Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Excuses van Veendam-aanvaller: ‘Draag de club warm hart toe’

Laatste update:

Ondanks diverse reddingsacties ging dinsdag de stekker eruit bij SC Veendam en verdween de eerstedivisionist na 59 jaar uit het betaalde voetbal. "De Langeleegte huilt", meldde Veendam na de ondergang van de club, maar lang niet alle spelers huilen mee. Sidney Schmeltz, die bezig was aan zijn eerste seizoen in Groningen, is maar wat blij met de ondergang van zijn club.

Schmeltz postte een video op Keek, een website waar mensen korte video's kunnen uploaden en delen met hun vrienden. In de video is te zien hoe de aanvaller in zijn auto zit. "Laatste keer Veendam, de laatste keer naar mijn cluppie. Een emotioneel momentje... Rot op man, emotioneel momentje. Ik ga hier eindelijk weg uit het noorden, terug naar de wereld van beschaving. Veendam is dying, ik ben happy. Love."

Het filmpje van Schmeltz kreeg direct veel aandacht op Twitter, wat tot negatieve reacties leidde onder de beelden. De aanvaller heeft het filmpje inmiddels verwijderd van zijn pagina. De 23-jarige Schmeltz begon zijn loopbaan bij Willem II en belandde via Almere City en Sparta Rotterdam bij Veendam, waarvoor hij 26 competitiewedstrijden speelde.

Update 14:48 uur - Excuses van Veendam-aanvaller: ‘Draag de club warm hart toe’
Sidney Schmeltz plaatste donderdag een filmpje op internet. In de video vertelde hij blij te zijn met het faillissement van zijn club Veendam. Na een storm van kritiek krabbelde hij niet veel later terug. “Er is vandaag een filmpje op internet gekomen, ik moet mijn excuses ervoor aanbieden. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik Veendam een heel warm hart toedraag. Mijn excuses naar de mensen die gekwetst zijn, ik bedoelde het niet zo. Ik ben ook boos, want ik ben midden in het seizoen werkloos. Niet fijn, maar aan de andere kant ben ik ook wel happy, want ik ga naar mijn familie.”

Ook Royston Drenthe zit op Keek. Bekijk zijn problemen op onze Facebook-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren