Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Gier ook volgend seizoen hoofdtrainer Almere City

Laatste update:

Almere City heeft een opvolger gevonden voor de onlangs ontslagen Maarten Stekelenburg. De Jupiler League-club bevestigt dinsdagmiddag aan NUsport dat Jack de Gier de taken zal overnemen. Hij was tot op heden werkzaam als coach van het beloftenelftal van NEC en de amateurs van OSV uit Amsterdam.

Jackygoal, zoals hij in zijn actieve loopbaan liefkozend werd genoemd, heeft als belangrijkste taak om Almere City weg te loodsen uit de onderste regionen van de Jupiler League. Door een serie slechte resultaten staat de club gedeeld onderaan. Net als RKC Waalwijk verzamelde de club slechts veertien punten uit de eerste achttien wedstrijden.

Eerder deze maand nam de club om die reden afscheid van Stekelenburg. Zijn taken werden in de tussentijd waargenomen door assistent-trainer Marco Heering. In de tussenliggende periode verzamelde Almere City FC vier punten.

Update 22 december 13.17 uur - NEC bevestigt vertrek De Gier naar Jupiler League
NEC heeft dinsdagmiddag bevestigd wat NUsport al meldde, namelijk dat Jack de Gier de club verlaat om hoofdcoach te worden bij Almere City FC. In Nijmegen fungeerde de oud-aanvaller als trainer van het beloftenelftal en eerder werkte hij als assistent van Anton Janssen. Algemeen directeur Bart van Ingen brengt op de clubwebsite zijn felicitaties over aan De Gier en zegt dat NEC nu kijkt naar wie hem op kan volgen. Almere City FC staat gedeeld onderaan in de Jupiler League.

Update 22 december 13.19 uur - Almere City FC bevestigt aanstelling van De Gier
Almere City FC heeft gaat per 1 januari 2016 gecoacht worden door Jack de Gier. De nummer laatst van de Jupiler League laat dinsdag weten dat De Gier de opvolger is van Maarten Stekelenburg, van wie eerder deze maand afscheid werd genomen.

Update 15 maart 17.08 uur - De Gier ook volgend seizoen hoofdtrainer Almere City
Jack de Gier blijft langer aan als hoofdtrainer van Almere City. De coach tekende in december een contract voor een halfjaar, met een optie voor nog een extra seizoen. Almere City maakt via de officiële kanalen van de club bekend dat deze optie is gelicht. "Er spreekt waardering uit dat mijn contract is verlengd. Ik ben er blij mee", laat De Gier weten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat ze met Menzo bezig waren? Leek mij een betere optie die kent de Jupiler League beter.

Ze leren het ook nooit. Weer een trainer met bar weinig ervaring. Had dan vol voor Menzo gegaan. Achja volgend jaar maar degraderen!! En ze zeggen dat een ezel zich niet 2x stoot tegen dezelfde steen....

15 maart 2016 om 17:13

Sinds Jack de Gier er zit spelen ze wel veel beter dan voorheen met een uitblinkende Kip. Dus waarom niet ?

15 maart 2016 om 17:42

Ik moet m'n fout toegeven. Het is in t verleden vaak fout gegaan met een onervaren trainer. Maar hij brengt leuk spel op de mat. Ik ben hier nu wel blij mee!

Volgens mij doet hij het erg goed bij Almere . Nog een jaartje Almere en dan snel terug naar NEC ;-)

Leuk. Nooit echt een trainer in hem gezien, wel een sfeermaker. Misschien een onderschat aspect van het trainersvak tegenwoordig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren