Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Fiorentina presenteert Poolse doelman van 3,2 miljoen euro

Laatste update:

PSV was lange tijd in de markt voor de Poolse doelman Bartlomiej Dragowski, maar de Eindhovenaren zijn afgetroefd door Fiorentina. La Viola klopte namelijk met een bod van drie miljoen euro aan bij Jagiellonia Bialystok en lokte de achttienjarige keeper zodoende naar Toscane.

/

“Ik ben helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Dragowski en ik weet zeker dat hij uit zal groeien tot een topkeeper”, tekent het Poolse medium WP op uit de mond van Pantaleo Corvino, de kersverse technisch directeur van de Italianen. “Ik hield hem al in de gaten in de tijd dat ik bij Bologna werkte (van 2014 tot het einde van het afgelopen seizoen, red.) en het was niet eenvoudig om hem binnen te halen.”

Naast PSV en Fiorentina waren Bayer Leverkusen en Leicester City ook uit op een handtekening van Dragowski. De jonge doelman keepte inmiddels al 69 wedstrijden voor Bialystok en stond ook elf keer onder de lat voor Jong Polen.

Update 4 juli 19.45 uur - Fiorentina presenteert Poolse doelman van 3,2 miljoen euro
Bartlomiej Dragowski mag zich speler van Fiorentina noemen. De achttienjarige doelman heeft een contract tot de zomer van 2021 getekend bij la Viola en is voor naar verluidt 3,2 miljoen euro overgenomen van Jagiellonia Bialystok. Naar verluidt had PSV ook interesse in de jeugdinternational van Polen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is deze jongen in het echt ook zo'n supertalent dan? De Fifa-database is vaak heel realistisch, dus dat zou een goed teken kunnen zijn!

3 juli 2016 om 17:08

Ja! Geweldige keeper met een mooie protentie! Wordt vaak gezien als de nieuwe Casillias... ben benieuwd hoe hij het gaat doen

3 juli 2016 om 17:11

Enorm talent en ook nog eens veel ervaring voor zijn 18 jaar. De vraag is alleen of je zoveel geld voor een talent moet willen neerleggen, gezien Zoet volgend jaar wss ook gewoon nog tussen de palen staat.

3 juli 2016 om 17:38

Zijn ook genoeg jonge spelers op FIFA (vooral op 13) die 90 algemeen worden. Nu zie je ze wegkwijnen in lagere divisies...

3 juli 2016 om 17:57

De database van Football Manager is beter om spelers mee te vergelijken.

Op fifa altijd een van de eerste die ik kocht bij mijn psv carriere. Nu zegt fifa niet heel veel maar als er zoveel clubs achter je aan zitten en je hebt zo jong al bijna 70 wedstrijden gekeept, dan kan je wel wat.

3 juli 2016 om 17:18

Bij mij met FM. Direct voor de leeuwen gegooid bij Liverpool met Rugani ervoor. Niet veel minder dan Mingolet. Altijd weer die talenten van FM die in het echt ook boven komen drijven

4 juli 2016 om 03:05

Het zijn niet zo zeer de talenten van FM, maar meer het herkennen van deze talenten door FM. Ik moet wel eerlijk bekennen dat FM altijd behoorlijk goed inschat wie het wel en wie het niet gaan redden. Ben benieuwd of deze jongen het waar kan maken.

4 juli 2016 om 10:26

Je eerste zin; wat is het verschil precies?

Verder waar natuurlijk. Genoeg spelers die onder de FM-spelers al bekend waren in 2010/2011, die nu of vorig jaar doorbreken of- braken.

Hirving Lozano is er nog zo een uit de huidige editie net als Adrija Zivkovic en Pjaca bijvoorbeeld. Ben benieuwd, haha.

4 juli 2016 om 20:50

Die Zivkovic is zo'n heeeerlijk talent.

4 juli 2016 om 21:08

Haha Inderdaad, Spelers als Alex Sandro, Danilo, Umtiti, Tielemans, Laporte en Oblak kende ik daardoor al voordat ze echt bekend werden.

4 juli 2016 om 21:11

Zelfs in transfers is FM soms een toekomstvoorspeller, hij voorspelde 2 jaar gelden ook dat Mitchell te Vrede naar Heerenveen ging.

Kan PSV beter niet gaan zoeken naar een talentvolle verdediger, een paar buitenspelers of een aanvallende middenvelder (10). Denk dat ze op die posities zichzelf beter kunnen verbeteren alvorens ze gaan denken aan een keeper. Met Zoet heb je in principe de beste keeper van Nederland in je selectie.

Fiorentina zit in de zelfde vijver te vissen als Ajax en PSV waardoor ze net iets meer zullen bieden.

Fiorentina is dus vol voor de talenten aan het gaan. Dragowski heeft in ieder geval veel ervaring voor zijn leeftijd. Ik ben benieuwd of hij Tatarasanu uit de basis kan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren