Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Dembélé maakt weer deel uit van wedstrijdselectie Barcelona

Laatste update:

Barcelona moet het de komende drie tot vier weken doen zonder Ousmane Dembélé. De Franse aanvaller is woensdagavond geblesseerd geraakt in de wedstrijd tegen Olympique Lyon in de return van de achtste finales van de Champions League. De buitenspeler kampt met een hamstringblessure en heeft zeker drie tot vier weken nodig om volledig te herstellen, zo meldt de Catalaanse club.

Trainer Ernesto Valverde liet de 21-jarige Dembélé al niet starten tegen Lyon, omdat hij vier dagen al klachten had overgehouden aan het duel met Rayo Vallecano . Hij kwam woensdagavond in het Camp Nou na zeventig minuten spelen binnen de lijnen als vervanger van Philippe Coutinho. De Fransman is niet ongeschonden uit de strijd gekomen, want Barcelona meldt via de officiële kanalen dat hij een hamstringblessure heeft in zijn linkerbeen.

Dembélé bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 5-1, maar op dat moment leek hij al met de blessure te kampen. Donderdagochtend is de aanvaller onderzocht. Hij staat naar verwachting drie tot vier weken buitenspel. Hierdoor mist hij de competitiewedstrijden tegen Real Betis, Espanyol, Villarreal en Atlético Madrid. De heenwedstrijden in de kwartfinales van de Champions League staan op 9 en 10 april op het programma. De returns vinden een week later plaats. Het is nog onduidelijk of hij die duels gaat halen.

Update 8 april 15.13 uur - Dembélé maakt weer deel uit van wedstrijdselectie Barcelona
Ousmane Dembélé lijkt voldoende hersteld van een hamstringblessure, aangezien de aanvaller deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van Barcelona. De Catalaanse grootmacht neemt het de komende weken in de kwartfinales van de Champions League op tegen Manchester United. Sinds de vorige wedstrijd in het miljardenbal tegen Olympique Lyon kampte de Fransman met hamstringklachten, maar trainer Ernesto Valverde heeft zijn pupil nu weer een plek in de wedstrijdselectie gegeven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man man .... het lijkt iedere keer te komen doordat die gozer in vormt komt. Denk dat hij nu wel een "Man van glas" genoemd mag worden. Het blijft jammer, maar goed. Hopen dat Coutinho gisteren zijn omkeer heeft gemaakt en het hem nu mee zit.

14 maart 2019 om 16:41

Hij was al geblesseerd toen ie werd ingebracht. Dit is gewoon de fout van Valverde

Lekker zeg, dan heeft hij meer tijd voor Fortnite. Aldus Sierd de Vos

Zonde voor Barca dat ze hem weer een tijdje moeten missen. Steeds als het beter gaat en hij goed gaat spelen, krijgt hij een blessure. Voor zo'n jongen en de club natuurlijk zonde.

Are you fucking kidding me??! Deze jongen wordt de nieuwe Bale gewoon. Is zo freaking snel en gevaarlijk, maar zo blessuregevoelig. Gisteren nam Barcelona een risico om hem in te brengen, maar hij was wel noodzakelijk en beslissend dus ik begreep de keuze. Het is erg jammer dat we hem nu weer moeten missen though..hopelijk gaan we hem tijdens de CL fase nog wel zien spelen, want vanaf nu kan je niet alleen op Messi leunen. Het moet zoals in 2015 vanuit de andere aanvallers komen zodra Messi gedekt is. In 2015 wonnen we de Treble doordat Suarez en Neymar in bloedvorm waren en tijdens wedstrijden waar Messi gedekt werd kwamen die 2 wel voor 't doel. Nu hebben we dat af en toe met Suarez en Dembele en het spel is 10x beter.

Wat een genante vertoning van die Valverde... hoe kan je nou afgelopen weekend Dembele inbrengen als je weet dat die niet helemaal fit is... Dembele is geen echte tikkie-takkie voetballer, dus je hebt alleen wat aan hem als hij op snelheid is... Aangezien gisteren zelfs Pique sneller het veld overstak (4-1) zag ik al aankomen dat hij niet helemaal fit was...

14 maart 2019 om 12:09

Precies je zag duidelijk dat hij aan het inhouden was. Vind het echt enorm zonde die kerel heeft zo veel talent.

14 maart 2019 om 12:25

Enorme blunder gewoon van Barcelona. Ook de medische staf mag hier toch met de vinger gewezen worden. Barcelona had Dembélé gisteren helemaal niet nodig, ridicuul dat je hem dan inbrengt terwijl je net zo goed Malcolm of Alena minuten kan geven. Amateuristisch wil ik het zelf noemen.

Dit meen je niet. Hij is wel echt blessuregevoelig zeg. Lijkt elke keer net in vorm te komen en dan is hij weer weken aan de kant.

Dit is echt geen goed teken. Dit is al zijn 4de blessure sinds hij bij barca zit en het lijkt er op dat hij heel blessurgevoelig is wat jammer is. Hopen dat dit met de tijd beter wordt aangezien Messi in 2013 heel het jaar sukkelde met hamstringblessures.

Sheize! Onverantwoord om Ousmane uberhaupt in de selectie op te nemen. Volledig de schuld van Valverde en consorten. Laat'm nou eens even goed herstellen. Dan kan je daarna veel meer en langer van dit talent genieten. Voor de paar minuten die Ousmane gisteren speelde zag je al weer wat voor een groot talent het is. Maar nogmaals, toch een fout van de trainer om Ousmane toch te laten spelen. Jammer dit! En blessuregevoelig? Dat zal ik niet zeggen, want hij is niet bijvoorbeeld al vijf jaar op rij iedere keer vaak geblesseerd. Nee, integendeel. Sinds hij bij Barcelona zit, spelen de blessures iets vaker op. Dus kortom, de specialisten bij de Catalaanse club moeten goed onderzoeken hoe dit te voorkomen moet zijn in de nabije toekomst.

14 maart 2019 om 11:56

Klopt wat je zegt, zag iemand ook al zeggen dat dembele moest starten gisteren terwijl het gewoon een te groot risico was om hem überhaupt een minuut te laten spelen. Hoe klein het ook is je moet een hamstringblessure helemaal laten genezen anders kan het veel erger worden.

Ik meen te me herinneren dat het weken geleden erom zou spannen of hij Lyon zou halen, kennelijk gewoon te snel geforceerd dan toch? Hoeft niet per se iets over die jongen te zeggen in dit geval lijkt me dan.

14 maart 2019 om 12:16

Klopt. Valverde is mede schuldig aan deze nieuwe oude blessure. Had hem gewoon nog 1 of 2 weken rust moeten geven met deze blessure.

Dit mag de technische staf zich aanrekenen, hamstring is altijd al listig en dan hadden ze gister gewoon Malcom moeten brengen. Lekker dit in de beslissende fase van de competitie.

We kunnen wel weer valverde de schuld geven van alles en nog wat maar toen dembele er in kwam werd barca na slechte begin 2de helft veel beter. Dembele was dus hard nodig tegen een lyon dat steeds meer opzoek ging naar 2dr goal. Ik zou dembele gewoon nu laten rusten. Couthino moet nu echt opstaan net zoals gister avond. Als couthino zn niveau haalt ga je dembele niet eens missen denk ik

14 maart 2019 om 12:35

Dembele ga je zeker wel missen aangezien hij de enige echte winger is met snelheid in de ploeg. Gelukkig haalt hij de kwartfinale van de ucl anders had je een groot probleem.

Dembele bedankt voor gisteren en heel veel sterkte en beterschap
We gaan binnenkort weer van je genieten

Hopelijk overdrijven ze met de blessure en is het gewoon om hem 3 weken extra te rusten om hem topfit te hebben tegen Atletico en de volgende ronde CL. La Liga is binnen als je gelijk speelt tegen Atletico. En gisteren zag ik een Coutinho voorzichtig opstaan dus zet die gewoon 3 keer basis tegen Betis, Espanyol en Villarreal en gebruik Malcom en Prince zo veel mogelijk waar het kan

Paar weekjes Fortnite / Apex gronden dus!

On topic: Raakt wel vaak geblesseerd. Hier moeten ze bij barça wel mee uitkijken. Veel geld in zo'n talent stoppen om er effectief maar halve seizoenen mee te kunnen spelen de komende jaren is natuurlijk een slechte investering

22 en 25 maart zou hij 2 keer spelen met Frankrijk dus misschien willen ze om die reden geen enkel risico nemen met zn hamstringblesure die hij had voor Lyon en dus net genezen was. Blijf het ergens hopen en we zullen het pas weten begin april

14 maart 2019 om 19:26

Dan zouden ze toch juist hem niet laten spelen tegen Lyon?

Goed nieuws! Hopelijk wordt hij niet te snel gebracht. Ik verwacht dat Barcelona ook zonder Dembele kan winnen vam United. Dembele is echt nodig in de latere fase. Is altijd dreigend en een speler die het verschil maakt. Zin in woensdag! Laat maar komen.

hij heeft dit seizoen via een kleine deur opening laten zien wat het potentieel is als hij zich richt op voetbal en blessures weet te voorkomen.

Hoop dat ie dit keer echt helemaal is hersteld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren