Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Mascherano zet handtekening onder contract tot 2019

Laatste update:
/

Javier Mascherano zet vrijdag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Barcelona. De 32-jarige Argentijn gaat zijn verbintenis met één seizoen verlengen, tot de zomer van 2019. Dat heeft Robert Soler, sportief directeur van Barça, donderdag bevestigd tegenover Mundo Deportivo.

Beide partijen bereikten enige tijd geleden al een akkoord over de contractverlenging. Mascherano speelt sinds 2010 voor Barcelona. Hij kwam binnen als verdedigende middenvelder, maar is inmiddels uitgegroeid tot verdediger. Mascherano kwam 289 keer in actie voor de Catalanen. In al die wedstrijden wist hij nooit een doelpunt te maken.

Afgelopen zomer leek Mascherano nog op weg naar de uitgang bij Barcelona. Juventus had verregaande interesse, maar tot een transfer kwam het niet. Eerder speelde de Argentijn voor Liverpool, West Ham United, Corinthians en River Plate.

Update 13 oktober 16.35 uur - Barcelona bevestigt contractnieuws over Mascherano
Javier Mascherano zet zijn handtekening onder een nieuw contract bij Barcelona. De mannetjesputter uit Argentinië zet maandag zijn handtekening, waardoor hij tot medio 2019 verbonden is aan de Spaanse grootmacht. Mascherano flirtte in het recente verleden nog met Juventus, maar hij blijft dus actief in Catalonië.

Update 17 oktober 14.42 uur - Mascherano zet handtekening onder contract tot 2019
Javier Mascherano heeft maandag officieel zijn contract bij Barcelona laten openbreken en verlengen. De Argentijn werd in de zomer nog nadrukkelijk gelinkt aan Juventus, maar Barcelona liet hem niet vertrekken. De Catalanen delen nu mee dat El Jefecito heeft bijgetekend tot 2019, onder verbeterde voorwaarden. Zijn oude contract liep tot de zomer van 2018.

DEAL! Javier Mascherano heeft zijn contract bij Barcelona officieel verlengd tot 2019! #eljefecito #fcbarcelona

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Barcelona dit seizoen LaLiga wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeremy verkopen en een vervanging halen. En Javier minder wedstrijden laten spelen. Gozer is bezig met zijn laatste jaar en Umtiti is gewoon veel beter, frisser, sterker, jonger en sterker.

13 oktober 2016 om 14:55

Is hij 2x sterker? On: Juist daarom zou ik, als Luis Enrique zijnde, juist Mascherano erin zetten. Geweldige verdediger met een uitstekende visie qua het lezen van het vijandelijke spel. Laat Umtiti rustig komen, niet te gehaast.

13 oktober 2016 om 16:04

Ja hij is super sterk on: ik vind Javier een klasse verdediger. Maar laatste tijden maak hij echter teveel fouten en je merkt gewoon leeftijd tegenzit. Sammy deed het geweldig in de wedstrijden die hij speelde alsof tie al jaren speelt bij barca. Gerard is begint ook de 30 te hitte en Javier is richting de 33. Sammy zorgt voor verfrissing. Iets wat de verdediging van Barca nodig heeft.

Vind Mascherano altijd al onderschat. Er wordt nooit over hem gepraat wanneer het gaat over de beste verdedigers van de wereld. Dat komt omdat hij samen met Busquets de stille krachten zijn van Barcelona. Heeft nog nooit gescoord in Spanje, dat geeft al aan dat het een totaal niet aanvallend ingestelde speler is. Terwijl veel dat als minpunt zien, zie ik het als een pluspunt. Verdedigende spelers zijn schaars tegenwoordig en persoonlijk vind ik een perfect getimede sliding in de 16 mooier dan een afstandsschot die de kruising in vliegt.

Bij elk artikel dat over Barca gaat is de stelling ´´denk jij dat Barcelona dit seizoen Laliga wint?´´ On topic, goede verdediger, maar begint wel al wat oud te worden.

Net zoals Dani Alves is deze jongen een investering geweest die ze dubbel en dwars terug verdiend hebben met zijn prestaties. Na die 7-0 tegen Bayern dacht ik dat het afgelopen was met Mascherano en er een fysiek, lange verdediger gehaald moest worden. Mascherano heeft zich onder Luis Enrique terug geknokt tot onbetwistbare basisspeler. Echter merk je wel dat hij nu minder aan het worden is. Dus langzaam afbouwen, en afsluiten bij Barcelona of in Argentinië.

Om door te verkopen? We hebben Umtititi gekocht en dan verleng je het contract van Mascherano die zijn piek (fantastisch voor zijn doen) heeft gehad en nu aan het afglijden is, altijd nuttig geweest maar nooit een echte topverdediger hij ging wel altijd vol in de strijd alleen heeft hij zijn lengte niet mee en zijn uitstraling ook niet. Umtiti is eigenlijk een verbeterde Mascherano maar dus beter en hoort hij gewoon in de basis.

Mascherano is dit seizoen heel zwak bezig tot nu toe. Ik zou graag Umtiti naast Pique zien in de basis

Mascherano is er nu gewoon om Umtiti klaar te stomen voor het grote werk. Hij is namelijk ook een echte leider in de kleedkamer. En het contract verlengen betekend dat als Juve komt er een smak geld neergelegd moet worden. Ben heel blij met Mascherano maar voor mij is Umtiti de verdediger de barca miste. Die man wint letterlijk elk duel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren