Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Moisander inzetbaar in Europa League, Boilesen twijfelgeval

Laatste update:

Ajax moet donderdag in de Europa League een 1-0 achterstand ongedaan zien te maken tegen Dnipro Dnipropetrovsk en het is nog maar de vraag of Nicolai Boilesen in deze wedstrijd in actie kan komen. De linksback van de Amsterdammers, de laatste tijd veelvuldig bekritiseerd, raakte zondag tegen sc Heerenveen geblesseerd aan allebei zijn enkels. Dat laat Ajax weten via Twitter.

De ernst van de kwetsuren is nog onbekend: daar moet maandag meer duidelijkheid over komen. Boilesen blesseerde in de eerste helft zijn linkerenkel, maar probeerde toen nog om verder te spelen. Hij strompelde in de tweede helft van het veld toen hij ook last kreeg van zijn rechterenkel.

Niklas Moisander heeft ook klachten over zijn enkel: de Fin raakte al in de warming-up geblesseerd en daarom stond Jairo Riedewald in het hart van de defensie. Nick Viergever ontbrak vanwege een schorsing, maar is donderdag weer inzetbaar.

Update 16 maart 13.25 uur - Moisander inzetbaar in Europa League, Boilesen twijfelgeval
Niklas Moisander is donderdag inzetbaar als Ajax in de Europa League speelt tegen Dnipro. De Fin raakte zondag voorafgaand aan het duel met sc Heerenveen geblesseerd aan zijn enkel, maar de verwachting is dat hij woensdag weer mee kan trainen. Nicolai Boilesen liep een kneuzing op aan zijn rechterenkel en een verrekking aan zijn linkerenkelband. “Voor de eerstvolgende wedstrijden is de Deen twijfelachtig”, zo meldt Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneu voor hem maar voor ons Ajacieden daar in tegen.

15 maart 2015 om 17:41

Zou ook wel is fijn zijn als Ajax een LB had die gewoon het hele seizoen kan spelen.
Buiten dat hij na zijn laatste blessure onder niveau was, is een LB die maar 15-20 wedstrijden per seizoen kan spelen ook niet erg goed voor de stabiliteit in de verdediging.

Riedewald die deed het heel redelijk op de LCV plek, hopelijk halen ze nu eindelijk een goede LB en een ervaren Cvm. Dan zie ik het volgend jaar wel rooskleurig in.

15 maart 2015 om 17:51

Een extra cvm is niet nodig, gewoon Bazoer en je hebt al een geweldige back-up: Serero, hoewel hij eigenlijk te goed is voor de bank en hij is wel een van mijn favoriete spelers.

15 maart 2015 om 18:59

die gast is zo belachelijk veel geblesseerd, en ook nog eens zeer wisselvallig in het veld.
aanvallend ok, verdedigend echt zeer matig.

gewoon afscheid van nemen, schiet niet op zo.
riedeald dan maar LB, of liever gewoon Urby terughalen!!!!

16 maart 2015 om 00:18

Die hadden we..... Dijks.

16 maart 2015 om 07:55

Om nou te zeggen dat Dijks het juiste niveau is voor Ajax...
Steekt er nou ook niet echt bovenuit bij Willem 2.

Riedewald is geen LB maar een Lcv, en dat deed hij gisteren prima. Niet de allerlangste, maar fysiek wel veel sterker dan Veltman (en pas 18 jaar).

Serero gaat waarschijnlijk aan het eind van het seizoen weg, zodat Ajax nog een redelijke transfersom voor hem kan vangen. Plus mist hij op het technische gedeelte na alles wat een CVM moet hebben. Fysiek, loopvermogen en scorend vermogen. Tot 15 meter over de middenlijn is het allemaal leuk, maar een assist of een goal zit er niet in. Als je dit afzet tegen Vejinovic die 9 goals maakt en 8 assists als voornamelijk een CVM weet je eigenlijk al genoeg.

Nordtveit (bmg), Inler (napoli) of Wernbloom (cska) halen voor de CVM plek.
Emanuelson, Adriano (barcelona) of Insua (atletico Madrid) halen voor de Lb.

Allemaal nog een 1 jarig contract, transfervrij of weinig wedstrijden (of combinatie van).

16 maart 2015 om 14:13

@slechtekont, alsof Ajax kans heeft op de komst van Inler...

16 maart 2015 om 17:41

31, speelt amper en verdient niet gek veel (1,4 mio bruto) en nog eenjarig contract!

16 maart 2015 om 18:03

@slechte kont

''hij mist alles wat een CVM moet hebben? Fysiek, loopvermogen en scorend vermogen.''
Hoe kom je erbij dat een CVM scorend vermogen moet hebben??? Dat is nou juist iets wat níet belangrijk is voor een Cvm... Had Makelele scorend vermogen, of Xabi Alonso, of Busquets? Vind het ook zo'n onzin dat men zeurt dat Clasie bij Feyenoord meer moet scoren, daar staat ie toch niet voor, daar zijn andere spelers voor, Clasie moet de bal slechts bij hen zien te krijgen.

Loopvermogen? Serero heeft wel degelijk loopvermogen. Vergeet niet dat ie de laatste paar wedstrijden nog half herstellende was van een blessure (net als Klaassen dat nog steeds is). En als CVM is loopvermogen niet heel belangrijk, je moet het spel vanuit een relatief statische positie controleren en verdelen, goed positie kiezen is belangrijk, loopvermogen niet. Dat is juist vitaal bij de twee aanvallende middenvelders.

Fysiek? Fysiek heb je inderdaad nodig ja, maar Serero is nog verrassend sterk en fel in de duels voor iemand van zijn postuur. Kan me nog well die laatste wedstrijd tegen Feyenoord herinneren, iedereen werd afgebluft maar hij hield zich staande. Daarnaast, een type als Clasie is ook geen reus maar heeft wel dat gif in de duels, daar gaat het om.
En Blind als Cvm, om nog maar een voorbeeld te noemen, was qua fysiek ook niks bijzonders, oogt zelfs een stuk slapper in de duels.

''tot 15 meter over de middenlijn is het allemaal leuk, maar een assist of goal zit er niet in''. Daar staat ie toch ook niet voor, dat is een klus voor Milik en Klaassen. Ja sommige verdedigende middenvelders als Vejinovic zijn completer en kunnen ook goals maken, maar maakt dat hem meteen beter?
Serero blinkt uit in spelvoortzetting en wegdraaien en is altijd aanspeelbaar met nauwelijks balverlies. Hij heeft ook wel degelijk een goede steekpass / lange bal in huis (kan me nog een wereldbal herinneren op, ik meen, El Ghazi), alleen de laatste weken is ie niet echt in vorm en tegen Dnipro maakte hij veel verkeerde keuzes ja. Maar hij stond toen dan ook linkshalf, en geen Cvm, en misschien is dit nog steeds, zoals ik al zei, de nasleep van zijn blessure. Hij had echt een reeks ijzersterke wedstrijden een paar weken voor zijn blessure (oa tegen Psg), dat lijkt men alweer te zijn vergeten.

16 maart 2015 om 19:01

Of maxwell

16 maart 2015 om 19:01

Of maxwell

17 maart 2015 om 12:48

@timmothy, loop vermogen is juist enorm belangrijk omdat je constant gaten moet dichten (positioneel gezien). Dat is wat Blind ook heeft gemerkt toen hij naar de PL ging. Fysiek is des te belangrijker, kijk naar Yaya Toure, Busquets en Matic allemaal rond de 1.90, dus dat hij relatief leuk zijn best doet en buffelt staat niet in de verhouding tot wat echte Dm's moeten kunnen. Zodra hij een duwtje krijgt valt hij namelijk om, niks voor niks dat hij de meeste vrije trappen tegen krijgt (125 vorig seizoen).

Dat hij dan leuk kan wegdraaien en het spel kan voorzetten is waar, alleen de voorwaartse pass is er bijna nooit. En dat jij wel 1 voorbeeld kan noemen is meer dat de uitzondering de regel bevestigd. Waarom denk jij eigenlijk dat Ajax 8 miljoen voor van Ginkel wilde betalen? Loopvermogen, fysiek en qua passing veel sterker.

En je moet mijn kritiek niet verwisselen met het feit dat ik tegen Serero ben, want ik vind het een held. Alleen heeft hij niet de kwaliteiten die nodig zijn voor de CVM plek. Hij is niks voor niks van origine AM, maar daar past hij ook niet vanwege het gebrek aan assists en goals. Oftewel, overall komt hij gewoon te kort.

15 maart 2015 om 17:42

Ik gun niemand blessures dus ik ben er ook niet blij mee.

15 maart 2015 om 18:15

100% mee eens, als supporter steun je je spelers en ga je toch niet hopen dat ze een blessure krijgen. Boilesen speelde zwaar ongelukkig de laatste weken, maar heeft voor zijn blessure ook wat goede dingen laten zien. Hopelijk komt het er ooit nog uit, al heeft die jongen wel extreem veel pech met zijn blessures. Hopelijk krijgt Riedewald nu de kans op lb, dat is toch een jongen die ik hoog heb zitten.

16 maart 2015 om 07:35

Ik vind Riedewald ook erg goed, maar zie het niet in hem zitten als LB. Ik zou hem liever controlerend op het middenveld of centraal achterin houden.

15 maart 2015 om 17:57

Jammer voor die jongen weer, maar hij speelde toch dramatisch enkele weken.

15 maart 2015 om 18:00

Ja joepie, de enige echte linksback van de selectie is geblesseerd, heerlijk.....

15 maart 2015 om 18:34

Riedewald is ook linksback hoor. Persoonlijk zie ik momenteel nog liever Zimling op die positie dan Boilesen. Wat een aanfluiting is dat geworden.

15 maart 2015 om 18:42

Riedewald werd pas linksback bij z'n debuut in Kerkrade. Speelde altijd LCV en in de A1 werd hij om z'n voetballende kwaliteiten omhoog te schroeven op CVM gezet. Stond nooit back.

15 maart 2015 om 18:38

Waar in tegen?

Hoewel ik hem geen blessure gun zou ik er ook niet mee zitten als hij er de rest van het seizoen uit ligt. Dan kan hij in de zomer een stap hogerop gaan spelen want daar is hij wel klaar voor aldus Boilesen zelf.

15 maart 2015 om 17:43

Dus gun je hem wel een blessure.

15 maart 2015 om 17:50

Nee, leren lezen jongen

15 maart 2015 om 17:51

Hij heeft al een blessure... Alleen het liefst nu tot de zomer :-)

15 maart 2015 om 23:29

Ik lees en je kan lullen wat je wil als je er blij mee bent dan gun je het hem ook.
Klaar doe niet hypocriet en zeg dat gewoon.

16 maart 2015 om 13:57

'It's not about the cause, it's the outcome'. Het liefst heeft hij, net als ik, dat De Boer inziet dat Boilesen niet het gewenste niveau heeft en dat ook (op korte termijn) niet meer gaat halen. Aangezien hij niet een half jaar lang voor een open brug kan wachten, de bruiloft van z'n zus geen half jaar duurt en een half jaar verslapen ook niet echt mogelijk is, komt het voor het geheel goed uit dat hij een blessure heeft waardoor hij niet kan spelen. Ik gun hem absoluut geen blessure, het is voor Ajax alleen maar goed als hij in z'n ritme komt, maar daarvoor is de periode nu te cruciaal. Wve, ik heb waarschijnlijk net zo'n hekel als jij aan de moraalridders hier, maar in dit geval kun je wel degelijk spreken van een nuanceverschil.

16 maart 2015 om 15:47

@wve
Ik gun hem geen blessure, het liefst zag ik dat hij gewoon gepasseerd was. Ik vind het niet erg om hem te missen dus, maar dat was liever op een andere manier dan dmv een blessure.

15 maart 2015 om 17:48

Hij heeft de clubs voor het uitkiezen dat is probleem niet.

15 maart 2015 om 18:15

'ik denk dat er een gesprek komt en dat we dan vertellen over onze plannen. Aan de ene kant heb ik het fantastisch bij Ajax. Ik sta hoog in de hiërarchie, de stad Amsterdam is top en ik ben min of meer verzekerd van een basisplaats. Aan de andere kant, is er niets mis met nadenken of het tijd is voor een nieuwe uitdaging', aldus Boilesen.

Bron: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=235206

Moet jij mij eens vertellen waar hij zegt toe te zijn aan een stap hogerop.. Als je dat niet kan (en dat kan je niet, want dat staat er gewoon niet), moet je gewoon toegeven dat je precies hebt gelezen wat je wílt lezen en niet wat er daadwerkelijk staat..

15 maart 2015 om 18:57

Als je nadenkt over een nieuwe uitdagen... dan heb je het niet over een stap terug, kortom een stap vooruit, of een stap zijwaarts naar een club van hetzelfde niveau in een grotere competitie...
Dus ja dan denk je meestal dat je al goed genoeg ben.

Jij probeert het wel heel positief te zien voor Boilesen Trodat.
Die jongen heeft een bepaalde arrogantie die je in heel Amsterdam niet ziet.

Godzijdank dat hij er niet is: zo spelen!

Cillessen
Rhijn
Veltman
Niklas/Riede
Riede/Vierg
Klaasen
Bazoer
Sinkgraven
El Ghazi
Milik
Geen idee

Ach, Boilesen missen is geen gemis!

Vrees voor Moisander donderdag, hopelijk riedewald en viergever in de basis.

offtopic: voetbalzone, hoe kan ik jullie automatische filmpjes laten stoppen, word er echt gek van bij ieder topic. Zet er gewoon een playknop op zodat mensen zelf kunnen beslissen of ze het willen kijken

15 maart 2015 om 17:47

addblock pro installeren? Bij mij blokkeert hij op dit moment 32 popups.. En verder scroll ik gewoon snel naar beneden altijd, dan spelen de filmpjes zich niet automatisch af..

15 maart 2015 om 17:50

Als je snel doorscrollt speelt het zich nog steeds af.
Ik wil graag dat voetbalzone hier een oplossing voor vind want ik weet dat ik niet de enige ben die zich hier en mateloos aan irriteert,

15 maart 2015 om 17:57

Hmm, gek, bij mij pauzeert het filmpje dan weer.

Ik help het je hopen man, mateloos irritant inderdaad.

15 maart 2015 om 18:15

Met adblock kun je bepaalde elementen op een website blokkeren. Als je op het icoontje klikt staat er element blokkeren, als je hier op klikt en daarna op een filmpje dan blokkeert hij voortaan alle filmpjes. Werkt prima bij mij.

15 maart 2015 om 18:28

In je browser voor deze site flash uitschakelen.

Bijv. in Chrome, via Instellingen - Geavanceerde instellingen - bij kopje Privacy knop Instellingen voor Inhoud - Plugins - Uitzonderingen beheren - www.voetbalzone.nl toevoegen + als gedrag Blokkeren instellen.

15 maart 2015 om 18:59

Voetbalzone is ooit gekocht voor een paar miljoen(kan oplopen tot 11,5 miljoen) door het Britse Perform Group, de player die je ziet komt ook van hun, dus nee VZ zal de player niet verwijderen of uitschakelen.

15 maart 2015 om 17:50

Word ik ook kotsmisselijk van! Afgelopen week film gekeken met oortjes in. Daarna even op voetbalzone kijken, en bij het eerste artikel vloog ik bijna de bank af vanwege het harde geluid. Heel irritant!

15 maart 2015 om 17:55

Haha ja dat is echt hinderlijk. Niet echt gebruikersvriendelijk.

Boilesen Moisander en schone zijn de slechtste spelers van dit seizoen bij Ajax. Het zijn ook precies de spelers waar je dit seizoen wat extra's van had verwacht, gezien hun ervaring. Andersen speelt bijvoorbeeld ook een drama seizoen, maar die is nog wat jonger dus dat is dan minder erg. Boilesen als aanvoerder is een grote grap. Speelde ook vandaag weer niet goed. Zonde van z'n blessure wel, want die jongen moet in vorm komen en zo lukt dat niet. Maar misschien stelt Frank nu weer eens de beste spelers op. Wat mij betreft speelt Riedewald vaker.

15 maart 2015 om 17:54

Vond Boilesen vandaag juist weer goed spelen, of in ieder geval veel beter dan de afgelopen weken. Riedewald-Veltman is het beste centrale duo, kan Viergever (tijdelijk) lb. Ajax moet een lb halen.

15 maart 2015 om 17:56

Klopt. Behalve dat ik dan Boilesen nog steeds matig vond. Dat is wel al beter dan dramatisch, wat hij de rest van bet seizoen was.

Ik vond hem vandaag helemaal niet zo matig spelen als voorheen, erg jammer dat hij dan geblesseerd is geraakt. Aan de andere kant moeten Riedewald of Viergever zijn positie gewoon over kunnen nemen donderdag.

Ik heb er zin in! Die gasten missen ook 3 basisspelers, dus het moet te doen zijn.

Ik gun niemand een blessure, maar Riedewald speelde prima en Viergever kan ook spelen donderdag. En zo onmisbaar is Boilesen niet op dit moment.

15 maart 2015 om 18:26

Jairo speelde centraal toch wel beter dan op back, je kunt goed zien dat LCV zijn beste positie is, iets dat ik al roep sinds zijn debuut in Kerkrade.. Ook op CVM doet hij het beter als op back, het is echt een jongen die centraal het best tot z'n recht komt. Overigens snap ik FdB wel dat hij niet een 17/18 jarige centraal achterin zet, zeker niet als je andere, ervarener opties hebt. CV spelen is echt een ervaringsvak imo. Laat hem dit seizoen maar lekker veel minuten maken, wennen aan de intensiteit en het tempo vd eredivisie en de EL en volgend seizoen mag hij van mij de strijd met Viergever aan voor Lcv. Koop aub een wel linksback (en niet uit de eredivisie, er is maar 1 linksback die wat toevoegt, maar die speelt bij Psv, die komt echt niet), dan is met Moisanders vertrek de verdediging gewoon compleet volgend seizoen.

Jammer voor hem, maar wat ben ik hier blij mee. Is voor De Boer de enige reden om hem niet op te stellen, wat krijgt hij een krediet zeg. Speelde vandaag ook weer extreem waardeloos.

Aanvoerdersband naar Klaassen, en die de komende 3 jaar niet meer bij hem af doen.

JE Kunt Boilissen Maar Beter Naar Ajax Amateurs Sturen Want HIJ KAN ER Echt Niets VAN ,EN IS DAN NOG Aanvoerder F.deboer HAD Davy Klaasen DE AAN Voerdersband Moeten Geven OF Lasse Schone Maar Geen Krant ALS Boilissen

15 maart 2015 om 19:31

Wow. Check je toetsenbord ff maat. Klopt iets niet

"toen hij ook last kreeg van zijn rechterenkel."

Slagveer is er gewoon op gaan staan (denk niet expres). Zoals ik het hier lees lijkt het net of hij er spontaan last van kreeg zonder duidelijke aanleiding.

15 maart 2015 om 17:56

Oh tenminste een ander die er iets van zegt. Is deze site anti ajax? Lijkt het vaak wel op.

15 maart 2015 om 18:59

Het was schandalig slecht van de scheidsrechter dat hij niet floot voor een overtreding bij die actie. Daarom heeft Ajax zo'n hekel aan Nijhuis floot zulke overtredingen tegen Ajax niet af. In de wedstrijd thuis tegen Feyenoord ook.

Geen berichtgeving over dat die speler van heereveen op zijn enkel ging staan?

15 maart 2015 om 18:18

Was toch heel duidelijk in beeld, maar zowel de verslaggever als in dit artikel wordt er geen woord aan vuilgemaakt.

15 maart 2015 om 18:26

Schandalig.

Voor donderdag hoop je stiekem dat die er niet bij is. Gewoon in een dip op dit moment. Komt die vast wel weer uit. Zou zeggen Riedewald LCV en Viergever LB. Riedewald deed het prima vandaag. Verder twijfel ik of je Veltman moet laten spelen donderdag, was vandaag weer erg knullig in verdedigend opzicht. En aangezien je donderdag zelf de 0 moet houden zou ik verdedigend voor meer zekerheid kiezen met vd Hoorn.

Zou zelf de 4-3-3 opstelling wijzigingen naar een middenveld met Serero, Bazoer, Klaassen en Sinkgraven. en daarvoor El Ghazi en Milik. Maar dat zal de Boer niet doen. of 4-2-3-1 zou ook kunnen ipv 4-4-2.

In elk geval een 2-0 of 3-1 moet toch te doen zijn in een volle arena. Ik hoop het in ieder geval. Ook voor de nederlandse punten zou het goed zijn.

jammer voor boilissen, maar vind het voor het spel niet zo erg, want erg goed is hij niet meer geworden en de meeste snapt dus ook niet dat hij er nog altijd staat, maar frank zal wel weten waarom, hard werken zal hij wel, maar komt niet meer zo goed eruit.

De man van glas heeft weer wat

15 maart 2015 om 18:17

Met die ene enkel speelde hij door, bij die andere is slagveer er met zijn volle gewicht op gaan staan. Ik ben het met je eens dat hij vaak wat heeft maar hier kan hij niets aan doen.

16 maart 2015 om 00:54

Het eerste pijntje was ook al zeer ongelukkig. Hij maakt een sliding en landt op zn enkel die vervolgens verzwikt, maar gelukkig viel t mee omdat hij een sliding maakte en dus niet met zn volle gewicht erop landde

Sneu voor Boilesen, maar toch wel een erg blessure-gevoelige speler hoor.

Precies wat ik dacht.. 1 tackle op de bal en hij hinkte weg.
Dit was niet zijn slechtste wedstrijd en had een paar leuke tackles. Helaas is het elke keer als hij een leuke wedstrijd speelt, dat hij er erna 5 op de bank moet zitten

Wat een matige back is dit toch... Het is gewoon een linksback voor een club als Go Ahead meer niet. Snap het ook helemaal niet waarom hij aanvoerder is.

15 maart 2015 om 22:20

Ja ja, dat weet men onderhand wel. Iedere keer als er een artikel verschijnt over Boilesen dan zijn er altijd mensen die zijn mening moeten geven over zijn spel.

Dit artikel gaat over zijn blessure en niet over zijn kwaliteiten, dus waarom geef niet gewoon je mening over het artikel?

Hootch, het lijkt mij logisch dat mensen bij een artikel over Boilesen reageren op zijn spel. Ik vind het sneu voor Boilesen dat hij weer geblesseerd is maar het is onbegrijpelijk dat deze matige verdediger de aanvoerdersband draagt en überhaupt in de basis staat. Waarom doorgaan met Boilesen wanneer je Riedewald achter de hand hebt?

Riedewald is geen back, dus die kan Boilesen alleen maar tijdelijk vervangen. Wie speelt er eigenlijk bij Jong Ajax op die positie? Nog steeds Owusu? In elk geval kan Dijks dit niveau niet aan. Zou Savastiano een goede zijn voor die positie?

mayarood, Riedewald is van origine een middenvelder. Hij kwam van Overbos naar Ajax en ik zou niet weten waarom Riedewald Boilesen niet definitief kan vervangen. Reiziger was van origine een aanvaller maar werd door Van Gaal omgeschoold tot verdediger. Riedewald deed het de afgelopen dag uitstekend als verdediger en is wat slimmer in zijn acties dan Boilesen.

Aan beide enkels? Zekerheid boven alles zullen we maar denken. Nu nog die rechter arm om er ook zeker van te zijn dat die aanvoerdersband er niet meer om kan. Wat een Ajax-onwaardige klungel!

Hopen op mijn opstelling. Liefst nog Kishna ipv Schöne. Kishna en el Ghazi hebben die individuele actie en versnelling en in deze wedstrijd zul je spelers nodig hebben die een man voorbij kunnen komen. Schöne heeft dat minder. Dnipro zal een muur rond de 16 gaan bouwen. Hopen dat we snel een gaatje kunnen vinden in die muur zodat Dnipro uiteindelijk ook moet gaan voetballen. Heb er wel zin in!

Cillessen
van Rhijn
Moisander
Veltman
Viergever
Klaassen
Bazoer
Sinkgraven
el Ghazi
Milik
Schöne

Ik zou zeggen allebei niet in de basis. Zijn allebei uit vorm en voegen werkelijk niets toe momenteel. Lekker met Viergever en Riedewald starten, zeker met het oog op volgend seizoen.

Zo lost een probleem zich vanzelf op.

Voor Ajax te hopen dat deze speler (boilesen) flink last blijft houden van blessures. Dan hoeft Frank de Boer niet de fout in te gaan deze onverschillige en met afstand slechtste linksback uit de Ajax geschiedenis (aanvoerder!) op te stellen. Ben ik nu zo dom, of????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren