Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: HSV moet flinke boete betalen door wangedrag fans

Laatste update:

Rick van Drongelen was zaterdag in tranen na de degradatie van Hamburger SV uit de Bundesliga. De verdediger, die negentig minuten op de bank bleef tijdens de 2-1 zege op Borussia Mönchengladbach, heeft desondanks geen plannen om HSV deze zomer te verlaten. Zoals het er nu naar uitziet, gaat hij mee met de club naar de 2. Bundesliga.

"Het is allemaal heel vers nu, maar op dit moment heb ik geen reden om te denken dat ik hier weg wil. Als je de fans vandaag ook weer ziet. Dit is zo’n gigantisch grote club", vertelt Van Drongelen aan het Algemeen Dagblad. De degradatie doet 'echt veel pijn', geeft de ex-speler van Sparta Rotterdam toe. "Als je ziet hoe de fans negentig minuten lang achter de ploeg stonden. Dat is gewoon ongekend. We zijn er echt kapot van."

"De laatste weken hebben we onder de nieuwe trainer Christian Titz nog veel punten gepakt met goed voetbal, maar het was niet genoeg", treurt Van Drongelen. Het publiek van HSV stond lang achter de ploeg, maar in de slotfase werden tientallen fakkels en rookbommen op het veld gegooid. Een enorme politiemacht moest de orde herstellen in het Volksparkstadion. "Doodzonde dat een kleine groep dit doet. Wat mij bij blijft is vooral de staande ovatie die we na afloop kregen."

Update 14 juni 14.32 uur – HSV moet flinke boete betalen door wangedrag fans
De Duitse tuchtcommissie heeft Hamburger SV een boete van 115.000 euro opgelegd. De fans van de degradant gooiden tijdens de degradatiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach vuurwerk en rookbommen op het veld, terwijl andere supporters het veld betraden. Pas na een kwartier kon het duel worden hervat.

Verwacht je Hamburger SV binnen een jaar terug in de Bundesliga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel een grote naam uit het verleden, die eruit gaat. Tweede stad van Duitsland, waar geen BL club meer speelt.

12 mei 2018 om 20:55

Tweede stad van Engeland heeft ook geen club op het hoogste niveau maar (hopelijk) niet voor lang

12 mei 2018 om 20:57

Inderdaad ja, als het maar geen trend wordt, dat zou voor Feyenoord niet fijn zijn .

12 mei 2018 om 21:35

Het was vechten tegen de bierkaai, al 5jaar lang strijdeb ze tegen degradatie en nou is het dan gebeurt, eens goed naar het beleid kijken en snel weer terugkomen

13 mei 2018 om 09:31

Hamburger SV en FC Sankt-Pauli spelen volgend seizoen wel een stadsderby in de 2. Bundesliga.

Ben benieuwd wie hem oppikt. Alhoewel hij zich ook prima kan ontwikkelen in de tweede bundesliga

12 mei 2018 om 21:17

Ik las een tijd geleden ergens dat overmars hem voor 7 miljoen ging overnemen bij degradatie HSV. Of dat klopt weet ik niet maar goed. We zullen t zien.

13 mei 2018 om 12:26

Tweede keus bij een degradatiekandidaat lijkt me dus niet.

Zat er gewoon aan te komen . Is toch bizar dat een ploeg met een begroting van 100 milljoen degradeerd .

Dit is toch wel het seizoen van het onverwachtten degradanten (Twente, Mechelen, Stoke, (bijna) Southampton, Malaga, Koln, Hamburger, (Mocht het gebeuren) Udinese, Sunderland) en ga zo door. Ik hoop voor de meeste van deze clubs waaronder Hamburger of couse weer binnen een jaar weer promoveren naar de hoogste divisie want daar horen ze ook gewoon thuis

12 mei 2018 om 21:26

Depor ook onverwacht en Lille is ook allesbehalve veilig

12 mei 2018 om 21:31

WBA redelijk onverwacht

12 mei 2018 om 21:31

Op zich zijn Stoke, Malaga en Koln niet verrassend? Ook HSV eigenlijk niet na de afgelopen jaren. Al een paar keer ontsnapt via play-offs. Twente uiteraard wel, tenminste ik had het echt niet zien aankomen

12 mei 2018 om 22:02

Malaga in 2013 nog kwartfinale CL, Koln speelde dit jaar nog EL (dus hoog geëindigd vorig seizoen) en Stoke is gewoon al jaren een club die rond plek 8-12 eindigd.

12 mei 2018 om 22:45

Stoke, Malaga en Koln zijn zeker wel de verrassingen van het seizoen. Die clubs deden standaard mee in de subtop. Stoke met grote namen als Shaqiri, Zouma, Butland (keeper van het nationale elftal).. Koln met Hector, Bittencourt en Horn. Koln heeft de verkoop van Modeste nooit overleefd. Kregen er veel geld voor maar Cordoba en Osako konden er vrij weinig van helaas

Benieuwd wat Van Drongelen gaat doen. Hij heeft een redelijk jaar gehad in Duitsland dus hij zou nu naar een eredivisie topclub kunnen of een club in de Bundesliga schat ik zo in. Al zou een jaartje om het kampioenschap spelen in de tweede Bundesliga ook niet verkeerd zijn. Dat is ook echt een geweldige competitie namelijk. Volle stadions, redelijke niveau en veel spelers met een goede conditie.

Een club is helaas nooit te groot om te degraderen. Zijn talloze voorbeelden van. Aston Villa, Leeds, Zaragoza, Dinamo Moskou, Stuttgart, Newcastle, Nürnberg, Monaco, Twente, Nottingham Forest, Deportivo, Sunderland etc jammer maar helaas. Misschien ook wel beter als je ziet hoe het bij Stuttgart en Newcastle bijvoorbeeld heeft uitgepakt

12 mei 2018 om 21:25

En eerder al andere clubs in Duitsland. Ook een hele grote is bijvoorbeeld Fc Kaiserslautern. Dit seizoen gedegradeerd uit de 2e budesliga

12 mei 2018 om 21:34

Je hebt gelijk dat is ook heel erg jammer en 1860 Munchen probeert zich weer op te werken na de verplichte degradatie

12 mei 2018 om 21:37

Energie Cottbus kan ook nog promoveren na een overtuigend seizoen.

13 mei 2018 om 01:33

Die waren inderdaad erg overtuigend. 89 punten uit 34 wedstrijden.. Maar ja, daar hebben ze niks aan als ze in de play offs verliezen. Alhoewel ik hun kansen hoog inschat. Spelen waarschijnlijk tegen sc Weiche Flensburg. Een boven hun kunnen levende amateurclub met wekelijks nog geen 1500 mensen op de tribune... Hoop dat Energie Cottbus het red, mooie club met een mooi stadion!

13 mei 2018 om 01:35

Vandaag in duitsland stuttgarter kickers ook gedegradeerd naar de Oberliga (5e niveau) en misschien TuS Koblenz en Hessen Kassel ook. Ook echte tradition vereins.

vind het toch jammer dat HSV eruit ligt. Ze streden weliswaar al een aantal jaar tegen degradatie maar het doet toch pijn als je ziet dat z'n mooie grote club degradeert uit de hoogste divisie.

Maar is de selectie dan zo matig? Of ligt het aan mij want ik vind dat ze echt wel leuke spelers hebben. Het enige dat HSV nu kan doen is hopen dat iedereen bij de club blijft+2 a 3 aankopen.

Verwacht toch wel dat HSV binnen 1 jaar weer terug is mocht de selecte bijeen blijven.

Geloof er weinig van....
Natuurlijk zul je verdrietig zijn door de sfeer daar.... Maar hij zit kort daar en zit zelfs op de bank...

Wanneer een PSV ofzo zich meld is hij direct weg.

12 mei 2018 om 23:14

Mwah hij komt niet snel naar de eredivisie. Was bij Sparta al iemand die heel bewust naar z'n carrière keek en HSV was een keuze na lang wikken en wegen. Hij wilde heel graag naar Duitsland en ik denk dat hij eerder bij HSV blijft dan naar de eredivisie komt.

Drongelen zou een aanwinst zijn voor PSV, is hij haalbaar denken jullie? Viergever kan dan Lcb staan naast Schwaab en RB Brendt tvv Aria’s die naar Juve vertrekt.

Volgens mij mogen ze nog in de handen knijpen met een boete van 115k als je alleen al kijkt naar de politie inzet die nodig was om deze excessen te beteugelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren