Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Lazio en Internazionale akkoord over som van 22 miljoen’

Laatste update:

Keita Baldé Diao lijkt de volgende aanwinst van Internazionale te worden. De aanvaller heeft het trainingskamp van Lazio verlaten om te onderhandelen met i Nerazzurri, zo melden onder meer Radio Sei en Sky Italia.

De 22-jarige Baldé weigert om zijn tot 2018 doorlopende contract te verlengen en lijkt nu dus te gaan vertrekken, want Internazionale schijnt een bod van ruim twintig miljoen euro te hebben uitgebracht. De twaalfvoudig international van Senegal werd ook gelinkt aan clubs als Juventus, AC Milan, AS Monaco en Chelsea, maar is dus op weg naar Inter.

Baldé gaat in het Giuseppe Meazza in gesprek met zaakwaarnemer Roberto Calenda en de directie van Internazionale om het contract zo snel mogelijk rond te krijgen. Hij deed zondag al niet meer mee in een met 9-1 gewonnen oefenwedstrijd. Baldé speelde in de jeugd bij onder meer Barcelona en maakte in 2011 de overstap naar Lazio, waarvoor hij sindsdien 31 doelpunten maakte in 137 wedstrijden.

Update 16 juli 23.35 uur - ‘Lazio en Internazionale akkoord over som van 22 miljoen’
Keita Baldé lijkt Lazio in te ruilen voor Internazionale, want volgens Mediaset hebben de clubs op grote lijnen een akkoord bereikt over een transfersom van 22 miljoen euro. De aanvaller zou verder een vijfjarig contract kunnen tekenen tegenover een jaarsalaris van drie miljoen euro exclusief variabelen. De zaakwaarnemer van Baldé, Roberto Calenda, heeft via Twitter overigens laten weten dat Baldé helemaal voor onderhandelingen naar Milaan is afgereisd, maar dat zijn cliënt simpelweg een dag vrij had.

Een geschikte aanwinst voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou en lekkere aankoop zijn zeg maar hoop niet dat dit betekent dat Perisic weg gaat. Mocht Perisic alsnog vertrekken hoop ik dat ze ook nog Di Maria of Lucas kopen . En de transfer van Dalbert mag ook wel is afgerond worden .

16 juli 2017 om 20:55

Wie is Dalbert? Heb je daar meer info over?

16 juli 2017 om 20:59

Braziliaanse linksback van Nice als ik het goed heb.

16 juli 2017 om 21:15

Dalbert 22 jarige linksback van Nice . Kwam afgelopen zomer over voor 2 miljoen dacht ik van guimaraes en na en erg goed jaar in de Ligue1 is hij rond de 20/30 miljoen waard . Verschillende topteams hadden interesse waaronder Inter Arsenal en Liverpool maar Dalbert heeft zij ja woord al gegeven maar de clubs komen er maar niet uit . Inter wilt niet verder dan 20/25 terwijl Nice vasthoudt aan 30 miljoen

16 juli 2017 om 22:13

Ahh dankjewel. Ben benieuwd naar zijn kwaliteiten

16 juli 2017 om 23:15

Ik ook want de backs is echt het probleem laatste jaren bij Inter . Sinds maicon is er geen fatsoenlijke kwaliteit speler geweest en wordt tijd dat daar nu verandering in komt en Dalbert lijkt me en prima speler daarvoor . En als Suning echt met inter terug wilt naar de top dan moeten ze nu echt toeslaan en Aurier ophalen bij psg dan heb je 2 prima backs.

Milan was al akkoord met Lazio, maar Keita zelf wilde alleen naar Juventus, dus ik zou het raar vinden als hij wel naar Inter wil. Iemand meer informatie hierover?

16 juli 2017 om 20:54

Zou dit inderdaad ook persoonlijk vreemd vinden maar goed het voetbalwereldje zit vreemd in elkaar....

16 juli 2017 om 20:56

Misschien dat Juventus hem niet wilt kopen. Dan heeft ie AC al geweigerd. Dan is Inter een alternatief

16 juli 2017 om 21:06

Hij wou inderdaad op juventus wachten maar Inmiddels heeft juve voor Douglas Costa & Bernardeschi gekozen. Milan heeft ook een heel andere route gekozen.

16 juli 2017 om 22:16

Volgens mij had eerst milan interesse,maar nu niet meer vandaar

Zou goede aankoop zijn voor inter al zou ik het persoonlijk erg zonde vinden dat AC Milan er niet in geslaagd is hem te contracteren hij zou de ideale creatieve man zijn om de vleugels te versterken en Silva en belotti/auba te bedienen.

Volg de serie A niet echt moet ik zeggen, dus vroeg me af of er bij Inter nu ook een of andere rijke eigenaar zit die er net zoals bij AC Milan veel geld in gaat op pompen of niet?

Als dat zo is zou dat misschien wel ten goede komen van de spanning in de Serie A, alhoewel ik er ook geen fan van ben op deze manier. En Juve ligt natuurlijk wel mijlenver voor, dus zal dan nog wel een tijdje duren denk ik voor ze bijgehaald zijn.

16 juli 2017 om 21:18

Inter werd eerst overgenomen door een Indonesische zakenman en zijn daarna weer over door de Suning Group. Inter heeft nu ook erg veel te besteden alleen moest wel eerst wachten tot de maand juli vanwege de Ffp.

16 juli 2017 om 21:18

Die is er al en tijdje . Suning group is eigenaar van inter en die willen er aardig geld inpompen apleen mochten ze tot 1 Juli nog niet veel uitgeven ivm financial fair play . Nu inter mag uitgeven worden ze met verschillende topspelers in verband gebracht . Maar blijven de deals nog uit .

16 juli 2017 om 23:07

Ok. Thnx. Ben benieuwd dan wat ze gaan doen op de transfermarkt.

16 juli 2017 om 23:20

Dalbert linksback van Nice is al lange tijd in beeld maar Nice houdt vast aan 30 mjoen en Inter wilt maar 20/25 aan hem uitgeven . Verder wordt Di Maria nog altijd in de gaten gehouden . Schijnt al en akkoord te zijn maar zal pas gekocht worden Perisic vertrekt . Gaan nu ook geruchten dat als Perisic echt naar United wilt Inter probeert om Martial of Darmian in de deal te betrekken verder worden nog de namen van Pastore , Nianggolan, Lucas Moura , Aurier , Sanchez (ajax) Diop ( Toulouse) genoemd als versterkingen .

Goed om te zien dat zowel Milan als Inter weet investeren. Serie A met Juve, Napoli, Lazio, Roma, Milan en Inter in de top zou het weer zoveel aantrekkelijker maken. En Italiaanse teams in Europa zijn altijd heerlijk! Zorgen altijd wel voor goede wedstrijden. Al met al alleen maar beter voor het Italiaanse voetbal! En voetbal in het algemeen!

best een okee aankoop van Inter, maar of hij echt een verbetering is ten opzichte van Perisic ? hmm. Ik denk dat dit ook een beetje een wanhoopskeuze is. Milan gaat waarschijnlijk zonder flanken spelen, Juventus heeft Costa al gekocht, drm dacht hij vast, Inter is nog een open keuze.

16 juli 2017 om 23:59

Prima aankoop toch? Jong. Tuurlijk is Perisic beter maar die gaat naar Man Utd. En weer niet of je een betere vervanger voor dit geld vind dan Keita

17 juli 2017 om 05:23

Totaal geen wanhoopskeuze, het is pas 17 juli. Daarnaast past hij perfect in Spallettiâ´s spel en is hij pas 22 jaar!

Dat is heel weinig tegenwoordig.

17 juli 2017 om 14:31

Als clubs hun verstand gebruiken, dan zouden ze nooit zo overdrijven met die bedragen. 22 miljoen voor Keita is op zijn plaats, meer dan 30 zou te veel zijn voor hem.

Erg goede speler. Chapaeu inter. Nu nog par top middenvelders en 2 verdedigers en staat er wel wat

16 juli 2017 om 23:23

Doe maar Kessie Bonucci en Rodriquez . Zonder dollen Inter moet echt nog wel wat gaan kopen willen ze echt ergens voor gaan spelen . Nainggolan lijkt nu toch te gaan verlengen en vidal is onhaalbaar. Ben benieuwd wat ze nu in petto hebben . Hoop zelf op Pastore. En achterin Dalbert en Aurier . En Di Maria moet ook komen

17 juli 2017 om 02:25

Dalbert zie ik wel goed komen aangezien die zelf graag wil, Pastore is ook niet moeilijk te halen aangezien ze in Parijs blind zijn. Fantastische speler, Moet niet zo veel kosten denk ik. Maar Inter mag inderdaad wel haast maken zodat ze compleet zijn nu de oefenwedstrijden etc eraan komen en je ingespeeld kan raken. Misschien is Krychiowak ook wel iets, Vond hem bij Sevilla heel goed

17 juli 2017 om 07:59

Laats stond bij de wandelgangen dat inter pastore wilde maar Psg wilt toch minimaal 30 miljoen . Inter wordt de hele zomer al met spelers van psg gelinkt maar tot deals is het nog niet gekomen helaas . Krykowyak goede speler maar denk dat hij geen must have is als je al Gagliardini hebt.

Goede aankoop. Was veel interesse voor hem ook van AC Milan. Jonge speler met veel talent. Inter moet wel nog aan de verdediging en middenveld werken. Hopelijk staat er straks een competitief selectie. Zal een leuk Serie A seizoen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren