Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Meetrainen Ribéry is welkome opsteker voor Franse ploeg

Laatste update:

De rugproblemen van Franck Ribéry blijven een groot thema in Frankrijk. De sterspeler voert een race tegen de klok om op tijd fit te geraken voor het WK en weigert op de zaken vooruit te lopen. Donderdag werd de aanvaller van Bayern München in het voorbijgaan aan de tand gevoeld door Kicker. Zijn antwoord zal het Franse volk niet geruststellen.

/

Komende zondag werken les Bleus een laatste testwedstrijd tegen Jamaica af, maar Ribéry heeft er een hard hoofd in dat hij daarbij kan zijn. "Ik heb rugproblemen, net als voorheen", verduidelijkte de vleugelaanvaller nogmaals. "Ik weet niet of ik het ga halen, maar ik ben optimistisch."

Woensdag verklaarde bondscoach Didier Deschamps nog dat hij komend weekend een beroep hoopt te kunnen doen op Ribéry. "Dat willen we graag, maar het is geen doel op zich", zei hij. Dat echte doel ligt een week later: op zondag 15 juni opent Frankrijk het WK met de wedstrijd tegen Honduras.

Update 6 juni 14.27 uur - Meetrainen Ribéry is welkome opsteker voor Franse ploeg
Of hij het WK gaat halen staat nog niet honderd procent vast, maar Franck Ribéry heeft vrijdag weer met de Franse ploeg kunnen meetrainen. De aanvaller werkte door rugproblemen alleen nog maar individuele trainingen af, maar kon vrijdag meedoen met zijn ploeggenoten. Clément Grenier ontbrak wegens een hamstringblessure en zal volgens Franse media het WK gaan missen: L'Equipe claimt dat Rémy Cabella van Montpellier wordt opgeroepen als vervanger.

Frankrijk kan niet zonder Franck Ribéry

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch jammer zijn. Hoop dat hij kan knallen net als in 2006 toen hij bekend werd.

5 juni 2014 om 16:55

Maakt echt geen fl*kker uit als hij er niet bij is. Sterker nog, is alleen maar beter voor het team, als hij zou spelen zoals hij nu doet. Dit jaar is hij gewoon pure bagger. En het grappige is nog dat hij vorig jaar genomineerd werd voor de Gouden Bal, en zelf er heilig van overtuigd was dat hij hem had moeten winnen. Dat terwijl hij maar 1 (!!!!!!!) goal maakte in de Champions-League die ze wonnen. Waar Robben tegen Barcelona twee keer scoorde, en de winnende maakte in de finale, om zomaar even een vergelijking te maken.

Noem één belangrijk doelpunt van Ribery uit de laatste twee seizoenen, Europees gezien. Kan niet! Hij is vre-se-lijk overschat. EK 2012 was het ook niet zo dat Ribery opeens een geweldig toernooi speelde. WK 2010 ook niet.

Ook wel grappig, vorig jaar scoorde Ribery in alle competities 25 keer, en gaf hij 20 assists (zoiets was het). Robben had preciés dezelfde statistieken. Én Robben besliste de f*cking Champions League. Maar of Robben ook maar enigszins kans maakte op de Gouden bal? Neehoor, gaat allemaal helemaal nergens over.

Of ik Ribery 'haat'? Neehoor

5 juni 2014 om 17:18

Ik ben het helemaal met je eens, ik word echt niet goed van hem.
Ook helemaal vol van zichzelf zijn terwijl hij er dit jaar echt niks van bakt.
Nee, ik ga hem niet missen op het WK als dat zo blijkt te zijn.

5 juni 2014 om 21:47

@sambazzz
Het is altijd lekker makkelijk scoren op VZ om kritiek op Ribery te hebben, wie gaf trouwens die assist in de CL op Robben? Leuk dat jij de statistieken van Robben met Ribery vergelijkt maar pak die er dan ook bij qua passing en veredigende acties dat maakt Ribery juist uniek, samen met Lahm en Schweinsteiger al jaren de populairste speler van Bayern, niet zomaar VZ bezoekers maar mensen die hem in het stadion zien spelen.

5 juni 2014 om 23:07

Ik noem drie goals van Robben in halve finales en finales. Jij komt met één assistje, weliswaar in de finale maar komop. Robben gaf ook een assist in de finale. Verder kan ik zonder grappen geen enkel belangrijk Ribery-moment voor Bayern herinneren. Dit is geen kwestie van makkelijk scoren, het is een kwestie van de waarheid vertellen op basis van feiten. Heel leuk dat hij het goed doet in de Bundesliga, maar Europees stelt hij helemaal niets voor. En ja, de populairste speler. Blijkbaar geven die fans niet zoveel om Europese prijzen.

6 juni 2014 om 18:10

Weer iemand die vind dat de Gouden Bal draait om doelpunten. Het gaat om de beste speler over een heel jaar. Robben lag er een gedeelte uit en het was Ribery die met zijn spel dat extras gaf aan Bayern. Ribery is niet overschat, maar hij word gewoon vergeleken met de twee spelers die dat seizoen beter waren, Messi en Ronaldo. Ribery is een pure linksbuiten die aan de linkerkant blijft. Het is logisch dat hij dan niet zoveel goals maakt in tegenstelling tot Ronaldo die altijd naar de spitspositie schuift. Ribery was een waardige nummer 3 achter Messi en Ronaldo.

Het is alleen jammer dat er steeds maar weer aanvallers en middenvelders worden gekozen. Wie weet dat Sergio Ramos het dit jaar flikt.

Nja tegen Honduras kunnen ze hem nog wel missen. Wellicht dat Frankrijk zonder hem de groepsfase kan overleven om vervolgens in de knock out fase een beroep op hem te kunnen doen. Je ziet tegenwoordig wel vaker dat spelers te snel terug willen en dan nog zwaarder geblesseerd raken.

Met het spel dat ie het hele jaar al liet zien gaan we hem ook niet echt missen. Van top is hij gezonken naar middelmaat, veel balverlies, mislukte acties en doelpogingen.

Frankrijk heeft een minder sterspeler maar heeft alsnog een top team met Benzema, Pogba en matuidi

Hopen dat ie sterker terug komt dan wat hij het afgelopen jaar heeft laten zien. In topvorm is hij een versterking voor de fransen, maar zonder hem overleven ze de groep ook met twee vingers in de neus

Roep Ben Arfa dan maar op, of kan dat niet meer?

5 juni 2014 om 16:07

Jawel je kan nu nog vervangen maar daar hebben ze niet super lang meer voor, de lijst moet ingeleverd gaan worden en als er dan nog iemand geblesseerd afhaakt heb je gewoon een speler minder.

5 juni 2014 om 16:27

Nee kan niet meer.. definitieve selectie moest op 2 juni ingeleverd worden.

5 juni 2014 om 16:35

Carrick kan bijvoorbeeld omdat hij op de reservelijst staat nog wel Chamberlain vervangen, het mag voor het toernooi maar je moet daar wel toestemming voor vragen.

Italie heeft bijvoorbeeld Ranocchia en Mirante meegenomen naar Brazilie als reserves voor Barzagli en Sirigu die met blessures kampen, het mag dus nu nog wel maar niet als het toernooi is begonnen al volgens mij.

5 juni 2014 om 16:12

Ben Arfa heeft een half jaar op de bank gestaan. Zou geen logische keuze zijn.

5 juni 2014 om 16:39

Nasri, is gelijkwaardig aan Ribery en technische heeft hij nog meer, ik kan er met mij verstand niet bij om Nasri thuis te laten, die zou Frankrijk zo veel sterker maken.

5 juni 2014 om 17:31

Was Nasri niet een van die spelers die slecht in het elftal lag? Ik denk dat een Franse bondscoach weer eens een rustig WK wilt, en een ieder die eventueel zou muiten thuis laat.. Nasri kwaliteiten staan uiteraard buiten kijf.

5 juni 2014 om 21:33

Inderdaad, Nasri zijn technische kwaliteiten staan buiten kijf. Maar zijn mentaliteit is zacht uitgedrukt zwak. Hij kan veel meer bereiken als hij met zijn beide voeten op de grond blijft en hard blijft werken. Jammer genoeg is dat een probleem bij hem en zal hij niet zijn volledige potentie kunnen benutten.

Gisteren werd al gemeld door bepaalde media dat hij het niet ging redden, weet alleen niet of een niet topfitte Ribery dat toevoegt aan het team en of hij juist niet een last is dan.

Want ook voor hem geld dat hij toch als de vedette geld en daardoor vaak ballen opeist en automatisch worden ingeleverd bij hem.

Is geen diende speler, als hij niet in vorm is dan doet die ook gewoon helemaal niet mee soms lijkt het en dan speel je gevoelsmatig met 10 man.

Ik moet hem niet, maar zou zonden zijn als hij er straks niet bij is op het Wk...

Jeetje zeg... Als het zo door gaat kunnen we het aankomende WK bijna niet eens meer een WK noemen... Ik ken me niet herinneren dat er ooit zoveel bekende/goede voetballers geblesseerd waren in aanloop naar het Wk.. Het was al rot om te bedenken dat we Ibra niet zouden zien op het Wk.. maar Ronaldo is twijfel, Ribery is twijfel, van Persie is aan het sukkelen met blessures (mijn excuus als al bekend is dat het met hem meevalt, nog niet gelezen ) Falcao gaat niet, in mindere mate is zelfs Walcott en mogelijk OX wel een beetje een gemis, Messi is niet in vorm (al is ie dat nooit echt geweest bij Argentinië) Vidal is twijfel (toch een goede middenvelder, denk ik zo) Strootman (voor ons toch echt een gemis) Costa is ook een twijfel.. Suarez was ook lichtelijk geblesseerd..

Ik verwacht dat veel van de voetballers die ik opnoem uiteindelijk wel meegaan en spelen op het Wk.. en dat er nog genoeg andere goede spelers rondlopen, maar toch.. ik noem niet de minste voetballers op en dan vergeet ik er waarschijnlijk ook nog een paar.. dus tjaa.. het zou erg jammer zijn.. Ribery is toch een goede flankspeler.. kan heel leuk dribbelen.. dus ook zijn afwezigheid zou jammer zijn.

Die haalt het gewoon..
Heb meer het gevoel dat ze bij Frankrijk de rest van de landen voor de gek willen houden met dit nieuws. Maar toch wat een hoeveelheid goede spelers van landen die het WK niet halen -.- als je dit nieuws zou kunnen geloven dan zouden de nummer 3 en 1 van dit jaar ook zomaar het WK missen.

Boeit niet, Griezmann is jonger en niet veel minder.

5 juni 2014 om 17:51

De Griezman is niet van het niveau Ribery, die zal er nog lang niet klaar zijn voor het Wk....

5 juni 2014 om 17:55

Dan heb jij nooit een wedstrijd van hem gekeken want hij is er zeker wel klaar voor. Die is nu al van wereldklasse. Bovendien speelt Ribery vaak als een zoutzak voor Frankrijk.

Mooi voor Griezmann, dan gaat hij basis spelen op de linkervleugel waarschijnlijk. Ben benieuwd. Wel jammer voor Ribery, maar je moet het zeker niet gaan forceren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren