Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Frans probleemkind waarschijnlijk naar Hamburger SV

Laatste update:

Hull City heeft na vier maanden alweer genoeg gezien van Hatem Ben Arfa. De middenvelder annex aanvaller zou overhoop liggen met manager Steve Bruce en zal zijn gezicht in het Kingston Communications Stadium niet meer laten zien. “Dat klopt, hij is weg”, zegt Bruce in de Daily Mirror.

/

De coach haalde de Fransman eind november in het verloren duel met Manchester United al na 35 minuten naar de kant en zou woest zijn geweest over de negatieve houding van de huurling van Newcastle United. De twee zouden het in de rust ook aan de stok hebben gekregen, maar Bruce ontkent nu dat er sprake is van bonje. “Er is geen aanvaring geweest en ik bewonder juist zijn kwaliteiten. Maar talent is tegenwoordig niet genoeg meer.”

“De samenwerking is gewoon niet gelopen zoals gehoopt en daar zijn we allemaal erg teleurgesteld over, maar ik heb niets tegen de persoon Ben Arfa”, benadrukt de trainer. “Je moet in de Premier League alleen wel een hoge arbeidsethos hebben. Ik heb hem verteld dat ik een optreden zoals dat tegen United, niet meer accepteer. Dat is de enige frustratie tussen ons geweest en we hebben nooit tegen elkaar gescholden of iets. Soms werkt een transfer gewoon niet.”

“Hij heeft zijn laatste wedstrijd voor Hull gespeeld. Ik wens hem alle geluk in zijn verdere voetbalcarrière en hoop dat hij het alsnog gaat maken, want zijn talent verdient dat”, besluit Bruce. De 27-jarige Ben Arfa scoorde in acht Premier League-wedstrijden niet één keer voor the Tigers. Eerder maakte hij zich met zijn gedrag al onmogelijk bij Newcastle. Hij werd naar de reserves verbannen en trok daarom in de zomerse transferperiode naar Hull.

Update 26 december 13.58 uur - Frans probleemkind waarschijnlijk naar Hamburger SV
Hatem Ben Arfa zet zijn loopbaan waarschijnlijk voort in het shirt van Hamburger SV. L'Équipe stelt dat de Franse middenvelder zaterdag de overstap zal maken van Hull City naar de club van Rafael van der Vaart. Ben Arfa werd door Newcastle United de eerste seizoenshelft verhuurd aan Hull City, maar daar lag hij overhoop met trainer Steve Bruce. In Newcastle had hij zich ook al onmogelijk gemaakt en werd hij verbannen naar de reserves.

Is Hatem Ben Arfa geschikt voor de Premier League, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hull en ben arfa.. Op voorhand al geen voor de hand liggende combinatie. Werkers club. Stylist en moeilijke jongen Ben Arfa, niet echt een gelukkig huwelijk. Nigel heeft de carrière ook wel een beetje eruit geschopt bij hem.. Zonde, goede voetballer opzich.

20 december 2014 om 11:31

HIj was voor die schop van Nigel de Jong ook al heel blessure gevoelig hoor. Dus dat is echt niet de enige oorzaak. Als het mentaal al niet goed bij je zit, dan zal je nooit aan de top komen. Dat zie je bij zoveel spelers.

20 december 2014 om 11:54

Hij was niet blessure gevoelig maar had enkele blessures gshad. Als je natuurlijk na die trap van De Jong nog de helft fan je snelheid overhebt kan dat lastig zijn. Daarbij hoeft het mentaal niet perfect te zijn zolang je maar talent hebt. Alleen de mindere voetballers doen het op mentaliteit.

De rest met talent boeit het veel minder dan wij allemaal denken. Ze hebben gewoon arrogantie en dus winnaarsmentaliteit en dat is nodig om de top te halen.

22 december 2014 om 08:48

Hij was wel heel blessuregevoelig. Dit was hij bij Olympique Lyon al. En dat van z'n snelheid valt ook wel mee. Hij maakte na die trap van de Jong, nog die befaamde rush vanaf z'n eigen helft.

20 december 2014 om 16:09

Zizou dat is de grootste onzin over Nigel de Jong.
Toen hij bij Lyon speelde samen met Benzema was het al duidelijk dat zijn mentaliteit een 'issue' 'kon' worden. Heel duidelijk issue en kon. Mogelijkheden die daadwerkelijk gebeurden.

Terug over Lyon, destijds waren Benzema en Ben Arfa misschien op dat moment wel de grootste talenten van Frankrijk. Maar hij vertrok al heel snel naar Marseille en vervolgens ging zijn carriere heel anders lopen dan het zou kunnen. Als hij bij Lyon was gebleven om Malouda of Govou uit de basis te spelen dan speelde hij tegen deze tijd zeker bij Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Juventus, Milan, Inter of Bayern. Kortom de top van de wereld.

Hoe vaak is gebleken dat talent het niet altijd is? Quaresma was ook zo een geval. Een techniek waarbij ik me ogen uitkeek. Destijds misschien wel terecht in potentie wel de beste portugees. Echter de mentaliteit van Ronaldo bracht hem veel verder. Net als Dirk Kuyt. Perfect voorbeeld. Qua talent en techniek lijkt Kuyt een doorsnee voetballer 4e klasser voetballer. Maar qua mentaliteit is hij wereldtop. En in die combinatie schuilt een goede profvoetballer die een carriere heeft gehad en nog heeft waar wij allen hier van mogen dromen.

Fantastische voetballer maar stond in zijn jeugdjaren bij Lyon al bekend als moeilijk persoon. Ben benieuwd welke club hier de vingers nog aan brandt.

20 december 2014 om 13:41

Ik denk dat de Ligue 1 geen kwaad kan voor Ben Arfa. Kan misschien thuis in Frankrijk weer opbloeien, en heeft al de nodige ervaring. Vind 'm prima bij een club als Lille passen, maar dan moet hij zich wel realiseren dat dit zijn laatste kans is en keihard investeren in zichzelf.

Dit soort spelers geraakt altijd aan een club. De engelse competitie lijkt mij niet echt ideaal voor hem.
Mss eens terug naar de franse? Wat loon inleveren zal dan wel nodig zijn..
Dat is toch een beetje het probleem in engeland, het loon van een subtopper ligt daar toch zo veel keer hoger dan ergens anders.. Als je ziet wat ze in italie aan een topper dan "maar" betalen.. Nog veel geld, maar toch een merkelijk verschil.
Ben arfa, geschikt voor top 5 frankrijk en eventueel portugal.
Subtop spanje en italie..
Nederland en belgie kunnen hem zelfs op huurbasis niet betalen denk ik.

Zo een speler zou Ajax nou echt beter maken. Dit type hebben ze ook niet. Etoo etc. zullen niet naar Ajax gaan. Deze Ben Arfa moet het wel doen voor een nieuwe start.

20 december 2014 om 15:13

Ik hoef hem op mijn beurt ook niet bij Ajax. Niet dat hij niet goed genoeg is, dat is hij zeker wel. Maar het gaat gewoon gegarandeerd problemen opleveren. Hij zal binnenkomen en zich beter voelen dan iedereen, arrogant gedrag vertonen en uiteindelijk weer via de achterdeur weggaan.

20 december 2014 om 15:48

Hij zou juist ontnuchtert worden(helft van salaris inleveren) en beseffen dat wil hij weer terug naar de PL zijn arbeidsethos moet verhogen. De Boer is de juiste man op de juiste plek Ajax heeft er een CL-waardige speler bij

Ben Arfa kan beter terug gaan naar Frankrijk, mist de mentaliteit om te presteren in Engeland. Veelal te lui om mee te verdedigen, en denkt dat hij heel goed is. Wat uiteraard niet het geval is.

26 december 2014 om 14:53

@arsenallz
"en denkt dat hij heel goed is. Wat uiteraard niet het geval is". Over de mentaliteit van deze voetballer kun je veel zeggen maar dit is echt een geweldige voetballer. Ik denk dat het voetbal in Spanje hem wel zou liggen bij een Sevilla of een Sociedad, in Spanje gaat het ietsje trager maar wel wat technischer dat past prima bij zijn speltype.

En hij hoopte nog dat hij ooit de beste vd wereld zou worden haha. Moest toen al lachen om het artikel en nu al helemaal. Good luck hatem. Btw die andere hatem(trabeslsi) dat was pas een beest!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren