Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Groningen ontbindt ook contract van voormalig PSV'er

Laatste update:

Jarchinio Antonia is niet langer speler van FC Groningen. De 25-jarige rechtsbuiten heeft zijn tot medio 2017 doorlopende contract laten ontbinden, zo melden Voetbal International en Het Dagblad van het Noorden.

/

De viervoudig international van Curaçao stond sinds de zomer van 2014 onder contract in het Noordlease Stadion en kwam er tot drie doelpunten en veertien assists in 61 officiële wedstrijden. Antonia, die in februari nog even disciplinair werd geschorst omdat hij ‘gedragsregels’ had overtreden, speelde eerder voor Go Ahead Eagles, de beloften van ADO Den Haag en Ajax, Fortius en Zeeburgia.

“Ik heb het niet het gevoel dat ik heel veel ga spelen en daarom is dit de beste stap voor mij en voor FC Groningen. Het is jammer dat het zo loopt. Ik heb vorig seizoen een rottige periode gehad, maar heb de afgelopen twee jaar ook mooie dingen meegemaakt”, zegt Antonia tegen verslaggever Sander de Vries van onder meer Leeuwarder Courant en Het Dagblad van het Noorden.

Update 31 augustus 15.23 uur - FC Groningen ontbindt ook contract van voormalig PSV'er
FC Groningen heeft woensdag niet alleen afscheid genomen van Jarchinio Antonia, maar ook van Abel Tamata. De verdediger was op een zijspoor beland en heeft zijn nog een jaar doorlopende contract laten ontbinden, zo meldt Groningen op de website van de club. De 25-jarige Tamata speelde slechts een seizoen voor Groningen, dat de verdediger had opgepikt bij PSV.

Denk jij dat Jarchinio Antonia in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was bij GAE niet slecht, maar het probleem is dat hij niet veel rendement heeft. Daarom denk ik ook dat hij is gefaald bij Groningen. En zijn voorzetten zijn ook niet echt om naar huis te schrijven. Desondanks schrijf ik hem niet af en denk ik dat hij iets moois gaat laten zien in een lage ED club of een JL club.

31 augustus 2016 om 11:45

Echt een mannetje die zichzelf helemaal fantastisch vindt. Ben blij dat die arrogante bal voorlopig van de buis af is! Zal wel ergens in Turkije opduiken bij een tweede klasser

31 augustus 2016 om 11:51

Ja inderdaad, heeft een rendement van niks.

31 augustus 2016 om 11:52

Ik vind dit eigenlijk een soort Botaka. Goed in de trucjes, maar eigenlijk vrijwel geen rendement.

31 augustus 2016 om 12:16

2 assists op Rusnak tegen Pec in de bekerfinale! Maar snap wel wat jullie bedoelen. Leuke speler voor op de counter bij een club ergens onderin.

31 augustus 2016 om 12:34

Wazza, jij zegt wat ik denk, inderdaad een type die zichzelf heel hoog heeft zitten, maar weinig voorstelt.

31 augustus 2016 om 12:06

Mist vooral inzet als het even niet lukt. Laat zijn kop hangen en straalt in alles uit dat hij er geen zin in heeft.
Terwijl je juist op die momenten de longen uit je lijf moet lopen omdat te compenseren....

Terug naar de Eagles Anton!
Van harte welkom! Maatsen/ojamaa vind ik niet denderend.

31 augustus 2016 om 11:58

Ik denk dat hij na GAE-Groningen niet meer zo denderend populair is bjj GAE.

31 augustus 2016 om 12:14

Ik hoef hem niet bij ons te zien. Arrogant mannetje, past niet bij een club als Eagles. Laat m maar lekker naar het buitenland gaan, oliedollars harken is wel wat voor hem.

31 augustus 2016 om 12:25

Wat dan?

31 augustus 2016 om 13:32

Ik zie hem juist graag terug. hij voelde zich thuis in de Adelaarshorst en heeft eigenlijk nooit voor problemen gezorgd. Vooral nu met Hans de Koning zie ik hem graag terug verschijnen, omdat Hansie zich niet gek laat maken en assertief genoeg is om zo'n speler als Antonia in bedwang te houden. Ook was hij redelijk geliefd bij de supporters, alleen jammer van de eerste wedstrijd van Groningen tegen de Eagles.. Het gaat btw nog altijd om het voetbal.

Hij werd tegen twente op de rechtsback gezet en dat kan natuurlijk ook niet. Als je zag hoe hij stond te verdedigen bij die goal van die nieuwe turk haha lachwekkend van Faber

31 augustus 2016 om 11:53

Ernest Faber dacht dat hij de Antonio Valencia van Curacao had, maar het mocht helaas niet zo zijn... De concurrentie op zijn positie was ook wel hevig. Toen hij net kwam, begon het vrij veelbelovend met die wedstrijd tegen Go Ahead, maar hij eindigde helaas bij het rijtje Schet.

Op eigen initiatief. Logisch als Mahi, Idrissi, Linsen, Hoesen en wellicht Rusnak voor je in de pikorde staan. Kan nog altijd van waarde zijn voor bijv. Gae, Excelsior of bovenin de Juup.
Turkije heeft hij vorig jaar toch zelf afgeslagen ivm veiligheid, of was dat Hoesen?

Er moet toch wel genoeg intresse zijn nu? Vlotte buitenspeler die in zijn Go Ahead tijd zeker een speler die zijn tegenstander nog wel eens voorbij kwam. Clubs als Willem 2, Excelsior, Roda JC, Sparta of gewoon terugkeren bij Go Ahead zouden dit toch willen proberen? Is transfervrij nu, speelt zeker mee.

31 augustus 2016 om 11:56

Willem II ja, gezellig met Looi!

Ik vind hen wel een prima speler,technisch,snel, kan een mannetje passeren

31 augustus 2016 om 13:20

Kan een mannetje passeren? Dat heb ik hem nog nooit zien doen. Heeft totaal geen passeeractie...
Snel is hij zeker, maar het ziet er uit alsof hij totaal geen idee heeft wat er om hem heen gebeurd.

Matige buitenspeler voor FC Groningen, gewoon een stapje lager doen

Ik zou hem zo weer terug nemen bij Go Ahead.... Heeft ons veel goeds gebracht.

leuke speler voor de Jupiler league. meer niet

Mooi zo, zou graag nog een stuk of drie zien vertrekken (hiarije, vd Laan, Tamata), en dan daar Maher voor terug (voordat hij ergens door en of andere club in Turkije wordt gehuurd).

31 augustus 2016 om 12:08

Maher is al vertrokken naar Osmanlispor .

31 augustus 2016 om 15:48

Tamata is nu weg... Mij lijkt dat Van Der Laan, Hiariej, Maduro en Hoesen nog wel kunnen volgen, toch? Voegen naar mijn idee niets toe.

Ben hem dankbaar voor de twee assists in de bekerfinale. Maar hij is helaas niet goed genoeg voor het niveau wat Groningen nastreeft. Op hard lopen na heeft hij verder weinig andere kwaliteiten. Vind hem niet bijzonder technisch voor een buitenspeler en zijn voorzetten komen gaan soms compleet de verkeerde kant op. Hoop wel voor hem dat hij een mooie club vindt.

Hij komt volgens mij toch echt uit de jeugd van PSV en niet van Ajax....

Heeft buiten zijn 1e wedstrijd uit bij Go Ahead en zijn invalbeurt in de bekerfinale niks laten zien. Vindt de populaire jongen op social media uithangen en stoer onderuit gezakt met de radio op hard rondrijden met zijn auto door Groningen belangrijker. Weer een appartementje vrij in de Abel Tasmantoren. Kan Jensen zijn familie over laten komen.

Weer een voetballer zonder zelfreflectie. Met uitspraken als 'jammer dat het zo loopt' en 'een rottige periode' kan je niet stellen dat hij de schuld van zijn falen bij zichzelf legt.

Misschien kan hij lekker gaan voetballen onder zijn bondscoach. Een speler als Antonia is zeker welkom in Wijchen!

Ik las ergens dat fc gronigen en fc utrecht interesse hebben in glynor plet???

Antonia is super geschikt voor Cambuur,GAE of Excelsior.

31 augustus 2016 om 17:53

Tijdens uitwedstrijden op de counter lijkt hij mij zeer bruikzaam.

Past goed bij GHE als terug keer of zal ook niet mis staan bij een club als Heracles of Sparta Rotterdam of Nec Nijmegen die kunnen wel wat gebruiken.

Abel Tamata zou niet mis staan bij NAC Breda contract aanbieden van een jaar met optie voor nog 2 seizoenen of zo.

Lees veel negatieve reacties hier , maar hij deed het niet slecht in zijn 1e seizoen bij Groningen. Jammer dat zijn 2e seizoen tegenviel. Bruikbare speler voor clubs die onderin strijden voor lijfsbehoud in de eredivisie.

Ipv geldvangen gratis de deur uit, toppie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren