Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Ajax is opvallend woest op Amevor: ‘Ben je wakker? Mafklapper! Idioot!’

Laatste update:

ESPN heeft maandagavond een opvallend fragment gedeeld uit het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen Jong Ajax en FC Eindhoven (1-1). Tijdens de wedstrijd werd Olivier Aertssen ogenschijnlijk naar de grond gewerkt door FC Eindhoven-verdediger Mawouna Amevor, waarna assistent-trainer Yuri Rose boos werd op de tegenstander. Een opmerkelijke discussie volgde tussen de bank van Jong Ajax en Amevor.

“Hey, vierde man, heb je niets gezien?”, zo vroeg Rose, de assistent van hoofdtrainer Dave Vos. “Hij geeft hem gewoon twee klappen. Hij slaat hem gewoon neer! Hij slaat hem gewoon neer, serieus!” Vervolgens richtte de assistent zich tot de vermeende dader van Eindhoven. “Hey Amevor, ben je wakker? Mafklapper.”

Door een ander werd Amevor vanaf de bank van de Amsterdammers eveneens ‘mafklapper’ en ‘idioot’ genoemd. Amevor liet niet over zich heen lopen en reageerde meteen. “Jij bent een mafklapper! Jij hebt nooit iets verkeerd gedaan zeker? Idioot. Jij was ook geen lieverdje. Ja, ik ken jou”, schreeuwde hij naar Rose.

Jong Ajax dacht maandagavond de eerste competitieoverwinning van het seizoen te boeken op FC Eindhoven, maar kwam in de slotfase bedrogen uit. De Amsterdammers stonden tot aan de 92ste minuut op voorsprong dankzij een treffer van Jaydon Banel, maar zagen hoe Ozan Kökçü in de absolute slotfase een punt redde voor zijn ploeg: 1-1. Jong Ajax wacht na zeven wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Amevor zijn reactie is ook wel leuk hoor haha. Heeft bovendien zijn huiswerk wel gedaan; Yuri Rose werd in 2014 bijvoorbeeld voor 4 wedstrijden geschorst vanwege een elleboog in het gezicht van Sefa Kurt.

26 september 2023 om 00:10

Maar zegt hij daarmee niet indirect dat hij schuldig is. Is dus niet heel verstandig.

26 september 2023 om 08:31

Deed me denken aan Huub Stevens die klaagde voor de camera over het gedrag van Van Hooydonk. Pierre liep langs en herinnerde Stevens even fijntjes aan Pier Tol, werd toen een grappige discussie in de catacomben terwijl de camera's draaiden.

26 september 2023 om 08:38

Het grappigste stukje is weggelaten. Nadat Amevor 'jij was ook geen lieverdje, ik ken jou' naar Rose riep zei Rose 'dat is waar' tegen de man naast hem.

Hij slaat hem toch ook gewoon? In ieder geval geen natuurlijke beweging van de arm 😉
Door zijn reactie lijkt die ook aan te geven dat die niet onschuldig was.

26 september 2023 om 07:53

Maar moet een staflid van de tegenpartij dan de confrontatie aangaan met een speler van de tegenstander? Richt je tot de 4e man, houd je bezig met je eigen team, want daar doet ook wel iemand een keer iets fout. Laten we hopen dat Rose hier van leert...

26 september 2023 om 07:59

Dit is inderdaad niveau 3e klasse zondag. En die kopiëren het weer van de doorgesnoven gekken die bij Atletico en AS Roma op de bank zitten. Ziet er werkelijk waar clownesk uit.

Weer die omhoog geschreven Aertssen in de fout. Domme overtreding waaruit gegeven vrije trap keurig binnen wordt geschoten. Ook bij Jong Ajax blijft de port nooit dicht....

26 september 2023 om 01:09

Serieus een jochie van 19, die bij Jong Ajax speelt, zo bekritiseren? Treurig, hoor.
Wist niet dat ie op z'n 19e al moest pieken.

Off: titel is ook om te janken. "opvallend woest". Had het idee dat er geschreeuwd werd, maar valt allemaal reuze mee.

26 september 2023 om 11:42

Je mag ook wel eens een foutloze wedstrijd afleveren op je negentiende, hoor. Altijd maar dat goedpraten bij te voorkomen fouten. Wat ik soms lees is dat hij zo maar in het eerste kan spelen, zo goed is hij. Nou, die keren dat ik hem in dat elftal heb gezien, maakte hij ook telkens fout op fout. En dan ga je op zo iemand letten. Vooral wanneer anderen hem wel een goede speler vinden. Dan wil ik dat graag ook ontdekken. Zijn het dan gewoon beginnersfouten? Mag als jong talent. Of zijn het steeds weer dezelfde terugkerende fouten die je niet weer telkens moet gaan maken. En dat zie ik bij hem. Ook nog slecht wendbaar. Let daar maar eens op. Maar goed, waar de een wel potentie in ziet, ziet een ander dat juist niet. Ik ben veel meer gecharmeerd van Gooijer. Dat lijkt me nu wel een jongen met potentie!

“Oh Yuri Rose met z’n commandokop,
Oh Yuri Rose de broer van tattoo Bob,
Oh Yuri Rose, breng ons terug naar de top”

Het is ook zo mooi hè, die profclubs zijn eigenlijk gewoon bevolkt met dezelfde types als bij ons in de kantine, alleen dan met wat meer salaris.

26 september 2023 om 16:47

"gewoon zo lekker normaal gebleven"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren