:26

Notts moet het lekker afbollen. Newcastle was er eerst en die noemen al de Magpies. Die Notts gasten zijn gewoon een bende fakers. Alles nadoen, dat kunnen ze goed.

3 juli 2015 om 20:12

Notts County is ouder dan NUFC hoor...

4 juli 2015 om 01:18

Notts Country opgericht in 1862, spelend in zwart wit sinds het aller begin.
Newcastle United opgericht in 1892, speelde de 1e 2 jaar in rode shirtjes met witte broekjes. Vanaf 1894 in het zwart wit. 32 jaar na Notts. Notts is de reden dat Juventus in het zwart wit speelt. Als iemand een ''faker'' is, is het Newcastle. Wat heb je eigenlijk tegen Notts? Prachtige club.

4 juli 2015 om 01:19

Oke, na wikipedia te lezen speelt Notts sinds 1890 in het zwart wit. Maar mn punt staat nog steeds dat ze het eerder hadden dan Newcastle.

3 juli 2015 om 11:06

Notts is de reden dat juve nu in zwart wit gestreept speelt. Die hebben in een ver verleden ooit de oude tenues van notts gekregen.

3 juli 2015 om 11:16

Klopt helemaal Kaaiman, was ook de reden dat bij de opening van het nieuwe Juve stadion Notts County werd uitgenodigd voor de openingswedstrijd.

3 juli 2015 om 12:54

Echt? Nooit geweten. Zo leer je nog is wat. Mooi gebaar van juve dan ook geweest on ze uit te nodigen.

3 juli 2015 om 11:59

In New Castle was vroeger een belangrijke hoerenwijk. Hier kwam altijd het grootste deel van de zeelieden op bezoek. De hoertjes waren vaak gekleed in zwarte kleding met daaronder witte slips. Vandaar de naam 'the Magpies'. Tegenwoordig doen allerlei verhalen de ronde, de één nog mooier dan de ander. Maar dit verhaal is het enige juiste verhaal.

3 juli 2015 om 14:20

Dit is toch best wel gek? Van een jaar eredivisie naar 4e niveau engeland..

4 juli 2015 om 01:21

Zo zie je maar weer hoe slecht het niveau van de eredivisie is.

4 juli 2015 om 14:55

Onzin, is gewoon een stap terug. Demouge was einde contract bij Roda en dat hebben ze niet voor niets laten aflopen. Nuttig om als stormram in de brengen hel laatste kwartier en geeft altijd 110%, maar is simpelweg niet meer goed genoeg voor de Eredivisie. Op dat niveau in Engeland zal hij nog wel meekunnen.

De titel klopt niet. Hij verlaat GAE niet voor een andered club, maar zijn contract is niet verlengt en mocht een andere club zoeken. Wel fijn voor Amevor dat hij een nieuwe club heeft gevonden. Veel succes!

Moniz gaat een eredivisie team proberen te bouwen daar bij Notts, onze Gill Swerts is er ook al naartoe. Succes in ieder geval aan beiden

3 juli 2015 om 11:33

Eerder een Jupiler League team. Maarja het 4e niveau verdient nog altijd meer dan de Jupiler league.

Sheffield FC is de oudste club ter wereld en Notts County de oudste profclub ter wereld. Mooie club voor hem, maar League 2 lijkt mme geen pretje..

Achter die club heb ik mn hond gevonden. Wat een mooie club!

Haha demouge moet je niet willen. Die is oud, traag en veel geblesseerd. Leuk als invaller in de 70ste minuut als je wat wil forceren maar meer niet.

3 juli 2015 om 20:22

We hebben het hier wel over een veredeld amateurniveau, lijkt me dat ie daar prima mee kan.

Het niveau voor Demouge. Beetje sleuren,duwen, stompen, trekken en geen goed voetbal.

Ik mis in dit hele bericht dat ook Gill Swerts daar nu speelt! Demouge is zwaar over de top, vraag me af wat Moniz nog in hem ziet.

Haha demouge...triest om naar een nietszeggend clubje als notts county te gaan. de Graafschap toonde eerder ook al interesse in Demouge

Leuke club voor Demouge, voor de Eredivisie is hij simpelweg niet goed genoeg meer. Heeft de laatste jaren veel last gehad van blessures, kan geen hele wedstrijden meer spelen en kan eigenlijk alleen nog maar als stormram in de tweede helft van waarde zijn. Op dit niveau in Engeland, waar vrij fysiek gespeeld wordt, zal hij best nog meekunnen denk ik. Het is namelijk wel iemand die altijd 110% geeft in een wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren