Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Groningen meldt vertrek ‘bekerheld’ naar MLS

Laatste update:

FC Groningen en Real Salt Lake City hebben een akkoord bereikt over de transfer van Albert Rusnák. De Slowaak moet er nu alleen zelf nog met de Amerikaanse club uitkomen, zo meldt algemeen directeur op de website van de club.

/

Nijland verwijst verder alle andere transfergeruchten rond spelers van Groningen naar het rijk der fabelen. “Via de media vernemen wij dat veel namen van onze spelers in verband worden gebracht met een mogelijke tussentijdse verhuizing naar een nieuwe club. Wij kunnen niet zoveel met al die geluiden”, zegt de sportbestuurder.

“Op dit moment is er maar één mogelijke transfer concreet en dat is die van Rusnák”, stelt Nijland. “Mocht de overgang van Rusnák worden afgerond, dan zullen wij geen vervanger voor hem aantrekken. Samen met de technische staf hebben wij namelijk de overtuiging dat we zijn vertrek binnen de huidige selectie kunnen opvangen. Maar het is nog lang geen 31 januari en tot die tijd kan er nog van alles gebeuren.”

Update 4 januari 23.15 uur - ‘Rusnák is na persoonlijk akkoord op weg naar MLS’
Albert Rusnák is op weg naar Real Salt Lake City. De club uit de Major League Soccer was al akkoord met FC Groningen en de aanvallende middenvelder is nu ook zelf tot een vergelijk gekomen met Claret and Cobalt. De Slowaak tekent volgens FOX Sports een driejarig contract met een optie voor een vierde seizoen.

Update 5 januari 10.20 uur – FC Groningen meldt vertrek ‘bekerheld’ naar MLS
Albert Rusnák reist donderdag af naar de Verenigde Staten om zich medisch te laten keuren bij Real Salt Lake. Dat meldt FC Groningen op de clubsite. Eerder waren beide clubs al tot een akkoord gekomen over de transfersom. Na Johan Kappelhof en Michael de Leeuw is de Slowaakse middenvelder de derde speler van de Groningers die de oversteek naar Amerika maakt. Een vervanger gaat de club niet aantrekken. “Samen met de technische staf hebben wij namelijk de overtuiging dat we zijn vertrek binnen de huidige selectie kunnen opvangen”, aldus algemeen directeur Hans Nijland. Rusnák scoorde twaalf keer in 74 officiële wedstrijden voor Groningen. Zijn twee doelpunten in de bekerfinale van 2015 tegen PEC Zwolle waren zijn belangrijkste.

Denk jij dat FC Groningen dit seizoen in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas toch niet geworden wat men ervan had verwacht. Leek toch een speler die de Nederlandse top kon halen bij Cambuur. Toch ook een behoorlijke aankoop voor Groningen maar geen gelukkig huwelijk.

3 januari 2017 om 15:56

@mentalist precies wat ik dacht! En dan nu naar Amerika. Valt dat in de categorie sub tob oost europa en midden oosten?

3 januari 2017 om 19:19

Ik vind dit heel apart. Zeker als je weet (als ik het goed herinner) dat er redelijk wat clubs interesse hadden toen hij nog bij Cambuur zat. Dan had hij gewoon (klinkt natuurlijk makkelijker dan het is) bij een juiste team moeten zitten en coach.

Helaas nooit gebracht wat we er van gewacht hadden. Wel bedankt voor de twee goals in de beker finale en een van de mooiste dagen van mijn leven!

Ben benieuwd wat Groningen er voor kan vangen. Begon aardig maar in een dip geraakt en er eigenlijk niet volledig bovenop gekomen. Ik zag het wel in hem zitten eerlijk gezegd, maar de laatste tijd lijkt het net alsof hij teveel druk voelt ofzo, want hij speelt verlamd.
In principe is er ook geen vervanger nodig, maar Groningen is hard achteruit gegaan in het vervangen van spelers. Alles is afgeroomd en er komen mindere spelers voor terug. En Groningen moet ook nog verkopen omdat ze nog steeds meer uitgeven dan er binnenkomt los van de transfers. Er moeten echt meer inkomsten binnenkomen en daar hebben ze nou juist de verkeerde persoon voor aangesteld, althans hadden ze, aangezien de Jong weer trainer wordt. Als naast Hateboer nog iemand verkocht wordt en er niemand voor terug komt dan vind ik ook dat er eens goed gekeken moeten worden naar de leiding van Groningen.

3 januari 2017 om 16:29

Naar verluidt tegen de 2 miljoen euro. Rusnak heeft mijn verwachtingen niet echt waargemaakt, Groningen komt de laatste jaren niet meer met nieuwe jongens die verrassend presteren (nevland, Berg, Tadic, Kostic, etc.), dat gaat je inderdaad een keer opbreken.

Wat mij opvalt is dat vooral de aankopen uit de Eredivisie niet super hebben gepresteerd de laatste jaren: Drost (1,9 miljoen, slecht), Linssen (0,85 miljoen, onder verwachting), Hoesen (0,80 miljoen, matig), Van der Laan (0,46 miljoen, slecht), Antonia (0,26 miljoen, onder verwachting), Rusnak (0,225 miljoen, onder verwachting). Daarnaast vallen spelers als Sorloth (0,55 miljoen), Maduro en Tamata ook niet mee. Het wachten is weer op een goed gescout pareltje.

3 januari 2017 om 16:50

De scouting vind ik vreselijk falen bij Groningen. Als je ziet hoe Schaars bij Heerenveen speelt, die had ik graag bij Groningen gezien. Verder lopen er met Mahi en El Idrissi prima buitenspelers, maar die spelen samen misschien 25 wedstrijden per seizoen. Die Cannapeal van Eindhoven zou ik graag bij groningen willen zien. Verder is alleen Memisevic een verbetering ten opzichte van Maduro/reijnen achterin. Ik ben het met je eens dat het bij Groningen de laatste jaren wel heel snel heel veel minder is geworden.

3 januari 2017 om 19:04

Grads Fuhler is echt een gemis en blijkbaar Veldmate ook, ook al denk ik dat de eerste de echte pareltjes heeft binnen gehaald. Ik weet niet of ze een lange termijn visie hebben om eigen jeugd in het eerste te laten spelen, maar die zijn er nog niet, maar die worden nu dus ook niet gescout. Of er moeten goede spelers gekocht worden, of er moeten goede speler uit de eigen jeugd ingepast worden. Nu gebeurd geen van beide en zal Groningen door andere clubs ingehaald kunnen worden en is hun nieuwe plek bovenaan het rechter rijtje.

Linsen zal op zijn plek gaan staan denk ik helaas is die 1 klasse minder vond rusnak de laatste tijd goed spelen in het nieuwe systeem. Baken dus hoop dat we er veel voor krijgen.

Groningen moet wel geld durven uitgeven anders zakt het niveau steeds verder terug!

Ach, Groningen heeft Drost nog achter de hand, dus kwalitatief gaan ze er niet op achteruit 😉

tja lig er niet wakker van. hebben wel andere spelers die op z'n plek kunnen spelen. meer van het zelfde zeg maar. lang geleden dat dr echt weer es n topper (in wording) te bewonderen was in de euroborg. Scouting faalt m.i. hopeloos.

5 januari 2017 om 11:25

Scouting of technische staf? Want voetballen kan hij wel, dat heeft hij bij Cambuur laten zien. Maar blijkbaar komt dat bij Groningen er nooit uit. Zelfde voor van der Laan, tweede bij voetballer van het jaar bij Cambuur, komt bij Groningen niet aan de bak. En de Reijen van Groningen is ook maar een schim van de Reijen bij Cambuur.

5 januari 2017 om 12:24

Tja, dat weet ik ook niet. Als de scouting aan komt met goeie spelers en de technische staf is t er niet mee eens. Maar dat zou wel heel sneu zijn. Alhoewel; het is vaker gebeurt bijj clubs. Mssch falen dus wel beide

Heeft de verwachtingen nooit waar kunnen maken. Maar toch een van de weinige creatieve middenvelders bij Groningen. Idrissi wordt zijn vervanger maar dat is toch meer een buitenspeler. Groningen mist op het moment een spelmaker met een splijtende pass. Met een stap naar de USA zal Rusnak ook wel inzien dat Europese subtop er niet meer inzit. Al denk ik dat hij daar best een uitblinker kan worden.

5 januari 2017 om 14:29

Ik dacht dat linsen zijn vervanger wordt. Die viel ook meestal voor rusnak in als hij gewisseld werd.

5 januari 2017 om 15:00

Op verschillende Groningen forums wordt gezegd dat Idrissi vervanger wordt. Maar tijd zal het uitwijzen, ik hoop zelf op Idrissi.

5 januari 2017 om 15:04

Volgens mij speelt idrissi altijd op rechts en rusnak op links

5 januari 2017 om 15:06

Ik vind Linssen echt een van de slechtste spelers die we hebben rondlopen. Wat een drama is dat om naar te kijken. Doe mij dan Idrissi maar op de plek van Rusnak, maar het probleem is dat ook Idrissi nog veel te wisselvallig is. Vond Rusnak het de laatste tijd wel weer aardig doen. En ook al presteerde hij nou niet echt naar verwachting, Rusnak is samen met Tibbling toch wel de speler met de meeste potentie van Groningen. Naar verluid 2 miljoen vind ik dan wel een lachertje.

5 januari 2017 om 15:43

Ja helemaal mee eens 2 miljoen is niks. Ik zou zelf mahi op links zetten en dan sorlot in de spits.

6 januari 2017 om 10:28

Sorloth naast van Weert is veel te weinig voetballende vermogen in de spits.

Bij Cambuur een hele goede speler, net als vd Laan en Drost... Nou kom maar Groningen... Nu de volgende maar halen in Leeuwarden... Vd Streek?

5 januari 2017 om 12:34

Ik hoop toch helemaal niks

5 januari 2017 om 12:51

Wij hopen ook dat FcG Cambuur met rust laat.

5 januari 2017 om 14:59

Groningers hopen dat ook.

5 januari 2017 om 15:09

Iedereen blij 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren