Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Man City kan Agüero voorlopig niet op wedstrijdformulier zetten

Laatste update:

Manchester City won de eerste wedstrijd van het seizoen met 3-2 van Southampton, maar toch was het niet enkel hosanna bij de regerend landskampioen. Sergio Agüero raakte namelijk al vroeg in het duel geblesseerd aan zijn knie en moest het veld per brancard verlaten. Vooralsnog is het onduidelijk hoe ernstig de blessure is, maar Roberto Mancini vreest voor het ergste.

/

Agüero greep naar zijn knie na een tackle van Nathaniel Clyne. "Ik ben bezorgd om Sergio, omdat alles rond de knie gevaarlijk is en dit een vreemde blessure lijkt", vertelde Mancini na afloop. "We zullen het moeten afwachten. Op dit moment weten we niet zeker wat precies het probleem is. Ik denk dat we nog twee dagen moeten wachten op een scan."

City won uiteindelijk dankzij een beslissende treffer van Samir Nasri. "Het was belangrijk dat we deze wedstrijd wonnen, want de eerste wedstrijd van het seizoen is altijd lastig", bekende Mancini. "Het is ook belangrijk om karakter te tonen, maar het is beter om de wedstrijd de volgende keer eerder te beslissen. We hadden daar veel kansen voor, maar we scoorden niet en dat is risicovol."

Update 22 augustus 21:05 uur - Man City kan Agüero voorlopig niet op wedstrijdformulier zetten
Manchester City kan een kleine maand niet beschikken over Sergio Agüero. Uit scans is gebleken dat de knie van de spits van Manchester City niet goed uit de wedstrijd tegen Southampton van zondag is gekomen. De medische staf van de Engelse kampioen verwacht dat de Argentijn, afgelopen seizoen goed voor 23 doelpunten, op 15 september tegen Stoke City weer kan meedoen. "We vreesden dat hij zes maanden of meer uitgeschakeld zou zijn'', bekende manager Roberto Mancini.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou erg zonde zijn als een geweldenaar als Agueo er een lange periode uitligt, ik hoop dat het meevalt.
City heeft overigens genoeg aanvallers om het op te vangen.

20 augustus 2012 om 01:25

Het zag er inderdaad heel erg uit ik vind het alleen raar dat die speler geen rood gekregen had.. ik hoop dat Balloteli nu vaker mag spelen.

Bij Match of the day hadden ze het er net over dat Aguero getwitterd had dat het allemaal wel mee viel en dat ze wel optimistisch waren! Daarna lieten ze zien wat voor back-ups ze voor hem hadden, die hoeven zich echt geen zorgen te maken

20 augustus 2012 om 02:25

Hahahah Jonathan Reis, daar was nog sprake van dat hij eventueel de bekerwedstrijd de dinsdag erna mee zou kunenn doen !

20 augustus 2012 om 10:30

Ja inderdaad! Er stond letterlijk een tweede elftal waarmee je kunt meedoen voor de bovenste vier plekken. Als ik me niet vergis was het in een 4-2-3-1 Agüero, Nasri, Milner, Silva, Touré Y., Barry, Clichy, Lescott, Kompany, Zabaleta, Hart versus Dzeko, Balotelli, Tevez, A. Johnson, De Jong, Rodwell, Kolarov, Savic, Touré K., Richards, Pantilmon. Het mooiste was om daarna het interview met Mancini te zien waarin hij aangaf dat aankopen zeker nodig was, terwijl hij pufte en lachte alsof dit vanzelfsprekend is.

op andere websites staat dat hij er 6 maanden eruit ligt.??
Maar ik hoop echt van niet, zonder aguero is city togh echt een stuk minder gevaarlijk.

22 augustus 2012 om 22:13

haha had ik togh niet gelijk.

Oei, zou slecht nieuws zijn voor City, ze mogen dan een stuk of 6 spitsen hebben, geen enkele komt in de buurt van Kun Aguëro in mijn ogen. Echt een fantastische speler met veel beweging en een hele goede afmaker.
Laten we hopen dat het een niks ernstigs is.

20 augustus 2012 om 01:19

Agüero is een man die een ploeg kampioen kan maken. Dat hebben we vorig seizoen wel gezien...

20 augustus 2012 om 01:29

goede afmaker? opzich maar op dat front overklast dzeko hem, vorig seizoen was dzeko bankzitter maar hij was de effectiefste speler van city.

20 augustus 2012 om 11:28

Ik heb het hier niet over de afmaak kwaliteiten van Dzeko. Tuurlijk is Dzeko meer gespecialliseerd in het afmaken van kansen. Maar Aguëro's snelheid mag Dzeko alleen van dromen. Doe prachtige dribbel en zijn techniek. Nee die beheerst Dzeko niet

Dat zou niet best zijn, heb me toch verbaasd hoe goed hij speelde vorig seizoen had verwacht dat hij meer moeite zou hebben zich aan te passen, maar het is toch hun beste speler naar mijn mening

20 augustus 2012 om 02:22

Flinke vent, laten we het erop houden dat je geluk hebt gehad. Ik ben zelf 19 jaar. En mag nooit meer voetballen. Inmiddels meniscus een keer gebroken, kruisband met mediterrale banden gescheurd en voor 4 weken terug de knieschijf uit de kom. Zit nu 6 weken in het gips. Een knie of hamstringblessure betekend nooit veel goeds. Ik heb dan wel heel veel pech gehad. Maar jij zult in je leven wel veel geluk hebben gehad.

On : ik hoop voor city dat aguero niet te lang weg is. Al zou ik Balotelli ook wel weer graag in de line-up willen zien!

nou Mancini haal voor Aguero maar 3 nieuwe vervangers!

Aguero zelf heeft al getweet dat er niks ernstigs aan de hand is. Zal dus wel meevallen.

Misschien houden ze Guidetti nu wel voor de zekerheid achter de hand...

20 augustus 2012 om 08:46

Wat heeft het voor zin om een speler die geblesseerd is en misschien wel even lang nodig heeft om te herstellen als de geblesseerde speler? ;

20 augustus 2012 om 01:46

och op de bank genoeg vervangers..

maar las op twitter dat het wel meeviel..

hahaha ben stil ik weet meer dan jij. kompany was vorig jaar spits nummer 1 maar toure komt dit jaar in de buurt

Hoop dat het niks ergs is, mijn favo spits van de BPL moet en mag er niet lang uitliggen!

zeer jammer dit. Als ik voor iemand van City me computer aan doe dan is het wel Aguero.

Mucho fuerza Kun!

Sneu voor Aguero, wens hem alle sterkte, maar je kan er op gaan wachten dat City zomaar een vervanger gaat halen. Met dat geldbeleid zou ik niet eens verrast zijn als die Sjeik 40 miljoen voor een of andere speler gaat bieden. Geen beleid, geen passie, alleen maar geld.

Sterkte Kun!

Benieuwd of ze een vervanger gaan halen. Met Dzeko, Tevez en Balotelli heb je toch genoeg keus lijkt me. Maar bij Man City weet je het niet..

Erg sneu voor Aguero om al in duel 1 zo de schlemiel te zijn. Een penalty missen en dan zo uitvallen.

Edit: Bij langer nadenken, Aguero miste de penalty niet eens .

20 augustus 2012 om 09:23

Silva miste volgens mij de penalty

20 augustus 2012 om 10:23

Ja klopt was Silva. Hoe is het overigens mogelijk om zo slecht een penalty te nemen.. dan kan je hem nog beter vol overtuiging over knallen dan zo slecht door het midden.

20 augustus 2012 om 10:32

Als ze Mancini zijn zin zouden geven wel geloof ik. Ik viel half in slaap bij het interview maar volgens mij gaf hij, op een manier dat het vanzelfsprekend is, aan dat aankopen nodig zijn.

22 augustus 2012 om 22:45

Ja vooral voor de spitspositie! Ze spelen er met 1 en hebben op het moment maar 15 opties voor de plek... Een beetje versterking voor de breedte lijkt me wel het minste!!

Ik geloof dat Aguero zelf al had aangegeven dat na eerste onderzoek duidelijk was dat er niets gescheurt was maar dat het vooral door de klap op de knie was dat hij zo'n pijn had? Ik hoop in ieder geval voor Manchester City en vooral vooral Aguero zelf dat het niet al te erg is. Mocht dat wel zo zijn dan zou het mij niet eens verbazen als City opzoek gaat naar een tijdelijke vervanger, een aankoop dus.

Jammer, Aguero is een begenadigde voetballer. Nu maar hopen dat City niet nog even een spits aantrekt om dit probleem tijdelijk op te lossen!

Hm, zielig voor Kun, maar stieken toch wel voordelig voor de concurrenten van City.

Ja super vervelend voor Kun Aguero en voor de Premier League. Maar met City hoef je geen medelijden te hebben, die hebben spelers zat. Toch hoop ik niet dat het te lang duurt, dit talent wil je eigenlijk gewoon zoveel mogelijk zien spelen.

22 augustus 2012 om 21:44

Lijkt me dat jij als United fan het zoinzo niet erg vindt als de Ster van je concurrent voor de titel een tijd uitvalt.

Ook al wens je natuurlijk niemand een blesure toe

24 augustus 2012 om 11:53

Ik vind het ook niet super erg, maar deze parel voor de sport wil iedereen graag zien toch? En bovendien word ik liever kampioen boven City met Aguero dan zonder hun beste speler. Dat geeft ze weer een excuus he;

Vervelend voor zowel Kun als City. Aguero is een geweldenaar en is zeer bepalend voor City. Zonder hem wordt het moeilijker maar niet onmogelijk,

Gelukkig is het minder erg als verwacht. Geweldige speler. Jammer van mijn Fantasy Football team, haha.

Gelukkig niet zo lang als werd gedacht!
Geweldige speler! In mijn ogen hoort hij bij de top 3 beste spitsen ter wereld!

22 augustus 2012 om 22:20

top 3?

ik vind hem in de top 5.

echte spitsen mijn top 3.

1.ibrahimovic
2.falcao
3.tevez

Gelukkig valt de blessure mee. Voor Aguero zelf, maar ook voor de transfermarkt. Ik weet zeker dat als Aguero er het hele seizoen uitgelegen had, Manchester City weer een nieuwe spits had gekocht en zo de markt nog meer verziekt had!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren