Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Galatasaray neemt na 32 doelpunten afscheid van spits

Laatste update:

Bafétimbi Gomis is op weg naar de uitgang bij Galatasaray. De Turkse topclub meldt donderdag via de clubkanalen dat men in onderhandeling is met Al-Hilal uit Saudi-Arabië aangaande een overgang van de 33-jarige spits. Directeur Sami bin Abdullah al-Jaber meldde eerder op de donderdag al dat er een akkoord was bereikt.

De twaalfvoudig international van Frankrijk streek in de zomer van 2017 neer in Istanbul, nadat Galatasaray ruim twee miljoen euro had betaald aan Swansea City. Gomis speelde tot op heden 42 wedstrijden voor de club, waarin hij 32 keer een doelpunt maakte en 6 keer een medespeler in stelling wist te brengen. Mede dankzij de inspanningen van Gomis werd Galatasaray vorig seizoen landskampioen.

Gomis kan bij de club uit Saudi-Arabië een driejarig contract ondertekenen en wederom een miljoenensalaris opstrijken. Naast de aankondiging van Sami bin Abdullah al-Jaber melden ook diverse lokale media dat de deal reeds beklonken is. De ervaren aanvaller was eerder actief voor ES Troyes AC, Olympique Marseille, Olympique Lyon, Saint-Étienne en dus Swansea City.

Update 23 augustus 22.35 uur - Galatasaray neemt na 32 doelpunten afscheid van spits
Bafétimbi Gomis is officieel speler van Al-Hilal. De aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar. Galatasaray maakt bekend dat men een transfersom van zes miljoen euro heeft ontvangen voor de Fransman.

Een goede deal van Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

6 miljoen vind ik echt weinig voor een topscorer met 29 goals op z’n naam in de competitie

23 augustus 2018 om 22:16

Hij is 33 ze zullen moeilijk 20 miljoen betalen we moeten al blij zijn met 6 miljoen.

23 augustus 2018 om 23:39

6 miljoen euro is 40 miljoen lira=goede deal voor 33 jarige speler.

Goed dat hij verkocht wordt. Hij heeft vorig jaar ook geen topseizoen gedraaid, al lijkt het wel zo als je zijn statistieken bekijkt. Misschien moet Gala Onyekuru naar de spitspositie verschuiven. Zo kan je bouwen aan een ploeg, die heel sterk is in de omschakeling met de snelheid van de voorhoede. Een ploeg die heel hoog druk zet, zit er sowieso niet in met deze selectie.

23 augustus 2018 om 22:07

Onyekuru is een beest maar die moet je gewoon op de flank houden waar hij het beste presteert, je hebt hem sowieso maar een jaar waarschijnlijk dus dan moet je sowieso het maximale uit hem halen en niet gaan misbruiken op andere posities. GS heeft sowieso een spits nodig want met Eren ga je zeker de oorlog niet mee winnen. Welbeck en Origi worden genoemd, van Welbeck ben ik nooit gecharmeerd geweest, maar Origi zou wel een sensatie kunnen worden bij GS.

23 augustus 2018 om 22:13

Onyekuru is een speler die constant op het doel is gefocust. Hij creëert vooral drukte in het centrum door telkens naar binnen te lopen. Vooral als je de ploeg een meter of 20 laat terugtrekken, heb je een ideale spits. Bijt je niet vast aan onzinnige dingen zoals een natuurlijke positie. Je hebt goede spelers met tactisch inzicht, en matige spelers zonder enige tactisch inzicht.

Als het bedrag echt 6 miljoen is, heeft het bestuur van Gala echt zwaar gefaald. Fener heeft Souza(aflopend contract) en Giuliano voor 22,5 miljoen verpatst en Besiktas heeft zelfs voor Tosic 5 miljoen gekregen. Hoe kan in hemelsnaam de topscorer van vorig seizoen maar 6 miljoen opbrengen? Heel vreemd, had toch wel een bedrag van 11-12 miljoen gezeten.

23 augustus 2018 om 22:18

Mooi dat Fener dat heeft gedaan, hoop dat jullie gelukkig zijn.

23 augustus 2018 om 22:21

Als er goede versterkingen komen, ben ik er wel gelukkig mee ja.

23 augustus 2018 om 22:22

Die gaan er niet komen Fener is voorlopig wel uitgewinkeld, of misschien nog een spits er bij want 4 centrumspitsen is niet genoeg blijkbaar.

23 augustus 2018 om 22:40

Volgens verschillende bronnen is Fener rond met Diego Reyes en Ahmet Ercanlar, toch wel betrouwbaar omtrent Fener-nieuws heeft getweet dat er ook een middenvelder aan komt. We shall see.

23 augustus 2018 om 22:47

Moet zeker wat beters komen, na de blamage tegen Malatyaspor is het wel duidelijk dat FB versterking nodig heeft, overigens snap ik er niks van dat Slimani gehaald is, hij heeft in 3 jaar 8 goals gemaakt en kost gewoon 1.5 miljoen om hem te huren, kon je beter met Soldado in de spits spelen.

23 augustus 2018 om 22:51

Als we geen goede linksback en een goede middenvelder erbij krijgen gaat het heeeel erg moeiljk worden idd. Het aantrekken van Slimani was opzich wel logisch aangezien je met de blessuregevoelige Soldado echt niet een vol seizoen kan spelen. Het aantrekken van Frey daarentegen vind ik wel een beetje onzinnig of dat moet betekenen dat Soldado vertrekt. Diego Reyes ipv Roman ben ik tevreden mee, voor de plek van Hasan Ali moet er sowieso iemand komen want dat begint echt schandalig te worden en op de rechtsback kunnen we Sener en Isla nog wel een jaartje aanzien. Een nummer 8 is sowieso een must voor dit team. Btw: Lees trouwens ook berichten dat Maicon verhuurd is aan Al-Hilal net. Gala moet wel een cv aantrekken want Calik-Aziz vind ik niet optimaal.

23 augustus 2018 om 22:57

Ik lees het nu ook inderdaad, zou een domme zet zijn Maicon is sterk achterin, we hebben Denayer al misgelopen nu dit er ook bij pfff, zijn lekker bezig daar die arabieren, Calik heb ik wel vertrouwen in maar Aziz heeft mij niet overtuigd, hoop echt dat we een betere CV halen, en de spits positie kan ingevuld worden door Onyekuru, op links Garry en op rechts Emre dan staat het wel goed.

23 augustus 2018 om 22:41

Niet te vergeten dat Giuliano en Josef allebei substantieel jonger dan Gomis zijn en dus nog langer mee kunnen. Arabische media maken ook melding van een bedrag van om en nabij de 11 miljoen euro, dus het komt wel goed.

23 augustus 2018 om 22:45

Maar aan de andere kant is Gomis weer een spits en Souza een cvm, en als je ook nog eens meerekent dat Gomis een superseizoen heeft gedraaid is 6 miljoen wel mager. Maar als het zoals je zegt 11 miljoen is vind ik het wel een uitstekende deal.

23 augustus 2018 om 23:14

Ah, ik zie nu dat het officieel 6 miljoen is. Ik ben waarschijnlijk toch een van de weinige die dit een goede deal vind, voor een 33-jarige speler met hartproblemen ga je simpelweg niet meer krijgen. Heeft het bestuur gefaald? Dat niet, maar ze konden wel iets beter onderhandelen. Toch redelijk tevreden.

Hij is inmiddels 33 ofzo? Prima geld hoor

23 augustus 2018 om 22:13

33 jaar maar heeft wel de afgelopen twee seizoenen uitstekend gepresteerd, zowel in de Ligue 1 en de Süper Lig topscorer geworden. Hier had je sowieso 10 miljoen uit kunnen halen, wetende hoevel geld de Arabieren hebben te spenderen.

Het bedrag is aan de lage kant. 8/9 miljoen zou realistischer geweest zijn. Echter, ik ben blij dat Gomis weg is. Gomis heeft ons goed geholpen in de titel van vorig jaar. Maar zo te zien krijgt hij het te hoog in zijn bol. Plus het rendemen van vorig jaar ga je nooit meer uit hem halen. Gewoon een jongere spits met potentie halen (of lenen). Een type Onyekuru. Gala weet zulke spelers goed te scouten/te strikken de laatste tijd (Gary, Onyekuru, Bruma etc.)

24 augustus 2018 om 00:42

Al Hilal bood eerst 4,5 miljoen aan, dus een prima deal uiteindelijk. Er zijn ook geruchten dat Modeste en Bruma (huur) komen.

Arabische competitie is laatste tijd toch ook veel Europese spelers aan het kopen. Vooral aanvallers.

Maicon voor een jaar verhuurd aan Al Hilal voor ongeveer 3 miljoen. Prima deal, jammer dat we Denayer niet terug kunnen halen.

24 augustus 2018 om 01:43

Waar lees je dat over Maicon? Ik zie het hier bij de comments ook voorbij komen, maar heb er helemaal niets over gelezen. Mocht het waar zijn, dan snap ik het niet meer. Maicon is de beste verdediger van GS, ondanks zijn snelheid. Op Serdar kan je niet bouwen want die is de helft van de wedstrijden geblesseerd en Ahmet Calik is helemaal gaar. Nog een paar dagen voordat de window is gesloten. Of het bestuur moet een goed plan hebben (wat ik betwijfel) of ze hebben gezweken voor de euro's.

24 augustus 2018 om 01:47

Maicon blijft bro, papieren zijn niet op tijd ingeleverd. De transfermarkt in SA is closed nu.

24 augustus 2018 om 01:52

Maicon blijft lees ik net.

24 augustus 2018 om 01:56

Op Trt Spor hadden ze over dat Maicon is verhuurd voor 3 miljoen aan Al Hilal. Nu blijkt dat dit niet op tijd is afgerond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren