Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Emmen heft kortstondige boycot jegens regionale zender op

Laatste update:

FC Emmen heeft besloten om RTV Drenthe te boycotten, zo heeft bestuursvoorzitter Ronald Lubbers aan het regionale radio- en televisiestation laten weten. Reden voor dat besluit is een column van communicatiestrateeg en journalist Jaap Stalenburg.

/

De voormalig voetbalcommentator plaatste in een column op Radio Drenthe Sport zijn vraagtekens bij het vertrek van Marcel Keizer naar SC Cambuur. Hij vond dat de club uit de Jupiler League zijn trainer veel te gemakkelijk liet gaan: “Keizer schijnt volgens voorzitter Wim Beekman Louis van Gaal op te volgen bij Manchester United”, grapte Stalenburg. “Want ik citeer Beekman letterlijk: 'Dit is een prachtige kans voor Keizer'. Let wel, het gaat over Cambuur.”

Stalenburg zei verder dat de directie van Emmen kennelijk ‘niets begrijpt’ van profsport: “Want Beekman schrijft letterlijk dat hij het als een compliment ziet dat de Eredivisieploeg het in zijn hoofdcoach ziet zitten (…) Wat is er echt aan de hand in de vesting aan de Meerdijk? Heeft Keizer ruzie gemaakt met de betweters in de skyboxen? Na Joop Gall vertrekt er weer een trainer op een bizarre manier.”

Bestuursvoorzitter Lubbers geeft aan dat hij de column ‘te ver’ vindt gaan: “Dat een column vol staat met onjuistheden is tot daaraan toe. Maar het dusdanig op de man en club spelen is nu echt te ver gegaan.” Emmen maakt later bekend of journalisten van RTV Drenthe het stadion nog wel in mogen.

Update 14 februari 12.11 uur - FC Emmen heft kortstondige boycot jegens regionale zender op
FC Emmen heft de kortstondige boycot jegens RTV Drenthe per direct op, zo laat de Jupiler League-club zondagmiddag via de officiële kanalen weten. “Maandagmiddag zal er een gesprek plaatsvinden tussen de leidinggevenden van beide partijen. Wij nemen de kritiek mee in de verdere professionalisering van onze FC”, zo geeft bestuursvoorzitter Ronald Lubbers te kennen.

Een begrijpelijk besluit van FC Emmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is blijkbaar nog steeds niet de 4-1 winst van Cambuur op Emmen een paar jaar geleden vergeten

Rtv Drenthe heeft gewoon gelijk. Emmen draait goed, en laat je je trainer vertrekken naar de nummer laatst van de eredivisie. Wan beleid ten top en zo krijgen we nooit eredivisie voetbal in Drenthe

Ja Keizer had bij het grote FC Emmen moeten blijven zeker. Zelfs in de jupiler league hebben we stelselmatig beter gepresteerd dan emmen.

Als ze dit bij Emmen al te ver vinden gaan komt er nooit meer een journalist binnen vrees ik. Hij beledigd toch niemand?

Die supermarktchef kan maar beter bij Emmen vertrekken. Snapt niks van voetbal. Joop Gall moest ook al om onverklaarbare redenen weg. Terwijl de meeste supporters en spelers gewoon blij waren met Gall.

14 februari 2016 om 11:54

En hij haalde gewoon play-offs. Rare club blijft het. Willen niet promoveren lijkt het.

Leuk dat al die Cambuur mensen reageren alsof het een enorme verbetering is haha. Bij Cambuur zitten dezelfde slechte bestuurders. Die verkopen hun beste spelers en halen er dramatische spelers voor terug. Ja en het team werkt hard, maar dat doen ze in de bouw ook. Dan ben je nog geen voetballer ineens. Ze gaan er gewoon keihard uit in Leeuwarden en spelen gewoon volgend seizoen weer jupilerligue. En net wat men zegt Emmen kan eventueel via de nacompetitie misschien wel eens met heel veel geluk naar boven kijken. Maar voor de eredivisie zijn ze ook zeker niet goed genoeg.
Wanneer ze nu gewoon zeggen dat Keizer vanwege emotionele redenen graag naar Cambuur gaat omdat hij er zelf jaren heeft gewerkt en een hartverwarmend gevoel heeft bij die club dan snap ik het.
Zowel Gall als Keizer zijn inderdaad prima trainers. Alleen Gall wou de gehele club zetten inclusief de gehele organisatie en ja dat pikken op een gegeven moment de hoge heren niet natuurlijk. En bij Keizer heb ik begrepen dat men het ook niet erg vindt dat deze trainer vertrekt. Het voetbal vindt men prima, maar in Emmen verwachten ze meer werk/mentaliteitsvoetbal en die strijd wordt gemist.

14 februari 2016 om 10:32

Ik denk ook dat de band met cambuur zwaarder weegt dan dat het een eredivisie club is. Hij tekent voor 2,5 jaar terwijl er geen garantie is dat hij volgend jaar een eredivisie club traint.

14 februari 2016 om 10:35

En het verkopen van de beste spelers was niet te voorkomen door de clausules met beperkte transfer bedragen. Hierdoor kon cambuur geen nee tegen WillemII een Groningen zeggen toen bereid waren deze bedragen te betalen. Dit is echter de enige manier waarop dit soort spelers überhaupt wil tekenen bij lagere clubs.

Jaap Stalenburg, meester in het verkondigen van rotzooi. Bij Heerenveen was hij ook ineens ten tonele. Had zichzelf notabene gebombardeerd tot clubwatcher, maar niemand had hem tot kort daarvoor ooit bij Heerenveen gezien. Dus goed besluit van Emmen, iemand die louter onzin verkondigd moet je gewoon blokkeren tot de club.

14 februari 2016 om 12:19

Kunnen we elkaar de hand schudden wat dat betreft als Cambuur en Heerenveen supporter.

Wat mij betreft bevestig je met een boycot alleen maar vermoedens of een reeds verstoorde relatie. Als je heet RTV Drenthe niet meer bij je club wilt vanwege 1 column van 1 persoon is dat zielig en verdacht te noemen. Nodig de persoon is kwestie eens uit, of geef aan dat je graag gehoord was in deze in plaats van een eenzijdig column te zien verschijnen.
Nu komt het bij het publiek over als amateuristische en lange tenen reactie op iets wat dus waarschijnlijk wel een kern van waarheid zal hebben.

Keizer was voordat hij naar Emmen kwam, Technisch Manager van Cambuur. Vanwege dat korte lijntje en zijn aardige resultaten bij Emmen, was dit te verwachten. Als je vervolgens iemand laat gaan omdat diegene graag weg wil (en dus niet meer de volle 100% zal kunnen geven) is dat een aannemelijk standpunt, indien je dan ook goed voor jezelf zorgt en een vergoeding eist.

Probleem met RTV snel oplossen want sponsors worden toch wel graag gezien op de regionale zender.

Aanstellerij..... Een collum mag juist kritisch zijn en bestaat gewoon uit een mening ...
Of het nu wel of niet klopt .... Het is een collum

Deze niet-objectieve journalist is anti-Cambuur.
Een stap van Emmen naar Cambuur is een stap omhoog ja. Onlangs scheer hij nog dat Henk de Jong promotie verdiende naar H'veen of Groningen, waarom is dat van Emmen naar Cambuur niet dan?

Wat een belachelijke actie en reactie van die zogenaamde bestuurders van de fc. Zegt weer alles over de bestuurskwaliteiten. Eerst Joop Gall eruit en dan de trainer voor de lange termijn binnen een half jaar weg. Wat overigens begrijpelijk is als je zo'n kans krijgt. Zorg eerst maar dat je niet elk seizoen een andere ploeg hebt en de jeudd op orde hebt. Anders stekker eruit.

Ik denk dat het bestuur van FC Emmen een signaal heeft willen afgeven. Dit is namelijk niet de eerste keer dat dhr. Stalenburg dingen insinueert die er niet zijn. Hij denkt dat hij alles weet en meent dan op persoonlijk vlak ook nog mensen te moeten schofferen. Ik denk dat rtv Drenthe zich eens achter de oren moet krabben wat betreft deze wekelijkse column.

stelletje prutsers daar bij FC Emmen, eerst miet een succesvolle trainer Joop Gall vertrekken omdat ze trainer willen voor de lange termijn en vervolgens laten ze die na een half jaar vertrekken naar een toekomstige Jupiler League club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren