Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Den Bosch haalt ook 'moderne' en centrale verdediger

Laatste update:
/

FC Den Bosch heeft in Rinke Pennings opnieuw een talentvolle speler aangetrokken. De negentienjarige middenvelder komt transfervrij over van FC Eindhoven en voegt zich per 30 juni bij de selectie van FC Den Bosch.

Pennings begon zijn sportieve carrière bij de amateurs van BLC, om vervolgens in 2002 de overstap te maken naar de jeugdopleiding van PSV. De Bosschenaar debuteerde afgelopen seizoen in het betaalde voetbal bij FC Eindhoven, kwam tot negentien optredens en wist daarin twee keer te scoren.

"We zijn blij met de komst van Rinke naar FC Den Bosch", claimt technisch directeur Fred van der Hoorn. "Rinke is een grote, sterke, talentvolle speler met de nodige groeimarge. Hij beschikt over een prima traptechniek, een goed speloverzicht en kan bovendien op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. Met de komst van Rinke voegen we opnieuw een Bosschenaar toe aan onze selectie, beide partijen zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.”

Update 15 juni 14:20 uur - FC Den Bosch haalt ook 'moderne' en centrale verdediger
FC Den Bosch heeft, Jelle de Bock overgenomen van FC Eindhoven. De 24-jarige centrale verdediger uit België komt transfervrij over en tekent voor twee jaar in Den Bosch. Technisch directeur Fred van der Hoorn ziet dat de Bossche selectie vorm krijgt. "Jelle is een moderne, centrale verdediger met doorgroeimogelijkheden. Hij past dan ook in ons plaatje voor komend seizoen."

"Hij heeft afgelopen jaar wat pech gehad met een spierblessure maar is nu helemaal fit. Met Jelle in de selectie is het grootste deel van de selectie rond", citeert Voetbal International. De Bock maakte in 2006 de overstap van Club Brugge naar PSV en werd verhuurd aan onder meer Helmond Sport en FC Eindhoven, waar hij later een contract kreeg. Afgelopen seizoen kwam hij tot zes wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Anthony van den Hurk ook al van PSV naar Den Bosch. doen ze goed!

Pennings is een types balletjeswachter. Niet de man met een individuele actie, maar wel een soort lantaarnpaal die een garantie is voor een stevig aantal doelpunten per jaar.

Patriot, dan ken jij pennings dus niet goed genoeg, aangezien hij meer een type Timmy Simons is: je ziet hem de hele wedstrijd niet echt, maar als Pennings goed speelt zie je zn tegenstander ook niet. Pennings is een controlerende middenvelder, geen aanvallende middenvelder of spits

Die elleboog staat trouwens mooi op de foto......

FC den Bosch kan Breuer ook wel overnemen nu hij transfervrij is

Dat is dus het minpunt van Eindhoven: met zoveel goede clubs in Brabant raak je na één seizoen al je sterkhouders kwijt. Pennings speelde een leuk seizoen en mag het nu in Den Bosch proberen, zelfde geldt voor De Bock (hoewel hij wel een hele tijd geblesseerd was) en het verhaal-swinkels is bekend (hij gaat naar Psv). Hopelijk kan FCE voor volgend jaar een leuk team samenstellen waarmee het weer hoge ogen kan gooien in de Jupiler League

15 juni 2012 om 16:30

Ook het minpunt van fcdb wij raken ook weer een 5-tal spelers kwijt aan eredivisieclubs, wel frappant dat er een aantal seizoenen op rij spelers van eindhoven naar fcdb komen en soms ook andersom.

15 juni 2012 om 16:43

Zo gaat dat in het voetbal he, de grotere clubs nemen van de kleinere ;-) . Ik lig er niet wakker om hoor, gun beide jongens van Eindhoven het beste. En Den Bosch is normaal gesproken ook een stap hoger dan Eindhoven

16 juni 2012 om 11:52

Normaal gesproken is fcdb een stap hoger, maar het doet mij goed dat fcdb en eindhoven allebei nog bestaan en de weg omhoog weer hebben gevonden. Het is jullie gegund dat je boven fcdb eindigd, EVV is een sympathieke club en het stadion is gewoon huiselijk gezellig. Dat vind ik de charme van EVV lekker gewoon doen en blijven een echte familieclub. Succes in het nieuwe seizoen.

Wat is een 'moderne centrale verdediger' nou weer.

Lijkt net die commentator, met zijn 'nieuwe wielrennen'

15 juni 2012 om 16:44

Een moderne centrale verdediger is een verdediger die, naast verdedigen, ook goed kan opbouwen en regelmatig zijn doelpuntje meepikt. Twee voorbeelden zijn bijvoorbeeld Vertonghen en Granqvist ;-)

15 juni 2012 om 17:09

Die zijn er al tientallen jaren.

FC DB is zich toch weer aan het versterken! Respect voor de TS in Den Bosch.

Goed bezig. Ik hoop dat we weer eens kampioen worden. Is alweer zo lang geleden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren