Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Juventus ontvangt gevreesd nieuws uit Kroatië

Laatste update:

De nationale ploeg van België heeft een zege op Rusland door de vingers laten glippen. De Rode Duivels stonden dinsdagavond bij rust met 1-3 voor en leken uiteindelijk met 2-3 te winnen in Sochi, maar in de blessuretijd maakte Aleksandr Bukharov er nog 3-3 van. De eerstvolgende interland van België is die tegen Estland op 9 juni.

Rusland wist sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie nooit meer van België te winnen en ook dit keer zat er dus geen zege in voor Sbornaya. Het team van bondscoach Stanislav Cherchesov begon nog wel zo goed in de Fisht Arena, want Viktor Vasin opende na drie minuten met een intikker de score. Daarna was het echter lange tijd alleen maar België dat de klok sloeg en men ging uiteindelijk ook rusten met een verdiende 1-3 voorsprong. Kevin Mirallas benutte een strafschop na een domme overtreding van Roman Neustädter en Christian Benteke scoorde met twee kopballen.

In de tweede helft bleef België het balbezit domineren, maar het team van bondscoach Roberto Martínez scoorde niet meer. Onder anderen Toby Alderweireld kreeg een goede mogelijkheid, maar de verdediger schoot naast. Aan de andere kant kwam Rusland er zo nu en dan uit: nadat een treffer van Bukharov vanwege buitenspel al was afgekeurd, maakte invaller Aleksei Miranchuk er na een combinatie met Bukharov 2-3 van. Rusland leek echter genoegen te moeten nemen met een minimale nederlaag, maar Bukharov bezorgde het gastland van het aankomende WK toch nog een gelijkspel.

Mateo Kovacic loopt balend weg na een doelpunt van Estland.

Estland - Kroatië 3-0
Massimiliano Allegri kan voorlopig waarschijnlijk geen beroep doen op Marko Pjaca. De aanvaller verdraaide in de uitwedstrijd tegen Estland zijn knie, moest per brancard van het veld worden gedragen en gevreesd wordt voor een serieuze blessure. Op dat moment stond het door een doelpunt van Siim Luts overigens al 1-0 en in de slotfase liep Estland via treffers van Konstantin Vassiljev en Sergei Zenjov nog uit naar een 3-0 overwinning.

Update 29 maart 13.45 uur: Juventus ontvangt gevreesd nieuws uit Kroatië
Het seizoen van Marko Pjaca lijkt er, zoals direct na de wedsrijd tussen Estland en Kroatië al gevreesd werd, inderdaad op te zitten. De Kroatische bond heeft woensdagmiddag via een korte verklaring laten weten dat de aanvaller van Juventus de banden in zijn knie heeft beschadigd en onder het mes moet. De herstelperiode staat op een aantal maanden.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juventus zware blessure? Wie dan?

28 maart 2017 om 19:58

Pjaca

28 maart 2017 om 20:01

Pjaca. Moest per brancard het veld af tegen de wedstrijd in Estland. Wedstrijd beschrijving staat onder die van België.

Kroatie.... Bizar slecht dat ze met zoveel verliezen van Estland, terwijl ze een topselectie hebben met wereldtoppers...

28 maart 2017 om 20:33

Als je met een haast een heel B elftal speelt kan je wel is verliezen

28 maart 2017 om 22:03

Nu met die blessure van Pjaca snap je dat zulke wedstrijden overbodig zijn. Heel het weekend was er kwalificatie voetbal en aankomend weekend speelt iedereen weer bij z'n club. Zie er het nut niet van in, de Kroatische coach blijkbaar ook niet gezien de (terechte) opstelling

Conclusie. Tielemans is beter voor de balcirculatie. Een middenveld Tielemans-Dembele is 10x beter dan Fellaini-Witsel en Carrasco mag de volgende interlands banken. Zo'n egoist, man man.

De verdediging is een probleem. Kan geen fouten opvangen en tegen toplanden worden we vernield op deze manier.

28 maart 2017 om 20:12

Als kdb en Hazard fit zijn zie ik het liefst Radja en Tielemans starten momenteel. Met dan Meunier en Mertens op de flanken. Met Carrasco en Dembele als eerste wissels, daarna pas Witsel en Fella gewoon liever niet. Achterin de plek tussen Alderweireld en Vertonghen is inderdaad een probleem. Ciman was zaterdag zwak en Vermaelen vandaag nog erger. Zowel het eerste als het 2e doelpunt had hij kunnen voorkomen maar maakt hij foute beslissingen

28 maart 2017 om 22:52

Meunier is toch rechtsachter en Mertens linksbuiten?

29 maart 2017 om 00:43

Martinez speelt met een 3 4 3 waar Meunier in de verdediging terugzakt naar de back positie maar in de aanval omschakelt/doorschuift naar middenveld. Hetzelfde is mogelijk op de linkerflank maar dan met Mertens/ Carrasco

28 maart 2017 om 21:31

Ik heb niet gekeken maar zag wel dat Vermaelen centraal stond? Dit moet toch gewoon Vertonghen-Toby zijn? Die spelen jarenlang samen. Dan zet je maar een beperkte back neer die niet opkomt, wat ook niet nodig is met zo'n middenveld en flanken.

28 maart 2017 om 22:00

Vermaelen was een ramp vandaag hoor. Hoewel geen van de doelpunten echt vanwege hem vallen had hij er wel 2 kunnen voorkomen mits hij de goede keuze had gemaakt. Nee Vermaelen is helaas verleden tijd. Net als Ciman, Kompany en Lombaerts waarschijnlijk. Hopen dat Engels of Denayer tegen volgend jaar zomer een behoorlijke ontwikkeling achter de rug hebben. Boyata moeten we ook niet op rekenen

Volgende keer Dembele en Nainggolan samen laten starten aub. Die 2 moeten het vaste duo worden. In balbezit gewoon de besten en zorgen voor de nodige defensieve stabiliteit, wat de druk op de wankele achterhoede verlicht.

Conclusie:

We moeten ons grote zorgen gaan maken over de defensie, want sinds Vasiliy Berezutskiy gestopt is als international, is er voorlopig niemand die waardig genoeg is om niet alleen hem, maar ook Ignashevich te doen vergeten.

Miranchuk daarentegen moet altijd opgesteld gaan worden. Hij bracht weer leven in de brouwerij en dat resulteerde uiteindelijk in een wonderlijk gelijkspel.

28 maart 2017 om 20:27

Kwaliteit hebben ze niet op overschot maar die mentaliteit op het laatst daar kunnen onze Belgen (en een boel andere teams) nog een puntje aan zuigen. Alleen daardoor al een verdiend gelijkspel imo. Zeker aangezien die bal na een slechte pass van Carrasco er ook wel in moest eigenlijk

28 maart 2017 om 22:06

Die mentaliteit is het enige wat de uitslag verbloemt, want de eerste 70 minuten was weer een herhaling van afgelopen weekend tegen Ivoorkust. Het is dat Mertens het naliet om er 2-4 van te maken, maar wat werd hij vrijgelaten door Neustadter zeg. Dat zo'n dramatische speler zo broodnodig een Russisch paspoort moest hebben, is mij een groot raadsel.

28 maart 2017 om 22:20

@Koni Laten we eerlijk zijn. Wat jij zegt over onze waardeloze verdediging kon niet beter tot uiting komen dan de 0-2 van Ivoorkust. Zaha speelde gewoon vier man uit bij de 16 en scoort gewoon. Het WK in eigen land kan sportief gezien op niks anders uitlopen dan een fiasco.

Weer lang geblesseerd. Het is niet zijn jaar.

Pfffffffffff, ellendige interlands, pechjaar voor Pjaca. Wat nu.... Al onze aanvallend ingestelde spelers spelen elke wedstrijd. Kean zal moeten roteren. Het worden nog lange maanden.

29 maart 2017 om 15:06

Lijkt me verstandig als we dan een andere formatie gaan gebruiken. Anders word het niks meer dit jaar.

Jemig he! Irritante interlands ook hij speelde steeds meer en nu nadert de belangrijkste tijd van het seizoen. Tegen Barcelona er ook niet bij, echt balen dit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren