Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Medunjanin tekent voor drie jaar bij roemruchte Spanjaarden

Laatste update:
/

Haris Medunjanin vervolgt zijn profcarrière in het shirt van Deportivo la Coruña. De club uit Galicië maakt bekend dat de 29-jarige middenvelder dinsdagavond aankwam in A Coruña en dat hij woensdagmiddag de medische keuring doorloopt. Brengt die geen problemen aan het licht, dan tekent Medunjanin een contract bij de Spanjaarden.

Medunjanin werd geboren in Sarajevo en verhuisde op zijn zevende naar Nederland. Op jonge leeftijd kwam hij terecht in de jeugdopleiding van AZ en uiteindelijk debuteerde hij ook bij die club in de Eredivisie. In 2008 verkaste hij naar Real Valladolid en twee seizoenen later ging hij verder in Israël, bij Maccabi Tel Aviv. De voorbije twee jaar speelde Medunjanin in Turkije voor Gaziantepspor.

Nu keert hij terug naar de Spaanse velden, in het shirt van Deportivo. De landskampioen van het seizoen 1999/00 eindigde vorig seizoen als tweede in de Segunda División en promoveerde. Voor hoe lang Medunjanin tekent is nog niet bekend.

Update 14 augustus 21.05 uur - Medunjanin tekent voor drie jaar bij roemruchte Spanjaarden
Haris Medunjanin mag zich officieel speler van Deportivo La Coruña noemen. De aanvallende middenvelder doorstond de medische keuring zonder problemen en tekende donderdag een driejarig contract bij de roemruchte Spaanse club. Deportivo wordt na Real Valladolid de tweede Spaanse club waarvoor de geboren Bosniër met Nederlands paspoort zal uitkomen.

Keert Haris Medunjanin nog eens terug in de Eredivisie, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had hem wel bij Ajax willen zien als opvolger van Blind. Of zeg ik nu iets geks qua positie?

13 augustus 2014 om 12:20

Inderdaad dat is best raar.

13 augustus 2014 om 12:23

Maar serieus. Volgens mij kan die gast best wel goed uit de voeten op die positie? Is fysiek sterk, heeft al wat ervaring, durft de bal naar voren te spelen.

13 augustus 2014 om 12:28

Is helemaal niet raar. Bij AZ speelde die op 10, maar de laatste jaren vooral als controlerende middenvelder.

13 augustus 2014 om 12:29

Absoluut geen buitenspeler

13 augustus 2014 om 12:37

@willem

Sorry je hebt gelijk. Ik ben in de war met een buitenspeler van ajax uit 2005. Ik ben in de war met manucharian van ajax. Vergeet mijn reactie van 12:24. Complete onzin.

13 augustus 2014 om 12:41

Niet lullen... Was een nummer 10
Technisch heel begaafd. Depor is een mooie club. Goed dat ze terug zijn

13 augustus 2014 om 12:52

Blessures? Dat valt toch wel mee? Ik kan me dat niet herinneren uit zijn hollandse tijd. Ik vind het mooi dat ie weer in een competitie voetbalt waar de media meer van uitzenden. Ik geniet van de techniek van Haris.

13 augustus 2014 om 13:03

Jongens ik zal mijn eerste reactie verwijderen, aangezien niemand in mijn tweede reactie heeft gelezen dat ik er naast zat. Nogmaals ik was in de war met manucharian van Ajax. Het klopt het was geen buitenspeler en zijn blessures vielen inderdaad mee. Hij was niet zo blessuregevoelig in tegenstelling tot de speler die ik voor mij had.

Volwassen kerel geworden. Onherkenbaar.

13 augustus 2014 om 12:27

Valt wel mee, men moet niet zo onder de indruk raken van die hipster baarden

13 augustus 2014 om 12:40

Dit is het jaar van de haatbaarden, elkaar uitmoorden voor het verhaal achter de baard was nooit zo hip.

Goeie aankoop van depor . Ze hadden nog een paar middenvelders nodig bij depor en dit is ieder geval al een goeie middenvelder . Hopen dat super depor kan stunten aankomend seizoen .

Deed het aardig in de Turkse competitie. Medunjanin was een aanwinst in Turkse competitie.

Bedankt voor je dienst in Gaziantep !

Wat een techniek had deze jongen, op het WK maakte hij ook een goede indruk op me tegen Argentinië!

Jammer dat hij vertrekt. Met een Turkse paspoort had hij niet misstaan bij een Turkse topclub. Heeft zich goed ontwikkeld. Zeer balvast, rust aan de bal, goede passing en overzicht.

Goede aankoop van Depor, Medunjanin is een prima middenvelder voor een Degradatiekandidaat/middenmoter, hoop echt dat super depor in la Liga blijft, schitterende club met een mooie historie en een schitterend stadion! Heb zin om ze weer te zien spelen in de Primera Division, forza Depor!

Vind dit echt een goeie speler, heeft een hele goede techniek, inzicht + een heerlijke paas/traptechniek. Zal zeker nog van waarde zijn voor Deportivo!

Prima aankoop van Deportivo! heeft een goed wk gespeeld en heeft een redelijk afgelopen seizoen gehad. Gun het Deportivo om eens te sunten in de Liga Bbva, mooie historie!

Prima aankoop voor Villareal, in al de keren dat ik hem zag spelen bij Antep was hij telkens 1 van de betere van het elftal, een onderschatte speler.

13 augustus 2014 om 15:15

Villareal ? Hij gaat naar Deportiva hoor... Volgende keer het artikel lezen aub.

Mooie club, mooie competitie, wat wil je nog meer?
Denk dat hij wel zijn stempel gaat drukken daar in Galicia.

"Brengt die geen problemen aan het licht" en toen was ik gestopt met lezen.

Mooie aankoop voor een mooie club! Ik hoop dan ook heel erg dat ze er nu wel in blijven, want deze prachtige club mag niet verloren gaan in de lagere divisies!

Ik baal hier stiekem van, weet dat PSV geen interesse had in hem maar hij stond zeker op mijn lijstje..

Medujanin, Junior Malanda, Gudelj

Medu dus naar deportivo, Gudelj te duur. Alleen Junior Malanda zou nog op huurbasis kunnen komen.
Huren misschien niet altijd de beste optie maar ik denk dit keer misschien wel doordat je Hendrix nog een jaar de tijd geeft om zich te ontwikkelen, Schaars over paar maanden er ook weer is. Je zit misschien Hiljemark in de weg maar die kan wel goed ballen afpakken maar als je ze daarna weer naar het verkeerde shirtje schiet heeft dat ook weinig zin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren