Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Het opstootje is enorm opgeblazen, we zijn goede vrienden'

Laatste update:

De Eredivisie ligt aankomend weekend stil wegens interlandverplichtingen en dus spelen diverse clubs uit de competitie oefenwedstrijden, om in het ritme te blijven. Go Ahead Eagles werkte donderdag een trainingspartijtje tegen het schaduwteam af en dit duel kende een vervelend einde. Spelers van de twee elftallen gingen met elkaar op de vuist, zo meldt De Stentor.

/

Jarchinio Antonia van het eerste raakte na een stevig duel om de bal slaags met Omar Kavak van het schaduwteam. Medespelers moesten de kemphanen uit elkaar halen. Hoofdtrainer Foeke Booy riep Antonia en Kavak direct op het matje en gaf hen een reprimande. "Dit kan natuurlijk niet", bromde Booy na afloop.

Het eerste elftal van Go Ahead won het duel overigens met 3-0, dankzij doelpunten van Joey Godée, Marnix Kolder en Erik Falkenburg. Na de interlandonderbreking speelt de ploeg van Booy thuis tegen Vitesse.

Update 15 november 16.50 uur - 'Het opstootje is enorm opgeblazen, we zijn goede vrienden'
Foeke Booy sprak er schande van, maar volgens Jarchinio Antonia was er niet zoveel aan de hand bij zijn ruzie met Omar Kavak. "Het is allemaal enorm opgeblazen", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Het was gewoon een uitlating van beiden. We zijn goede vrienden en we hebben vanmorgen bij de training alweer samen op de fiets gezeten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha Antonia speelt naa twee doelpunten meteen de vedette of die Omar kaak is jaloers omdat hij niet in het eerste zit. Alles kan!

14 november 2013 om 13:56

Nee man. Gewoon een hard duel. Antonia vond dat het te hard was omdat het maar een oefen duel was en zij er wat van. Een trainer is er nooit rouwig om als er een kleine strijd komt en zou ze zo weer op elkaar zetten. Niks aan de hand joh..

14 november 2013 om 14:38

Terrecht. Laat hem zijn moment hebben. Al meerdere malen van grote waarde gebleken.

14 november 2013 om 14:51

was je erbij dat je het zo goed weet?

14 november 2013 om 15:11

Je hebt wel gelijk hoor, al denk ik niet dat je reactie serieus bedoeld was. Las laatst allemaal verhalen van Eagles supporters over deze Antonia, dat hij helemaal naast zijn schoenen is gaan lopen sinds vorig seizoen waarin hij persoonlijk best succesvol was..

Maar dit soort opstootjes zijn gewoon heel normaal en geven alleen maar aan dat er onderling strijd en beleving bestaat. Natuurlijk niet netjes voor het oog van de camera, maar verder niet te moeilijk over doen.

"medespelers moesten de kemphanen uit elkaar halen."

Ze bedoelen de kemp-eagles haha. Te grappig dit. Geen ruzie maken knullen! Jullie staan aan dezelfde zijde!

14 november 2013 om 14:07

Wow. Zo slecht heb ik ze nog niet gelezen.

14 november 2013 om 14:42

Tsja, VZ is nou eenmaal de broedplaats van slechte grappen. Als hij er zelf maar keihard om kan lachen om deze slechte woordgrap. Dan is het toch prima?

15 november 2013 om 18:49

1. Al die 13 jarige zuurpruimen weten alles beter.

Dit kan niet? Aldus Booy.....

Dit kan dus wel, anders was het niet gebeurd.

December komt eraan, komen we nader tot elkaar dus komt vast goed

Probeer due gedachte vast te houden eagles

14 november 2013 om 13:58

hahaha heel scherp!

ach af en toe met elkaar knokken moet kunnen.. het houd de spelers scherp.

14 november 2013 om 14:27

Ik heb vergelijkingen gezien maar deze.. Man man man man..

14 november 2013 om 14:28

@trolled

Graag,asterstraat 18 , ik zit met gebak en koffie op je te wachten, ik zal je wat scherpte laten zien.

14 november 2013 om 14:46

@ trolled
Leuke opmerking, weer een duimpje omhoog.

14 november 2013 om 14:49

@carribean
Welke plaats woon je dan? Dan kom ik ook wel even langs, gratis koffie en gebak gaat er altijd wel in. En als bonus nog een knokpartijtje meepikken is altijd leuk meegenomen. ;-D

14 november 2013 om 19:04

ja waar woon je, neem wel extra gebak mee voor als het heel druk word

Kom op, het is geen ballet. Een beetje mot op de training is heel normaal. Als dat niet een paar keer per seizoen voorkomt, betwijfel ik of ze fel genoeg zijn.

Vind Antonia maar een vreemd mannetje. Met de wedstrijd Ajax-Go Ahead (met die grote score) werd hij ook met de rust gewisseld, ging die de tweede helft de tribune op om bij z'n homies even een praatje te maken om bij het eindsignaal op z'n dooie akkertje naar z'n teamgenoten te lopen op de bank. Die jongen barst echt van de teamspirit..

14 november 2013 om 16:10

Zijn homies ? Heeft ie geen vrienden ?

14 november 2013 om 19:44

Beiden niet. Hij heeft matties. Waarmee hij rapt, want dat doen ze tegenwoordig ook erbij.

de spelers staan op scherp dus... niks mis mee!

Antonia zou hem wel alle hoeken van het veld hebben laten zien , (voetballend ) maar das ook niiet zo moeilijk
Weg trappen die. Kavak negatieve irritante jonge , daarbij ken d'r geen klote van , zelf denkt hij dat hij het mannetje is ,

Geef mij die schroyen maar lacht altijd werkt hard ligt goed in de groep

die antonia is natuurlijk niet de slimste. opvliegerig en waardeloos karakter. het is dat hij soms eens iets leuks op het veld laat zien anders had het maatschappelijk helemaal verkeerd afgelopen. Booy had veel harder moeten optreden tegen dit gedrag maar weet ook dat hij niet zo'n brede selectie heeft.

Als je geen incidenten of blessures wil, moet je nooit tegen je eigen beloftenteam spelen. Die willen zich dan bewijzen.

Volgens mij gebeuren er overal wel van dit soort incidenten bij trainingen van elke ploeg op de wereld. Er gaat erom hoe de mannen dit onderling oplossen zo snel mogelijk oplossen. Gewoon vanavond de handen schudden bij een koud biertje. Helpt tenminste op amateur niveau

Haha die Antonia je geef een klopje of je spuugt een keer en hij ligt al

14 november 2013 om 14:46

zag dit weekend een foto waar Antonia de 4-koppen-grotere Demouge bij zijn keel greep (na diie verschrikkelijke rotschop van Demouge op de rechtsback van de Eagles)... zag er wel geinig uit...
Maaruh... spugen fantantonio18??? Da's nog lager dan een klap uitdelen of schoppen!!!

Waneer loopt zijn contract af dan bij gae. Ik denk dat dit mis de opvolger van schaken is. of toch een andere Rechtsbuiten zoals beerens botje

14 november 2013 om 15:12

Hou toch op man. Antonia naar Feyenoord? Ik vind het maar een hele matige speler hoor. Hij scoort een paar keer en loopt meteen de vedette uit te hangen. Ik kan me nog herinneren dat hij voor de televisie richting het bestuur ging smeken voor een nieuw contract. Meneer had het zo goed naar zijn zin bij Go Ahead Eagles. Nee, ik vind het een misselijkmakend ventje.

14 november 2013 om 15:17

schaken is niet veel beter. Maar je kan het altijd proberen. Enige waar ik bang voor ben is zijn werklust als hij net als cabral is dan word het niks

14 november 2013 om 15:19

Heel goed verwoord. Feyenoord zit niet te wachten op zulke matige spelers.

14 november 2013 om 17:14

Helaas hebben we nog een paar lopen

14 november 2013 om 21:49

Je weet echt niet waar je over praat. Antonia werkt zich iedere wedstrijd een slag in de rondte. Hij beloopt de hele flank. Kom niet aan met dit soort misplaatste insinuaties.

14 november 2013 om 21:50

Hoezo loopt Antonia de vedette uit te hangen? Waar baseer je dit op?

14 november 2013 om 19:46

Ben je zijn opmerkingen na de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen de Eagles vergeten? Als Cabral weg moest vanwege zijn gedrag, dan gaan ze zeker niet een minder talentvolle versie ervan halen.

Ja Antonia heeft gelijk niet op de vuist gaan maar hij denkt hallo je kan mij blesseren terwijl ik de laatste tijd veel in beeld ben enz.

Antonia in het verleden ook al bij veel incixdenten betrokken, vervelend kereltje

Dat is toch dat mannetje die moest springen om bij de nek van Frank de Tank te komen?

--Spelers van de twee elftallen gingen met elkaar op de vuist, zo meldt De Stentor.--

Ja, dat kan natuurlijk niet!

marnix kolder is de koning van deventer. meer lolder met kolder

Als meneer er elke week er twee inschiet, en man van de wedstrijd wordt, mag hij van mij de vedette uithangen...helemaal geen probleem mee!

Waarschijnlijk stapte die Kavak per ongeluk op zijn voet... Antonia is wel zo'n type die daar helemaal boos om kan worden

Benieuwd wie achterop zat..?

Ingefluisterd door booy. Zeg maar in de media dat het niks voorstelde en jullie vrienden zijn dan loopt dit met een sisser af. De waarheid ligt anders en dat weten velen. Prutser die Antonia .

Hiddebaatje ga je zelf even een half uurtje kontvingeren ofzo, mooie uilebal..
We hebbe n het niet allemaal zo goed voor elkaar, als bij die hockey ploeg van jouw..

Hiddebaatje, ben je er weer met je geïnsinueer..zielig mannetje
Goh wat zou ik jou graag een keer tegenkomen..wordt vast gezellig over voetbal kletsen.. over Olle en de Eagles..

en VZ haal hem maar weer weg deze reactie zoals alle vorige reacties op jullie Zwolse nichtenvriendje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren