Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Groningen lijkt naast Ajacied te grijpen na gesprekken met PEC

Laatste update:

Diederik Boer keert waarschijnlijk terug bij PEC Zwolle. Zijn zaakwaarnemers Harold en René Eijkelkamp onderhandelden maandag met de directie van De Blauwvingers over een rentree van de 36-jarige doelman, die in totaal elf wedstrijden speelde voor Ajax.

Boer bevestigde anderhalve week geleden dat hij niet in aanmerking kwam voor een nieuw contract in Amsterdam; zijn huidige loopt af: “De rolverdeling was heel duidelijk in de tijd dat ik hier kwam. Dat willen ze nu anders doen, met twee eerste keepers die met elkaar de concurrentiestrijd aangaan. Ik pas niet in dat plaatje, maar dat is prima. Mijn tijd hier is uiteindelijk een enorme verrijking geweest voor mijn carrière en mijn gewone leven.”

Boer heeft over interesse in ieder geval niet te klagen, want naast Zwolle is ook FC Groningen voor hem in de markt. Volgens De Stentor heeft het Zwolle van trainer John van ’t Schip evenwel de beste papieren: “Beide partijen hebben de intentie om er op korte termijn samen uit te komen”, zo valt er in het regionale dagblad te lezen. Boer kwam in het verleden tot 289 duels in het eerste elftal van de club uit Overijssel.

Update dinsdag 30 mei 16.05 uur - Groningen lijkt naast Ajacied te grijpen na gesprekken met PEC
De kans is groot dat Diederik Boer komende zomer terugkeert bij PEC Zwolle. Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt de gesprekken met de tweede doelman van Ajax. “We hebben maandag met elkaar gesproken of een terugkeer op het oude nest mogelijk is. De komende dagen gaan we dat verder bekijken”, aldus Nijkamp tegen Voetbal International. “Dat we met elkaar in gesprek zijn, toont wel aan beide partijen de intentie hebben om er samen uit te komen.”

Denk jij dat de transfer van Diederik Boer naar PEC Zwolle doorgaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ben heel benieuwd of Boer gehaald word als tweede keeper. Lijkt me toch dat hij nog een jaartje in het doel wil staan. Maar bij Pec ziet men toekomst in van de Hart.

30 mei 2017 om 09:45

Dan mogen ze bij Pec wel een nieuw brilletje halen. Wat is die van het Hart slecht zeg samen met die keeper van Twente de zwakste keepers van de eredivisie. Denk dat Boer dan eerste keus word.

Ajax wil dus een concurrentiestrijd tussen 2 keepers. Ben benieuwd wie hier dan in gaat stappen, want Onana keep je er niet zo makkelijk uit en qua talent ga je echt geen gelijkwaardige vinden momenteel. Los van het feit dat als je wel iemand kan vinden die gelijkwaardig is, je dus een hele goede keeper die overal in Europa naartoe kan op de bank zet. Ik zou Robbin Ruiter polsen of hij 2e keeper wil worden in de rol die Boer ook had.

30 mei 2017 om 08:19

Die gaat Ajax ook niet halen. Maar Ajax weet ook dat ze heel blij moeten zijn als Onana nog 2 seizoenen blijft en dat die kans vrij klein is. Ajax moet een keeper halen die na het vertrek van Onana 1e doelman kan worden. Volgens mij heeft Ajax ook niks in de jeugd rondlopen momenteel voor die positie.

30 mei 2017 om 10:45

Denk dat de kans niet klein is dat hij nog 2 jaar blijft, maar dat de kans klein is dat hij langer blijft. 2 weken terug heeft hij nog met 3 jaar verlengd, dus dat betekend dat hij niet aan een vertrek denkt. Volgende zomer ligt hij nog 3 jaar vast, dus zal Ajax hem nog 1 jaar langer proberen te houden. Dat jaar er op zal hij vertrekken vrees ik.

30 mei 2017 om 16:41

Kijk wat Ajax wil is allemaal leuk en aardig maar zo werkt het natuurlijk niet. De spelers bepalen wat ze doen in Nederland. Onana dacht nu al een vertrek en daarom denk ik ook dat de kans best groot is dat die nog maar 1 seizoen voor Ajax keept.

30 mei 2017 om 17:12

Waar uit baseer je dat hij dacht aan een vertrek? Heeft met 3 jaar verlengd. Als hij zo graag weg wil had hij niet of met 1 jaar verlengd. Verder heeft Onana niks te bepalen bij een transfer. Als Ajax niet akkoord gaat gaat hij niet weg. Met een 3-jarig contract volgende zomer heeft hij geen sterke positie. Denk dat hij gewoon nog 2 jaar keept bij ons.

30 mei 2017 om 18:08

Hij wachtte anders aardig lang met verlengen! Verder heeft Onana heel veel te bepalen bij een transfer! Een goed bedrag komt er sowieso als hij volgend seizoen ook zo keept. Dan is de keus dus volledig aan hem of het Ajax dan wel of niet goed uitkomt dat ze weer een nieuwe keeper moeten halen. Daarnaast doet Ajax Boer niet voor niets weg als ze zouden weten dat Onana nog 2 seizoenen zou blijven bleef hij waarschijnlijk wel wat langer. Maar het valt niet uit te sluiten maar mijn verwachting is dat spelers als Sanchez en Onana maximaal nog 1 jaar bij Ajax zitten.

30 mei 2017 om 08:49

Ruiter zou een prima keuze zijn denk ik, als tweede keeper dan!

30 mei 2017 om 08:50

Ik weet even niet hoe hij heet, waar de club waar Bosz vandaan komt heeft volgens mij een aardig talent in het doel staan.

30 mei 2017 om 11:42

@a28. Eloy Room bedoel je?

30 mei 2017 om 16:35

Room heeft lang moeten wachten totdat Velthuizen vertrok en heeft nu eindelijk zijn basisplek. Denk niet dat hij die weer in gaat ruilen voor de bank.

30 mei 2017 om 16:40

Bedoel je Rajkovic van Maccabi Tel Aviv? Dat is inderdaad een goede doelman, jong en toch al redelijk ervaren. Dit jaar ook weer een goed seizoen gehad, redelijk weinig doelpunten tegen een aardig wat clean sheets. Lastige is wel dat hij een contract heeft tot 2020 en dat Maccabi zelf ook een redelijk bedrag voor hem betaald heeft. Zou nog wel eens een pittig prijskaartje aan kunnen hangen en ik vraag me af of Ajax van plan is diep in de buidel te gaan tasten.

Misschien dat Ajax als concurrent Sergio padt op het oog heeft.

30 mei 2017 om 08:08

Denk dab eerder van leer

Matige keeper wss 2keeper ook bij pec

30 mei 2017 om 11:56

Heeft meermaals bewezen nog steeds een prima keeper te zijn, zeker voor PEC. En met Micky als momentele eerste keeper mag je er gerust van uitgaan dat Diederik gewoon eerste keeper zal worden mocht hij komen.

Robin Ruiter is transfervrij dus als ze die als 2e doelman aan kunnen trekken en hij kan zich schikken in die rol dan heb je een redelijk goed alternatief als 2e doelman.

30 mei 2017 om 16:36

Zou idd best goeie kunnen zijn en je weet dat je wrs binnen 2 kaar 1e doelman bent bij Ajax.

Robin Ruiter zou een leuke optie zijn. Ook benjamin van Leer heeft veel potentie. Misschien is Stekelburg ook nog een optie.

30 mei 2017 om 16:35

Stekelenburg zou een prima tweede doelman zijn met al zijn ervaring. Maar hij heeft in Engeland nog een contract tot 2019, dus daar zal Everton graag nog wat voor willen vangen (en Stekelenburg zal qua salaris ook niet goedkoop zijn). Hij is nu bijna 35, dus mocht Ajax hem halen, dan heeft hij een restwaarde van 0. Beter investeer je dat geld dus in een doelman als Van Leer. Prima doelman, nog redelijk jong en kan nog groeien.

30 mei 2017 om 16:44

Op deze leeftijd al tweede keeper, zelfs al is het bij Ajax, worden is het domste wat Van Leer kan doen. Die man moet wedstrijden keepen, niet zijn ontwikkeling laten stokken door wekelijks op de bank te zitten. Onanie Onana zal hij er niet uit keepen namelijk.

30 mei 2017 om 19:12

Hoe liep dat ook alweer met Cillessen toen hij de stap naar Ajax maakte Ramtwo? Oh ja, hij werd A-international en heeft een transfer naar Barcelona afgedwongen.
Ik zeg niet dat Ajax de perfecte keuze is voor Vleer maar het is zeker niet de slechtst.

Begrijpelijke keuze van Pec. Boer kent de club goed en PEC zal wel een toekomstplan voor hem klaar hebben. Waarschijnlijk gaat hij een rol als tweede keeper invullen om Mickey bij te staan. Extra ervaring voor zo'n jonge keeper is nooit verkeerd. Nu Begois is weggevallen is je tweede keeper nu een jongen van 18 en dat helpt natuurlijk niet. Daarnaast is Boer een iets meer uitgesproken persoonlijkheid dan Begois.

Diederik

Namens Ajax bedankt!

Je wist je plek, positieve jongen, goede wedstrijden gespeeld wanneer je nodig was

Het ga je goed!

nou zo slecht vind ik vd hart ook weer niet die slechte naam heeft hij alleen maar gekregen door johan derksen,die ziet alleen maar de slechte dingen van vd hart en andere spelers,keept van de hart een x goed dan hoor je derksen niet,en een heleboel mensen geloven dat dan,het is een jonge keeper nog,daarom snap ik wel dat ze boer willen terug halen.

30 mei 2017 om 17:59

Heb je hem ooit eens een hele wedstrijd zien keepen?Tuurlijk heeft hij ook goede wedstrijden gespeeld maar in mijn ogen is constant en rustig zijn een van de basiselementen die je moet bezitten en die mist hij. Tel daarbij op dat hij technisch erg zwak is(kijk bijv. eens naar hoe hij naar een bal duikt, hij valt om en er is geen sprake van een afzet richting de bal ,en dan heb ik het alleen nog maar over de ballen waar hij uberhaupt naar duikt en niet naar omkijkt)en dan maakt hem dat gewoon te zwak voor de eredivisie in mijn ogen. On topic jammer dat PEC niet creatiever is in het oplossen van dit probleem en oude paarden van stal haalt. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Jurjus die zit te verpieteren bij jong PSV lijkt mij voor PEC een prima keeper totdat ze er zelf 1 opgeleid hebben of gevonden hebben voor een definitieve oplossing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren