Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Feyenoord hoopt komst van Zweed snel af te kunnen ronden

Laatste update:

Feyenoord gaat zich waarschijnlijk versterken met Pär Johan Ake Hansson, een 29-jarige doelman uit Zweden. De tweevoudig A-international zit sinds begin januari zonder club en zaakwaarnemer Per Jonsson bevestigt dat men in gesprek is met de Rotterdammers.

/

“Ja, dat klopt. Feyenoord heeft haar interesse kenbaar gemaakt, maar de onderhandelingen bevinden zich nog in een vroegtijdig stadium. Feyenoord is natuurlijk een mooie club en Pär ziet zich daar wel spelen”, aldus Jonsson in gesprek met Aftonbladet. Zijn cliënt staat ook in de belangstelling van Duitse verenigingen.

Hansson, die de geblesseerde Warner Hahn moet vervangen, komt uit de jeugdopleiding van Helsingborgs IF en speelde liefst 238 wedstrijden in het eerste elftal van die club. Hansson werd in 2011 al eens in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar lijkt nu dus in Rotterdam terecht te komen.

Update 23 januari 12.34 uur - Feyenoord hoopt komst van Zweed snel af te kunnen ronden
De wedstrijd van zondag tegen AZ gaat hij natuurlijk nog niet halen, maar Feyenoord hoopt de komst van Pär Hansson zo snel mogelijk af te kunnen ronden. Dat meldt RTV Rijnmond. Het regionale medium heeft begrepen dat de berichtgeving uit Aftonbladet juist is en dat Feyenoord de clubloze Hansson wil strikken als vervanger voor de zwaargeblesseerde Warner Hahn.

Een goede aanwinst voor Feyenoord, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja als feyenoord denk dat die 2 jonge keepers nog niet toe zijn om op de bank plaats te nemen dan is dit een prima optie.

23 januari 2016 om 04:09

Ja idd goed verhaal. T heeft wel 2 kanten, ja moet Feyenoord uitgaan van eigen jeugd of ja is er een ervaren keeper nodig mocht Vermeer zich blesseren. Wat ik mij afvraag, we horen heel vaak dat de nlse comp hoog wordt aangeslagen in Scandinavië, maar is er ergens een indexrapport over hoe sterk ze in de Scandinavische landen de buitenlandse competities vinden? Daar ben ik best wel benieuwd naar.

Deze transfervrije speler halen om een half jaar te overbruggen lijkt me wel een redelijke zet.

23 januari 2016 om 03:19

Ken je hem goed dan? Want als Kenneth straks tegen een blessure aanloopt gaat je eventuele kampioenschap van deze beste man afhangen.

23 januari 2016 om 04:19

Titel gaat het toch al niet worden

Ik heb toch liever Miazek of Bijlow. Eigen jeugd mag vaker de kans krijgen wat mij betreft, maar als deze doelman transfervrij is vind ik het niet zo erg.

22 januari 2016 om 21:14

Echt he, eerst gooide we spelers als vilhena en boeitius erin als we blessures hadden nu krijgen we 3de rangs buitenlanders als opvulling.

22 januari 2016 om 21:41

Haha, en dan als Bijlow een fout maakt staat de volgende dag iedereen te roepen dat Feyenoord een ervaren keeper erbij had moeten halen en deugt Bijlow nergens meer voor. Kijk naar Drommel.

Je moet jonge keepers zich in de luwte laten ontwikkelen. Als Vermeer zijn hand breekt en er de rest van het seizoen uit ligt wil je niet terugvallen op een jongen van 17. Dat is voor Feyenoord niet goed en voor Bijlow ook niet. Niet iedereen is die jongen van Milan.

(Miazek kan je overigens uitsluiten in dit verhaal, die is gewoon niet goed genoeg.)

22 januari 2016 om 22:08

Wat is er mis met een keeper van 18. Tuurlijk kan hij fouten maken, maar dat zal hem helpen bij zijn ontwikkeling. Bijlow en Drommel zitten in een andere situatie. Drommel was de eerste keeper. Bijlow is de derde keeper. Je kan dus niet zeggen dat het legioen de derde keeper zal afmaken.

22 januari 2016 om 23:05

Daarbij heeft Feijenoord niets meer te verliezen dit seizoen...

23 januari 2016 om 00:31

Niets meer te verliezen? Wat een onzin, de titel kunnen we zeer waarschijnlijk vergeten, maar dat betekent niet dat we nergens meer om spelen... Plaatsen voor Europees voetbal en het winnen van de beker is nu het doel. Als men denkt dat deze Zweed daarin een betere keus is dan Bijlow en Miazek moeten ze hem dus zeker halen.

24 januari 2016 om 10:33

Ik denk dat hij het sarcastisch bedoelde. Idd juist omdat ze veel te verliezen hebben, is het logisch dat je een jong talent niet voor de leeuwen gooit, zeker een keeper. Die moet je niet die druk van het legioen opleggen nu.

23 januari 2016 om 02:11

Je kan dit ook zien als een man met ervaring. Voor de jonkies om weer dingen van te kunnen opsteken.

Ik word nu gewoon echt boos. Onder koeman met eigen jeugd deden we het eindelijk weer goed jeugdopleiding redt de club van de ondergang kwa inkomsten, en vervolgens kopen we weer een vreemdelingenlegioen bij elkaar wat ons ook de titwl niet oplevert. Van geel is sinds 2011 bezig om een kampioenswaardig team bij elkaar te kopen maar als dat dit jaar niet lukt mag die vertrekken. Miazek en Bijlow kunnen prima reservekeepers zijn.
Kazim eruit, vd heijden eruit, toornstra/vejinovic en kramer het liefst zo snel mogelijk wegdoen en tapia lekker laten waar die zit.

22 januari 2016 om 22:11

Dit is dus de reden dat Vilhena weg wil. Nu heeft hij een basisplek, maar straks halen ze een nieuwe speler en is hij zijn plek kwijt. Zondag is hij zijn plek al niet zeker, straks stelt Gio Vejinovic op ipv hem.

23 januari 2016 om 12:43

Wat een onzin! Welke middelmatige aankoop is er wel zeker van een basisplaats? Toornstra? Immers? Kazim? Vejinovic? Botteghin?
Niemand dus.

22 januari 2016 om 22:25

Miazek en Bijlow ziijn talentvolle doelmannen maar er nog niet klaar voor. Als Vermeer voor langere tijd geblesseerd raakt en ze straks 2x blunderen is vgeel een enorme eikel omdat hij geen cent aan een ervaren doelman heeft uitgegeven.
In tegenstelling tot veldspelers zal je met doelmannen iets meer geduld moeten hebben voordat je ze voor de leeuwen gooit.

22 januari 2016 om 22:58

Helemaal mee eens, het beleid van Feyenoord begint nu om te slaan. Waar wij (uit nood) de jeugd de kans gaven en dat aardig lukte worden de talenten langzamerhand in de weg gezet. Dan kan ik me een beetje het verhaal van Vilhena voorstellen. De talenten worden in de weg gezeten door middelmatige spelers die Feyenoord nooit kampioen kunnen maken. Dat verwacht je toch ook niet van zo'n Tapia? Als Tapia zo goed is, waarom helpt hij Twente dan ook niet uit de degradatiezone? Ik zie maar 1 speler bij Twente die in de top van de Eredivisie mee kan en dat is Ziyech. En waarom Kazim en Kramer de voorkeur krijgen boven Achahbar terwijl Achahbar zich in alle 4 de wedstrijden heeft bewezen dat hij heeft gespeeld??

Prima doelman om achter de hand te hebben. Nu meteen door naar een spits! Want dat is pas echt bittere noodzaak.

23 januari 2016 om 13:41

Kuijt had in de spits gemoeten en ipv Kramer en Kazim had er gewoon een echt goede vleugelspeler bijgehaald moeten worden.

23 januari 2016 om 16:05

Precies ben ik helemaal mee eens Bilal was ook een domme zet.
Nu heb je geen goede afmaker, oke Kramer weleens als hij de bal,
uitstekend van kuyt krijg voor gegeven maar dat zijn er te weinig.

Zonde zonde zonde.. geef Miazek een kans, of anders Bijlow! Gooi ze maar voor de leeuwen, die jongens redden zich echt wel.

Dit is gewoon een verstandige zet van Feyenoord. Als Vermeer iets krijgt staan er nu alleen twee tieners achter met 0 ervaring. En met het oog op volgend seizoen is het ook slim. Ik denk dat Vermeer nog wel een keer naar het buitenland wilt. Dan is aankomende zomer een goed moment. Dan speelt Feyenoord de eerste paar maanden met Pär terwijl Hahn wordt klaargestoomd om het over te nemen. Miazek kan je dan verhuren om ervaring op te laten doen en voor Bijlow is het meer dan prima om zijn wedstrijden in de beloften te keepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren