Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Enfant terrible' voor twee seizoenen naar FC Dordrecht

Laatste update:
/

FC Dordrecht lijkt werk te gaan maken van de komst van Jeroen Lumu. De jonge aanvaller mag dit seizoen in officiële wedstrijden niet meer in actie komen, maar de hekkensluiter van de Eredivisie ziet toekomst in het enfant terrible, die onlangs zijn contract bij sc Heerenveen al na vier maanden verscheurd zag worden.

Omdat Lumu daarvoor al op de loonlijst stond bij het Bulgaarse PFK Ludogorets, moet hij tot juli 2015 wachten tot hij weer in actie kan komen. De regels van de FIFA schrijven namelijk voor dat een speler in één jaargang mag uitkomen voor maximaal twee clubs. Technisch directeur Marco Boogers van Dordrecht ziet desondanks mogelijkheden met het 'buitenkansje', zo vertelt hij in Voetbal International.

"We hebben vorige week met elkaar gesproken en afgesproken er snel op terug te komen. Bij twijfel moeten we het niet doen. Maar Jeroen is nog altijd een groot talent", vindt hij. Dordrecht wil Lumu de rest van het seizoen laten meetrainen en vanaf 1 juli officiële wedstrijden laten spelen. "Dan zou zowel speler als club in de toekomst moeten investeren", besluit hij.

Update 14 november 15.02 uur - 'Enfant terrible' voor twee seizoenen naar FC Dordrecht
Jeroen Lumu en FC Dordrecht zijn de komende twee seizoenen aan elkaar verbonden. Volgens Voetbal International zijn speler en club vrijdagmiddag tot overeenstemming gekomen over de voorwaarden van een samenwerking. De negentienjarige aanvaller is pas vanaf juli 2015 inzetbaar: hij diende dit seizoen al twee werkgevers (Ludogorets en sc Heerenveen). Meer is volgens de regels van de FIFA niet toegestaan.

Snap jij de redenatie van Marco Boogers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens FM toch altijd een groot talent geweest. Waar is het misgegaan bij deze jongen? Heb hem ook vrij weinig aan het werk gezien..

14 november 2014 om 12:40

Mentaliteit, en slechte keuzes. Gaf zelf aan het vak van profvoetballer niet aan te kunnen op deze leeftijd. Maar zal nu het geld wel weer missen.

14 november 2014 om 12:52

Had/heeft er niet alles voor over om te slagen, leeft niet als een topsporter maar meer als iedere andere jongen van zijn leeftijd.

14 november 2014 om 15:20

Football Manager als graadmeter gebruiken. Waar is het misgegaan bij jou?

14 november 2014 om 15:31

Volgens FM kon Ajax dit seizoen alleen kampioen worden met Eto'o in zijn gelederen...

14 november 2014 om 15:38

Ik gebruik FM omdat ik hem persoonlijk niet veel aan het werk heb gezien. Jij staat elke week langs de velden want spelen op tv doet ie niet. En FM gebruiken als graadmeter is zo gek nog niet aangezien clubs hun database gebruiken als scoutingdatabase.

14 november 2014 om 16:37

Het is juist andersom vriend. Sega/sports Interactive werken samen met clubs en helpen hen hun scoutingdatabase streamlinen (op basis van hun wiskundige formules en het FM-platform) in ruil voor het gebruik van hun data.

De eerste met wie ze zo begonnen was Everton.

14 november 2014 om 22:05

Zo Studiowolk,
Waar is het misgegaan bij jou?
De ontwikkelingen niet gevolgd?????

15 november 2014 om 18:36

Echt, je haalt de woorden uit me mond...

Ik denk dat dordt beter eerst versterking voor dit seizoen moeten halen en niet geld uitgeven voor een speler voor volgend seizoen

14 november 2014 om 12:42

Inderdaad. Als ik eerlijk ben degraderen ze. Het zal gaan tussen Heracles en Dordrecht, dan acht ik Heracles toch een stuk sterker.

14 november 2014 om 12:52

Heracles begint steeds beter te ballen dus dat komt wel goed. Dordrecht zal toch echt een andere tactiek moeten gaan toepassen want 20 min per wedstrijd aardig spelen en geen punten pakken gaat niet werken. Om heel eerlijk zal ik het alleen maar toejuichen. Ik heb liever NEC of Sparta weer terug in ED.

14 november 2014 om 12:54

Al zal het tussen NEC en Roda gaan gezien de stand en resultaten van Sparta.

14 november 2014 om 14:18

vlak Gae, excelsior, nac niet uit. Veel clubs komen in aanmerking voor de onderste plaatsen.
Clubs als utrecht en az zie ik net boven de nacompetitie streep eindigen.

14 november 2014 om 15:29

Az Net boven de streep van nacompetitie? Dat is vreemd want Az is altijd een club dat meedoet om play offs voor Europees voetbal. Daarvoor hebben ze ook de selectie, die is goed genoeg.

Zeker een talentvolle speler die kwalitatief iets toevoegt aan de selectie. Alleen ontzettend jammer dat hij het mentaal niet kan opbrengen. Werd bij Willem II al keer op keer gestraft voor wangedrag. Die jongen moet zichzelf heel snel gaan herpakken, anders is zijn loopbaan in het voetbal heel snel over.

Een heel jaar niet spelen gaat ook niet echt helpen, Dordt heeft er dan pas wat aan in de Juup volgend jaar. En nog is de vraag of hij het nog gaat redden met zijn waardeloze mentaliteit.

Het lijkt me inderdaad een buitenkansje voor een club als Dordt om zo'n speler vast te leggen. Hopelijk houdt hij er wel rekening mee dat hij volgend jaar in de Jupiler League speelt?

Duur buitenkansje denk ik dan maar. Jongen zal toch een salaris willen hebben. Tegenprestatie is trainingsarbeid. Ben je klaar mee als club...... Tegen de tijd dat het juli is is meneer alweer met bonje vertrokken....

Enfant terrible...

Ik denk Balotelli gaat naar Dordt 😄

Ont; heeft Dordt daar wel wat aan... Bedoel..ze moeten maar aanvallen etc..maar achterin is t gatenkaas. Die eindigen nog met 100 goals tegen..

14 november 2014 om 15:30

haha volledig zonder verstand van voetbal zo'n opmerking. Teletekst supporter zonder gefundeerde uitspraken heeft weinig hier toe te voegen.

On topic. Leuke speler voor Dordt, kan een toegevoegde waarde zijn en bewijzen dat hij het wel kan maken.

14 november 2014 om 15:49

@bean77: FC Dordrecht heeft na 12 wedstrijden 31 tegengoals. Dat is 2,5833333 tegengoals per wedstrijd. Hou je 34 wedstrijden lang dat gemiddelde dan kom je op bijna 88 tegengoals. Echter: van de wedstrijden tegen de toppers Ajax, PSV en Feyenoord (waarvan je met een beetje pech best met grote cijfers kunt verliezen) heeft Dordrecht er pas één achter de rug en nog vijf te gaan. Dan is eindigen met 100 tegengoals dus zeker niet onmogelijk.

14 november 2014 om 15:59

nou gefeliciteerd dan! met jouw logica is PSV dus nu al kampioen van Nederland!

14 november 2014 om 16:37

Gogem ook jij.. Wil je zeggen dat Dordt qua verdediging zn zaakjes op orde heeft? Heeft betere verdedigers nodig. Geen gevalletjes Troost-Ekong etc. Das leuk voor de jupiler..maar niet eredivisie waardig.

Kan zeker een toegevoegde waarde heb ben..mee eens..maar daar liggen niet de prioriteiten, lijkt mij. Ze kunnen leuk spelen maar daardoor onstaan enorme gaten . Dus vind ik in dit ge al het meer leuk voor de speler zelf zodat hij zn waarde kan tonen. Maar dan moeten ze er wel héél vaak een meer scoren dan dat ze tegen krijgen. Zie ik niet gebeuren.

Groeten van de 'teletekst' supporter.

14 november 2014 om 16:47

@bean77: Je verdraait mijn woorden. Ik zeg niet dat Dordrecht zeker 100 doelpunten tegen gaat krijgen, ik zeg dat het mogelijk is. Net zoals het nog lang niet zeker, maar zeker wel mogelijk, is dat PSV kampioen wordt.

Lekker handig, een speler halen als je onderaan staat en al niet te veel te besteden hebt, terwijl de speler het hele seizoen niet mag spelen. Nee, heel slim. Los dat die jongen overal problemen maakt. Goed voorbeeld voor jongen talenten uit je jeugdopleiding. Ze beginnen steeds gekker te doen in Dordrecht. Gelukkig zijn ze hard op weg om te degraderen.

dankzij de titel dacht ik even dat het om Balotelli ging maarja hij zou nooit in de eredivisie spelen, daar is hij veel te goed voor, hier zo hij makkelijk 40 doelpunten maken.

On: ik hoop dat Lumu zn talent laat zien wat dat heeft hij zeker, maar op 19 jarige leeftijd heeft al een best een slechte reputatie..

Nou daar heb je wat aan aan lumu. .....ongelofelijke prutser ....heeft kansen te over gehad en steeds verprutst meneertje het mijn kids weten nog beter hoe je met kansen in het leven om moet gaan...vorige week voelde meneertje zich nog te goed voor rkc en was er intetesse uit Engeland

14 november 2014 om 16:26

zegt genoeg over rkc dan lijkt me

14 november 2014 om 19:16

RKC heeft de "onderhandelingen" gestaakt toen meneer tot 2 x toe niet op kwam dagen.

Deze man had geen nieuwe kans moeten krijgen, heeft vaak genoeg te zien dat hij geen profvoetballer kan zijn en het profbestaan niet aankan, en zal waarschijnlijk bij Dordrecht ook falen

Jammer dat Marco ook al paniekvoetbal gaat spelen...aan dit soort Ballotelli's heb je niks tot minder als nul. Heeft ie zin Juup te gaan spelen volgend seizoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren