Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Doelman Trabzonspor biedt excuses aan na ruzie met Arveladze

Laatste update:

Shota Arveladze heeft met ontslag gedreigd bij Trabzonspor. De oud-aanvaller tekende 27 dagen geleden een tweejarig contract bij De Storm van de Zwarte Zee, maar zonder één competitiewedstrijd te hebben gecoacht, dreigde hij de zesvoudig kampioen van Turkije woensdag weer achter zich te laten.

/

De Georgiër en sportief directeur Süleyman Hurma dienden woensdagmiddag hun ontslag in bij de directie, maar kwamen daar later op terug. Hurma kreeg het onlangs aan de stok met Onur Kivrak en de doelman, aanvoerder en sterspeler werd door de bestuurder zelfs uit de selectie gegooid. Het is onduidelijk wat er precies tussen Onur en Hurma is voorgevallen.

De supporters schaarden zich massaal achter Onur en vingen de Turks international op de luchthaven van Atatürk op. Onur barstte in tranen uit en de fans riepen leuzen als ‘Wie Onur verkoopt, wordt zelf verkocht’ en ‘Hurma zal gaan, Onur zal blijven’. Hurma legde daarop zijn functie neer. Arveladze volgde zijn voorbeeld, maar toen Hurma besloot om toch te blijven, deed Arveladze hetzelfde.

Update 31 juli 20.46 uur - Doelman Trabzonspor biedt excuses aan na ruzie met Arveladze
Onur Kivrak heeft middels een open brief zijn excuses aangeboden bij de supporters van Trabzonspor. De doelman werd onlangs uit de selectie gezet voor het Europa League-duel met Rabotnicki (1-0 verlies), omdat hij ruzie zou hebben gekregen met trainer Shota Arveladze en sportief directeur Süleyman Hurma. “Ik ben de laatste persoon die deze club wil schaden. Ik zal altijd een supporter van Trabzonspor blijven. Ik ben deze week niet helemaal begrepen, maar verontschuldig mij in ieder geval voor de onrust die is ontstaan”, schrijft de 27-jarige doelman, aanvoerder en sterspeler van Trabzonspor. Arveladze en Hurma waren naar verluidt niet tevreden over de houding van Onur tijdens de trainingen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed begin shota bij Trabzon :P het wordt dit jaar dus weer niets....nu al problemen!

2 augustus 2015 om 03:46

Helemaal niet man, Shota laat gewoon zien dat hij de baas is klaar punt uit, al ga je je als een vedette gedragen dan kan je opsodemieteren ook.

2 augustus 2015 om 17:18

Blijft een zielige reactie om een bestuurder te volgen ipv het eerst proberen binnen de deuren uit te praten...!

Hamza Dengeoglu sla je slag. Onur is een prima reservekeeper achter Muslera.

29 juli 2015 om 21:20

Ja en Onur staat natuurlijk te wachten om op de bank te mogen zitten.
Daarbij is Onur een jongen van de club en zal niet zo makkelijk naar een ander Turkse topclub gaan.

31 juli 2015 om 20:53

En te goed voor de bank. Zou denkik bij club als Everton nog 1ste keeper zijn.

31 juli 2015 om 22:32

Nou.. je moet wel heel goed zijn om bij Everton te spelen. Howard is wat ouder maar echt waanzinnig goed..

1 augustus 2015 om 00:47

Dat zijden jullie ook over Burak,Selcuk,Olcan,

1 augustus 2015 om 01:46

Ben niet fan van Turkse voetbal maar ik vind de deze keeper muslera en de keeper van besiktas echt goed niveau hebben

En een voorzitter die aan het gokken is terwijl er chaos is in het team...

Zoveel chaos en een voorzitter die aan het gokken is :-)))
Lekker daar zeg...

Helaas is Onur te goed om reserve te staan. Hij moet gewoon naar een Europese (sub)topclub gaan

Wel verbijsterend hoe ze daar bij Trabzonspor er toch elke weer een zooitje van kunnen maken. De Trabzonspor supporters verdienen beter dan dit.

29 juli 2015 om 21:24

Eerlijk gezegd verdienen we het niet. We hebben een van de meest achterlijke achterban in Turkije als ik eerlijk ben. Eigen speler uitschelden, vuurwerk op spelers gooien, wanneer het niet goed gaat eisen dat het bestuur op moet stappen.

29 juli 2015 om 21:31

Lazman ik zie een beetje mezelf in jou. Gewoon een club aanmoedigen maar ook extreem kritisch en realistisch kunnen zijn. Dat komt niet vaak voor bij fanatieke Turken. Ik heb respect voor je reacties. Hopelijk ben je wat vaker in de topics te vinden.

31 juli 2015 om 22:27

Zoiets heet niet achterlijk maar trouw je moet van je club houden in voor spoed en bij tegen spoed laat je van jezelf horen!!!!

31 juli 2015 om 22:28

Ja man respect. Niks respect. Gewoon je club steden. Droeftoeter

31 juli 2015 om 22:29

Ik bedoelde steunen vor de taaldeskundigen tussen ons. Die voor met een o was een grapje hihi

Wat een bullshit, Arveladze heeft geen ontslag ingediend.

29 juli 2015 om 20:51

Arveladze zei toch zo van 'Als Hurma weg gaat dan ga ik ook weg, we kennen elkaar heel goed sinds Kayserispor'.. weet nou niet wat ik moet gelove ¿? :D

29 juli 2015 om 20:53

Waarom zou hij verboden zijn aan Hurma, hij is de coach van Trabzonspor. Daar staat zijn relatie met Hurma los van en er zijn geen bronnen oftewel betrouwbare waarin Sota zijn ontslag indiend.

Shota heef al 2 wedstrijden gecoacht..........

29 juli 2015 om 21:20

Man man man kansloos!!! Er staat COMPETITIE WEDSTRIJD!!

29 juli 2015 om 21:21

Geen competitiewedstrijd.

Hurma is nergens populair meer na zijn manier van zaken doen bij Kayserispor destijds. En ook nu denkt hij dat hij de grote baas is. Hopelijk blijft Shota want hij is precies de man die Trabzonspor aan de praat kan krijgen.

29 juli 2015 om 23:18

Klopt forzafener dat denk ik ook de juiste man maar wat vaak bij trabzon gebeurt is effe geen resultaat is gelijk ontslag ze moeten iemand daar de kans geven maar doen ze niet dat is jammer

Kivrak is toch de doelman? Er staat met 'onur kivrak en de doelman'

31 juli 2015 om 22:25

Maar kivrak kan er toch niks van komop zeg.

Afgaande op deze quotes biedt hij eigenlijk helemaal niet zijn excuses aan. Hij geeft aan dat er onrust is ontstaan doordat hij verkeerd begrepen is en dat hij daarvan baalt. Met andere woorden, hij vindt de onrust die ontstaan is heel vervelend, maar het is toch echt niet zijn schuld. Vooral een (verplicht?) gebaar naar de fans en media toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren