Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Nijhuis mogelijk rest van kalenderjaar uitgeschakeld

Laatste update:

De competitiewedstrijd tussen Excelsior en Ajax zal zondagmiddag niet onder leiding van Bas Nijhuis staan. De scheidsrechter uit Enschede zou aanvankelijk de fluit hanteren in het Van Donge & De Roo Stadion, maar is zaterdagmiddag om een onbekende reden van het duel gehaald door de KNVB.

De KNVB laat via de officiële kanalen weten dat Serdar Gözübüyük de wedstrijd tussen Excelsior en Ajax nu in goede banen zal moeten leiden. Hij was aanvankelijk aangesteld als videoscheidsrechter (VAR) bij Heracles Almelo - Feyenoord, maar wordt in die hoedanigheid nu vervangen door Kevin Blom.

Onduidelijk is waarom Nijhuis dit weekeinde vrijaf is, al is volgens De Telegraaf sprake van een blessure. De flamboyante leidsman kwam vorig weekeinde welgeteld één minuut in actie, tijdens de vroegtijdig gestaakte wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo en De Kuip. In totaal floot hij dit seizoen zes Eredivisie-duels, waarin hij negentien gele en één rode kaart toonde.

Update 11 november 20.16 uur - Nijhuis mogelijk rest van kalenderjaar uitgeschakeld
Bas Nijhuis zal de fluit voorlopig niet hanteren. De scheidsrechter vertelt dat hij bij een training is uitgegleden en daarbij een knieblessure heeft opgelopen. “Het kan zijn dat ik tot en met de winterstop niet op het veld sta. Bij de KNVB zeiden ze al dat het niet erg is als ik er een weekje langer uit lig”, aldus Nijhuis tegenover Veronica Inside.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd naar de reden, maar kan ook zomaar griep zijn ofzo.
Zal vast niet meer achter zitten.

10 november 2018 om 16:04

Bron telegraaf:
Nijhuis is geblesseerd afgehaakt.

Blij mee, scheidsrechter waar je niet van uit kunt gaan. Doet maar wat en zit geen enkele lijn in.

10 november 2018 om 17:03

Een beetje zoals Kuipers dus, daar is ook geen touw aan vast te knopen... Blom ook één en al ellende... Maar misschien is dat voor Ajax anders

10 november 2018 om 18:13

Kuipers vind ik Europees meestal wel stabiel fluiten over het algemeen.

10 november 2018 om 17:36

Nee hij is juist een van de weinige leidsmannen die tegen de topclubs durft in te gaan en niet altijd in hun voordeel fluit. Hij is vaak objectiever.

Bij veel situaties tijdens Fortuna - Ajax wist ik niet wat ik zag. Deed verder niks af aan een verdiende Amsterdamse overwinning overigens.

11 november 2018 om 21:50

Nou ja.. hij fluit vaak gewoon helemaal niet. En dat is dan al snel in het nadeel van de voetballende ploeg (zoals de topploegen)

Ik hoef niet elke keer na een Europese wedstrijd van Ajax geconfronteerd te worden met Nijhuis (vaak uit).

Beetje vreemd dit een dag van te voren, of het moet net zijn gebeurd, maar Nijhuis is geopereerd aan de knie.

RTV Oost meldt dat hij aan zijn knie geopereerd is.

Een zege voor Ajax.
Deze man is volledig de draad kwijt.
Hij weet het verschil niet meer tussen mannelijk voetbal en een overtreding.
Wordt alleen nog in het zadel gehouden door Johan Derksen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren